Αθήνα

25 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γουλβς – Ολυμπιακός: Ήττα 1-0 και εκτός final 8

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ευρωεκλογές 2019: Τι δείχνουν τα άστρα για το εκλογικό αποτέλεσμα- Τα κέρδη και οι απώλειες των ελληνικών κομμάτων

Οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές του 2019 διεξάγονται σε μια περίοδο που κάθε άλλο παρά ήρεμη και βατή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη και διάχυτη, η δυσπιστία επίσης, το μέλλον θολό και οι διεθνείς προκλήσεις και οι κίνδυνοι πολλοί και μεγάλοι.

Δείτε επίσης

«Η προεκλογική εκστρατεία στα νησιά μας δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση» – Το μήνυμα του Γιώργου Νικητιάδη στον… δρόμο για την Κάρπαθο
Αέρας νίκης στον Πρεκετέ για τον δήμο Αγίου Δημητρίου δίνει και η τελική συγκέντρωση του

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και αυτές της Ευρωβουλής διεξάγονται στις 26 Μαΐου, και ας ρίξουμε μια ματιά στα σπουδαιότερα πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής σκηνής και με το τρέχον πλανητικό σκηνικό τι αποτελέσματα θα μπορούσαν να περιμένουν.

~από την Αλίντα Κανάκη

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, Λέων στο ζώδιο, έχει να αντιμετωπίσει την περίοδο αυτή ένα τετράγωνο του διελαύνοντα Ουρανού προς τον γενέθλιο Ήλιο του. Η όψη αυτή υποδηλώνει δυσκολίες, ανατροπές και μια πιθανή αλλαγή πορείας. Παρά τα μη δημοφιλή μέτρα της κυβέρνησης του και τις διεθνείς συνθήκες που υπέγραψε, που προκαλούν μεγάλη δυσαρέσκεια και αντίδραση στον ελληνικό λαό, το προοδευτικό του ωροσκόπιο δείχνει ότι διαθέτει ένα δυνατό ατού στα χέρια του (αντίθεση Ήλιου-Δία), ικανό να ανατρέψει και τις πιο δυσμενείς συγκυρίες. Επειδή όμως ο Ουρανός δεν συγχωρεί, ιδιαίτερα έναν νάρκισσο Λέοντα, το μέγεθος των δυσκολιών που μπορεί να αντιμετωπίσει είναι απρόβλεπτο, όπως και η τελική  έκβαση των καταστάσεων. Δεν θα κερδίσει όσα ελπίζει, αλλά την όποια ήττα του θα την παρουσιάσει σαν νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης στο κυβερνητικό σχήμα και δεκανίκι της κυβέρνησης Πάνος Καμμένος, Ταύρος στο ζώδιο, δεν προβλέπεται να έχει ιδιαίτερη πλανητική εύνοια την περίοδο των εκλογών, και ας μην ξεχνάμε τον Ουρανό που φιλοξενεί στο ζώδιο του, που εκπροσωπεί αστρολογικά τις μάζες και  δεν συγχωρεί αντιλαϊκές πολιτικές! Το πιθανότερο σενάριο είναι να τον δυσαρεστήσουν τα αποτελέσματα της κάλπης. Ίσως πληρώσει το κάρμα του μέσα από την ταπείνωση του…

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εν δυνάμει επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, έχει να αντιμετωπίσει τον διελαύνοντα Ποσειδώνα από τον γενέθλιο Ήλιο του στους Ιχθείς! Ο Ποσειδώνας είναι γνωστός για τα απατηλά όνειρα και τις υπέρμετρες προσδοκίες που καλλιεργεί, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποτελεί εξαίρεση! Στις παρούσες εκλογές δεν αναμένεται να υποστεί ήττα, ούτε όμως και περίλαμπρη νίκη, που ελπίζει και που θα μπορούσε, με τα δεδομένα της πολιτικής σκηνής αυτή την χρονική στιγμή, να επιτύχει. Στο άμεσο μέλλον, ο αστρολογικός του χάρτης δεν δείχνει να εκπληρώνει τον διακαή του πόθο, να αναλάβει τα ινία της χώρας, κερδίζοντας εθνικές εκλογές.

Ο Τοξότης Νίκος Μιχαλολιάκος, ο άγνωστος Χ των ευρωεκλογών αλλά και των αυτοδιοικητικών, ευνοείται αρκετά από το πλανητικό σκηνικό της περιόδου και αναμένεται να κερδίσει πόντους!

Τέλος, η Φώφη Γεννηματά, Σκορπιός στο ζώδιο, αναμένεται να διατηρήσει σε γενικές γραμμές και προς στιγμή τις δυνάμεις του κόμματος της, χωρίς μεγάλες εκπλήξεις, καλές ή κακές.

Στα… γρήγορα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 8 Αυγούστου
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 8 Αυγούστου
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 6 Αυγούστου – Πώς θα κυλήσει η μέρα
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα 5 Αυγούστου 2020
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Ποιοι θα ευνοηθούν αυτή την εβδομάδα;
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου