Αθήνα

 

28 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

pavlos geroulanos 281123
Τραπεζικό σύστημα: Το παράδειγμα του Παύλου Γερουλάνου

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η ερωτική στρατηγική που εφαρμόζουμε ανάλογα με το ζώδιο μας

Ο έρωτας αποτελεί ένα συναίσθημα που μας κάνει να αφήνουμε στην άκρη τη λογική και να επιζητούμε την ένωση με τον άνθρωπο που επιθυμούμε. Σκοπός βέβαια είναι αυτός ο έρωτας να διαρκέσει και να είναι αμοιβαίος! Για να εκπληρώσουμε αυτή την επιθυμία, όλοι μας, ανεξαιρέτως ζωδίου, επινοούμε διάφορα σχέδια και στρατηγικές προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Κοντολογίς, ακολουθούμε μία συγκεκριμένη στρατηγική προκειμένου να κατακτήσουμε ερωτικά τον άνθρωπο που θέλουμε! Ποια στρατηγική, όμως, ακολουθούν τα ζώδια στον έρωτα; Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε όλη την αλήθεια.

Η στρατηγική που ακολουθούν τα 12 ζώδια στα ερωτικά τους

Κριός

Πώς θα καταλάβεις ότι ακολουθεί στρατηγική ο Κριός, για να σε τσουρουφλίσει ερωτικά; Δε σου δίνει την επιβεβαίωση που θες, το παίζει αδιάφορος, δε σε βάζει ως προτεραιότητα και συναντιέστε ή μιλάτε όποτε ο ίδιος το αποφασίσει! Κάνει σαν ένα άτακτο παιδί, το οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον… Ίσως και να σε δοκιμάζει για να διαπιστώσει αν θα τον κυνηγήσεις, αν θα του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αφού θέλει και αυτός με την σειρά του την επιβεβαίωση!

Ταύρος

Το πρόβλημα με έναν Ταύρο είναι ότι δεν εμπιστεύεται εύκολα αν δεν νιώσει τη σιγουριά, την ασφάλεια και τη σταθερότητα! Έτσι λοιπόν, θα καταλάβεις ότι ακολουθεί στρατηγική μαζί σου, όταν διαπιστώσεις ότι περιμένει από εσένα κάποιες πρωτοβουλίες. Αυτό το κάνει για να διαπιστώσει αν εσύ θα τον κυνηγήσεις, αν έχεις πράγματι ενδιαφέρον για αυτόν! Άλλες πάλι φορές μπορεί να σε ρωτά τα ίδια πράγματα, που μπορεί να σε είχε ρωτήσει σε περασμένη συνάντησή σας, για να καταλάβει αν του λες αλήθεια! Η στρατηγική για τον Ταύρο έχει να κάνει αποκλειστικά με το αν θα καταφέρει να σε εμπιστευτεί!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ο πιο παιχνιδιάρης στον έρωτα και είναι μάλιστα το ζώδιο που παραδέχεται ότι ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής, όπου νικητής είναι ο πιο έξυπνος παίχτης! Είναι πολλά που θα κάνει για να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον… Θα φλερτάρει αλλού, την άλλη θα σε ζητάει και θα μιλάει μαζί σου μέχρι το ξημέρωμα, την άλλη θα βγαίνει με τους φίλους του… Οι αστάθειες είναι τα δικά του παιχνίδια στρατηγικής για να δει αν θα γκρινιάξεις, αλλά σαφώς και για να σε τσουρουφλίσει!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα σου κάνει τα παιχνίδια στρατηγικής μέχρι να σου ανοιχτεί συναισθηματικά… Από τη στιγμή που θα αφεθεί, τότε δε θα ακολουθήσει παιχνίδια για να φουντώσει το ερωτικό σου πάθος, θα ακολουθήσει όμως άλλες στρατηγικές, για να πετύχει τους σκοπούς του στη σχέση του μαζί σου! Ο Καρκίνος πολλές φορές θα προφασιστεί ότι δεν είναι καλά και ότι έχει ανάγκη την υποστήριξή σου… πρέπει οπωσδήποτε να ανταποκριθείς, γιατί αυτό είναι το σύνηθες τεστάκι του για να διαπιστώσει αν πραγματικά νοιάζεσαι για αυτόν!

Λέων

Ο Λέοντας ψοφάει για επιβεβαίωση, έτσι λοιπόν στον έρωτα σκαρφίζεται συνέχεια κόλπα, προκειμένου να τσιγκλήσει ερωτικά το άτομο που τον ενδιαφέρει! Θα μιλήσει για τους θαυμαστές του που του την πέφτουν, θα φλερτάρει ενώ είσαστε μαζί έξω, θα βάλει τα φιλαράκια του να του τηλεφωνούν και θα μιλάει με νόημα για να δει αντιδράσεις, αν θα ζηλέψεις! Γενικότερα, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σου εξάψει τη ζήλεια προκειμένου να τον κυνηγάς και να του δείχνεις το ενδιαφέρον σου!

Παρθένος

Ο αυστηρός κριτής του ζωδιακού θα ακολουθήσει την στρατηγική του για να διαπιστώσει αν είσαι άτομο σοβαρό, αξιόλογο και αξίζει να επενδύσει σ’ εσένα για μία σωστή σχέση! Έτσι λοιπόν, θα σου κάνει διαρκώς ερωτήσεις, πολλές από αυτές θα είναι περίεργες ή και λίγο προχωρημένες, προκειμένου να δει ποιες είναι οι απόψεις σου! Θα ακολουθήσει επίσης την στρατηγική να εξαφανιστεί για λίγες μέρες, προκειμένου να δει αν θα γκρινιάξεις, αν θα έχεις απαιτήσεις, αλλά και πώς θα χειριστείς την απουσία του!

Ζυγός

Ένας Ζυγός θα σου πει τα ψεματάκια του, θα σε κάνει και να περιμένεις, θα σε έχει μία στη ζέστη και μία στο κρύο και φυσικά θα κάνει τα πάντα για να σου αφήσει όλα τα περιθώρια να παίρνεις εσύ πρωτοβουλίες για τη μεταξύ σας σχέση! Δε θα ακολουθήσει σκληρή στρατηγική, αλλά θα προσπαθήσει με τη διπλωματία και τον πλάγιο τρόπο του να σε ψήσει και να σε φέρει ακριβώς στο σημείο που θέλει!

Σκορπιός

Αν κάποιος ξέρει καλά να ακολουθεί στρατηγική στον έρωτα, αυτός είναι ο Σκορπιός, ο οποίος και χαρακτηρίζεται ως ο σκληρός του ζωδιακού! Δε θα σου δείξει το ενδιαφέρον του, δε θα βγάλει έντονο συναίσθημα, θα σε αμφισβητήσει, θα σε κοντράρει, θα σε φέρει στα άκρα και θα κάνει τα πάντα για να δοκιμάσει τη δύναμη των συναισθημάτων σου!

Τοξότης

Ο έρωτας για τον Τοξότη είναι μία περιπέτεια, ένα παιχνίδι, στο οποίο σαφώς και ακολουθεί τις στρατηγικές του, προκειμένου να βλέπει το ενδιαφέρον σου συνέχεια στραμμένο πάνω του! Καταρχάς, από την πρώτη ώρα και στιγμή της σχέσης, θα διεκδικεί την ελευθερία του, δε θα δηλώνει δεσμευμένος, θα σε παραμελήσει πολλές φορές για τα χόμπι και τις φιλίες του… Όλα αυτά θα τα κάνει αφενός γιατί θέλει από την αρχή να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την καταπίεση, από την άλλη πλευρά όμως, του αρέσει σαν άτακτο παιδί να κάνει τις… παρασπονδίες του!

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως θέλει να δοκιμάσει την φερεγγυότητά σου, την αξιοπιστία σου, αλλά και τις αντοχές σου… Αυτά, θα τα κάνει για να δει αν μπορεί να βασιστεί πραγματικά πάνω σου! Θα σε γνωρίσει σε δικούς του ανθρώπους, θα σε ρωτήσει την άποψή σου, θα αφιερωθεί πολλές ώρες στη δουλειά του, έτσι, για να δει αν θα γκρινιάξεις και τι ακριβώς θα του πεις! Ο Αιγόκερως θα κάνει στρατηγικές για να διαπιστώσει αν η σχέση του μαζί σου μπορεί να έχει ποιότητα και αξία στο χρόνο!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν μπορεί να ακολουθήσει μία στημένη στρατηγική στον έρωτα, γιατί είναι τόσο αυθόρμητος και ντόμπρος, που δεν έχει σκοπό να κάνει τερτίπια για να σε κερδίσει ερωτικά! Κάποιες στιγμές θα παίξει μαζί σου… θα το ρίξει στο φιλικό, ενώ το περασμένο βράδυ ζούσατε στιγμές πάθους… Θα το πάει στο χαλαρό, θα εξαφανιστεί για μερικές μέρες, όλα αυτά όμως είναι στο πλαίσιο της ανάγκης του για ελευθερία, αλλά και της επιθυμίας του να παίξει και να σε κεντρίσει ερωτικά!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς θα ακολουθήσει πολλές στρατηγικές για να σε κερδίσει και να σε κρατήσει κοντά του… Θα σου πει τα ψεματάκια του για να σε εντυπωσιάσει. Θα θολώσει τα νευρά για να σε κάνει να τον θαυμάσεις, αλλά και να τον ερωτευτείς παράφορα. Θα παραστήσει λίγο και το θύμα, που έχει πληγωθεί από παρελθοντικές σχέσεις και τώρα αναζητά τη βαθιά και ειλικρινή αγάπη! Το ψάρι θα ακολουθήσει στρατηγική για να σου κεντρίσει το συναίσθημα και να τον αγαπήσεις!

Πηγή: e-zwdia.gr

Ροή Ειδήσεων

fotia purkagia purosbestiki 18

24/07/2024 | 23:30

Φωτιά σε αποθήκη λιπασμάτων στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα

24/07/2024 | 23:20

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ΑΕΚ, λαχτάρησε στο τέλος με Ίντερ Ντ΄Εσκάλδες

24/07/2024 | 23:09

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2538: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
paok 240724

24/07/2024 | 22:59

Το έκανε… ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, αλλά πήρε προβάδισμα πρόκρισης

24/07/2024 | 22:45

Ο Κουράκης… κέρασε κρητικό ντάκο τους ευρωσοσιαλιστές!

24/07/2024 | 22:31

Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό: Πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής μήνυσε ομοσπονδιακό προπονητή για απόπειρα βιασμού!
milena apostolaki 010724

24/07/2024 | 22:20

Η Μιλένα Αποστολάκη απέσυρε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

24/07/2024 | 22:12

Αχαΐα: Στο νοσοκομείο 19χρονος ύστερα από επίθεση με σιδερογροθιά

24/07/2024 | 21:58

Πρίγκιπας Χάρι: Oι δικαστικές μάχες με τις βρετανικές ταμπλόιντ συνέβαλαν στον κλονισμό της σχέσης του με τη βασιλική οικογένεια
tourkia 240724

24/07/2024 | 21:46

Άγριο ξύλο στην τουρκική βουλή: Υπουργός του Ερντογάν γρονθοκόπησε βουλευτή του φιλοκουρδικού κόμματος

24/07/2024 | 21:38

Αράο: «Όποιος παίζει στον Παναθηναϊκό, γνωρίζει την ευθύνη που έχει»

24/07/2024 | 21:22

Γιώργος Καραμίχος: «Στην αρχή δεν είχα τη δυνατότητα να βλέπω το παιδί, το διεκδίκησα»
hack code 200923

24/07/2024 | 21:06

CrowdStrike: Σφάλμα στη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προκάλεσε την κατάρρευση υπολογιστών παγκοσμίως

24/07/2024 | 20:57

ΚΚΕ: Το νέο εργοδοτικό έγκλημα στη Σαλαμίνα προκαλεί την οργή της εργατικής τάξης

24/07/2024 | 20:42

Αργεντινή – Μαρόκο: Ανεπανάληπτο χάος, οι ομάδες επέστρεψαν μετά από δυο ώρες στο γήπεδο, ακυρώθηκε η ισοφάριση της «Αλμπισελέστε»
zodia 1
Σε έναν καβγά, αυτά τα ζώδια «μοιράζουν πόνο»
zodiac
Δύο ζώδια θα βγάλουν ιδιοτροπία, σήμερα
zodia sxesi erotas 220724
Τα τέσσερα ζώδια που θέλουν αρκετό χρόνο για να προσαρμοστούν σε μια σχέση
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα έχουν χάλια διάθεση, σήμερα
skaki 2304
Τα ζώδια που λειτουργούν πάντα βάσει σχεδίου
Δύο ζώδια θα τσαντιστούν, αν δεν περάσει το δικό τους, σήμερα