Αθήνα

13 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Είμαι πατέρας πέντε παρ’ ολίγον παιδιών, εκείνη την εποχή ήταν της μόδας οι εκτρώσεις»

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ήλιος Σύνοδος με Ερμή 21/9: Ποια ζώδια θα έχουν ευκαιρίες που ΠΡΕΠΕΙ να τις εκμεταλλευτούν

Επιπλέον, έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις!

Η Σύνοδος Ερμή-Ήλιου την Παρασκευή 21/9/18, δίνει ευκαιρίες και εύνοια σε πολλά ζώδια! Διάβασε πως σε επηρεάζει…

Οι μέρες αυτές θα μας προσφέρουν αρκετές ευκολίες, δυνατότητες και ευκαιρίες να υλοποιήσουμε ιδέες και να πετύχουμε στόχους!  Η επικοινωνία μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις μας, είναι πιο αρμονική, αποτελεσματική, δυναμική, αποφασιστική και κατανοητή.

Μπορούμε τώρα να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, μέσα από επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις και συζητήσεις.  Έχουμε θέληση, αποφασιστικότητα και την ικανότητα να κάνουμε τις ιδέες και τις σκέψεις μας, πράξη!

Επιπλέον, έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις!

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο,  είναι εκείνα του Νερού κυρίως αλλά και της Γης και ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Έρχεται επαγγελματική εύνοια και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, βελτίωση της καθημερινότητας σου αλλά και της εξωτερικής σου εμφάνισης!

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχεις εύνοια στις ερωτικές σου υποθέσεις, αύξηση της δημιουργικότητας σου αλλά και της δημοτικότητας σου, ερωτικές επιτυχίες, διασκεδάσεις και πολλές κατακτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Επικοινωνιακές χαρές θα έχεις, που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, αλλά και κάποια ερωτική παρελθοντική ιστορία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχεις πλούσια κοινωνική ζωή, επικοινωνιακό ταλέντο, επαφές, μετακινήσεις, συναντήσεις, μηνύματα, γνωριμίες και καλές ειδήσεις!

ΛΕΩΝ: Έρχεται βελτίωση στον οικονομικό τομέα αλλά και στη συναισθηματική ζωή όπως και αποκατάσταση της αυτοεκτίμησης σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχεις εκπλήρωση αρκετών προσωπικών σημαντικών στόχων και επιθυμιών. Όλοι οι τομείς της ζωής σου, όπως και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, ευνοούνται μέσω επαφών και μετακινήσεων!

ΖΥΓΟΣ: Ψυχική ενδυνάμωση και συναισθηματική ανανέωση θα έχεις! Λειτούργησε ακούγοντας την διαίσθηση σου και στον έρωτα κινήσου παρασκηνιακά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρχονται νέες σημαντικές γνωριμίες και εύνοια στο φιλικό περιβάλλον, όπως και την εκπλήρωση ενός μεγάλου σου ονείρου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείς να απολαύσεις εκπλήρωση φιλοδοξιών, βελτίωση κοινωνικής εικόνας και επιτυχίες σε καριέρα, έρωτα και οικογένεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι αισιόδοξος και απόλυτα τυχερός και απολαμβάνεις εύνοια σε υποθέσεις που αφορούν μηνύματα, εξωτερικό, σπουδές, επαφές, νέες γνωριμίες, ταξίδια και γενικότερα μετακινήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται έξτρα χρήματα, θετικές οικονομικές συμφωνίες ή ακόμα και τύχη σε κληρονομικά ζητήματα! Θα έχεις καλή σεξουαλική ζωή, όπως και ισχυρή διορατικότητα!

ΙΧΘΥΣ: Μπορείς να απολαύσεις την απόλυτη εύνοια στη συντροφική σου ζωή, είτε με νέες γνωριμίες, είτε με την ενδυνάμωση μίας ήδη υπάρχουσας σχέσης!

Πηγή: oroskopos.gr

Αυτά είναι τα ζώδια που θα σου προτείνουν το πορνό πριν από το σεξ
Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου
Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου
Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: «Πολύ ερωτικό αυτό το Σαββατοκύριακο…» (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Εν… τάχει τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου