Αθήνα

18 oC

αίθριος καιρός

Ημέρα απαντήσεων και επαγγελματικών εξελίξεων για τα ζώδια η Πέμπτη

Για κάποια από τα ζώδια η σημερινή ημέρα θα είναι ευχάριστη, καθώς πολλές ευχάριστες εξελίξεις τα περιμένουν τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο, υπάρχουν και τα ζώδια εκείνα που θα ταλαιπωρηθούν.

Κριός
Μην εκλαμβάνεις τις καθυστερήσεις ως ματαιώσεις, ό,τι αναβολή βιώνεις είναι για να γίνουν τα πράγματα υπό καλύτερες συνθήκες.

Ταύρος
Έρχεται ο λογαριασμός στα επαγγελματικά σου και ταυτόχρονα σου φεύγει ένα μεγάλο βάρος και βλέπεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

Δίδυμοι
Δέξου ότι μπορεί το διαφορετικό να μην είναι απαραίτητα κακό κι ότι τα σχέδια είναι για να αλλάζουν κι απόλαυσε το εφέ στην προσωπική σου ζωή.

Καρκινος
Μπορεί οι ανατροπές στην καριέρα και το κρεβάτι σου να σε βγάζουν από τα νερά σου, σε σπρώχνουν όμως προς πιο υγιεινή ρουτίνα και μεγαλύτερη ευεξία.

Λέων
Καλοδέξου το απρόοπτο στα ερωτικά σου και τις όποιες αναθεωρήσεις φέρει στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και τους φίλους σου.

Παρθένος
Φρόντισε την υγεία σου και μην βιαστείς να απορρίψεις όσα ακούς για αλλαγές στην οικογενειακή και επαγγελματική σου κατάσταση.

Ζυγός
Ενδιαφέρουσες αφίξεις στην ερωτική σου ζωή σε βάζουν στο σωστό δρόμο είτε είσαι ελεύθερος, είτε δεσμευμένος.

Σκορπιός
Ακολούθησε το ένστικτό σου για να ξαναβρείς την ηρεμία σου μες στο σπίτι, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει αλλαγή σπιτιού.

Τοξότης
Το ερωτικό σου παρελθόν κι ότι έχεις κρύψει κάτω από το χαλί επιστρέφει και έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις ότι σε βαραίνει.

Αιγόκερως
Το σπίτι και η οικογένειά σου, σου κοστίζουν σε γαλήνη και χρήμα, καλό θα ήταν να αλλάξεις το μοτίβο πριν σωματοποιήσεις την όποια δυσαρέσκεια.

Υδροχόος
Βρίσκεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι στα προσωπικά κι επαγγελματικά σου, ακόμη κι αν αυτές είναι ό,τι πρέπει να συνεχίσεις χωρίς να έχεις όλα τα δεδομένα.

Ιχθύες
Η πορεία της καριέρας σου επαγγελματικής ή ακαδημαϊκής ταρακουνιέται από οικονομικές αλλαγές, αλλά τελικά μπαίνει σε σωστότερη πορεία.

πηγή: athensvoice.gr

Send this to a friend