Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Η εκδίκηση του Βόσκαρη μέσα από τη φυλακή – Καρφώνει τον Δούκα πώς σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη!

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Κι όμως αυτά τα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου είναι τα πιο πετυχημένα

Kι όμως υπάρχουν ζώδια που μπορούν να έχουν μια εξαιρετική σχέση με άτομα του ίδιου ζωδίου.

Και αυτό γιατί επικοινωνούν πολύ καλά, αντιλαμβάνονται τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και έχουν ίδια ενδιαφέροντα και ασχολίες. Μόνο 4 από τα 12 ζώδια πάντως -η αλήθεια είναι- μπορούν να καταφέρουν να χτίσουν μια τόσο καλή σχέση με το ίδιο ζώδιο με εκείνα. Πάμε να τα δούμε!

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός. όταν βρει στην ζωή του έναν άλλο Ζυγό, πραγματικά νιώθει σαν να έχει βρει το άλλο του μισό. Γιατί μπορεί να έχει μια σχέση ήρεμη, αρμονική. Νιώθει την απόλυτη αγάπη, την τρυφερότητα, την φροντίδα και την ηδονή. Μεταξύ τους υπάρχει αλληλοκατανόηση και έχουν τα ίδια γούστα. Διασκεδάζουν με τον ίδιο τρόπο και συχνάζουν στα ίδια μέρη. Είναι δυο άτομα με γούστο, καλαισθησία και λατρεύουν οτιδήποτε όμορφο, λαμπερό και…χλιδάτο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μεταξύ μας… μόνο ένας άντρας Παρθένος μπορεί να τα βρει τόσο καλά με μια γυναίκα Παρθένο και το αντίστροφο. Το ζευγάρι αυτό είναι πραγματικά, λες και συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Κάνουν τα σχέδιά τους, βάζουν το πρόγραμμά τους, καταστρώνουν τα οργανογράμματά τους και κανένας από τους δυο δεν ξεφεύγει. Θέλουν τα ίδια πράγματα και το κυριότερο σε αυτό το ζευγάρι είναι ότι σκέφτεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο! Κόβει ο ένας και ράβει ο άλλος.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μόνο ένας Δίδυμος μπορεί να καταλάβει έναν άλλο Δίδυμο τόσο καλά. Αυτοί οι δυο μπορούν πραγματικά μαζί να βρουν την απόλυτη ευτυχία, αφού και μοιράζονται την αγάπη τους για επικοινωνία, έχουν δικούς τους κώδικες και δεν καταλαμβάνονται από έντονο συναίσθημα. Μπορούν να κάνουν μια σχέση που να κρατήσει, ακόμα και για πάντα, αν και το για πάντα για τον Δίδυμο είναι απαγορευμένη έκφραση. Όπως και να έχει, αυτοί οι δυο είναι το απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι και θα ζήσουν στιγμές γεμάτες κίνηση και ποικίλα ενδιαφέροντα, οπότε δε θα βαρεθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την τρέλα, την ανεμελιά και την παιδικότητα του Τοξότη μπορεί να την ισοσταθμίσει μόνο ένας άλλος Τοξότης. Οι δυο τους μπορούν να κάνουν ένα αχτύπητο δίδυμο. Να παίρνουν την βαλίτσα τους και όπου τους βγάλει. Μπορούν να επικοινωνήσουν άψογα, δεν μιζεριάζουν, είναι ελεύθερα άτομα και η ευτυχία στο ζευγάρι αυτό είναι σχεδόν εγγυημένη. Ο Τοξότης γενικά δεν δεσμεύεται, αλλά αν βρει έναν άλλο Τοξότη, είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνει γιατί νιώθει τόσο οικεία μαζί του και ότι βρήκε έναν άνθρωπο που να τον καταλαβαίνει και να μην τον θέλει δεμένο πάνω του.

Πηγή: astrology.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για την Άνοιξη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου 2021
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα (9 Απριλίου 2021)
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου 2021
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 6/4