Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ: Δεν της έχουν πει ότι πέθανε ο γιος της

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Κώστας Λεφάκης: Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα για όλα τα ζώδια…

Τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια κάνει ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης.

Δείτε επίσης

Λίτσα Πατέρα: Ζώδια και αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο – «Μήνας με προοπτική και εξελίξεις»

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη:

Κριός
Για μια ακόμα φορά πρέπει να δουλέψετε σκληρά τόσο εσωτερικά όσο και πραγματικά. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, να μην τις φοβηθείτε ή να μην σας εκνευρίσουν. Να διατηρήσετε την τάξη, να μην είστε βιαστικοί σε σημαντικές αποφάσεις και να καλλιεργήσετε την υπομονή και την επιμονή στους στόχους σας. Αντέξτε το σκηνικό των υποχρεωτικών υποχωρήσεων, καθώς δεν μπορείτε ακόμα να θέσετε τους δικούς σας κανόνες στους τομείς που σας ενδιαφέρουν και σας απασχολούν. Αισθηματικά διαπιστώνετε κάποιες αλλαγές στη διάθεσή σας που επηρεάζουν θετικά τη συμπεριφορά σας.

Ταύρος
Η καριέρα και τα παρελκόμενά της, ή ο τρόπος που θα υποστηρίξετε την εργασία, θα συνεχίσει να αποτελεί την προτεραιότητα της καθημερινής σας πορείας. Στα οικονομικά σας οφείλετε να συνεχίσετε την πρόνοια και την προσοχή. Υπερασπιστείτε την ασφάλεια των περιουσιακών σας δεδομένων, συνηθίστε την λιτότητα και αξιοποιήστε μια ωραία ιδέα που θα συνέβαλε στην πρόοδο σας. Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους για να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν και ανταποδώστε μια παλαιότερη χάρη που την αισθάνεστε σαν υποχρέωση. Φροντίστε να τακτοποιήσετε τα του οίκου σας αθόρυβα και αποτελεσματικά.

Δίδυμοι
Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές. Αποφύγετε να προκαλέσετε τους αντιπάλους σας και γενικά να στρέψετε τα πράγματα εναντίον σας. Ελέγχετε το πείσμα, τον θυμό και την ανυπομονησία σας και περιορίστε στο έπακρο την εκδοχή σπασμωδικών αντιδράσεων, αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν νέες εντάσεις και παρεξηγήσεις στο περιβάλλον σας. Δώστε προσοχή σε μικρά θέματα υγείας που δημιουργούν ενοχλήσεις. Το αιώνιο θέμα σας είναι η οικονομική σας ασφάλεια για την οποία θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο, τόσο ως προς τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα όποια σας έσοδα, όσο και την αναζήτηση νέων πόρων που θα έλυναν κάποιες τωρινές σας δυσκολίες.

Καρκίνος
Προσαρμοστείτε στις μεγάλες αλλαγές που συνεχίζονται για όλο τον κόσμο. Για όσους τα διλλήματα είναι πρακτικά ή επαγγελματικά χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Μην αφήνετε κάτι σίγουρο όσο ταπεινό και αν σας φαίνεται αν δεν είστε σίγουροι για τα καινούργια πεδία μάχης που ανοίγονται. Αποδεχτείτε ψύχραιμα τις καθυστερήσεις που δεν θα λείψουν. Αισθηματικά, μην δημιουργείτε θέματα χωρίς λόγο, καθώς διακινδυνεύετε να ταράξετε αναίτια τα νερά, θέλοντας απλά και μόνο να διαπιστώσετε για άλλη μια φορά, το βάθος των αισθημάτων του συντρόφου σας. Μην επαναλαμβάνεστε και μην δημιουργείτε μεγαλύτερη ένταση εκεί που δεν πρέπει.

Λέων
Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Θα πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές και βασικές αναθεωρήσεις. Διαχειριστείτε έξυπνα τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας, είτε είστε κεντρικό πρόσωπο σε αυτές, είτε όχι! Επίσης αποφύγετε να επεκτείνετε την ανασφάλεια σας, αλλά να την λειτουργήσετε πρακτικά στην ζώνη πάντα της δικής σας δύναμης και ποτέ στις ελπίδες για τους άλλους. Δείτε έξυπνα τα οφέλη μιας συνεργασίας που σας προτείνεται και μην κλείνετε την πόρτα σε ότι θεωρείτε απίθανο να συμβεί! Μια συμβουλή από άτομο εμπιστοσύνης θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ένα προσωπικό δίλημμα.

Παρθένος
Προφυλαχτείτε από ψευδαισθήσεις που το πιθανότερο είναι ότι αναπτύσσετε εσείς οι ίδιοι. Κάντε τις απαραίτητες θυσίες που κρίνονται αναπόφευκτες για την ενίσχυση της καριέρας σας, αλλά αποφύγετε τους «πονηρούς» και τους «επικίνδυνους» ανθρώπους σε επίπεδο επαγγελματικής συνεργασίας, παρασυρόμενοι από την δική σας φιλοδοξία. Αλλάξτε ότι πρέπει να αλλαχθεί για να βελτιωθεί και απαλλαγείτε από βάρη τα οποία δεν σας αντιστοιχούν. Επίσης βρείτε τον τρόπο να βάλετε τις προοδευτικές ιδέες σας εφαρμογή και γίνετε πιο οργανωμένοι και πιο εργατικοί. Η εμπειρία στα θέματα που αντιμετωπίζετε, θα είναι ο πολυτιμότερος σύμβουλός σας

Ζυγός
Οι προσδοκίες και οι φίλοι θα παίξουν σημαντικότερο ρόλο, καινούργιοι άνθρωποι θα βγουν αιφνίδια στην ζωή σας και θα σας συνεπάρουν, αλλά και άλλες τόσες στιγμές θα πικραθείτε ή θα απογοητευτείτε συναισθηματικά από ανθρώπους του παρελθόντος. Αποφύγετε να θυματοποιήσετε τον εαυτό σας και κυρίως, προλάβετε την εκδοχή του να νιώσετε απογοητευμένοι. Καλλιεργήστε εναλλακτικές σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας, επιλέξτε την αισιοδοξία από την παραίτηση και κρατήστε σταθερές τις αξίες σας. Κάποιοι άνθρωποι δοκιμάζουν τις αντοχές και τα αισθήματά σας απέναντί σας, αλλά αν δεν έχετε απάντηση σε ότι σας προκαλεί, επιλέξτε να παραμείνετε σιωπηλοί και αλώβητοι.

Σκορπιός
Τα οικογενειακά προβλήματα δεν θα λείψουν και θα απαιτήσουν έξοδα και ψυχική κούραση. Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον παρόλο που όλα μιλούν για πρόοδο, μην βιαστείτε να επιβεβαιώσετε την ισχύ σας. Μην προκαλείτε τους αντιπάλους ή τους επικριτές σας, μην παρασύρεστε από ανέφικτους έρωτες και μην αναμιγνύεστε σε συζητήσεις και σχόλια. Η σιωπή θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ισορροπίες και να βγείτε ενισχυμένοι, παρά αποδυναμωμένοι από κάποιες δοκιμασίες. Οικονομικά χρειάζονται κάποιες θυσίες εκ μέρους σας για να αποκτήσετε λίγο αργότερα ένα σημαντικό υπόβαθρο σε αυτόν τον τομέα.

Τοξότης
Η αγωνία και τα άγχη σας για την συνέχεια της πορείας σας θα είναι αισθητά σε όλο το μήκος αυτής της εβδομάδας. Τα αισθηματικά σας όπως και τα οικονομικά σας, θα διαταραχτούν αλλά και θα συναντήσουν ευκαιρίες ή ανάκαμψη πολλές φορές. Καθυστερήσεις και εμπόδια δεν θα λείψουν αλλά θα μπορέσετε ευκολότερα να τα ξεπεράσετε. Θέματα με συγγενείς και γενικότερα του περιβάλλοντος, θα σας απασχολήσουν και θα σας κουράσουν. Βρείτε τις σταθερές που σας βοηθούν να παραμείνετε αισιόδοξοι και μάχιμοι και φροντίστε με όποιο τρόπο μπορείτε την φυσική κατάσταση και την υγεία σας.

Αιγόκερως
Τα οικονομικά σας προβλήματα μπορεί να μην λυθούν αλλά η οικονομική σας καθημερινότητα θα είναι πιο εύκολα αντιμετωπίσιμη. Κάποια σημαντικά σας σχέδια θα καθυστερήσουν να πραγματοποιηθούν, όχι γιατί θα λείπουν τα χρήματα αλλά γιατί δεν θα το επιτρέπουν οι γενικότερες συνθήκες. Επαγγελματικά άλλοι θα ζήσετε αλλαγές και άλλοι θα ανασυγκροτήσετε τις συνθήκες της δουλειάς σας. Μετριάστε τις αντιδράσεις και τους φόβους σας, όταν κάποια θέματα δεν λειτουργούν έτσι όπως τα έχετε οργανώσει. Αισθηματικά μπορείτε να είστε πιο τολμηροί και πιο αποτελεσματικοί οι ελεύθεροι και πιο δοτικοί και προοδευτικοί εσείς που διατηρείτε μακρόχρονες σχέσεις.

Υδροχόος
Ας είστε προσεκτικοί σε ότι λέτε ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις, να μην εκτίθεστε σε κινδύνους και να σκέφτεστε πολύ πριν υπογράφετε συμφωνίες ή ότι άλλο δεσμευτικό για εσάς. Είναι σημαντικό να έχετε επιχειρήματα και να βασίζεστε σε ότι μπορεί να αποδειχτεί. Οι σπουδαστές μην παραμελείτε το διάβασμα σας, οι οικογενειάρχες μην αφήνετε το χρόνο να λύσει ένα σχετικό πρόβλημα, ή μια διαφορά όπου είναι αναμεμιγμένοι και άλλοι παράγοντες. Είναι σημαντικό να είστε διορατικοί, αλλά και πρακτικοί. Μεθοδικοί και αποτελεσματικοί. Κοιτάξτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και κανέναν άλλον!

Ιχθύες
Το χρήμα και οποιαδήποτε σχέση σας μαζί του θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Πρέπει να φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί με την διαχείριση των χρημάτων και πόσο αυτά μπορούν να επηρεάσουν ή και να συμβάλλουν στην πρόοδο κάποιων νευραλγικών τομέων της ζωής σας. Παρά την δύσκολη εποχή οι περισσότεροι θα σημειώσετε επαγγελματική πρόοδο ή θα εκσυγχρονίσετε τις συνθήκες εργασίας σας. Αισθηματικά χρειάζεστε ακόμα χρόνο για να διορθώσετε ένα λάθος, ή μια αδικία! Η δήλωση καλών προθέσεων και η προσεκτική συμπεριφορά βοηθά στην άρση των εμποδίων που θέτει η άλλη πλευρά απέναντί σας.

Πηγή: oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων

01/12/2021 | 23:50

Λοβέρδος: Ο πρόεδρος που θα εκλεγεί πρέπει να είναι βουλευτής – Θα αξιοποιηθούν πρόσωπα που αδικήθηκαν

01/12/2021 | 23:40

ΗΠΑ: Κτηνωδία από αστυνομικό που σκότωσε με 9 σφαίρες 61χρονο σε αναπηρικό αμαξίδιο (vid)

01/12/2021 | 23:23

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Ντέρμπι» για δυο και μεγάλη συμμετοχή προεξοφλούν οι στοιχηματικές εταιρείες

01/12/2021 | 23:04

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Θα ξαναβαπτιστώ για τρίτη φορά – Οι κουμπάροι μας είναι παλαιοημερολογίτες

01/12/2021 | 22:49

Ο Γιώργος Τράγκας σε καραντίνα με τη σύζυγό του: «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει με τα πρόστιμα»

01/12/2021 | 22:37

GNTM: Παίκτρια «γκρεμίζει» το Διαδίκτυο φορώντας μόνο… παντελόνι (ΕΙΚΟΝΑ)

01/12/2021 | 22:37

Καστανίδης: Το στοίχημα στις 5 και 12 Δεκέμβρη είναι αν οι πολίτες θα επιβάλλουν την αυτονομία του ΠΑΣΟΚ ή εξωθεσμικά κέντρα θα ελέγξουν την ηγεσία

01/12/2021 | 22:21

Ανδρουλάκης: Το δίλημμα είναι ανανέωση και αναγέννηση ή ανακύκλωση και μία από τα ίδια

01/12/2021 | 22:21

Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός ενός άντρα από εμπορική αμαξοστοιχία

01/12/2021 | 22:02

Βανδή-Μπισμπίκης: Οι φωτογραφίες από την πρώτη κοινή φωτογραφία τους που ποζάρουν αγκαλιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

01/12/2021 | 21:53

Έβρος: 17 Τούρκοι προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα – Λένε ότι είναι φυγάδες και ζητάνε άσυλο

01/12/2021 | 21:47

Κορονοϊός: Ήπιες οι περισσότερες μολύνσεις από τη μετάλλαξη «Όμικρον», σύμφωνα με αξιωματούχο του ΠΟΥ-Τι γίνεται με τα εμβόλια

01/12/2021 | 21:40

Άλεκ Μπάλντουιν στον Τζορτζ Στεφανόπουλος: «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη, πάω το μυαλό μου πίσω, σκέφτομαι… »

01/12/2021 | 21:32

Πάνος Βλάχος: Θέλω να μείνω μακριά από το μαδομ@@ι και τον διχασμό (vid)

01/12/2021 | 21:29

Κόνι Μεταξά: Ο Μάριος Καπότσης πήγε μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή να της αγοράσουν δακτυλίδι
Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο το 2022 – Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Κλήρο της τύχης
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021- Για ποια ζώδια μπαίνει καλά ο μήνας;
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 30 Νοεμβρίου
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου
Ζώδια-Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29 έως 11 Νοεμβρίου – Tαραχώδης εβδομάδα
Ζώδια: Aστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28 Νοεμβρίου