• Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου
  • 07:19

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ξεχάστε τους έρωτες! Με αυτά τα ζώδια θα είστε μόνο φίλοι...

Σύμφωνα με την αστρολογία η φύση ενός ατόμου καθορίζεται συχνά από τη θέση των αστεριών όταν γεννήθηκε.

Με απλά λόγια τα ζώδια όχι μόνο καθορίζουν την προσωπικότητά σας, αλλά καθορίζουν και την τύχη σας. Εκτός όμως από την πορεία της ζωής σας, τα ζώδια μπορούν επίσης να σας αποκαλύψουν με ποιους ταιριάζετε για σχέση και με ποιους είναι καλύτερα να είστε φίλοι. Για παράδειγμα, δύο άτομα διαφορετικών ζωδιακών κύκλων μπορεί να ταιριάζουν πολύ στην παρέα αλλά σε περίπτωση που συνάψουν σχέση να μη λειτουργήσει έτσι όπως περίμεναν. Για να σας βοηθήσουμε βρήκαμε ποια ζώδια είναι καλύτερα να παραμείνουν φίλοι και όχι εραστές.

Καρκίνος και Τοξότης

Οι Καρκίνοι συνήθως επενδύουν πολύ σε μια σχέση χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα. Αυτού του είδους οι άνθρωποι αγαπάνε με όλη τους τη ψυχή και θέλουν πάντα να προστατεύουν τους αγαπημένους τους. Οι Τοξότες από την άλλη μεριά είναι πιο ανέμελοι και όταν βρίσκονται σε μια σχέση δεν καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια. Ωστόσο εάν αυτά τα δυο ζώδια συνάψουν σοβαρή σχέση, τότε έχουν μεγάλες πιθανότητες να δυστυχήσουν.

Δίδυμοι και Αιγόκεροι

Οι Δίδυμοι είναι το είδος των ανθρώπων που δεν δίνουν μεγάλη σημασία στο τι συμβαίνει γύρω τους. Είναι πολύ πιθανό εσείς να τους μιλάτε και το μυαλό τους να ταξιδεύει αλλού. Αυτού του είδους οι άνθρωποι τείνουν να δημιουργούν ένα δικό τους μικρόκοσμο. Από την άλλη πλευρά οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι που αναζητούν μεγάλη προσοχή από τους γύρω τους. Δεν είναι πολύ εύκολο ούτε είναι όλοι σε θέση να χειριστούν έναν Αιγόκερο. Όταν λοιπόν αυτά τα δυο ζώδια μπουν σε μια σχέση, ο ρομαντισμός εξαφανίζεται και τελικά γίνονται δυο ξένοι.

Λέων και Ταύρος

Οι πιο αισιόδοξοι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη είναι οι Λέοντες. Είναι επίσης πολύ πιστοί και τείνουν να αγαπάνε βαθιά τους ανθρώπους που γνωρίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που θέλουν να εμπιστεύονται όλα τους τα μυστικά σε άλλους. Ένας Λέων μπορεί να γίνει πολύ καλός φίλος με έναν Ταύρο, ωστόσο η κατάσταση αλλάζει εφόσον γίνουν ζευγάρι. Και αυτό γιατί οι Ταύροι γίνονται δυστυχισμένοι εάν δεν παίρνουν την αμέριστη προσοχή από το σύντροφό τους, κάτι που δεν μπορεί να τους το παρέχει ο Λέων.

Ζυγός και Λέων

Ο Ζυγός είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τη ζωή του για τον σύντροφό του. Αυτοί οι τύποι προσδοκούν το ίδιο επίπεδο δέσμευσης και από το έτερο ήμισυ. Εάν δεν τους δοθεί το ίδιο, προτιμούν να αποχωρήσουν από τη σχέση. Ο Λέων από την άλλη πλευρά είναι πιστός σε μια σχέση όμως δεν επενδύει τόσο πολλά και φυσικά αυτό δεν είναι αποδεκτό από το Ζυγό που αναμένει να είναι στο επίκεντρο. Ωστόσο, ως φίλοι ταιριάζουν απόλυτα.

πηγή: jenny.gr

Send this to a friend