Αθήνα

11 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αλέξης Κούγιας: Μηνύσεις κατά πάντων – Τι λέει για Καπουτζίδη και για την «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια του OPEN

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24 Νοεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει μέσα από το oroskopos.gr τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, και προειδοποιεί κάποια από αυτά.

Όπως επισημαίνει ο Κώστας Λεφάκης: «H είσοδος του Άρη στον Σκορπιό δίνει νέα δυναμική στις εξελίξεις της εβδομάδας. Οικονομία και διεθνείς σχέσεις της χώρας γίνονται εκ νέου πεδία αντιπαράθεσης στο εσωτερικό, ενώ στο εξωτερικό οι ανταγωνισμοί και οι κοινωνικές αναταραχές αυξάνονται».

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις που κάνει ο Κώστας Λεφάκης για όλα τα ζώδια:

Κριός
Λίγη υπομονή μέχρι τα μέσα της εβδομάδας είναι απαραίτητη για να αρχίσουν να αποδίδουν οι προηγούμενες ενέργειές σας σχετικά με την εργασία και τα πρακτικά σας θέματα.  Αισθηματικά και κοινωνικά έχετε ευκαιρίες για να εντυπωσιάσετε ανθρώπους, αλλά και να ζητήσετε την υποστήριξή τους στα σχέδιά σας. Αν είναι κάτι που πρέπει να παραμείνει μυστικό, φροντίστε να το καλύψετε έξυπνα και χωρίς να κινήσετε υποψίες. Χρησιμοποιήστε σωστά την εξυπνάδα και την υπεροχή σας.

Ταύρος
Αντιξοότητες και καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Επεισόδια και αλλαγές στην εργασία θα σας αναστατώσουν αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε. Οικονομικά όμως διαφαίνεται λύση σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί καιρό, αλλά πρέπει κι εσείς με τη σειρά σας να την μεθοδεύσετε με τρόπο που να οδηγεί στο αποτέλεσμα που θέλετε. Ειδήσεις και μηνύματα χρειάζονται τη σωστή ερμηνεία για να είναι χρήσιμα. Στηριχτείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις.

Δίδυμοι
Αισθηματικά οι εξελίξεις δείχνουν ελπιδοφόρες και ευχάριστες. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη αυξάνει τον παράγοντα της τύχης σε αυτόν τον τομέα και σας χαρίζει χαμόγελα. Το ίδιο θετικά επηρεάζει και τον τομέα των οικονομικών σας, από παλαιότερες οφειλές τρίτων απέναντί σας. Αυτή η μικρή ενίσχυση του εισοδήματός σας, έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Πάντως έχετε κι εσείς την υποχρέωση να καλύψετε ανάγκες άλλων ανθρώπων, ιδιαίτερα εκείνων που σας έδωσαν ιδέες, ή υποστήριξαν κάποιες πρωτοβουλίες σας. Η ανυπομονησία δεν είναι σύμμαχός σας αυτήν την περίοδο.

Καρκίνος
Οι συναλλαγές σας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και προνοητικότητα. Διευκολύνεστε στην υπεράσπιση του αντικειμένου της εργασίας σας ή στην συντήρηση της επιχείρησης σας. Αντιξοότητες και ανταγωνισμοί δεν θα λείψουν και μάλιστα ο χαρακτήρας τους θα είναι λίγο έως πολύ αδικαιολόγητος. Στα προσωπικά σας ζητήματα χρειάζεται να έχετε θάρρος και να προσπαθείτε να έχετε χρήσιμες προτεραιότητες. Αρκεστείτε σε όσα μπορούν να διορθωθούν χωρίς να προκαλέσουν ζημιά σε άλλους τομείς.

Λέων
Η γνώμη των άλλων επηρεάζει όσους από εσάς νιώθετε πιεσμένοι από τις εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε όμως να μην δίνετε υπερβολική σημασία σε φήμες που κυκλοφορούν για θέματα που δεν σας αφορούν και να μην εκτίθεστε εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Οικονομικά τα δεδομένα είναι ασαφή για την ώρα και θα πρέπει να περιμένετε για λύσεις που ευνοούν ένα κοινό συμφέρον. Παραμείνετε ψύχραιμοι και υπομονετικοί!

Παρθένος
Υπάρχουν θέματα που σας προβληματίζουν και αυτό γιατί δεν έχουν ξεκάθαρο χαρακτήρα και αργούν να εξελιχθούν. Αφορούν κυρίως την εργασία, αλλά και την ανάγκη σας να προχωρήσετε σε μια θετική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή. Μερικοί από εσάς θα αποφασίσετε να αλλάξετε τακτική και να κλείσετε μαζεμένα, πολλά κεφάλαια της ζωής σας. Αν το κάνετε, να ξέρετε ότι δύσκολα θα επιστρέψετε στην προηγούμενη κατάσταση, που ενδεχομένως βόλευε σε κάποια ζητήματα. Σκεφτείτε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά μιας απόφασης.

Ζυγός
Η παρόρμηση του χαρακτήρα σας μπορεί να σας εκθέσει σε ζητήματα στα οποία χρειάζονται τις ειδικές γνώσεις που δεν έχετε. Καλύτερα να περιμένετε τους άλλους να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Η οικογένεια και οι άλλοι συγγενείς, εξακολουθούν να είναι η Αχίλλειος Πτέρνα σας, την οποία πρέπει να καλύψετε με όποιο τρόπο μπορείτε. Μην ξεκινάτε αντιπαλότητες με εκείνους που υποστηρίζουν πάση θυσία το δικό τους συμφέρον. Ψυχολογήστε τους άλλους πριν αντιπαρατεθείτε μαζί τους.

Σκορπιός
Αλλαγές προς το καλύτερο φέρνει αυτή η εβδομάδα, τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σας. Φανείτε τολμηροί στις αποφάσεις σας και υπερασπιστείτε τις αξίες και τις επιθυμίες σας. Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ευκολότερα προθέσεις και συμπεριφορές. Οικονομικά η περίοδος συνεχίζει να υπόσχεται θετικές εξελίξεις, τις οποίες πρέπει να υποκινήσετε. Επιμεληθείτε το σώμα και την εμφάνισή σας.

Τοξότης
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας δίνει τον ρυθμό των εξελίξεων και σας βοηθά να βελτιώσετε τα αισθηματικά σας, να συναναστραφείτε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να εξυπηρετήσετε καλύτερα τους σκοπούς σας. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, προβλέπονται πολυάσχολες και διασκεδαστικές. Οικονομικά μόνο χρειάζεται να προσέξετε τις λεπτομέρειες μιας σας σχετικής απόφασης ή διεκδίκησης. Αιφνιδιάστε αντί να αφήνετε να σας αιφνιδιάζουν.

Αιγόκερως
Οι προκλήσεις γύρω σας πληθαίνουν και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις και στην συμπεριφορά σας. Μερικές φορές, αντίθετα από ότι πιστεύετε, η ευθεία αντιπαράθεση δεν ευνοεί τα συμφέροντά σας, επομένως μην την επιλέγετε τώρα, που οι άλλοι βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση. Η οικογένεια θα απασχολήσει με τις ανάγκες της, ή με την πρόοδο ενός νεότερου μέλους της. Ανάλογα με τη θέση σας, στηρίξτε τις δίκαιες επιλογές. Αλλάξτε οπτική για να αλλάξουν και οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος
Προσέξτε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες και ελέγχετε τις παρορμήσεις σας όταν διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Εάν τα μετρητά σας δεν επαρκούν ζητήστε την δέουσα πίστωση χρόνου, ώστε να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Αισθηματικά μικρές ικανοποιήσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την τακτική σας και θα σας προκαλέσουν να ενεργοποιηθείτε κατάλληλα. Νέα ενδιαφέροντα εμπλουτίζουν την καθημερινότητά σας. Έχετε λόγους να πιστεύετε στις ικανότητές σας.

Ιχθύες
Θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά εξαιτίας περιστατικών στο στενό περιβάλλον και ειδικά στον οικογενειακό χώρο. Έντονες θα είναι οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις καθώς θα αμφιταλαντευτείτε μέχρι να καταλήξετε σε αποφάσεις που αφορούν μια ερωτική σχέση ή,  για άλλους,  μια οικονομική υπόθεση. Εμπόδια και καθυστερήσεις θα παρατηρούν τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ενώ αντίθετα, το τέλος της σας βρίσκει περισσότερο αισιόδοξους. Εξελίξτε τα ταλέντα και τις επαγγελματικές σας ικανότητες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια που κάνει ο Κώστας Λεφάκη για τη Μεγάλη Σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα:

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Νοέμβριο από τoν Κώστα Λεφάκη – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν

ΚΡΙΟΣ

Φανείτε διπλωμάτες και ευέλικτοι στα θέματα που σας απασχολούν περισσότερο. Δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να κάνετε πολύπλοκους υπολογισμούς.

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη ευνοεί τα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα όσους από εσάς είστε ακόμα ελεύθεροι. Φροντίστε όμως να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και να μην εγκλωβιστείτε σε μια απατηλή εικόνα. Αντίθετα, αν βαδίσετε προσεκτικά και υπομονετικά, τότε θα φτάσετε στο σημείο που θα νιώθετε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι.

Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο στην καθημερινότητά σας, γι αυτό φροντίστε να έχετε κατοχυρώσει συμφέροντα και κατακτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φανείτε διπλωμάτες και ευέλικτοι στα θέματα που σας απασχολούν περισσότερο. Δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να κάνετε πολύπλοκους υπολογισμούς.

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη ευνοεί τα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα όσους από εσάς είστε ακόμα ελεύθεροι. Φροντίστε όμως να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και να μην εγκλωβιστείτε σε μια απατηλή εικόνα. Αντίθετα, αν βαδίσετε προσεκτικά και υπομονετικά, τότε θα φτάσετε στο σημείο που θα νιώθετε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι.

Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο στην καθημερινότητά σας, γι αυτό φροντίστε να έχετε κατοχυρώσει συμφέροντα και κατακτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επιλέξτε την διπλωματία εκεί που χρειάζεται να λύσετε τις διαφορές σας και μην επανέρχεστε σε θέματα που έχουν λήξει.

Χρειάζεται να είστε σαφείς στις επιδιώξεις σας και να οργανώσετε καλύτερα τις ασχολίες σας. Θέματα με παιδιά ή την οικογένεια χρειάζονται προσοχή και σύνεση.

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι πιο ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας καθώς διαχειρίζεστε καλύτερα τα θέματά σας. Οι ελεύθεροι φροντίστε την εικόνα σας, αλλά μην κάνετε παραχωρήσεις που δεν ωφελούν.

Οικονομικά διατηρήστε την αυτοτέλειά σας, έστω και αν ορισμένα έξοδα είναι αναπόφευκτα. Η βοήθεια που σκοπεύετε να ζητήσετε ορισμένοι, μπορεί να αποδειχτεί τελικά ως μη απαραίτητη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η εποχή που θα κάνετε έναν μικρό απολογισμό των πεπραγμένων σας. Η αισιοδοξία δεν λείπει από το προσκήνιο των πράξεών σας, θέλετε όμως να την μοιραστείτε και με άλλους, οι οποίοι την έχουν ίσως και περισσότερο ανάγκη!

Υπάρχει όμως περίπτωση να παρασυρθείτε από τα δυνατά σας αισθήματα για κάποιον άνθρωπο, ο οποίος φαίνεται να αντικατοπτρίζει το ζητούμενό σας για την εποχή. Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέση!

Ο Άρης από τον Ζυγό τροφοδοτεί υπόγεια τις φιλοδοξίες σας και σας προστατεύει από λάθη που θα επηρέαζαν τα θέματά σας που βρίσκονται σε εξέλιξη. Αισθηματικά αποφύγετε τις επαναλήψεις και μην επιστρέφετε εκεί που σας ταλαιπώρησαν.

ΛΕΩΝ

Το κλειδί του μήνα είναι η υπομονή, οι φίλοι που συμπαρίστανται, οι φιλοδοξίες που προετοιμάζονται και οι επιλογές μιας συμπαγούς στάσης απέναντι σε θέματα που δεν σας αφορούν μεν, σας επηρεάζουν όμως και δυσκολεύουν την πορεία σας.

Οι πιο ευάλωτοι από εσάς προσέξτε λίγο την υγεία και τις σχέσεις σας με το κατεστημένο, καθώς, ορισμένες φορές προβάλει πιο ισχυρό από εσάς.

Ο Άρης από τον Ζυγό είναι ένας ανήσυχος παράγοντας και επηρεάζει σχέσεις με δικαιοσύνη και συνεργάτες. Δώστε το καλό παράδειγμα σε θέματα ουσίας και επιτρέψτε σε εκείνους που αγαπάτε να σας πλησιάσουν περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο μήνας αυτός και θα πρέπει να οργανώσετε τις δραστηριότητές σας, ώστε και χρήματα να εισπράξετε, αλλά και υποχρεώσεις να καλύψετε.

Ευνοούνται κάποια τολμηρά βήματα στην επικοινωνία και στην προβολή των ικανοτήτων και των ταλέντων σας. Αισθηματικά ξεπεράστε ένα θέμα που σας απασχολεί από καιρό και προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο!

Αρκετοί από εσάς βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και περιορίζετε έτσι τα αισθήματά σας. Διαφορές με το νόμο, προϊσταμένους ή τυχαίους ανθρώπους θα πρέπει να αποφευχθούν.

ΖΥΓΟΣ

Οι ελεύθεροι έχετε καλύτερες προοπτικές από ότι στο παρελθόν, αρκεί να είστε τολμηροί και δημιουργικοί. Οικονομικά δώστε σημασία στις προκλήσεις του περιβάλλοντος, στις υποχρεώσεις που διαιωνίζονται και στην φήμη σας.

Κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την ικανότητά σας να κερδίζετε χρόνο, να μαγεύετε πιστωτές και να κρατάτε σε απόσταση εκείνους που μονίμως ζητούν κάτι από εσάς. Ένα οικογενειακό ζήτημα με μακρινούς συγγενείς χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση εκ μέρους σας. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα προσφέρεται για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας. Ταξίδια και μετακινήσεις για επαγγελματικούς ή ιατρικούς λόγους θα πρέπει να είναι σοβαρά προετοιμασμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας μέχρι τις 21 επηρεάζει τα αποτελέσματα των προσπαθειών σε πρακτικούς και άλλους τομείς της ζωής σας.

Αποφύγετε τώρα μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σας, αν και η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας παρακινεί να αγνοήσετε περιορισμούς και να δώσετε υπόσταση στα σχέδιά σας.

Αν αυτό συνεπάγεται και ανάληψη κάποιου επαγγελματικού ρίσκου, φροντίστε ώστε να είστε πολύ προσεκτικοί στα βήματα και στις επιλογές σας. Οι αλλαγές στην προσωπική σας ζωή αρχίζουν να δημιουργούν και άλλες ανάγκες, τις οποίες καλό θα ήταν να τις προσέξετε και να τις διευθετήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας μέχρι τις 21 επηρεάζει τα αποτελέσματα των προσπαθειών σε πρακτικούς και άλλους τομείς της ζωής σας. Τα τέσσερα πιο ισχυρά ζώδια και οι κρυμμένες τους δυνάμεις!

Αποφύγετε τώρα μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σας, αν και η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας παρακινεί να αγνοήσετε περιορισμούς και να δώσετε υπόσταση στα σχέδιά σας.

Αν αυτό συνεπάγεται και ανάληψη κάποιου επαγγελματικού ρίσκου, φροντίστε ώστε να είστε πολύ προσεκτικοί στα βήματα και στις επιλογές σας. Οι αλλαγές στην προσωπική σας ζωή αρχίζουν να δημιουργούν και άλλες ανάγκες, τις οποίες καλό θα ήταν να τις προσέξετε και να τις διευθετήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προετοιμάζεστε για σημαντικές αλλαγές και θα πρέπει να διευκολύνετε την πορεία σας στο μέλλον.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και υποστηρίξτε με τον τρόπο που διαθέτετε τις φιλοδοξίες σας. Τα μικρά καθημερινά θέματα θα εξακολουθήσουν να υφίστανται, στην πραγματικότητα όμως, είστε εσείς που τους επιτρέπετε να σας ταλαιπωρούν.

Οικονομικά, ας είστε προσεκτικοί σε ότι συμφωνείτε και σε ότι υπογράφετε. Ένα παλαιό χρέος διευθετείται σταδιακά και πρέπει να είστε ενήμεροι για τις δυνατότητες που παρουσιάζονται για κάτι τέτοιο.

Οι πιο εργατικοί από εσάς, θα αποκτήσετε νέα επαγγελματικά καθήκοντα και δόκιμες οικονομικές απολαβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φαίνονται πιο εύκολα τα πράγματα για εσάς αυτόν τον μήνα. Εκμεταλλευτείτε την βοήθεια που δέχεστε από το περιβάλλον και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις εκείνες που σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν.

Αισθηματικά έχετε πολλούς λόγους να είστε ευχαριστημένοι ή αισιόδοξοι. Η εργασία παρουσιάζει καλές προοπτικές, οι οποίες θα αρχίσουν να συγκεκριμενοποιούνται από το τελευταίο δεκαήμερο. Ευνοείστε όταν λειτουργείτε ομαδικά, ή όταν έχετε συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Όσοι έχετε ευαίσθητη υγεία, αποφύγετε να εκτίθεστε σε κινδύνους που την επηρεάζουν περισσότερο. Οικονομικά, φροντίστε να μην είστε ανυπόμονοι, αλλά δημιουργικοί και πιστοί στα σχέδιά σας. Το τελευταίο δεκαήμερο, ένα ζήτημα με κάποιο φίλο θα σας απασχολήσει με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.

ΙΧΘΥΣ

Αποφύγετε την ένταση στα αισθηματικά σας. Δικαιολογήστε όσο μπορείτε τόσο τη δική σας, όσο και την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Ο μήνας είναι ο προθάλαμος ορισμένων αλλαγών οι οποίες θα αρχίσουν να συγκεκριμενοποιούνται από το τελευταίο δεκαήμερο.

Σας συμφέρει να είστε καλά προετοιμασμένοι και να μειώσετε τα μέτωπα της αντιπαράθεσης με τους γύρω σας. Το σπίτι θα λειτουργήσει καταλυτικά και θα σας προστατεύσει από αδικίες και πιέσεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες φροντίστε ώστε να ανταποκριθείτε στο ζητούμενο των πελατών και της εποχής που ακολουθεί.

Οικονομικά, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό μέχρι τις 20 και ο Άρης από τον Ζυγό επηρεάζουν το εισόδημα και το κέρδος σας. Μικρές, σκόπιμες μετακινήσεις και συναντήσεις εκτός προγράμματος θα φέρουν ιδέες στα επαγγελματικά και άλλοτε, ικανούς συνεργάτες στο προσκήνιο.

Πηγή: oroskopos.gr

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 2 Μαρτίου
Tα Ζώδια της Δευτέρας 1 Μαρτίου 2021
Ζώδια Μαρτίου: Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις – Ποιοι πρέπει να προσέξουν
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 1-7 Μαρτίου 2021
Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2021
Λίτσα Πατέρα: Ζώδια και αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο – «Μήνας με προοπτική και εξελίξεις»