Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πώς θα κυλήσει η μέρα; Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουνίου

Διαβάστε αστρολογικές προβλέψεις της Αλεξάνδρας Καρτά για την Παρασκευή 22 Ιουνίου.

ΚΡΙΟΣ: Οι συναισθηματικές εντάσεις δεν θα σας λείπουν και θα υπάρξουν συζητήσεις με το ταίρι σας που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε. Μην αφήσετε τα θέματα σας να τα διαχειρίζονται τρίτα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα θα υπάρξουν αλλαγές που θα ορίζουν την επόμενη περίοδο στην προσωπική σας ζωή και την οικογενειακή σας γαλήνη. Θα πρέπει να βάλετε περισσότερο νερό στο κρασί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μία σχετική ένταση σήμερα δεν θα την αποφύγετε. Μπορεί να έχετε κάποια διαφορετική άποψη για ένα θέμα, με αγαπημένο σας άτομο και αυτό να σας στενοχωρήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα θα πρέπει να διευθετήσετε ένα οικονομικό θέμα και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν τα εισοδήματα σας. Φροντίστε ένα δικό σας πρόσωπο, που σας έχει ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Οι προσωπικές σας επιλογές, θα καθορίσουν πολλά από τα μελλοντικά σας σχέδια. Καλό είναι, να μην βάλετε σε αναμονή οικονομικές εκκρεμότητες που ενδέχεται αργότερα να σας ταλαιπωρήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες εντάσεις θα συμβούν κατά την διάρκεια της μέρας, αλλά εσείς θα έχετε την άποψη σας, όπου δεν θα την αλλάξετε ότι και να συμβεί. Οι επαγγελματικές και προσωπικές διευθετήσεις σας κουράζουν υπερβολικά.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα έχετε μία προσωπική επιτυχία, όπου θα παίξει ρόλο ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε κάποια πράγματα. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, περισσότερο από τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάτι θα σας ενοχλήσει κατά την διάρκεια της μέρας και αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με θάρρος και αποτελεσματικότητα. Επαγγελματικές εντάσεις δεν θα λείψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευνοούνται σήμερα οι επαγγελματικές δραστηριότητες και οι διεκδικήσεις. Μία ένταση βέβαια [παραμονεύει] ανά πάσα στιγμή, ώστε να σας χαλάσει την ηρεμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα καλό είναι να αποφύγετε αγορές και οτιδήποτε αφορά την οικονομική σας θέση. Αν πρέπει να βάλετε όρους σε ένα προσωπικό ή οικογενειακό θέμα, αυτό θα σας απογοητεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπάρχει αρκετή ένταση σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Ίσως να μην καταλάβει ο σύντροφός σας τις ανάγκες σας και αυτό θα σας πληγώσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας έχουν πληγώσει άθελα τους. Η εσωτερική ένταση που θα έχετε σήμερα, δεν θα μπορέσει να είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Πηγή: thepressroom.gr

Send this to a friend