Αθήνα

 

26 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Mad VMA 2022: Σάλος με βίντεο που δείχνει τον Γιώργο Αρσενάκο να σπρώχνει εργαζόμενο

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα κυλήσει η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα 29 Οκτωβρίου κέφια και ποιοι θα είναι κακοδιάθετοι;

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα 29 Οκτωβρίου κέφια και ποιοι θα είναι κακοδιάθετοι;


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη να συνεχίζει να κινείται στον Υδροχόο και μετά από μια δύσκολη ημέρα, η σημερινή αναμένεται πολύ πιο ευχάριστη εξαιτίας της ευνοϊκής όψης της Σελήνης με την Αφροδίτη. Η διάθεσή σου θα είναι εμφανώς βελτιωμένη, θα νιώθεις καλύτερα και θα θέλεις να περάσεις όμορφα, διασκεδάζοντας με αγαπημένα πρόσωπα μακριά από σκοτούρες. Αν δείξεις μονάχα λίγη υπομονή, θα δεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την ένταση της εβδομάδας.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια όμορφη Κυριακή που θα αντισταθμίσει τη χθεσινή πανωλεθρία. Η διάθεσή σου είναι καλύτερη και έχεις την ανάγκη να εκφραστείς με περισσότερη τρυφερότητα. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου αφήνοντας πίσω τα άσχημα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πράγματα είναι πολύ καλά. Για αυτό φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή να ρίξεις τους ρυθμούς και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή γεμίζοντας τις μπαταρίες. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν, αλλά μπορείς να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση, έτσι ώστε να δεις την επιθυμητή βελτίωση.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη η σημερινή Κυριακή υπόσχεται όμορφες στιγμές και καλή διάθεση. Νιώθεις μια ανανεωτική ευεξία και αισιοδοξία που σου δίνει τη δύναμη να αφήσεις πίσω ο,τιδήποτε οδυνηρό που σου δημιουργεί άσχημα συναισθήματα. Νιώθεις συναισθήματα αγάπης και αποδοχής και δεν φοβάσαι να τα εκφράσεις στους γύρω σου. Έτσι, το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο και ιδανικό για βόλτες ή φιλικές συγκεντρώσεις.

Αισθηματικές
Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη δίνει καλές επιρροές στην αισθηματική σου ζωή. Σε κάνει πιο τρυφερό και γλυκό. Θέλεις να του προσφέρεις ασφάλεια και σταθερότητα, γεγονός που κάνει την ατμόσφαιρα πιο ζεστή και συναισθηματική. Αν είσαι μόνος, μην εκπλαγείς αν δεχθείς εκδήλωση αγάπης από πρόσωπο που δεν περιμένεις.

Επαγγελματικές
Την δουλειά σου την έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Μπορείς, επίσης, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά σήμερα προτίμησε να περάσεις μια χαλαρή ημέρα. Στα οικονομικά σου μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην παίρνεις αποφάσεις, προτού τις μελετήσεις καλά.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, τα δύσκολα πέρασαν, μια εβδομάδα γεμάτη και απαιτητική μένει πίσω και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό και ευχάριστο χρόνο με την οικογένειά σου, με φίλους και γενικότερα με παρέα που σε κάνει να νιώθεις καλά. Ευχάριστες εκπλήξεις ίσως προκύψουν από τα αγαπημένα πρόσωπα, ενώ δεν είναι απίθανο να δεις έναν φίλο από τα παλιά που έχεις καιρό να συναντήσεις. Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι ότι η Κυριακή αυτή σε γεμίζει ενέργεια, διώχνει την κατήφεια και σου δίνει αέρα ανανέωσης για να υποδεχθείς την εβδομάδα που έρχεται.

Αισθηματικές
Η ημέρα αναμένεται αρκετά ευνοϊκή και για την αισθηματική σου ζωή. Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη σε κάνει πιο γλυκό, γεμάτο κατανόηση και ενδιαφέρον. Τα πράγματα ηρεμούν και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σήμερα, Κυριακή.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πράγματα κυλούν αρκετά καλά και μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Όμως, σήμερα είναι Κυριακή και δικαιούσαι να ξεκουραστείς προτού ξεκινήσει μια απαιτητική εβδομάδα. Οικονομικές συζητήσεις που προκύπτουν σε βοηθούν να πάρεις αποφάσεις.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να διασκεδάσεις και να το ρίξεις έξω. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, δημιουργεί καλή διάθεση, ενθουσιασμό και όρεξη για να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε σε γεμίζει. Μπορείς, επίσης, να ασχοληθείς και με την διακόσμηση του σπιτιού σου, μιας και οι υποχρεώσεις σου δεν είναι τόσες πολλές όσο τις υπόλοιπες ημέρες. Προσπάθησε να γεμίσεις το πρόγραμμά σου κάνοντας πράγματα με φίλους. Έτσι και πιο κοντά τους θα έρθεις και όμορφα θα περάσεις.

Αισθηματικές
Επιτέλους η κατάσταση βελτιώνεται στα αισθηματικά σου. Οι άσχημες επιρροές φεύγουν και τώρα δέχεσαι πιο ευνοϊκές για τον τομέα αυτό. Μπορείς να απολαύσεις τη ζεστασιά και την ασφάλεια της σχέσης σου στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Το ιδανικότερο κλείσιμο της εβδομάδας!

Επαγγελματικές
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Σήμερα, όμως, θα πρέπει να αφήσεις τα θέματα αυτά στην άκρη. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν καλές λύσεις.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, τα δύσκολα πέρασαν και καλά θα κάνεις να τα αφήσεις πίσω. Σήμερα ξημερώνει μια διαφορετική ημέρα, πιο φωτεινή, αισιόδοξη και χαρούμενη. Ο συνδυασμός της καλής ψυχολογικής σου διάθεσης και της Κυριακής, είναι άψογος για να βγεις, να κάνεις βόλτες και περιπάτους με φιλικά πρόσωπα, να διασκεδάσεις και γενικότερα να βγάλεις από πάνω σου την πίεση που έχεις υποστεί μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις με τον τρόπο αυτό να γεμίσεις μπαταρίες και να νιώσεις πιο δυνατός για την εβδομάδα που έρχεται.

Αισθηματικές
Το συναίσθημα επανέρχεται σε μια κατάσταση πιο τρυφερή, πιο αθώα. Ο εκνευρισμός και η ένταση της προηγούμενης ημέρας, δίνουν τη θέση τους στο ενδιαφέρον, τη ζεστασιά και την απόλαυση. Η βραδιά αναμένεται να αποζημιώσει και εσένα και τον σύντροφό σου για τις ταραχές του παρελθόντος.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου έχεις καταφέρει πολλά και υπάρχουν ακόμη αρκετές υποθέσεις που θα χρειαστεί να διευθετήσεις. Όμως, η Κυριακή επιβάλλει ξεκούραση και καλά θα κάνεις να μην υπερβάλεις. Στα οικονομικά θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να βγεις από το αυστηρό σου κοστούμι και να αφήσεις τον εαυτό σου να διασκεδάσει χωρίς περιορισμούς και πρέπει. Είναι Κυριακή, η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει όλες τις προϋποθέσεις για να κάνεις ζωηρές συζήσεις με φίλους, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, να κάνεις ανθρώπινες επαφές που θα σε ικανοποιήσουν. Ίσως μπορείς ακόμη να συζητήσεις για σχέδια και ιδέες που έχεις, αλλά πάντα σε ένα κλίμα πιο ανάλαφρο και φιλικό.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή δέχεται πολύ θετικές επιρροές από την ευνοϊκή όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ το κλίμα θα είναι πιο θερμό, ιδανικό για να απολαύσετε τις προσωπικές σας στιγμές μακριά από το άγχος της ημέρας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά αναμένονται ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις υπάρχουσες συνθήκες. Σήμερα, όμως, η ημέρα επιβάλλει ανάπαυση και διασκέδαση. Στα οικονομικά, υπάρχουν εκκρεμότητες που μπορείς να κάνεις πολλά για να τις διευθετήσεις αποτελεσματικά.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη συνεχίζει την κίνησή της στον Υδροχόο, γεγονός που κάνει τη σημερινή Κυριακή εξαιρετική! Βγες με φίλους, συνάντησε νέα πρόσωπα, μείνε ανοιχτός σε προτάσεις για διασκέδαση, μίλα για τις ιδέες σου και κάνε ό,τι ποθείς για να περάσεις καλά. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν απαιτητική και το σύμπαν κάνει ό,τι μπορεί για να σε αποζημιώσει σήμερα. Παράλληλα, η διάθεση για περιπέτεια δεν θα λείψει, επομένως μια μικρή εξόρμηση ή μια πεζοπορία στη φύση είναι σενάρια που μπορούν να σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές
Η αισθηματική ζωή αναμένεται πολύ πιο ισορροπημένη σήμερα. Μπορείς να απολαύσεις τη συντροφικότητα με πάθος και συναίσθημα. Αν είσαι μόνος, η κατάσταση γίνεται ευνοϊκή για να κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια.

Επαγγελματικές
Μην πάρεις αποφάσεις στην εργασία σου, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις πρώτα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και καινούργια ανοίγματα, αν δεν τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Ένας καλός προγραμματισμός θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, μια πολύ ευνοϊκή ημέρα ξημερώνει και θα έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να αφήσεις τη ζήλια, τις αμφιβολίες και το μυστήριο έξω από το σημερινό πρόγραμμα. Βγες από το σπίτι, συνάντησε αγαπημένα φιλικά πρόσωπα και μίλα μαζί τους για τις ιδέες και τα σχέδιά σου. Το να μοιραστείς τις σκέψεις σου θα σε βοηθήσει και θα σε κάνει να διώξεις τα βάρη από πάνω σου. Είναι μια καλή ημέρα για να μιλήσεις για τις αλλαγές που θέλεις να φέρεις στη ζωή σου, αλλά και για να βρεις χρόνο που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις διασκεδάζοντας.

Αισθηματικές
Το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή βελτιώνεται κατακόρυφα σήμερα. Η ατμόσφαιρα γίνεται ζεστή, γλυκιά, κατάλληλη για να εκφράσεις την αγάπη και την τρυφερότητά σου στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, θα νιώσεις βαθιά ικανοποίηση από την εξομολόγηση ενός έρωτα με αποδέκτη εσένα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πράγματα κυλούν αρκετά καλά και θα υπάρξει σύντομα η ευκαιρία να κάνεις νέα ξεκινήματα. Όμως, η Κυριακή είναι ημέρα που επιβάλλει την αποχή από τις επαγγελματικές σκοτούρες για αυτό πράξε αναλόγως. Στα οικονομικά, υπάρχουν ζητήματα σε στασιμότητα που καλό είναι να τα χειριστείς με λεπτούς χειρισμούς.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το καλύτερο τελείωμα για την εβδομάδα που πέρασε σου επιφυλάσσει η Κυριακή αυτή. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη κάνει τη διάθεσή σου ακόμη πιο παιχνιδιάρικη και σε ωθεί να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Δεν είναι και κόντρα ρόλος εδώ που τα λέμε! Οπότε, πέρνα καλά, απόλαυσε τα δώρα του σύμπαντος και μην αφήσεις δεύτερες σκέψεις να σε προβληματίσουν. Ίσως ένας παλιός φίλος να κάνει την εμφάνισή του μετά από καιρό απουσίας και αυτό θα σε κάνει να χαρείς πολύ!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα αυτή έρχεται για να επανορθώσει την ένταση της προηγούμενης. Η επιρροή που δέχεται ο τομέας αυτό φέρνει γλυκύτητα και τρυφερότητα στον δεσμό σου, αφήνοντας πείσμα και εγωισμούς μακριά. Φρόντισε να απολαύσεις τα καλά που σου συμβαίνουν, χωρίς να ψάχνεις ανάμεσα στις γραμμές.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου είναι μια καλή ημέρα για να απέχεις από την δράση και να αφοσιωθείς στην σκέψη. Βρες τρόπους που θα σε κάνουν να βελτιωθείς και να επιφέρεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι. Μην το παρακάνεις με τη σκέψη όμως. Στα οικονομικά, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός για να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Υδροχόο και αυτό σου φέρνει πολύ θετικές επιρροές. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι Κυριακή, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις, να συναναστραφείς με κόσμο, να εκφράσεις τις ιδέες σου και να περάσεις καλά χωρίς εμπόδια και αναποδιές. Άφησε τα δεσμά πίσω σου και νιώσε ελεύθερος και ικανοποιημένος με ό,τι επιλέξεις να κάνεις. Οι ευχάριστες εκπλήξεις φαίνεται πως δεν θα λείψουν από το σημερινό μενού, για αυτό προετοιμάσου να τις απολαύσεις.

Αισθηματικές
Η σημερινή Κυριακή αναμένεται ιδανική για την σχέση σου. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη δημιουργεί άψογες συνθήκες για να βρεθείς κοντά στο ταίρι σου, να συζητήσετε και να προσπεράσετε τα όποια προβλήματα, αφήνοντας χρόνο για να απολαύσετε την αγάπη σας.

Επαγγελματικές
Σήμερα είναι Κυριακή και τα επαγγελματικά καλό είναι να μην παίξουν πρωτεύον ρόλο. Αν χρειαστεί να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες, κάνε το άμεσα και χωρίς χρονοτριβή για να βρεις και χρόνο για εσένα. Στα οικονομικά δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, μια ακόμη ημέρα που η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και σε συνδυασμό με το τρίγωνο που πραγματοποιεί με την Αφροδίτη, δίνει τις θετικότερες επιρροές για να περάσεις υπέροχα τούτη την Κυριακή! Βγες, διασκέδασε, ξεφάντωσε, χόρεψε, πέρνα καλά! Σε καμιά περίπτωση δεν είναι η ημέρα για να σκεφτείς σοβαρές υποθέσεις ή να μελαγχολήσεις. Το σύμπαν απαιτεί να βρεθείς με κόσμο, να εκφράσεις την καλή σου διάθεση και να μοιράσεις το χαμόγελό σου στον κόσμο.

Αισθηματικές
Πολύ ζεστή και τρυφερή θα είναι η σημερινή Κυριακή. Υπάρχει αθωότητα στο συναίσθημα, γεγονός που γεφυρώνει το χάσμα στη σχέση. Αν είσαι μόνος, μην εκπλαγείς αν γίνεις αποδέκτης της έκφρασης αγάπης από ένα πρόσωπο που δεν περίμενες. Μη βιαστείς να απορρίψεις την πρότασή του. Δώσε χρόνο να εξελιχθούν τα πράγματα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις γύρω από κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος γι αυτό μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να βάλεις ένα πλάνο που θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο αποτελεσματικός.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, πολύ θετική και τούτη η ημέρα καθώς οι πλανητικές επιρροές δημιουργούν το καλύτερο κλίμα για να περάσεις καταπληκτικά! Είναι Κυριακή, η διάθεση είναι στα ύψη, δεύτερες σκέψεις δεν υπάρχουν, οι σκοτούρες της εβδομάδας ανήκουν στο παρελθόν, επομένως εκμεταλλεύσου την κατάσταση και απόλαυσε τα αγαθά αυτού του κόσμου! Και ποια είναι αυτά; Μα η ανθρώπινη επαφή. Βγες με τους φίλους σου, αντάλλαξε απόψεις, κάνε συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις ό,τι σε χαλάει και γέμισε τις μπαταρίες σου για το μέλλον…

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, το κλίμα θα είναι εμφανώς βελτιωμένο σήμερα. Η ένταση καταλαγιάζει και στη θέση της έρχεται το τρυφερό συναίσθημα, η ασφάλεια και η σταθερότητα που αγκαλιάζουν εσένα και τον σύντροφό σου για να σας κρατήσουν ενωμένους σαν ένα. Απόλαυσε την ηρεμία της ημέρας με ευγνωμοσύνη.

Επαγγελματικές
Οι αλλαγές που επιδιώκεις στον επαγγελματικό τομέα δεν θα αργήσουν να έρθουν, για αυτό προετοιμάσου ψυχολογικά για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, μιας και είναι Κυριακή βρες το χρόνο να ηρεμήσεις και να εκτονώσεις την πίεση της εβδομάδας. Στα οικονομικά, κινήσου με βάση τον προϋπολογισμό για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

25/06/2022 | 23:30

Ένταση στο κέντρο της Αθήνας – Επίθεση στις διμοιρίες έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στο υπ. Πολιτισμού

25/06/2022 | 23:25

Chart Show – Ηρώ: Η απίστευτη ιστορία πίσω από την επιτυχία «Έτσι είναι οι σχέσεις»

25/06/2022 | 23:15

The Masked Singer: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Μινώταυρος «γκρέμισαν» το πλατό με το Μαντάμ

25/06/2022 | 23:06

Βόλος: 10χρονος έσωσε τον παππού του από πνιγμό

25/06/2022 | 22:52

Βατικανό: Οι πολέμιοι των αμβλώσεων πρέπει να ανησυχούν επίσης για την οπλοκατοχή, τη φτώχεια και τη μητρική θνησιμότητα

25/06/2022 | 22:35

Παντρεύτηκαν στη Τζια οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, Χρήστος Ζωγράφος και Κύρα Κάπη

25/06/2022 | 22:14

Θύμιος Μπουγάς: Δείχνει για πρώτη φορά το προσωπό του πριν το ατύχημα – Συγκλονίζει για την δύσκολη ζωή του

25/06/2022 | 22:00

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από την Τουρκία στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας

25/06/2022 | 21:47

Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα: «Ακόμα περιμένουμε ένα νέο από τον αγνοούμενο πατέρα μου»

25/06/2022 | 21:36

Ο Πούτιν εξοπλίζει την Λευκορωσία με πυρηνικά πυραυλικά συστήματα

25/06/2022 | 21:25

Σοκ στο Αγρίνιο: Διευθυντής σχολείου καταγγέλλεται για σεξουαλική παρενόχληση

25/06/2022 | 21:15

Ρένια Λουιζίδου: «Κινδύνεψα σοβαρά να πεθάνω πάνω στη δουλειά, θα μπορούσα να κινηθώ νομικά»

25/06/2022 | 21:06

Γρηγόρης Λέων: Επιβεβαιώνεται πλήρως ο ασφυκτικός θάνατος της Μαλένας από τον πρώτο γιατρό που την εξέτασε

25/06/2022 | 20:40

Μύκονος: Σαρωτικοί έλεγχοι από το Τμήμα Εκβιαστών – Οκτώ προσαγωγές

25/06/2022 | 20:34

Εκτελέστηκε χιμπατζής στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο «βάσει πρωτοκόλλου» επειδή το έσκασε – Κύμα αντιδράσεων
Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο, 25 Ιουνίου
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου
Τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου
Τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουνίου
Θερινό Ηλιοστάσιο: Ποια ζώδια επηρεάζονται πιο θετικά
Τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 21 Ιουνίου