Αθήνα

 

28 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

pavlos geroulanos 281123
Τραπεζικό σύστημα: Το παράδειγμα του Παύλου Γερουλάνου

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα κυλήσει η μέρα; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

ΚΡΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τους στόχους σας, ανανεώνεστε και διαφοροποιείτε. Βασική σας ανάγκη θα είναι να βγείτε από καταστάσεις ρουτίνας, μην ανακόψετε τις τολμηρές διαθέσεις που θα έχετε, στοχεύστε και να είστε σίγουροι πως θα επιτύχετε. Ενισχυμένη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε την τύχη σας, προσανατολιστείτε σε αυτό που σας ενδιαφέρει. Εσείς που αυτή τη στιγμή είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ή σχέσης, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του.

ΤΑΥΡΟΣ

Όρεξη για δράση θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσω ευθέως τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν το στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάποιο πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθεια σας. Εσείς που είστε σε αναζήτηση ερωτικής σχέσης πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης, θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό συμβάν. Ηρεμία, ισορροπία και αισθησιασμός θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα εμφανιστείτε ζωτικοί και δραστήριοι, θα κυνηγήσετε τη νέα ευκαιρία και να είστε σίγουροι πως θα τη βρείτε. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, επιτυχημένη η επαγγελματική τακτική που θα εφαρμόσετε, η επιλογή μιας συνεργασίας σας θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως προσοδοφόρα. Στον ερωτικό σας τομέα, με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις, σήμερα θα προσεγγίσετε πρόσωπο που δε θα αντισταθεί στη γοητεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενισχυμένη θα είναι η αποφασιστικότητα σας, σταθεροί και αμετακίνητοι θα φανείτε ως προς τους στόχους σας. Αποτελεσματικοί θα είστε σε θέματα που απαιτούν λύσεις ή αλλαγές, θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε αναλυτικές συζητήσεις τόσο για επαγγελματικά ζητήματα όσο και για ερωτικά. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, δεν αποκλείεται να υπάρξει καινούργια ερωτική γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, στόχος σας θα είναι τα καινούργια ανοίγματα. Θα σας γίνει πρόταση που θα σας δώσει την ευκαιρία να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Προχωρήστε στο νέο ξεκίνημα που θα σας ανοιχτεί, δε θα υπάρξει απογοητευτικό αποτέλεσμα. Στον ερωτικό σας τομέα σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση, σήμερα θα γνωριστείτε με το κατάλληλο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη της ημέρας, σας φέρνει ελπιδοφόρα συμβάντα και νέα ανοίγματα. Συζήτηση με πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να σας βγάλει από ένα προσωπικό σας αδιέξοδο ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα επεκταθούν οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε πράξεις ρίσκου. Μια συνάντηση θα αποτελέσει αρχή ουσιαστικών αλλαγών που θα διαφοροποιήσουν την καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αποφασιστικούς και αρκετά τολμηρούς θα σας κάνει η σημερινή αστρολογική όψη, ωστόσο ενδεχομένως να μην λείψουν τα διαφόρων ειδών διλήμματα. Δεν αποκλείεται να διακόψετε επαφές ή συνεργασίες που κρίνετε πως δεν συμβάλουν στην βελτίωση σας. Έντονες θα είναι οι ονειροπολήσεις σας, προσοχή να μην μείνετε στις φαντασιώσεις σας παραπάνω από όσο θα πρέπει.  Ξαφνική και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε θέματα καρδιάς. Είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε ένα καινούργιο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα αποκτάτε νέους στόχους, η δυναμικότητα που θα εμφανίσετε σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα σας, θα εδραιώσει το κύρος σας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν αποκλείεται να βάλετε μπρος κάποιες νέες  επαγγελματικές σας ιδέες. Στον ερωτικό σας τομέα, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, υπάρχει πρόσωπο που αναμένει την προσοχή σας. Πολύ καλά θα κάνετε και δε θα παραμελήσετε το αγαπημένο σας ταίρι, δείξτε τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαφοροποιημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, εμπνευσμένες και καινοτόμες θα είναι οι ιδέες σας. Θα περάσετε σε παράτολμες πράξεις, δεν θα φοβηθείτε τα επαγγελματικά ρίσκα. Με επιτυχία θα κλείσετε τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, αρκετά εφευρετική θα είναι η τακτική σας σε θέματα που σας πιέζει ο χρόνος και οι προθεσμίες. Σήμερα με τις προτάσεις σας θα καταφέρετε να βγείτε εκτός ρουτίνας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέες διεξόδους τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον ερωτικό, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από συνεργασίες ή οικονομικές επιλογές που αποδείχτηκαν ανούσιες. Απεγκλωβίζεστε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, νέες μεθόδους και καινούργια τακτική θα ακολουθήσετε σε θέματα εργασιακά. Τώρα αλλάζετε τρόπο δράσης, οι βλέψεις σας θα επεκταθούν και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς, δε θα αρνηθείτε να ρισκάρετε. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, δε θα στριμώξετε τη δράση σας σε ανούσια πρέπει. Στον ερωτικό σας τομέα, με καινούργιο πρόσωπο ξεκινάτε νέες περιπέτειες!

ΙΧΘΥΕΣ

Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να δώσετε τις σωστές λύσεις. Βγαίνετε από διλήμματα, τώρα περνάτε στην υλοποίηση κάποιων συγκεκριμένων σας ιδεών. Σε περίπτωση που είστε σε σκέψεις επανασύνδεσης, τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο, θα είστε σε θέση να πάρετε τη σωστή απόφαση. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, το ένστικτο σας δε θα σας προδώσει.

Ροή Ειδήσεων

fotia purkagia purosbestiki 18

24/07/2024 | 23:30

Φωτιά σε αποθήκη λιπασμάτων στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα

24/07/2024 | 23:20

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ΑΕΚ, λαχτάρησε στο τέλος με Ίντερ Ντ΄Εσκάλδες

24/07/2024 | 23:09

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2538: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
paok 240724

24/07/2024 | 22:59

Το έκανε… ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, αλλά πήρε προβάδισμα πρόκρισης

24/07/2024 | 22:45

Ο Κουράκης… κέρασε κρητικό ντάκο τους ευρωσοσιαλιστές!

24/07/2024 | 22:31

Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό: Πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής μήνυσε ομοσπονδιακό προπονητή για απόπειρα βιασμού!
milena apostolaki 010724

24/07/2024 | 22:20

Η Μιλένα Αποστολάκη απέσυρε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

24/07/2024 | 22:12

Αχαΐα: Στο νοσοκομείο 19χρονος ύστερα από επίθεση με σιδερογροθιά

24/07/2024 | 21:58

Πρίγκιπας Χάρι: Oι δικαστικές μάχες με τις βρετανικές ταμπλόιντ συνέβαλαν στον κλονισμό της σχέσης του με τη βασιλική οικογένεια
tourkia 240724

24/07/2024 | 21:46

Άγριο ξύλο στην τουρκική βουλή: Υπουργός του Ερντογάν γρονθοκόπησε βουλευτή του φιλοκουρδικού κόμματος

24/07/2024 | 21:38

Αράο: «Όποιος παίζει στον Παναθηναϊκό, γνωρίζει την ευθύνη που έχει»

24/07/2024 | 21:22

Γιώργος Καραμίχος: «Στην αρχή δεν είχα τη δυνατότητα να βλέπω το παιδί, το διεκδίκησα»
hack code 200923

24/07/2024 | 21:06

CrowdStrike: Σφάλμα στη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προκάλεσε την κατάρρευση υπολογιστών παγκοσμίως

24/07/2024 | 20:57

ΚΚΕ: Το νέο εργοδοτικό έγκλημα στη Σαλαμίνα προκαλεί την οργή της εργατικής τάξης

24/07/2024 | 20:42

Αργεντινή – Μαρόκο: Ανεπανάληπτο χάος, οι ομάδες επέστρεψαν μετά από δυο ώρες στο γήπεδο, ακυρώθηκε η ισοφάριση της «Αλμπισελέστε»
zodia 1
Σε έναν καβγά, αυτά τα ζώδια «μοιράζουν πόνο»
zodiac
Δύο ζώδια θα βγάλουν ιδιοτροπία, σήμερα
zodia sxesi erotas 220724
Τα τέσσερα ζώδια που θέλουν αρκετό χρόνο για να προσαρμοστούν σε μια σχέση
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα έχουν χάλια διάθεση, σήμερα
skaki 2304
Τα ζώδια που λειτουργούν πάντα βάσει σχεδίου
Δύο ζώδια θα τσαντιστούν, αν δεν περάσει το δικό τους, σήμερα