Αθήνα

27 oC

ελαφρές νεφώσεις

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 28/09

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 28/09

 

Κριός

krios

Γενικά: Φροντίστε να μην παρουσιάζετε μια εικόνα σας που δεν σας αντιπροσωπεύει. Είναι σημαντικό να παραμείνετε αληθινοί στον εαυτό σας και να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας κάνουν να αισθάνεστε εκνευρισμό. Υπάρχει μια έντονη ενέργεια που λειτουργεί εναντίον σας αλλά θα έχετε την ικανότητα να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα: Η ιδέα σας για το πως πρέπει να γίνουν τα πράγματα είναι ακριβώς αντίθετη με αυτή των ανωτέρων σας. Αυτό δημιουργεί εντάσεις στην δουλειά σας. Κανονίστε μια συνάντηση και συζητήστε τέτοιου είδους θέματα.

Ταύρος

tavros

Γενικά: Θυμηθείτε όλα τα θετικά πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή σας τώρα. Είναι πιθανό να έχετε έρθει αντιμέτωποι με εντάσεις και προκλήσεις σήμερα που σας κουράζουν. Οι διαφωνίες ίσως σας ταράξουν και δεν μπορείτε να είστε σταθεροί στις θέσεις σας. Μην χάσετε την επαφή με την 6η σας αίσθηση.

Οικονομικά και καριέρα: Η λογική σας λειτουργεί πιο αργά από ότι συνήθως και δεν πειράζει. Είναι σωστό για εσάς και να χαλαρώσετε λίγο. Το πρόβλημα είναι ότι αισθάνεστε πίεση από τους άλλους. Διαλέξτε την ηρεμία και μείνετε συγκεντρωμένοι.

Δίδυμοι

didymoi

Γενικά: Η φωτιά μέσα σας καίει έντονα οπότε εκμεταλλευθείτε την. Συμπεριφερθείτε στον εαυτό σας με αγάπη και σιγά -σιγά χαλαρώστε. Ασχοληθείτε με σημαντικά σχέδια. Οι λέξεις σας έχουν δύναμη σήμερα και πρέπει να τις χρησιμοποιήσετε σωστά.

Οικονομικά και καριέρα: Κάποια θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια είναι πολύ σημαντικά για εσάς σήμερα. Η ασφάλεια σας καθοδηγεί. Φροντίστε οι γύρω σας να είστε στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς ώστε οι προσπάθειές σας να μην αναβάλλονται ή ακυρώνονται.

Καρκίνος

karkinos

Γενικά: Μπορεί να έχετε την τάση να φύγετε σήμερα αλλά ταυτόχρονα αισθάνεστε ότι δεν είστε έτοιμοι. Ίσως αισθάνεστε ότι δεν είστε σε σταθερό έδαφος ώστε να κάνετε το επόμενο βήμα. Μην αφήσετε την εξωτερική πίεση να σας οδηγήσει. Κάντε ότι πρέπει με τον ρυθμό σας και να είστε υπομονετικοί με τους άλλους και τις επιλογές τους.

Οικονομικά και καριέρα: Το να διασκεδάζετε στην δουλειά σίγουρα είναι σημαντικό αλλά φροντίστε να κάνετε και δουλειά ταυτόχρονα. Οι άλλοι ξεκινούν και είναι καχύποπτοι που δεν προσπαθείτε όσο πρέπει.

Λέων

lewn

Γενικά: Η ένταση υπάρχει σήμερα και ίσως είναι αντίθετη με την ήρεμη φύση σας. Το κλειδί τώρα είναι να δείτε την ευκαιρία αντί να είστε αντίθετοι σε κάθε κατάσταση. Είναι καλή στιγμή να αλλάξετε οπτική σε κάποια πράγματα. Μια μικρή εσωτερική αλλαγή μπορεί να σας κάνει να δείτε αλλιώς τα πράγματα.

Οικονομικά και καριέρα: Μην προτρέχετε σχετικά με ένα σχέδιο στο οποίο συμμετέχετε. Δεν είναι όλα στην θέση τους και πρέπει να είστε υπομονετικοί. Είναι μια από εκείνες τις στιγμές όπου μια βιαστική κίνηση μπορεί να χαλάσει όλη την προετοιμασία που έχετε κάνει.

Παρθένος

parthenos

Γενικά: Μπορεί να έχετε περισσότερο πάθος σήμερα οπότε μην εκπλαγείτε αν πάτε τα πράγματα στα άκρα ακόμα περισσότερο. Υπάρχει μια επιθετικότητα μέσα σας που σας βοηθά να κρατάτε τον έλεγχο κάθε κατάστασης. Να θυμάστε ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Οικονομικά και καριέρα: Όταν ηγήστε σχεδίων φροντίστε να δείχνετε σεβασμό στην συντηρητική οπτική των άλλων. Είναι ένας τομέας στον οποίο μπορούν να προκύψουν εντάσεις. Μπορεί να πείτε το λάθος πράγμα αν δεν είστε προσεκτικοί.

Ζυγός

zygos

Γενικά: Βρείτε την δύναμη μέσα σας. Υπάρχει πολύ και είναι έτοιμη να εκραγεί. Αφήστε το πάθος σας να σας οδηγήσει σήμερα και θα εκπλαγείτε από το που θα σας πάει. Μην φοβάστε να κάνετε κάτι υπερβολικό. Η καλή σας τύχη θα σας βοηθήσει.

Οικονομικά και καριέρα: Είστε σε δύσκολη κατάσταση. Είστε έτοιμοι να πάρετε τον έλεγχο και να προσχωρήσετε με ένα σχέδιο αλλά δεν έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Σημειώστε τα όλα μέχρι να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε.

Σκορπιός

skorpios

Γενικά: Ο δυνατός και σταθερός ρυθμός σας μπορεί να χρειάζεται ώθηση σήμερα. Μπορεί να συμβαίνει κάτι και να πρέπει να κινηθείτε γρήγορα. Χρησιμοποιήστε τις ικανότητες για να κάνετε ότι πρέπει. Μπορεί να έχετε πολύ δύναμη σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα: Θα υπάρχει ένταση σήμερα και θα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά. Η ένταση αυτή προκύπτει από το γεγονός ότι δεν είναι οι άλλοι πρόθυμοι να κάνουν τις αλλαγές που χρειάζονται. Ενθαρρύνετε τους άλλους να σας δείξουν εμπιστοσύνη.

Τοξότης

toxotis

Γενικά: Θα είναι μια συναρπαστική ημέρα που δείχνει ότι συμβαίνουν πολλά και όλα αλλάζουν. Να είστε έτοιμοι και να γνωρίζετε τις συμβαίνει γύρω σας. Υπάρχει πολύ ενέργεια που σας ωθεί να περάσετε τα όρια. Κάντε ότι μπορείτε ώστε να βοηθήσετε τους άλλους να ασχοληθούν με κάτι πιο χαρούμενο και ήρεμο.

Οικονομικά και καριέρα: Η σκέψη σας είναι σωστή αλλά μην αν δεν έχετε την θέληση ή τις ηγετικές ικανότητες να βάλετε σε ισχύ αυτές τις ιδέες δεν θα καταφέρετε πολλά. Να είστε πιο θαρραλέοι και θα επιτύχετε πολλά.

Αιγόκερως

aigokerws

Γενικά: Είστε ευαίσθητοι σήμερα σε μια θάλασσα θυμού. Να είστε προσεκτικοί. Μην μπείτε σε πειρασμό από τίποτα. Να συμμαχήσετε με αυτούς που λειτουργούν με αυτοπεποίθηση και ουδετερότητα. Φροντίστε η συμπεριφορά σας να μοιάζει με των ανθρώπων που θαυμάζετε.

Οικονομικά και καριέρα: Οι καταστάσεις γύρω από ένα συμβάν δεν θα είναι καλές. Θα συμβαίνουν πολλά και θα υπάρχουν εντάσεις. Θα πρέπει να δείτε τα κρυφά μηνύματα και να καταλάβετε όλο το εύρος της κατάστασης.

Υδροχόος

idroxoos

Γενικά: Υπάρχει μια δυνατή έντονη ενέργεια σήμερα που σας δίνει περισσότερη δύναμη και ζωτικότητα. Ενθαρρύνει την δυναμική προσωπικότητά σας να βγει στην επιφάνεια και σας βάλει στο προσκήνιο. Μπορείτε να εκφράσετε την ανεξαρτησία σας σε κάθε κατάσταση.

Οικονομικά και καριέρα: Μην κολακεύετε τους ανωτέρους σας γιατί ίσως δεν τους κερδίζετε όπως νομίζετε. Μάλλον εντυπωσιάζονται μόνο από γεγονότα και δουλειά που έχει πάει καλά. Δείξτε τους ότι είστε σταθεροί και αξιόπιστοι.

Ιχθύες

ixtheis

Γενικά: Τα πράγματα μπορεί να συμβαίνουν πολύ γρήγορα γύρω σας σήμερα αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσετε αυτό τον ρυθμό. Μάλλον είναι καλύτερη η μεθοδική σας προσέγγιση. Φροντίστε να συλλέξετε τα στοιχεία που χρειάζεστε πριν πάρετε μια σημαντική απόφαση. Οι άλλοι μπορεί να είναι λίγο εκνευρισμένοι οπότε φροντίστε να είστε σταθεροί.

Οικονομικά και καριέρα: Οι προθέσεις σας είναι σωστές αλλά δεν φαίνεται να επικοινωνείτε καλά τις σκέψεις σας. Οι άλλοι μπορεί να σας παρερμηνεύουν. Μην φοβάστε να πείτε τα πράγματα ξεκάθαρα και απόλυτα. Πάρτε επιπλέον χρόνο αν χρειάζεστε.

astro-live.gr

Send this to a friend