Αθήνα

17 oC

σποραδικές νεφώσεις

Αναλυτικές προβλέψεις ζωδίων για σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές είναι οι προβλέψεις των ζωδίων του astrolive.gr για σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου. 

Κριός

Από σήμερα καλείστε να αναλάβετε δεσμεύσεις, αγαπητοί Κριοί! Ξεχάστε την «αδέσποτη» ζωή σας και στραφείτε στην ουσία των πραγμάτων και τις εποικοδομητικές στρατηγικές, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής μπαίνει στον 7ο Οίκο σας των συνεργασιών και θα μείνει εκεί μέχρι τις 9 Οκτωβρίου.

Ετοιμαστείτε για την επισημοποίηση κάποιων σχέσεων σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, καθώς θα δοθούν οι ευκαιρίες να βάλετε υπογραφές… Αν παράλληλα απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν πλέον κάτι, θα ανακουφιστείτε και θα πετύχετε πολύ περισσότερα στο μέλλον!

Ταύρος

Ετοιμαστείτε να κάνετε πιο «πράσινη» την καθημερινότητά σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο λεπτομερής Ερμής περνά από σήμερα στον 6ο Οίκο σας της ευημερίας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 9 Οκτωβρίου. Δεν θα σας φανεί δύσκολο να στήσετε ένα πλάνο που να προάγει τον τρόπο ζωής σας, ειδικά με το επικοινωνιακό σας χάρισμα σε έξαρση.

Βάλτε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας και κάθε εκκρεμότητα, καθώς οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για να βγείτε κερδισμένοι. Θα ωφεληθείτε από κάθε νέα συνήθεια στον τομέα της ευεξίας, γι’ αυτό φροντίστε την υγεία σας και στραφείτε στην προσεγμένη διατροφή και την άσκηση!

Δίδυμοι

Βγάλτε στην επιφάνεια τη «λαμπερή» πλευρά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο εκφραστικός Ερμής που σας κυβερνά, θα διαμείνει στον 5ο Οίκο σας του πάθους από σήμερα και μέχρι τις 9 Οκτωβρίου. Θα τραβάτε την προσοχή όπου κι αν βρεθείτε, γι’ αυτό επιδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αν χρειάζεται μια ανανέωση η εξωτερική σας εμφάνιση, είναι η ιδανική περίοδος για να φροντίσετε τα μαλλιά και την γκαρνταρόμπα σας. Επίσης, ο έρωτας θα πλανάται στον αέρα και θα φέρει καινούργια ενδιαφέροντα στον δρόμο σας ή θα αναζωπυρώσει τη φλόγα με το ταίρι σας… Επιστρατεύστε ένα σαγηνευτικό σκηνικό και τη φαντασία σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες!

Καρκίνος

Η κατανόηση και η επικοινωνία παίρνουν τα ηνία, αγαπητοί Καρκίνοι! Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες ο εκφραστικός Ερμής θα διαμένει στον Ζυγό και στον συναισθηματικό 4ο Οίκο σας. Μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου, δεν θα έχετε καλύτερη ενασχόληση από το να φροντίσετε τους πιο στενούς δεσμούς σας. Αυτή θα είναι η ιδανική αφορμή για να επισκεφτείτε συγγενείς και παιδικούς φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο και για να τακτοποιήσετε τους χώρους σας και να υιοθετήσετε πιο πρακτικές μεθόδους οργάνωσης!

Λέων

Βγάλτε όλα όσα κρύβετε μέσα σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο φλύαρος Ερμής μπαίνει από σήμερα στον Ζυγό και πυροδοτεί τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου. Διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας, με δραστηριότητες που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά ακόμα και στο πλαίσιο της κοινότητας. Έτσι θα ανταλλάξετε απόψεις με ομοϊδεάτες και θα αναδείξετε τις συνεργατικές σας ικανότητες, μέσω σχεδίων που χρειάζονται κι άλλα άτομα. Κάθε συνέργεια θα αποτελέσει κίνητρο για εσάς τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ειδικά όταν αντιληφθείτε ότι έχετε κάποιους ιδιαίτερα ελκυστικούς γείτονες!

Παρθένος

Επιστρατεύστε τις λογιστικές σας ικανότητες, αγαπητοί Παρθένοι! Ο διανοητικός Ερμής που σας προστατεύει, θα διαμένει στον Ζυγό και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου. Από τις 5 Σεπτεμβρίου τον φιλοξενούσατε εσείς, γι’ αυτό μπορεί να επήλθε μια χαλαρότητα στο πορτοφόλι σας… Τώρα καλείστε να στήσετε έναν πιο οργανωμένο προϋπολογισμό, με μακροχρόνια εφαρμογή. Επίσης, είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με την ποιότητα της δουλειάς σας και τη βελτίωση του γνωστικού σας πεδίου, προκειμένου να αδράξετε τις εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν!

Ζυγός

Επενδύστε στην εξωστρέφειά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο επικοινωνιακός Ερμής αρχίζει από σήμερα την ετήσια επίσκεψή του στο ζώδιό σας μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου, βάζοντας φωτιά στον 1ο Οίκο σας της αυτοπεποίθησης. Θα σας προσεγγίσουν πολλές αλλαγές, που πρέπει να τις αγκαλιάσετε και να προωθήσετε τον εαυτό σας μέσα από αυτές. Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους, αποδεχθείτε αυτό που είστε και χαρείτε τη μοναδικότητά σας. Αν θέλετε να απομνημονεύσετε αυτή την αρχή, να περνάτε 5 λεπτά κάθε μέρα μπροστά στον καθρέφτη και να επαινείτε την εικόνα σας!

Σκορπιός

Η δημιουργική σας πλευρά θα σαρώσει όσα ξέρατε, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο αγγελιαφόρος Ερμής περνά από σήμερα στον ονειρικό 12ο Οίκο, απ’ όπου θα αφυπνίσει τη μούσα σας της έμπνευσης μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου. Για να μην χάσετε καμία από τις πολύτιμες επισκέψεις της στον ύπνο ή τον ξύπνιο σας, φροντίστε να έχετε πρόχειρο χαρτί και μολύβι ή το τάμπλετ σας. Υποδεχθείτε με ανοικτές αγκάλες όλη αυτή τη φρέσκια ενέργεια, που θα σας βοηθήσει να επουλώσετε πολλές από τις πληγές του παρελθόντος. Αποβάλετε τα βάρη σας και αφήστε το καινούργιο να καταλάβει τη θέση τους!

Τοξότης

Η κοινωνικότητά σας παίρνει ξανά την ανιούσα, αγαπητοί Τοξότες! Το πέρασμα του κοινωνικού Ερμή στον Ζυγό και στον 11 Οίκο σας της καινοτομίας, θα σας χρίσει τους πιο δημοφιλείς! Θα έχετε πολλούς λόγους να χαίρεστε με τις ομάδες σας μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, ενώ ο κύκλος σας θα διευρυνθεί με πολλούς ομοϊδεάτες σας. Είναι η ιδανική στιγμή να αρχίσετε να υλοποιείτε ένα ατομικό εγχείρημα που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Επίσης, αξιοποιήστε το τεχνολογικό πλεονέκτημα της περιόδου για να αναβαθμίσετε τις συσκευές σας αλλά και τα διαδικτυακά σας προφίλ!

Αιγόκερως

Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Από σήμερα και μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, ο επιχειρηματικός Ερμής θα πυροδοτεί τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών και θα κάνει πιο δυνατή την ισχυρή σας ώθηση να ανελιχθείτε. Μαθαίνετε γρήγορα και θα συντονιστείτε σύντομα, για να μπορέσετε να πορευτείτε στη διαδρομή ενός πιο προβεβλημένου ρόλου. Η αποφασιστικότητα και η επικέντρωσή σας θα έλξει κοντά σας και τα κατάλληλα άτομα για να φτάσετε στην επιτυχία!

Υδροχόος

Επόμενος σταθμός, η προσωπική σας ευτυχία! Από σήμερα και μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, ο χαρισματικός Ερμής θα διαμένει στον χαρωπό 9ο Οίκο σας. Η πρότερη θέση του στον τομέα σας των εντάσεων, σας είχε αναγκάσει να περιορίσετε τα οράματά σας από την αρχή του μήνα. Πλέον θα βρείτε ξανά τη ζωντάνια σας και θα διευρυνθεί η συνολική σας οπτική για τα πράγματα. Μαζί με την αισιοδοξία επιστρέφει και η εύνοια για τα ταξίδια, η αγάπη σας να γνωρίζετε καινούργια μέρη και άλλες κουλτούρες. Πιο κοντά στην εστία σας, μην εκπλαγείτε αν σας επισκεφθούν φίλοι από κάθε περίοδο της ζωής σας!

Ιχθύες

Οι ενδότερες πτυχές της ζωής θα βρεθούν στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας, αγαπητοί Ιχθύες! Με τον Ερμή της περιέργειας στον 8ο Οίκο σας του μυστηρίου μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου, στα αγαπημένα σας αξεσουάρ προστίθενται οι κάρτες Ταρώ και ένας μεγεθυντικός φακός. Μην υποτιμήσετε το σαγηνευτικό σας ταλέντο, αυτή την περίοδο που ο μαγνητισμός σας θα ξεπεράσει τα συνήθη όρια… Οι έντονες δονήσεις σας χρειάζονται άτομα που να αντέχουν τη δική σας οπτική για τη ζωή, γι’ αυτό ίσως να γίνετε πιο πιεστικοί. Πάντως αν αποζητάτε τη δέσμευση και την αφοσίωση, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να την διεκδικήσετε

Send this to a friend