Αθήνα

 

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

troxaio patra xr
Σοκ στην Πάτρα: Βίντεο-τοκουμέντο από το δυστύχημα με τους δύο νεαρούς και τη μοτοσικλέτα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Προβλέψεις Παγιατάκη για την πρώτη εβδομάδα μετά το lockdown: Βαριές ενέργειες με Πανσέληνο στον Σκορπιό

Η αστρολόγος Βίκη Παγιατάκη κάνει λόγο για εβδομάδα, στις 3 με 9 Μαΐου, με αμφιλεγόμενες υποσχέσεις και μπερδεμένη εικόνα.

Δείτε επίσης

Ανοίγουν τα σχολεία: Από τις 6 Μαΐου επιστρέφουν οι καθηγητές σε γυμνάσια και λύκεια
Κορονοϊός: Αλλάζει ο τρόπος καθαρισμού των δημόσιων και ιδιωτικών χώρων -Πως θα γίνεται

Αναλυτικά οι προβλέψεις για την εβδομάδα 3 με 9 Μαΐου:

ΚΡΙΟΣ

Με κάπως μπερδεμένη εικόνα και αμφιλεγόμενες υποσχέσεις εμφανίζεται ο Μάιος στην πρώτη εβδομάδα του και αυτό συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας της Πανσελήνου που γίνεται στις 7 στον Σκορπιό. Η επίδρασή της θα είναι περισσότερο επιβαρυντική στα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Αν προκύπτουν θέματα που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους, περάστε σε δυναμική δράση από την Παρασκευή και μετά, και ακόμα καλύτερα από τις 12, όταν θα έχετε και τον Ερμή ακόμα περισσότερο στο πλευρό σας. Την Τετάρτη θα υπάρξει ακόμα μία σημαντική βοηθητική αλλαγή. Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης -αυτός που μας επιτρέπει να αντλήσουμε θετικά πράγματα από τις εμπειρίες του παρελθόντος και να τα αξιοποιήσουμε στο παρόν- θα περάσει από τη βασανιστική για εσάς θέση που κατείχε στον Καρκίνο στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων. Το τέλος της εβδομάδας δίνει ένα πιο αισιόδοξο μήνυμα παντού.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Δευτέρα και Τρίτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι αλήθεια ότι από τις 23 Μαρτίου και μετά, και ακόμα περισσότερο από τις 31 Μαρτίου, οι περισσότεροι από εσάς κάνετε έναν σχεδόν τιτάνιο αγώνα -εσωτερικά και εξωτερικά-, για να τα βγάλετε πέρα. Αυτή η εβδομάδα πιθανόν να είναι και η πιο δύσκολη του μήνα, γι’ αυτό και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την προνοητικότητα, την υπομονή, την ψυχραιμία και την προσοχή σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 7 απέναντί σας στον Σκορπιό -και που η επίδρασή της μπορεί να γίνει φανερή μέσω ενός γεγονότος μία εβδομάδα πριν, κατά τη διάρκεια ή μία εβδομάδα μετά- δημιουργεί αναταράξεις και απρόοπτα. Σχέσεις, συνεργασίες και φυσική κατάσταση σε πρώτο πλάνο. Να θυμάστε πως από τις 14 Μαΐου και μετά θα μπορέσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα να τα διαχειριστείτε με πιο συμφέροντα και αποτελεσματικό τρόπο, οπότε μεταφέρετε σε εκείνη την περίοδο ό,τι δύσκολο μπορείτε.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή και Δευτέρα. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από Τετάρτη έως Παρασκευή μεσημέρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από πολλές απόψεις είναι σημαντική για εσάς αυτή η εβδομάδα -όπως και οι πρώτες της ερχόμενης- γιατί παρά την επίδραση αυτής της δύσκολης για όλους Πανσελήνου, που πραγματοποιείται στις 7 στον Σκορπιό, για εσάς είναι κάπως πιο ευνοϊκή. Μάλιστα η Δευτέρα και η Τρίτη προσφέρονται περισσότερο συγκριτικά με τις υπόλοιπες για να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά. Την Τετάρτη επίσης στο ζώδιό σας περνάει για μια μακρά επίσκεψη ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης. Το βαθύ παρελθόν έρχεται να συναντηθεί με το παρόν, προκειμένου να αντλήσετε εμπειρίες από το πρώτο και να τις χρησιμοποιήσετε με πιο εποικοδομητικό τρόπο στο δεύτερο. Πρόσωπα και καταστάσεις από τα παλιά μπορούν να έρθουν μπροστά σας. Επειδή το μέσον της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι για κάποιους λόγους πιο απαιτητικό για εσάς, κλείστε τώρα εκκρεμότητες όπου αυτές υπάρχουν.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Δευτέρα, Τρίτη έως το μεσημέρι της Τετάρτης. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Παρασκευή και Σάββατο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φυσικό είναι, μέσα στη γενικότερη αναμπουμπούλα, όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας να μπορείτε συγκριτικά με εσάς του τρίτου να διαχειρίζεστε κάπως καλύτερα κάποια πράγματα, αλλά αυτή η εβδομάδα σάς υποχρεώνει όλους σε πιο προσεκτικές κινήσεις. Η Πανσέληνος στις 7 στον Σκορπιό δημιουργεί κάποια αργοπορία ή μετατροπή σε κάποιο σχέδιό σας. Ο φιλικός βέβαια Ερμής ως προς εσάς θα δώσει τον απαιτούμενο, πρακτικό και ωφέλιμο τρόπο σκέψης που θα σας βοηθήσει στο να κάνετε καλύτερους συνδυασμούς παντού και να μειώσετε το κόστος των όποιων αρνητικών. Εως και την ερχόμενη Τετάρτη, όμως, που η Αφροδίτη στους Διδύμους θα είναι σε ευθεία τροχιά, σας συμφέρει με φανερό ή και κρυφό τρόπο να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε τόσο για τα οικονομικά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας όσο και για τις σχέσεις και τα αισθηματικά σας.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή και Παρασκευή. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Δευτέρα και Τρίτη.

ΛΕΩΝ

Η αλήθεια είναι ότι από τον Μάρτιο και μέχρι τώρα -και ιδιαίτερα από τις 31 Μαρτίου και μετά- έχετε διανύσει για πολλούς και διάφορους λόγους μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Μεγάλο μέρος αυτής θα παραγάγει «ενοχλήσεις» έως τις 13 Μαΐου, αλλά στην πραγματικότητα αυτή η εβδομάδα είναι που θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή τόσο στην αντιμετώπιση των όποιων δυσκολιών όσο και στο να αποφευχθούν πάσης φύσεως λάθη. Η Πανσέληνος στις 7 ανακινεί θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά αλλά και το ίδιο το σπίτι με τις ανάγκες του, ακίνητα, περιουσιακά, καθώς και σχέσεις και συμφέροντα με συγγενικά πρόσωπα. Εδώ μπορεί να κλείνει ένας κύκλος ενός συνεταιρισμού, μιας συνεργασίας ή μιας αισθηματικής σχέσης, αν έχουν εξαντληθεί η δυναμική και τα περιθώριά τους. Εως τις 13 επίσης μην αμελείτε την υγεία σας.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από Τετάρτη έως Παρασκευή απόγευμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι όντως κάπως περίεργη εβδομάδα αυτή για όλους μας, λόγω αυτής της… σκληρής κάπως Πανσελήνου που πραγματοποιείται στις 7 στον Σκορπιό, αλλά εσείς έχετε περισσότερες δυνατότητες για να την αξιοποιήσετε πιο εποικοδομητικά. Γενικότερα οι ημέρες έως τις 13 είναι κάπως πιο βατές, γι’ αυτό και καλύτερα να κάνετε πιο γρήγορες κινήσεις παντού, τόσο γι’ αυτά που θέλετε να επιτύχετε όσο και γι’ αυτά που θέλετε να αποφύγετε. Την Τετάρτη αλλάζει τροχιά και ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης -από τον Καρκίνο μετακινείται στους Διδύμους- και αυτό μπορεί να σας φέρει κοντά ή και σε αντιπαράθεση με πρόσωπα, καταστάσεις ή εκκρεμότητες του παρελθόντος, προκειμένου αυτές να ρυθμιστούν με κάποιον τρόπο. Ο Ερμής όμως, ευνοϊκός έως και τις 11, λέει ότι τα πράγματα είναι καλύτερα για επαφές, προτάσεις, μετακινήσεις, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, σπουδές, ΜΜΕ, Διαδίκτυο και ό,τι σχετίζεται με το παιδί.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή και Δευτέρα. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Παρασκευή και Σάββατο.

ΖΥΓΟΣ

Μάλλον ξώφαλτσα σας επηρεάζει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 7 -και η αρνητική της επίδραση ως προς εσάς έχει να κάνει με τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας-, γι’ αυτό αξίζει τον κόπο να την αξιοποιήσετε με διάφορους τρόπους. Ιδιαίτερα μάλιστα στο ξεκίνημα και στο τελείωμά της. Η Αφροδίτη σε ευθεία τροχιά έως και τις 12 Μαΐου βοηθάει κάπως για να αντισταθμίσετε έστω και εν μέρει τη «ζημιά» που θα κάνει η Πανσέληνος στα οικονομικά αλλά να ενισχύσετε και να βελτιώσετε κάποιες σχέσεις και τα ερωτικά σας. Στις σχέσεις, βεβαίως, θα συμβάλει θετικά και η μετακίνηση του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης για το υπόλοιπο της χρονιάς, καθώς στις 6 περνάει από τον Καρκίνο στους Διδύμους. Δεν πρέπει να ξεχνάτε, άλλωστε, ότι από τις 2 Ιουλίου και έως το τέλος του 2020 θα γίνουν τα τελικά μεγάλα ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή 10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου -όπως και οι πρώτες ημέρες της ερχόμενης- είναι πιθανόν να είναι και η πιο έντονη από πλευράς ρευστότητας και αρνητικής φόρτισης. Εκτός της πίεσης που ασκούν ο Αρης και ο Κρόνος, είναι και η επίδραση της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στις 7 στο ζώδιό σας. Μια σειρά πραγμάτων που δεν πηγαίνουν και τόσο καλά τον τελευταίο καιρό εδώ μπορεί να έχουν μια αρνητική κορύφωση. Ο,τι μπορείτε να μεταθέσετε για μετά τις 14 κάντε το χωρίς δισταγμό, γιατί από αυτή την ημερομηνία και μετά πρώτον, θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι γίνεται γύρω σας αλλά και για το ποιες ιδέες, αξίες ή συνεργασίες και σχέσεις θα αξίζει να παλέψετε. Βεβαίως η Πανσέληνος αυτή δοκιμάζει αντοχές, αισθήματα και σχέσεις και θα αντέξουν και θα προχωρήσουν παρακάτω μόνο όσες αξίζουν ή όσες μπορούν να αντέξουν στις καινούργιες συνθήκες που διαμορφώνονται.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή 3 και Κυριακή 10. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τετάρτη και Πέμπτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι όντως κάπως περίεργη αυτή η εβδομάδα λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στις 7 στον Σκορπιό αλλά για εσάς συγκριτικά με την ερχόμενη αυτή είναι σίγουρα πιο βατή από πολλές απόψεις και πιο αξιοποιήσιμη. Μάλιστα, το ξεκίνημα και το τέλος της μπορούν να σας προσφέρουν καλές υπηρεσίες παντού. Εως και τις 11 ευνοείστε περισσότερο στο να ρυθμίσετε θέματα που σχετίζονται με σπουδές, γραπτά, πάσης φύσεως έγγραφα και έντυπα, το Διαδίκτυο, κάρτες, λογαριασμούς, αιτήσεις, μετακινήσεις, μεταφορικό μέσο και ό,τι αφορά το παιδί. Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης θα βρίσκεται απέναντί σας στους Διδύμους στις 6 -όπου και θα παραμείνει έως το τέλος του 2020- και θα φέρει με διάφορους τρόπους πρόσωπα και καταστάσεις ενός μακρινού ή και πιο πρόσφατου παρελθόντος. Αυτά μπορεί να επενεργήσουν και θετικά αλλά και αρνητικά.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή και Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 10. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή 3.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί η Πανσέληνος στις 7 στον Σκορπιό να ρίχνει σε όλους μας -λιγότερο ή περισσότερο- τη βαριά σκιά της, αλλά για εσάς αυτή η εβδομάδα σάς δίνει ένα ατού και αυτό δεν είναι άλλο από την εύνοια του Ερμή. Εως και τις 11 Μαΐου, λοιπόν, σας συμφέρει να ρυθμίσετε θέματα και καταστάσεις που σχετίζονται με σπουδές, γραπτά γενικώς και ακόμα λογαριασμούς, κάρτες, αιτήσεις, Διαδίκτυο, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, μετακινήσεις και ό,τι αφορά τα παιδιά. Εως και τις 10 επίσης καλό θα ήταν να κυνηγήσετε οικονομικά και πάσης φύσεως συμφέροντα αλλά και να επανεκτιμήσετε κάποιες σχέσεις σας. Φιλικές, συγγενικές, επαγγελματικές και πιο τρυφερές. Βλέπετε, η Αφροδίτη, αρμόδια για τα αισθηματικά, βρίσκεται στο περίεργο και ανήσυχο ζώδιο των Διδύμων, που όλο και ψάχνεται, και θα είναι μάλιστα έως και τις 12 σε ευθεία τροχιά. Πείτε τα, λοιπόν, και συμφωνήστε τα όσο είναι καιρός.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή 3 και Κυριακή 10. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Δευτέρα και Τρίτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάιος στην πρώτη του εβδομάδα, η οποία σίγουρα δεν είναι και η πλέον απροβλημάτιστη, αφού συγκεντρώνει κάποιους δύσκολους πλανητικούς συνδυασμούς αλλά και μια Πανσέληνο στις 7, μπορεί να

οξύνει περισσότερο τα αρνητικά. Το καλό είναι ότι δεν θα προχωρήσει έτσι ολόκληρος ο μήνας. Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι το κλίμα θα αλλάξει προς το καλύτερο από τις 12 και ακόμα καλύτερα από τις 14 και μετά. Θέματα και υποθέσεις που μπορούν να μεταφερθούν από αυτές τις ημερομηνίες και μετά θα μπορέσουν να έχουν μια καλύτερη έκβαση. Αυτή την εβδομάδα -αλλά και έως τη Δευτέρα στις 11- θα χρειαστεί προσοχή σε σημαντικές αποφάσεις αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με αιτήσεις, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, κάρτες, λογαριασμούς, Διαδίκτυο, μετακινήσεις και ό,τι αφορά το παιδί. Αυτή όμως είναι και η εβδομάδα που δοκιμάζει αντοχές, σχέσεις και συνεργασίες.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τετάρτη και Πέμπτη.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί η Πανσέληνος στις 7 να δημιουργεί διάφορες «αρρυθμίες» -αν και η επίδρασή της σε εσάς είναι πιο εξασθενημένη-, όμως η εβδομάδα αυτή υπερέχει κάπως έναντι της άλλης σε μια σειρά πραγμάτων. Εως και τις 11 μπορείτε να διαχειριστείτε και να προωθήσετε καλύτερα και προς όφελός σας θέματα και υποθέσεις που σχετίζονται με αιτήσεις, γραπτά, σπουδές, Διαδίκτυο, συμφωνίες, συμβόλαια, κάρτες, λογαριασμούς, αποδείξεις, μετακινήσεις και ό,τι αφορά το παιδί. Από τις 12 και μετά σε όλα αυτά, και ακόμα στο τι λέτε και σε ποιον το λέτε, πιο προσεκτικά. Η Πανσέληνος επιβαρύνει περισσότερο τον τομέα που συσχετίζεται με το Δημόσιο και τους διαφόρους τομείς του, τη Δικαιοσύνη, ξένους και εξωτερικό. Παρότι οικονομικά και αισθηματικά διογκώνονται οι ελλείψεις, αυτή την εβδομάδα κάτι καλύτερο μπορείτε να κάνετε. Με προσοχή όμως, αν το έτερο ήμισυ ανήκει στον Ταύρο, τον Σκορπιό, τον Λέοντα και τον Υδροχόο.

 • ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τετάρτη και Πέμπτη.

πηγή: ethnos.gr

Ροή Ειδήσεων

screenshot 15

25/02/2024 | 19:20

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε unfollow την Δανάη Μπάρκα στα social media μετά το παθιασμένο φιλί με Τσαγκρίδη

25/02/2024 | 19:10

Στέφανος Κασσελάκης-Όλγα Γεροβασίλη: Οι ατάκες «φωτιά» στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και το «όχι» στις εκλογές

25/02/2024 | 18:37

Ναταλία Γερμανού για Κατερίνα Καινούργιου: «Αφού τα φέρνει, καλά κάνει και τα παίρνει»
kakokairia

25/02/2024 | 18:33

Καιρός-Τσατραφύλλιας: Οι περιοχές που θα πληγούν από ισχυρές καταιγίδες – Νέα επιδείνωση από την Πέμπτη

25/02/2024 | 18:10

Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζει τον 3χρονο γιο της και μας δείχνει πόσο μεγάλωσε

25/02/2024 | 18:02

«To Χαμόγελο του Παιδιού»: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια εξαφάνισης 14χρονου στο Νέο Ηράκλειο
screenshot 6

25/02/2024 | 17:48

Δανάη Μπάρκα-Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το παθιασμένο φιλί μετά τα δημοσιεύματα για τις εξόδους τους

25/02/2024 | 17:11

Survivor-Νίκος Γκάνος: «Ο Αλέξης Παππάς κάνει μπούλινγκ και άλλα πράγματα που είναι ακόμα χειρότερα»

25/02/2024 | 16:40

Νικήτας Τσακίρογλου: Γι’ αυτό η Χρυσούλα Διαβάτη έχει αποσυρθεί από το θέατρο
ekav as8enoforo

25/02/2024 | 16:21

Απαρηγόρητη η 42χρονη από την Πτολεμαΐδα που έχασε βρέφος και σύζυγο ταυτόχρονα: «Την ώρα που μου έλεγαν οι γιατροί ότι το παιδί μου πέθανε, με πήραν και από το Θεαγένειο και μου είπαν ότι και ο σύζυγος μου πέθανε»

25/02/2024 | 16:07

Ντέμη Γεωργίου: «Ευχαριστώ για το νομοσχέδιο, έκανα πρόταση γάμου στη σύντροφο μου αλλά θέλω να παντρευτώ σε εκκλησία»

25/02/2024 | 15:24

Γεροβασίλη: Απολύτως σεβαστή η απόφαση από μένα – Δεν απέσυρα ποτέ την πρόταση μου

25/02/2024 | 15:16

Επιδείνωση του καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ

25/02/2024 | 15:12

Αναδιώτης για ομόφυλα ζευγάρια: «Πού πάμε; Αυτήν την οικογένεια θέλουμε; Μπαίνουμε βαθιά στον 21ο αιώνα και χάσαμε τη λογική μας;»

25/02/2024 | 14:47

Γιώργος Ασημακόπουλος για Κοκλώνη: «Είμαι ξενερωμένος, δεν ήταν σωστός μαζί μου, δώσαμε τα χέρια και πήρε άλλος τη θέση μου»
kineziki astrologia 2002 23 eos 210323. deite tis miniaies provlepseis kai gia ta 12 zodia 1676893833
Μάρτιος: Αυτά τα ζώδια δεν θα περάσουν πολύ καλά – Η τύχη δεν είναι με το μέρος τους
zwdia astrologikes provlepseis gia ola ta zodia simera 13 01 sostoi kata lathos
Ζώδια: Θέματα δουλειάς και καθημερινότητας έρχονται στο προσκήνιο
zodia11
Δύο ζώδια που θα είναι «έξω καρδιά», σήμερα
zodia 3
Δύο ζώδια που θα είναι στα «κάγκελα» σήμερα
zodiac
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
Δύο ζώδια που θα κάνουν ό,τι τους αρέσει σήμερα