Αθήνα

12 oC

ψιχάλες

Στα… γρήγορα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις εν τάχει για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου για να ξέρετε πως θα κυλήσει η μέρα τόσο για τα αισθηματικά σας όσο και για τα επαγγελματικά και προσωπικά σας.

Αστρολογικές προβλέψεις εν τάχει για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου για να ξέρετε πως θα κυλήσει η μέρα τόσο για τα αισθηματικά σας όσο και για τα επαγγελματικά και προσωπικά σας.

Ειδικότερα:

Κριός

Λίγο οι βολτίτσες, λίγο τα κανονίσματα, λίγο θέλει και να ξεπαραδιαστείς τελείως με αγορές για άσχετα σχέδια.

Ταύρος

Προσπάθησε να μην τρως και να μη λες ακριβώς ό, τι τραβάει η όρεξή σου, γίνε λίγο πιο επιλεκτικός, καλό θα σου κάνει.

Δίδυμοι

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες, ειδικά αν εμπλέκονται οικογενειακά θέματα και δεν θέλεις να βρεθείς υπόλογος.

Καρκίνος

Σχέδια που κάνεις μόνος σου και μετά πηγαίνεις να τα υλοποιήσεις πλαγίως, ειδικά στη δουλειά, δύσκολο να είναι απροβλημάτιστα.

Λέων

Δικαιολογείται λίγο το «χωρίς λόγο» και το «γιατί έτσι» ειδικά στον έρωτα και την διασκέδαση, αλλά όχι σε βάρος της καριέρας ή της σχέσης σου.

Παρθένος

Αν θέλεις  να σου βγει το οτιδήποτε, ξεκίνα από την αρχή και μην ανησυχείς για τριανταπέντε βήματα μετά.

Ζυγός

Προσπάθησε για καλή συνεννόηση στα απλά πριν παρασυρθείς τελείως από σχέδια που προϋποθέτουν δέσιμο, δέσμευση και κατανόηση άλλου τύπου.

Σκορπιός

Αν θέλεις να προβληματίζεσαι γιατί έτσι την βρίσκεις, δικό σου θέμα. Εναλλακτικά δες τι λες ή δεν λες συνήθως και δημιουργεί το χάσμα.

Τοξότης

Απόφυγε τα πασαλείμματα και τα «ναι, ό,τι πεις» για να ευχαριστήσεις σύντροφο ή συνεργάτες. Αναμένονται σχετικές πράξεις.

Αιγόκερως

Όσο κι αν χορεύεις γύρω από το θέμα που σε απασχολεί, δύσκολα το αποφεύγεις αφού σου χαλάει τη διασκέδαση, τον έρωτα, την δημιουργικότητα.

Υδροχόος

Ευχάριστα, γιορτινά, διασκεδαστικά κι ερωτικά πράγματα οδηγούν σε σχέδια που τελικά οδηγούν στο κατά πόσο μπορείς να τα στηρίξεις.

Iχθύες

Με τα πολλά λογάκια δεν αποφεύγεις ό, τι κάποιος στόχος υπάρχει για την σχέση σου και χρειάζεται να μιλήσεις γι’ αυτόν, όχι για ό, τι σε βολεύει.

Πηγή: Athensvoice.gr

Send this to a friend