Αθήνα

7 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Παραμορφώθηκε η Αγγελική Ηλιάδη; Η ενόχλησή της με τα σχόλια για τις επεμβάσεις

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα… κακοπεράσουν μέσα στο 2021

Οι προβλέψεις για τα τρία ζώδια που ακολουθούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές.

Δείτε επίσης

«Αλήθεια το ρώτησες;» – Η ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου που άφησε άφωνο τον Κρατερό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ράδιο Αρβύλα: Πρεμιέρα στο Open TV με τη σάτιρα στα καλύτερά της

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
Υδροχόε, έσω έτοιμος διότι είσαι ο πρώτος στη λίστα. Στις 11 Φεβρουαρίου, Αφροδίτη, Δίας, Κρόνος και Ερμής θα βρίσκονται στο ζώδιό σου και καταλαβαίνεις πως τέτοιος συνωστισμός κυρίως δυσκολίες μπορεί να φέρει. Σαφέστατα σημαίνει αύξηση ενέργειας σε όλα τα επίπεδα, όμως, στην προκειμένη περίπτωση μεταφράζεται ως συσσωρευμένη ένταση. Σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή εκείνης της περιόδου, οι κακοτοπιές είναι δεδομένες. Αν μπορείς εκείνη την περίοδο να ρίξεις ρυθμούς γενικότερα για να πάρεις μερικές ανάσες, ίσως μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα την κατάσταση.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Αγαπητοί δίδυμοι, δύο «δυσκολάκια» έρχονται για εσάς φέτος και δυστυχώς, θα συμβούν ταυτόχρονα. Ο δεύτερος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς θα είναι στο ζώδιό σας (από τις 29 Μαΐου έως τις 22 Ιουνίου) και παρότι θεωρητικά είστε σε καλύτερη μοίρα από τους υπόλοιπους διότι πρόκειται για τον κυβερνήτη σας, θυμάστε κανέναν να πέρασε καλά όταν παίρνει τις ανάποδές του ο Ερμής; Στο μεταξύ, στις 10 Ιουνίου θα συμβεί έκλειψη ηλίου (το χειρότερο σενάριό της: νεύρα, εντάσεις, καβγάδες, ξαφνικές αλλαγές) και καλύτερα να φροντίσετε να απομονωθείτε. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, κρατήστε χαμηλούς τόνους, ρίξτε τις ευθύνες στην έκλειψη για ό,τι συμβαίνει και αφήστε τα ξεσπάσματα για άλλες μέρες. Ίσως μερικά κοκτέιλς να σας ηρεμήσουν.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Φίλοι Τοξότες, όπως και οι Δίδυμοι έτσι κι εσείς, είστε θύματα έκλειψης, σεληνιακής όμως, που θα συμβεί στις 26 Μαΐου στο ζώδιό σας. Έξι μήνες μετά, θα βιώσετε στο πετσί σας μία ακόμη και συγκεκριμένα στις 4 Δεκεμβρίου και θα πρέπει να «δουλέψετε» τον παρορμητισμό σας, ακριβώς επειδή τον έχετε ήδη ενισχυμένο για να μη σας βρει κανένα μεγαλύτερο κακό. Ίσως σας βοηθήσουν μερικές ασκήσεις τύπου yoga ή το να αφιερώσετε χρόνο στη φροντίδα κάποιου φυτού. Γενικά, προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε πράγματα που έχετε διαπιστώσει ότι κατά καιρούς σας ηρεμούν. Θα το χρειαστείτε ακόμη περισσότερο φέτος.

marieclaire.gr

Τα Ζώδια της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου
Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19/1
Καλή εβδομάδα με μια ματιά στα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα (17/1/2021)
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου