Αθήνα

27 oC

αίθριος καιρός

Τα 4 ζώδια με τα οποία δεν θα ξετρελαθείς κιόλας στο κρεβάτι (ή μήπως όχι;)!

Σύμφωνα με τα άστρα, τα 4 παρακάτω ζώδια δεν είναι αυτό που λέμε «φωτιά» στο κρεβάτι, κατά τη διάρκεια του σεξ, μέχρι φυσικά αποδείξεως του εναντίου και πλην εξαιρέσεων!

Σύμφωνα με τα άστρα, τα 4 παρακάτω ζώδια δεν είναι αυτό που λέμε «φωτιά» στο κρεβάτι, κατά τη διάρκεια του σεξ, μέχρι φυσικά αποδείξεως του εναντίου και πλην εξαιρέσεων!

Ειδικότερα:

ΚΡΙΟΣ

Είναι παθιάρης, είναι σεξουαλικότατος είναι όμως και γρήγορος! Εκεί είναι και το θέμα του! Δεν αφιερώνει αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά ή τα προσπερνάει βιαστικά για να περάσει στο “κυρίως” γεύμα. Η διάρκεια της πράξης, επίσης, είναι σχετικά μικρή, οπότε αν έχεις στο μυαλό σου μαραθώνιο του σεξ, ξέχασέ το! Μάλλον για κούρσα των 100 μ. μοιάζει. Ωστόσο, θα την επαναλάβει δυο-τρεις φορές ακόμα μέσα στη νύχτα!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας, καθ’ ότι “βασιλιάς”, θέλει ΑΑΑ περιποίηση για να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα, μόνο που τις περισσότερες περιπτώσεις δεν προσφέρει την ανάλογη. Ο καθένας για την πάρτη του κι ο Θεός για όλους δηλαδή! Κοινώς νοιάζεται πιο πολύ για την δική του ικανοποίηση παρά για τη δική σου. Εσύ, θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένη που τον έφτασες στην κορύφωση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο άντρας αντιμετωπίζει το σεξ σαν παιχνίδι, οπότε, όπως αντιλαμβάνεσαι, ο αισθησιασμός ή η ηδονή έρχονται δεύτερα! Του αρέσει, αλλά δεν τον λες και “δημιουργικό”! Δηλαδή, δε θα σε εκπλήξει κιόλας με μια καινούργια στάση. Συν το ότι συχνά βαριέται και βγάζει μια παιδιάστικη συμπεριφορά, περιμένοντας από σένα να κάνεις όλη τη… δουλειά. Αν δεν κάνεις εσύ πιο πικάντικο το σεξ, σε λίγο θα χασμουριέσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός ο άντρας είναι εφευρετικός, είναι πρόθυμος στο να δοκιμάσει διάφορα καινούργια κόλπα, όμως το μεγάλο του μειονέκτημα είναι ότι δε βάζει καθόλου συναίσθημα στο σεξ. Εκτός αυτού, πιο πολύ το σκέφτεται, παρά το κάνει. Μέσα στο κεφάλι του, όλα είναι τέλεια, στην πράξη όμως κάτι δε βγαίνει, κάτι δεν πάει τόσο καλά! Αυτός μπορεί να το ευχαριστηθεί, εσύ, πάλι, θα περιμένεις το παραπάνω, που μάλλον δε θα έρθει.

Πηγή: astrology.gr

Send this to a friend