Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Έλεγαν ότι έχω κάνει λιποαναρροφήσεις και εγώ είχα οξεία εκκολπωματίτιδα! (vid)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 10/2

Τι «λένε» τα ζώδια για σήμερα.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ
Μην έχεις επιθετική και εριστική συμπεριφορά απέναντι σε καλούς φίλους, γιατί θα υπάρξουν ρήξεις σοβαρές. Μην λες λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Πρόσεχε πολύ λάθη και βιασύνες στο τομέα της καριέρας, αλλά και σε οικογενειακά θέματα. Προστάτεψε την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Πρόσεχε πάρα πολύ την συμπεριφορά σου στην κοινωνική ζωή. Προβλήματα με επαφές και επικοινωνίες που προϋπήρχαν, επιστρέφουν. Μην είσαι υπεραισιόδοξος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην τα θες όλα δικά σου στον έρωτα και μην ξοδεύεις αλόγιστα. Μην προσπαθείς τώρα να χειραγωγήσεις ανθρώπους και ιδιαίτερα το σύντροφο. Κλείσε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ
Μην κάνεις λάθη λόγω βιασύνης, παρορμητικότητας και οξυθυμίας στην συντροφική σου ζωή, ιδιαίτερα στην επικοινωνία. Διαχειρίσου σωστά τις συνεργασίες σου με γνώμονα τη λογική και μην γυρνάς σε μια παλιά σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διαχειρίσου σωστά την καθημερινότητα και ιδιαίτερα τον προγραμματισμό του χρόνου σου. Παλαιές εργασιακές εκκρεμότητες σε πιέζουν πολύ.

ΖΥΓΟΣ
Μην είσαι απαιτητικός στην ερωτική ζωή, μην τα θες όλα δικά σου και πρόσεχε αν αυτά που ξεστομίζεις, πληγώνουν. Προστάτεψε την φήμη σου από ερωτικά και κοινωνικά λάθη. Μην παρασύρεσαι σε έναν έρωτα του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προστάτεψε την οικογένεια και μην ξεσπάς πάνω στους δικούς σου ανθρώπους. Θέματα παλαιότερα που αφορούν το σπίτι, επιστρέφουν. Πες όχι στο ερωτικό παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και ψέματα, γιατί εσύ θα είσαι ο χαμένος. Μην είσαι επιθετικός και απαιτητικός σε κοινωνικό περιβάλλον και αδέρφια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σταμάτα όσο είναι καιρός τις άσκοπες σπατάλες και μην κάνεις καμία οικονομική συμφωνία τώρα. Συγκράτησε τα νεύρα σου στην ερωτική ζωή και τις ζήλιες. Αρκέσου σε αυτά που ήδη έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην αφήνεις την οξυθυμία και την παρορμητικότητα σου να σε οδηγήσουν σε ανεπανόρθωτα λάθη, κυρίως επικοινωνιακά. Κλείσε εκκρεμότητες του παρελθόντος μια για πάντα.

ΙΧΘΥΣ
Μην δίνεις πάτημα να σε κουτσομπολεύουν και προστάτεψε τα μυστικά και την προσωπική σου ζωή. Παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες καλύτερα να αποφευχθούν. Επιστρέφουν παρελθοντικές σκέψεις και φόβοι που σε βασανίζουν.

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη και 13 Απριλίου!
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου 2021
Ζώδια: Προβλέψεις για την Άνοιξη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη (ΒΙΝΤΕΟ)