Αθήνα

8 oC

αραιές νεφώσεις

Τα ζώδια που λατρεύουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Λίγες ημέρες πριν την ημέρα των ερωτευμένων και πολλοί είναι εκείνοι που ψάχνουν μανιωδώς το τέλειο δώρο για τον σύντροφό τους.

Λίγες ημέρες πριν την ημέρα των ερωτευμένων και πολλοί είναι εκείνοι που ψάχνουν μανιωδώς το τέλειο δώρο για τον σύντροφό τους.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων, αυτοί που αγνοούν την ημέρα, γιατί την θεωρούν απλά μια εμπορική γιορτή κι εκείνη που την... υμνούν.

Αν ανυπομονείτε να έρθει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου τότε σίγουρα ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Αν η 14η Φεβρουαρίου είναι απλά μία ακόμα ημέρα, δείτε τα παρακάτω ζώδια για την περίπτωση που ο σύντροφός σας δεν έχει την ίδια αντίληψη.

Ιχθύς

Για το πιο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η καλύτερη μέρα του χρόνου. Επιτέλους, ο υπόλοιπος κόσμος βρίσκεται στην ίδια σελίδα με τον Ιχθύ. Είναι μια μέρα όπου μπορεί να ικανοποιήσει τη ρομαντική του πλευρά χωρίς να φοβάται ότι θα κριθεί για αυτό. Άλλωστε ξέρει να μπαίνει στο πνεύμα!Αν βγαίνεις με έναν Ιχθύ, να σιγουρευτείς ότι έχεις κάτι πολύ ξεχωριστό και παραδοσιακό γιατί, είτε θέλει να το παραδεχτεί είτε όχι, ελπίζει ότι θα ζήσει την φαντασίωση του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

marieclaire.g

Send this to a friend