Αθήνα

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Πέτρος Φιλιππίδης: «Παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του ηθοποιού

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου για να ξέρετε πως θα κυλήσει η μέρα στα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

Ειδικότερα:

Κριός

Έχεις ευστοχία σήμερα στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, θα χρειαστεί όμως να κοντρολάρεις λίγο την υπερέντασή σου για να μην βάλεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου.

Ταύρος

Με περίεργη διάθεση ξεκινά η εβδομάδα σου και, ενώ δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, κινείσαι κάπως επιφυλακτικά με τους γύρω σου.

Δίδυμοι

Καλή ημέρα για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόσουν στο παρελθόν επαγγελματικά, δρομολογώντας ίσως ένα καινούργιο από κοινού μελλοντικό σχέδιο.

Καρκίνος

Επαγγελματικά ζητήματα σε απασχολούν κατά κύριο λόγο σήμερα, ενώ ίσως υπάρξουν και θετικές εξελίξεις στα οικονομικά της επιχείρησής σου.

Λέων

Επεξεργάζεσαι νέα πλάνα για τα εργασιακά σου, ενώ λίγος ποιοτικός χρόνος με το ταίρι σου σού δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Παρθένος

Κλείνεις εκκρεμότητες με λογαριασμούς και κάνεις διακανονισμούς που αφορούν τα οικονομικά σου, πράγμα που καταλαγιάζει αρκετά το άγχος σου.

Ζυγός

Ζητήματα τρίτων χρειάζονται τη δική διαμεσολάβηση προκειμένου να διευθετηθούν. Πιθανή μια επανασύνδεση στον ερωτικό τομέα.

Σκορπιός

Πολλές αγγαρείες στην δουλειά αλλά και στο σπίτι χρειάζονται όλο τον χρόνο αλλά και την ενέργειά σου.

Τοξότης

Θετικά ξεκινάς την εβδομάδα με την παραγωγικότητά σου να αποδίδει καρπούς, ενώ ασχολείσαι πολύ και με μια προσωπική σου σχέση.

Αιγόκερως

Οικογενειακά θέματα σε απασχολούν αρκετα σήμερα, ενώ ενδέχεται να έχεις και μια ευνοϊκή εξέλιξη σε ένα οικονομικό σου ζήτημα.

Υδροχόος

Αξιοποίησε την σημερινή ημέρα για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, ειδικά αν εργάζεσαι στους τομείς της διαφημίσης, του εμπορίου και των εκδόσεων.

Ιχθύες

Μην αφήσεις την αναβλητικότητά σου να σε εμποδίσει να τελειώσεις με γραφειοκρατικές εκκρεμότητες στην δουλειά.

Πηγή: Athensvoice.gr

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 18 Απριλίου
Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 16 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου