Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Παπαχελάς για Δένδια-Τσαβούσογλου: Δεν πήγε καλά – Θα μπορούσε να χειροτερέψει η κατάσταση με μονομερή ενέργεια της Τουρκίας

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22 Μαρτίου

Στα… γρήγορα αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22 Μαρτίου για να ξέρετε πως θα κυλήσει η μέρα στα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

Ειδικότερα:

Κριός

Με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα προχωράς στη σύναψη νέων συνεργασιών που αφορούν στα επαγγελματικά σου, ενώ αντλείς και απτά οφέλη από τις ήδη υπάρχουσες, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τους τομείς του εμπορίου, της διαφήμισης, των εκδόσεων και του διαδικτύου. Σε κάθε περίπτωση οι συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε οι στόχοι σου να πάρουν «σάρκα και οστά», γεγονός που σου φέρνει μεγάλη ικανοποίηση.

Ταύρος

Προχώρα άμεσα σε δράση και πάρε πρωτοβουλίες για να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές στα επαγγελματικά σου, αλλά και για να υλοποιήσεις καινούργια επιχειρηματικά σχέδια, εκμεταλλευόμενος τις ευνοϊκές συνθήκες που υπάρχουν.

Δίδυμοι

Το πολύ βοηθητικό τρίγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο σε καλεί να μην μείνεις μόνο στα λόγια και στον σχεδιασμό, αλλά να βάλεις μπρος συντονίζοντας τις ενέργειές σου για να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα. Θέματα σπουδών, επιμόρφωσης, νομικά ζητήματα αλλά και εμπορικές δοσοληψίες με το εξωτερικό, μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Καρκίνος

Είναι αλήθεια ότι κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να διαχειριστείς την κυκλοθυμία που νιώθεις, ίσως και λόγω μιας περίεργης κατάστασης στα προσωπικά σου ή στη δουλειά, που δημιουργεί έντονη πίεση στην καθημερινότητά σου. Αν θεωρείς ότι κάποιο πρόσωπο σε υπονομεύει, όρθωσε το άσου και αντιμετώπισε το head on με δυναμισμό.

Λέων

Το «μαζί» σού πάει πολύ στα επαγγελματικά και τελικά αποδεικνύεται ότι είσαι καλός στο να μανατζάρεις άλλους, να διαλέγεις τα σωστά άτομα και να δημιουργήσεις ομάδες που αποδίδουν στη δουλειά, κρατώντας για σένα τον ρόλο του leader.

Παρθένος

Η επιμονή και η υπομονή σου, στοιχεία για τα οποία φημίζεσαι εξάλλου, σε βοηθούν να «πιάσεις» τους επαγγελματικούς σου στόχους, βουλώνοντας στόματα στον εργασιακό σου χώρο. Well done.

Ζυγός

Μη διστάσεις να κάνεις επαγγελματικές επιλογές που μπορεί να σε βάλουν παροδικά σε μια άλλη κατεύθυνση από αυτήν που βρίσκεσαι τώρα, καθώς το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ «σωστό» και θα σε εξελίξει με τρόπους που αυτή τη στιγμή ίσως δεν μπορείς να αντιληφθείς.

Σκορπιός

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να πραγματοποιήσεις οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις, δίνοντας μορφή σε σχέδια που ετοιμάζεις εδώ και καιρό, ιδιαίτερα αν κινηθείς «υπογείως» και δεν φανερώσεις ακόμα αυτές τις ενέργειες σε τρίτους. Βούτυρο στο ψωμί σου δηλαδή.

Τοξότης

Τα σχέδια που έχεις στον επαγγελματικό τομέα μπορούν να βρουν στέρεες βάσεις για να αναπτυχθούν, αρκεί να κάνεις την δουλειά που χρειάζεται με προσήλωση και υπευθυνότητα. Κάτι τέτοιο δε περνά απαρατήρητο και από άτομα που μπορεί να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για μια συνεργασία μαζί σου.

Αιγόκερως

Έχεις ένστικτο όταν πρόκειται για business και όχι άδικα. Επίσης γνωρίζεις την αξία σου και απαιτείς να αμείβεσαι αναλόγως του αποτελέσματος που προσφέρεις. Με αυτά τα δεδομένα ετοιμάσου για payday, μιας και οι συνθήκες ευνοούν θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου.

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις απαιτούν ωριμότητα, αποφασιστικότητα και στοχευμένες κινήσεις για να φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Αν καταφέρεις να εστιάσεις τη δράση σου και να αποφύγεις τον «εύκολο δρόμο», τα νέα θα είναι θετικά σε αυτό το κομμάτι της ζωής.

Ιχθύες

Με περισσότερο ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων στα επαγγελματικά σου, βασιζόμενος στην πραγματικότητα και όχι σε ευσεβείς πόθους, θα καταφέρεις να «χτίσεις» γερά θεμέλια για το μέλλον σου και κινούμενος με σταθερότητα θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου.

Πηγή: Athensvoice.gr

Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 16 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη και 13 Απριλίου!
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου