Αθήνα

23 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

The Voice: Άφωνοι οι κριτές από γόνο εφοπλιστικής οικογένειας που εντυπωσίασε στα Blind Auditions (vid)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια σήμερα- Δύσκολη μέρα για Ταύρους, Λιοντάρια και Παρθένους

Τι προβλέπουν σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου, τα ζώδια;

Τι προβλέπουν σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου, τα ζώδια;

Κριός: Η ημέρα ενδείκνυται για υλοποίηση των στόχων σου αλλά και για νέα ξεκινήματα γεμάτα δυναμισμό και σιγουριά από την πλευρά σου. Οι πλανητικές όψεις είναι άκρως θετικές και θα φέρνουν συχνά στο δρόμο σου νέες πτυχές και προοπτικές εξέλιξης, αρκεί μόνο να αποκομίσεις από αυτές τα μέγιστα.

Ταύρος: Τα δεδομένα και οι δυσκολίες του τελευταίου διαστήματος έχουν ξεπεράσει τα όρια αντοχής σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις αδύναμος και ανίκανος να κάνεις το οτιδήποτε. Βρες λίγο χρόνο να ξεκουραστείς και να αυξήσεις τα αποθέματα ενέργειάς σου, γιατί αλλιώς θα χάσεις ολοκληρωτικά κάθε έλεγχο. Πρόσεξε απλά να μείνεις μακριά από ακρότητες και υπερβολές στις σκέψεις και αντιδράσεις σου.

Δίδυμοι: Η σημερινή αίσθηση ζωντάνιας και δημιουργικότητας θα σου δώσει ώθηση να κινηθείς με περισσότερη σιγουριά και αισιοδοξία στην διαδικασία πραγματοποίησης των στόχων σου. Προσπάθησε πάντα να ενεργείς μεθοδικά, διπλωματικά και με γνώμονα τη λογική σε κάθε σου απόφαση και συμπεριφορά. Αλλιώς θα έρθεις αντιμέτωπος με προβληματικές καταστάσεις και διαφωνίες με τους γύρω σου.

Καρκίνος: Η ηρεμία που επικρατούσε τελευταία αναταράσσεται, με νέα προβλήματα που αφορούν κυρίως την οικογένειά σου. Η απογοήτευση και ο εκνευρισμός θα είναι κακοί σύμβουλοι. Μόνο με καλή συνεργασία θα βγάλετε άκρη. Βασίσου περισσότερο στην γνώμη και το ένστικτό σου και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα διαψευσθείς.

Λέων: Τα τελευταία γεγονότα είναι λογικό θα σε έχουν φορτίσει και να σε έχουν εξουθενώσει. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολη την πορεία πραγμάτωσης όσων στόχων έχεις θέσει. Ανασύνταξε τις δυνάμεις και αναθεώρησε την τακτική σου, ώστε να μην πάνε χαμένοι οι μέχρι τώρα κόποι σου.

Παρθένος: Τα πράγματα για σένα θα είναι κάπως δύσκολα. Η σκοπιά από την οποία βλέπεις τα πράγματα είναι εξαιρετικά αρνητική και θα σε κρατήσει αρκετό καιρό πίσω. Άλλαξε τη στάση σου, γίνε πιο αισιόδοξος και θα δεις ότι ήσουν κάπως υπερβολικός τελικά.

Ζυγός: Στο φως θα έρθουν πολλά ζητήματα προς άμεση τακτοποίηση κι εσύ θα πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να μην χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Νιώθεις αρκετά σίγουρος για τον εαυτό σου και αυτό είναι οπωσδήποτε υπέρ σου. Βέβαια καλό θα ήταν να επικεντρώνεσαι σε ένα θέμα την φορά για να μην πελαγώσεις.

Πηγή: Newsit.gr

Ζώδια: Εκρηκτική η πανσέληνος του Κριού – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν
Ζώδια: Ανήκεις σε εκείνα που διανύουν την καλύτερη εβδομάδα τους; Δες αναλυτικά
Τα ζώδια για σήμερα 29/9
Ποια ζώδια θα ευνοηθούν τις επόμενες ημέρες; Ο Σεπτέμβριος μας αποχαιρετά με σημαντικές εξελίξεις
Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου
Ζώδια-Οκτώβριος 2020: Δες ποιες είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα για τις σημαντικές κινήσεις σου