Αθήνα

19 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Masterchef: Αποχωρεί η «μορφή» του διαγωνισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 23 Απριλίου

Εν… τάχει αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 23 Απριλίου για να ξέρετε πως θα κυλήσει η μέρα στα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

Ειδικότερα:

Κριός

Ένα ξαφνικό θετικό νέο ή μια συμφέρουσα εξέλιξη στα οικονομικά μπορεί να σε χαροποιήσει σήμερα, ενδέχεται όμως να υπάρξουν και απρόοπτα έξοδα για μερικούς. Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο ως τις 11/6 θα έχεις μεγαλύτερη ευερεθιστότητα και θα λειτουργείς με μια πιο «παθητική ενεργητικότητα», ενώ θα χρειαστεί να ασχοληθείς και με θέματα σπιτιού ή να φροντίσεις κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Ταύρος

Σκέφτεσαι καιρό να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου; Να αλλάξεις στιλ ή χρώμα στα μαλλιά; Να κάνεις μια πλαστική επέμβαση ή να χάσεις τα περιττά κιλά; Η μέρα είναι ευνοϊκή για κάτι τέτοιο, μπορεί όμως να προκύψουν και ξαφνικές γνωριμίες με πρόσωπα που θα σε ενθουσιάσουν!

Δίδυμοι

Σήμερα ίσως σου είναι πιο δύσκολο να ελέγξεις τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις, ίσως λόγω μιας κρυφής κατάστασης στα προσωπικά που σε εξιτάρει πολύ έντονα και μπορεί μάλιστα να υπάρξει μια κίνηση από την άλλη πλευρά που δεν είχες υπολογίσει.

Καρκίνος

Από σήμερα υποδέχεσαι τον Άρη στο ζώδιό σου μετά από δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι τις 11/6 και αυτό σημαίνει ότι τα επίπεδα ενέργειάς σου αυξάνονται κατακόρυφα, το ίδιο και η αυτοπεποίθησή σου και η όρεξή σου να κάνεις πράγματα. Το τρέξιμο θα είναι δεδομένο για το επόμενο διάστημα και θα χρειαστεί να προσεχείς πολύ τα νεύρα σου και τα ξεσπάσματα θυμού.

Λέων

Μια επαγγελματική πρόταση από το πουθενά μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα της καριέρας σου αποτελώντας το δικό σου lucky brake. Η επιρροή του Άρη στον Καρκίνο μέχρι της 11/6 είναι μια πιο ευαίσθητη συνθήκη που σε καλεί να κάνεις την υγεία σου προτεραιότητα, περιορίζοντας οτιδήποτε σε εξαντλεί σωματικά και ψυχολογικά.

Παρθένος

Μια ευκαιρία για ένα καινούργιο άνοιγμα στα επαγγελματικά που μπορεί να σχετίζεται και με το εξωτερικό ή μια προοπτική για ένα νέο αντικείμενο σπουδών μπορεί να προκύψει σήμερα, ενώ στα ερωτικά παίζει έντονο φλερτ στα social media και με άτομα που μιλούν «με ξενική προφορά»!

Ζυγός

Κάποια οικονομική ευκαιρία, ένα κέρδος από μια παλιά επένδυση ή ένας συμφέρων διακανονισμός χρεών δεν αποκλείεται να υπάρξει σήμερα. Από την άλλη, η είσοδος του Άρη στο Μεσουράνημά σου μέχρι τις 11/6 θα φέρει πολύ πίεση στο κομμάτι της καριέρας αλλά και του σπιτιού, αυξάνοντας τις υποχρεώσεις σου, δίνοντάς σου όμως και κίνητρο για εξέλιξη.

Σκορπιός

Ίσως υπάρξει ένα διάλειμμα από μια ερωτική ή φιλική σχέση που σε καταπιέζει, ίσως προκύψει μια καινούργια πρόταση που θα σε ενθουσιάσει στα επαγγελματικά ή κάποια αλλαγή στα δεδομένα μιας συνεργασίας. Οι ανατροπές είναι γενικότερα προ των πυλών από σήμερα μέχρι και την Κυριακή στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Για κάποιους θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες, για κάποιους άλλους πιο «δύσπεπτες».

Τοξότης

Μια καινούργια ιδέα, μια απρόσμενη ευκαιρία ή μια απόφαση για διακοπή μιας συνεργασίας μπορεί να προκύψει σήμερα στα εργασιακά και όλο αυτό το κλίμα αλλαγών μπορεί να σου προκαλέσει μια παραπάνω νευρικότητα, την οποία θα πρέπει να διαχειριστείς.

Αιγόκερως

Μια ξαφνική θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ή δημιουργικό σου σχέδιο μπορεί να φέρει χαμόγελα σήμερα, ενώ στα αισθηματικά μπορεί να προκύψει ακόμα και ένας κεραυνοβόλος έρωτας! Με την είσοδο του Άρη απέναντι σου μέχρι τις 11/6 τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου θα είναι έντονα, ενώ θα αντιμετωπίσεις αρκετό ανταγωνισμό μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος

Ένα απρόσμενο νέο σχετικά με ένα ζήτημα ακίνητης περιουσίας ή κληρονομικών μπορεί να προκύψει σήμερα, ενώ θα θελήσεις να περιποιηθείς και τον χώρο του σπιτιού εν όψει εορτών, κάνοντας και κάποιες καινούργιες διακοσμητικές παρεμβάσεις.

Ιχθύες

Ευχάριστες εκπλήξεις και ειδήσεις έχει το μενού για σήμερα. Κάποιο καινούργιο φλερτ σού ανεβάζει τη διάθεση, ενώ ίσως σου γίνει και μια πολύ δελεαστική επαγγελματική πρόταση, θα πρέπει όμως να μη βιαστείς να απαντήσεις προτού ελέγξεις αναλυτικά όλα τα δεδομένα.

Πηγή: athensvoice.gr

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου
Ζώδια: Οι σημερινές προβλέψεις 10/5
Ζώδια: Ποιοι με ποιους ταιριάζουν στο σεξ από αστρολογικής πλευράς – Τα ιδανικά «ζευγάρια»
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 9 Μαΐου 2021
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 8 Μαΐου 2021
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 7/5