Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 30 Απριλίου | TheCaller Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 30 Απριλίου - TheCaller

Αθήνα

26 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γλυκά Νερά: «Θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη» – Ο πατέρας της Κάρολαϊν «σπάει» τη σιωπή του

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 30 Απριλίου

Τι σας επιφυλάσουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκεύη, τα ζώδια;

Κριός
Η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Κρόνου ενθαρρύνει την ανάγκη σου για καινοτομία και έμπνευση στα οικονομικά, επιχειρησιακά, τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου. Είναι καιρός να αγκαλιάσεις την αλλαγή και να αποδεχτείς το απρόβλεπτο που μερικές φορές μπορεί να φέρει συναρπαστικές, νέες δυνατότητες. Ενώ κάποια πράγματα μπορεί σήμερα να μην πάνε έτσι όπως τα έχεις προγραμματίσει, θα υπάρξουν αξιόλογες πραγματοποιήσεις και παρακάμψεις. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Ταύρος
Ο Ήλιος και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται στο ζώδιό σου φέρνοντας ισχυρή προσωπική ενέργεια. Σήμερα έχεις μια δυσανεξία στους περιορισμούς, καθώς προσπαθείς να απελευθερωθείς από εκείνα τα πράγματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη και εξέλιξή σου. Η Σελήνη μετακινείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο ενισχύοντας περαιτέρω την επιθυμία να βγεις από τη ρουτίνα. Μην κρατάς τον ερωτικό σύντροφό σου μακριά από τα όσα προσωπικά σε απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε χρόνο στην εξέλιξη νέων γνωριμιών.

Δίδυμοι
Οι μεταφορές σήμερα φωτίζουν αυτά που σε εμπνέουν και σε ενθουσιάζουν. Ο Ήλιος και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται και τα σημερινά γεγονότα ή οι συνειδητοποιήσεις μπορούν να ανοίξουν τις πόρτες σε μια διαδικασία θεραπείας ή μιας καινούριας αρχής. Μια εσωτερική ανησυχία δεν σου επιτρέπει να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου διατίθεται να σταθεί δίπλα σου στα δύσκολα και τα εύκολα. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως η μέρα να σου δημιουργήσει μια μελαγχολία.

Καρκίνος
Η ετήσια ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ουρανό είναι μια ισχυρή επιρροή για την κοινωνική σου ζωή και τα χρήματα. Μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου μέσω της δικτύωσης ή μπορεί να υπάρξει κάποια αναζωογόνηση σε μια σχέση. Ο Ουρανός επίσης σε βοηθά να αποκολληθείς από κάποιες περιοχές όπου έχεις προσκολληθεί. Νιώθεις ανανεωμένη κι αυτό περνά θετικά και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες επικοινωνίες ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Λέων
Η ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ουρανό σήμερα μπορεί να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην καριέρα, στα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα ή στη ζωή σου γενικότερα. Μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποια κίνητρα ή οφέλη για τα επιτεύγματα ή τη δουλειά σου. Ανανεωτικό είναι το κλίμα και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις την ανάγκη να απελευθερωθείς από το παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά.

Παρθένος
Ο Ήλιος και ο Ουρανός συναντιούνται στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας, ενισχύοντας ένα θέμα ανακάλυψης στη ζωή σου. Η κοσμοθεωρία σου αλλάζει και τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα μπορούν να αποτελέσουν καταλύτη για την εξερεύνηση ιδεών. Η εργασία και η υγεία επίσης είναι τομείς τους οποίους προσεγγίζεις διαφορετικά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εμπνέει ασφάλεια αν και κάποιες φορές νιώθεις την ανάγκη για ελευθερία. Εσύ που είσαι μόνη, οι φιλοφρονήσεις και το ενδιαφέρον των θαυμαστών σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση.

Ζυγός
Οι ενέργειες της ημέρας μπορούν να προκαλέσουν συναισθήματα και παροτρύνσεις για μακροπρόθεσμες αλλαγές. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις μια κλήση αφύπνισης ή ένα απροσδόκητο συμβάν που διεγείρει την ανάγκη να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου. Χρησιμοποίησε αυτές τις ενέργειες ως ώθηση θάρρους για να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές. Πέρνα όμορφο και δημιουργικό χρόνο με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος σου προσφέρει ικανοποίηση.

Σκορπιός
Κάποιος μπορεί σήμερα να σου κάνει μια έκπληξη ή μπορεί να έρθεις ξαφνικά σε επαφή με τις ανάγκες της σχέσης σου -είτε είναι νέες ή αναθεωρημένες. Δεν είναι εύκολο να αποδεχθείς κανόνες και περιορισμούς όμως θα πρέπει να αποφύγεις επαναστατικές αντιδράσεις. Δείξε κατανόηση και τρυφερότητα στον αγαπημένο σου προκειμένου να κατευνάσεις τις ανησυχίες του. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες επικοινωνίες δεν σε αφήνουν να μελαγχολήσεις.

Τοξότης
Ο Ήλιος και ο Ουρανός ενώνουν σήμερα τις δυνάμεις τους στον 6ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας νέα και φρέσκια ενέργεια στα εργασιακά, την υγεία και καινοτομίες στην επικοινωνία. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείς ποια στοιχεία της καθημερινής σου ζωής, της εργασίας και των συνηθειών σου δεν σε εξυπηρετούν πια. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου προετοιμάζει μια έκπληξη που θα σε κάνει χαρούμενη. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνείς με ανθρώπους που έχεις να δεις και να τα πεις καιρό.

Αιγόκερος
Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό στον δημιουργικό σου τομέα σήμερα μπορεί να φέρει ένα αίσθημα αναζωογόνησης και πνευματικής ενέργειας. Ξεχωρίζεις για τις μοναδικές δημιουργίες ή την προσωπικότητά σου ή μια ανάγκη ξυπνά στο να εκφραστείς με μοναδικούς τρόπους. Προσδιόρισε ακριβώς τα σημεία που χρειάζονται αλλαγή στα επαγγελματικά. Απόψε έχετε να πείτε πολλά και ενδιαφέροντα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην σκέφτεσαι το παρελθόν.

Υδροχόος
Η προσωπική σου ζωή ή ο οικιακός κόσμος σου χρειάζεται μια ολοκαίνουρια προσέγγιση. Ο Ήλιος και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους στον 4ο ηλιακό σου οίκο του σπιτιού, της καρδιάς και της οικογένειας. Η επιθυμία για ανάπτυξη, βελτίωση και αλλαγή μπορεί να είναι έντονη σήμερα, όμως κάποιες προσαρμογές ίσως είναι απαραίτητες. Η ανεξαρτησία και η ατομικότητα μπορούν να διατηρηθούν ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις να απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου.

Ιχθείς
Νέα ενδιαφέροντα ή κανάλια επικοινωνίας αλλάζουν την οπτική σου και οι ιδέες, οι συμβουλές ή η καθοδήγηση γίνονται ξεχωριστές με τον Ήλιο και τον Ουρανό να ευθυγραμμίζονται. Είναι μια καλή στιγμή για να διεκδικήσεις τα θέλω σου στα επαγγελματικά. Στη σχέση με τον αγαπημένο σου πνέει αέρας ανανέωσης. Εσύ που είσαι μόνη, μια γλυκιά αναπόληση του παρελθόντος μπορεί να σου προκαλέσει ανάγκη επικοινωνίας.

τlife

Ροή Ειδήσεων

23/06/2021 | 00:41

25 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα: 50+2 ιστορίες για τη ζωή και το έργο του

22/06/2021 | 23:59

Euro 2020- Κροατία-Σκωτία 3-1: Στην επόμενη φάση οι Κροάτες με “μαέστρο” Μόντριτς! (vids)

22/06/2021 | 23:55

Euro 2020: Αγγλία-Τσεχία 1-0: Πρωτιά και πρόκριση για τους Άγγλους-Πέρασαν και οι Τσέχοι (vids)

22/06/2021 | 23:40

Εμβολιασμός & διαταραχές περιόδου: Υπάρχει σχέση;

22/06/2021 | 23:36

Γερμανικό πείραμα: 1.200 ευρώ μισθός άνευ υποχρέωσης!

22/06/2021 | 23:27

Πετράλωνα: Συνελήφθη ο βιαστής της 50χρονης καθαρίστριας

22/06/2021 | 23:11

Σταύρος Μπαλάσκας: Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του συνδικαλιστή αστυνομικού

22/06/2021 | 23:03

Survivor – Μαριαλένα σε Σάκη: Σε ψήφισε ο Κόρο επειδή είσαι ο καλύτερος εδώ μέσα! (vid)

22/06/2021 | 22:48

Γλυκά Νερά: «Απουσιάζουν οι ενδείξεις ενοχής μου-Τίποτα προσχεδιασμένο» – Η απίστευτη απολογία του 32χρονου

22/06/2021 | 22:28

Γλυκά Νερά: «Ένα κίνητρο υπάρχει για τη δολοφονία, θα το βρει η Αστυνομία», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολαϊν

22/06/2021 | 22:05

Τζόκερ: Νέο διπλό τζακ ποτ -Δείτε τους τυχερούς αριθμούς που κληρώθηκαν

22/06/2021 | 21:58

Στην ίδια πτέρυγα των φυλακών με τον Φουρθιώτη ο 32χρονος πιλότος – Με ποιους θα είναι στο κελί

22/06/2021 | 21:32

Λεωφόρος Συγγρού: Άγνωστος ανέβηκε στον 8ο όροφο κτιρίου και έπεσε στο κενό (vid)

22/06/2021 | 21:11

Εξώδικο Παρασκευόπουλου σε Ρωμανό για τα περί αποφυλάκισης του 35χρονου βιαστή στα Πετράλωνα

22/06/2021 | 20:52

Η Μαριάννα Λάτση σε μια σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της το 1973
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 22 Ιουνίου
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021)
Αυτά είναι τα 5 πιο δυναμικά ζώδια
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Κυριακή 20 Ιουνίου 2021)
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Σάββατο 19 Ιουνίου 2021)
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις (Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021)