Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Η εκδίκηση του Βόσκαρη μέσα από τη φυλακή – Καρφώνει τον Δούκα πώς σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη!

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου

Εν… τάχει αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου για να ξέρετε πως θα κυλήσει η μέρα στα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

Ειδικότερα τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Προχωράς με αποφασιστικότητα οικονομικά σχέδια που έχεις κατά νου, ενώ παράλληλα έχεις και τα μάτια σου ανοιχτά για σημαντικές ευκαιρίες και προτάσεις που μπορεί να προκύψουν στα επαγγελματικά.

Ταύρος

Βρίσκεις στήριξη στα μελόντικα σου σχέδια που αφορούν τα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου ενώ, αν σκόπευες να ανοίξεις παρτίδες και με το εξωτερικό, μπορεί τώρα να έχεις την ευκαιρία σου.

Δίδυμοι

Νιώθεις μια εσωτερική ταραχή, που μπορεί να οφείλεται τόσο σε δικά σου «αδούλευτα» θέματα και φοβίες από το παρελθόν, όσο και σε επαγγελματικά άγχη που σου δημιουργούν αναστάτωση. Θα καταφέρεις να τα διαχειριστείς, έχοντας ως οδηγό την διαίσθηση σου.

Καρκίνος

Η ισχύς εν τη ενώσει είναι το σύνθημα στα επαγγελματικά. Ακολούθησέ το και θα βγεις κερδισμένος.

Λέων

Με επιμονή και υπομονή κυνηγάς τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, στοχεύοντας ψηλά. Απόφυγε μόνο τα παιχνίδια εξουσίας.

Παρθένος

Θα μπορέσεις να πετύχεις το καλύτερο για εσένα και να προωθήσεις τη δουλειά σου, ειδικά αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά και δημιουργικά επαγγέλματα, ενώ θα έχεις εύνοια και σε θέματα σπουδών.

Ζυγός

Αντιμετωπίζεις με δυναμικότητα προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν σε ένα οικογενειακό  ή οικονομικό ζήτημα.

Σκορπιός

Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε νέα σχέδια και συνεργασίες που μπορεί να εξελιχθούν πολύ θετικά, λειτουργώντας με ευθύ και ξεκάθαρο τρόπο. Ευνοούνται πολύ οι τομείς της διαφήμισης, της συγγραφής και των Μ.Μ.Ε.

Τοξότης

Μπορείς να συζητήσεις τα οικονομικά μιας συνεργασίας και να ασχοληθεις λεπτομερώς με τις μελλοντικές σου απολαβές, ενώ είναι και μια εξαιρετική περόοδος για να ασχοληθείς ενερργά και με τη φυσική σου κατάσταση.

Αιγόκερως

Ξεκαθαρίζεις με δυναμισμό τα πράγματα στην προσωπική σου σχέση και χαράζεις νέους δρόμους επαγγελματικά, ιδιαίτερα αναφορικά με επιχειρηματικά σχέδια η δημιουργικά projects.

Υδροχόος

Έχεις συσσωρεύσει αρκετή πικρία και θυμό τελευταία, ίσως λόγω κάποιων θεμάτων που έχουν να κάνουν με οικογενειακά πρόσωπα και δεν θες πολύ για να κανεις το μπαμ. Δες πέρα από το πρόβλημα για να μην υπάρξουν δυσάρεστα αποτελέσματα.

Ιχθύες

Εκμεταλλεύσου το θετικό κλίμα για να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου και να δραστηριοποιηθείς, βρίσκοντας συμμάχους και μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Πηγή: Athensvoice.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για την Άνοιξη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου 2021
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα (9 Απριλίου 2021)
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου 2021
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 6/4