Αθήνα

27 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ο γάμος με τον Γιάννη Νταλιάνη, τα δύο παιδιά και ο ρόλος στον Σασμό που ενθουσίασε τους τηλεθεατές

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 26 Αυγούστου

Πώς θα κυλήσει η ημέρα, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Κριός
Οι σημερινές μετακινήσεις είναι εξαιρετικές για να καταλήξεις σε πρακτικές λύσεις. Με τον Χείρωνα στο δικό σου ζώδιο απέναντι από την Αφροδίτη μπορεί να αισθανθείς λίγο ευάλωτη και πολύ ανοιχτή. Με τον Πλούτωνα σε τρίγωνο με τον Ερμή αποκτάς περισσότερη αποφασιστικότητα στο να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις προβλήματα στα εργασιακά και να συμπληρώσεις τα κομμάτια του παζλ που σου λείπουν. Η συναισθηματική σου ζωή έχει και τις ευχάριστες πτυχές της.

Ταύρος
Ορισμένες αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητες σήμερα, καθώς μπορεί να μην αισθάνεσαι ότι σε εκτιμούν ή ανησυχείς για αυτό που νιώθεις ότι δεν παίρνεις από τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Νιώθεις ότι πρέπει να προβείς σε αλλαγές στα εργασιακά κυρίως σε υποθέσεις ή επενδύσεις που δεν αποδίδουν. Δείξε περισσότερη κατανόηση στον ερωτικό σύντροφό σου και τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι ακόμα φαίνεται να σε κρατά προσκολλημένη στο παρελθόν.

Δίδυμοι
Υπάρχει κάποια τάση να παίρνεις σήμερα τα πράγματα προσωπικά με την Αφροδίτη απέναντι από τον Χείρωνα. Δώσε προσοχή στα συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια τώρα, αλλά σκέψου πως οι ανασφάλειες μπορούν να μεγεθύνουν προβληματικές περιοχές. Ωστόσο ο κυβερνήτης σου Ερμής εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα βελτιώνοντας τα κίνητρά σου και ενισχύοντας την ικανότητά σου να εστιάζεις. Νέες εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή είναι ελπιδοφόρες.

Καρκίνος
Θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις μικρά προβλήματα σε θέματα που σχετίζονται με τους άλλους σήμερα. Μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με το πού κατευθύνεσαι στα εργασιακά, όμως για αυτό ευθύνονται οι προσωπικοί σου προβληματισμοί. Είναι όμως πιθανό να βλέπεις πράγματα που δεν ήσουν έτοιμη να δεις στο παρελθόν κι αυτό τελικά να λειτουργήσει υπέρ σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Λέων
Μπορεί να υπάρχει περισσότερη ευαισθησία στις αλληλεπιδράσεις σήμερα με την Αφροδίτη απέναντι από τον Χείρωνα κατά μήκος του άξονα της επικοινωνίας σου. Πρόσεξε μην κάνεις ή πεις πράγματα που δεν σε αντιπροσωπεύουν, που δεν πιστεύεις και δεν αισθάνεσαι. Οικονομικά και επαγγελματικά επιχειρήματα μπορούν να ευδοκιμήσουν καθώς μπορείς ευκολότερα να φτάσεις στο επίκεντρο του προβλήματος. Μπορείς να εντοπίσεις τις ανασφάλειες του αγαπημένου σου και να τον καθησυχάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ρίξε τα στάνταρ και τις προσδοκίες σου.

Παρθένος
Μπορεί σήμερα να νιώσεις ανήσυχη ή κάποια ένταση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και τους πόρους σου. Ίσως να χρειαστεί επίσης να αντιμετωπίσεις ένα οικονομικό ή ιδιοκτησιακό θέμα για να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο. Ο Πλούτωνας υποστηρίζει τον κυβερνήτη σου Ερμή, τοποθετώντας σε, σε πλεονεκτική θέση σε θέματα που αφορούν στην υγεία, τα δημιουργικά έργα, το ρομαντισμό ή τα παιδιά. Οι ώρες που περνάς με τον αγαπημένο σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Εσύ που είσαι μόνη, είναι αρκετά διασκεδαστικό το φλερτ.

Ζυγός
Μπορεί σήμερα να είναι δύσκολο να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου να αντιδρά με τον Χείρωνα. Νέες πληροφορίες στα εργασιακά μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για τα σχέδιά σου έστω και μακροπρόθεσμα. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου μπορούν να φέρουν συναρπαστικά αποτελέσματα. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς απαντήσεις που αφορούν στο παρελθόν και είναι πραγματικά δύσκολο να τις βρεις.

Σκορπιός
Μια αντίθεση Αφροδίτης – Χείρωνα σήμερα υποδηλώνει ότι μπορεί να ανησυχείς για τις σχέσεις σου με τους άλλους. Η πάλη σου επίσης με τις ανασφάλειες σου είναι έντονη, ωστόσο είναι μια καλή άσκηση για να τις αντιμετωπίσεις. Είσαι σε ιδανική θέση για να πείσεις στα εργασιακά και να αποκτήσεις συμμάχους. Όσο πιο ειλικρινής είσαι με τον αγαπημένο σου τόσο πιο γερές βάσεις χτίζεις για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, αναθεωρείς τις ανάγκες σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους.

Τοξότης
Μπορεί να υπάρξει σήμερα μια έλλειψη σαφήνειας και ως εκ τούτου είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις γρήγορες αποφάσεις κυρίως σε μια σχέση. Είσαι ιδιαίτερα παραγωγική στα εργασιακά κι αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την εξέλιξη της καριέρας σου. Μπορείς να περάσεις τα μηνύματα σου στον αγαπημένο σου και να βελτιώσεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με διακριτικότητα.

Αιγόκερος
Αποφασίζεις σήμερα να μάθεις ό,τι μπορείς από τις αλληλεπιδράσεις αντί να ασχολείσαι με προβληματικές περιοχές. Τα γεγονότα επίσης που συμβαίνουν τώρα μπορούν κάλλιστα να ανοίξουν παλιές πληγές και να φέρουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες. Δείξε κατανόηση στους όποιους προβληματισμούς του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, οι συνθήκες ευνοούν την προσέγγιση του παρελθόντος αν αυτό είναι το ζητούμενό σου.

Υδροχόος
Θα μπορούσες σήμερα να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε ένα σημείο καμπής σε μια σχέση και τα σημερινά γεγονότα να επαναφέρουν παλιά προβλήματα ή πληγές. Ωστόσο μια όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα σε βοηθά να δεις την αξία των αλλαγών και των βελτιώσεων. Το επίκεντρο σου στα εργασιακά θα πρέπει να είναι η στρατηγική και τα σχέδια δράσης και όχι οι γρήγοροι ελιγμοί. Οι συνομιλίες και οι συνδέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθείς
Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα δύσκολο θέμα σήμερα και μπορεί να αισθανθείς καλά ή να αφήσεις κάτι πίσω σου. Μια αντίθεση Αφροδίτης – Χείρωνα φέρνει τις προβληματικές περιοχές στην επιφάνεια και πιθανά να αρχίσεις την επιδιόρθωση ή τη θεραπεία. Η παραγωγικότητα σου στα εργασιακά εντυπωσιάζει. Οι φίλοι σε κάθε περίπτωση λειτουργούν βοηθητικά για τη συναισθηματική σου ζωή.

τlife

Ροή Ειδήσεων

17/09/2021 | 10:16

Στα κάγκελα αρνητής ιερέας για το εμβόλιο: «Αυτή είναι η χαρά του Εωσφόρου»

17/09/2021 | 10:08

Μετρό: Αλλαγές στα δρομολόγια λόγω της Συνόδου Κορυφής EuMed9

17/09/2021 | 09:57

Τηλεθέαση: «Σκίζει» σε νούμερα ο «Σασμός» – Ποια πρωινή εκπομπή τερμάτισε πρώτη

17/09/2021 | 09:40

«Σασμός»: Ποιος θα πυροβολήσει τον Στεφανή – Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

17/09/2021 | 09:36

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Άσχημη εξέλιξη για το πρώην μοντέλο μετά την προφυλάκισή της (ΒΙΝΤΕΟ)

17/09/2021 | 09:24

The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς έφαγε… χυλόπιτα από την Αθηνά και το twitter πήρε «φωτιά»

17/09/2021 | 09:17

Νέα Γενική Γραμματέας Υποδομών

17/09/2021 | 09:10

«Φαρμάκι» από Βαρδή για Αργυρό: Οι κριτές στο Voice πρέπει να είναι άνθρωποι με εμπειρία (ΒΙΝΤΕΟ)

17/09/2021 | 08:56

Κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το τεράστιο ποσό που έχει συγκεντρωθεί μετά την εμφάνιση στο δικαστήριο

17/09/2021 | 08:43

Ηλίας Μόσιαλος: Ο εμβολιασμός με τα mRNA εμβόλια Covid-19 προκαλεί ισχυρή ανοσοαπόκριση σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, σύμφωνα με νέα μελέτη

17/09/2021 | 08:41

Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο δράστης που επιτέθηκε και έριξε αποσμητικό χώρου στην 18χρονη (ΒΙΝΤΕΟ)

17/09/2021 | 08:34

Σύψας: «Μέχρι τα Χριστούγεννα θα νοσήσουν όλα τα ανεμβολίαστα παιδιά -Το τείχος ανοσίας δεν θα ξεπεράσει το 65%» (ΒΙΝΤΕΟ)

17/09/2021 | 08:32

EuroMed9: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα και απαγόρευση συγκεντρώσεων – Ποιοι δρόμοι θα «πήξουν»

17/09/2021 | 08:25

Τραγωδία στο Καματερό: Τροχαίο με δύο νεκρούς – Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα και έπεσε σε λεωφορείο

17/09/2021 | 08:05

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Βρέθηκε σορός γυναίκας στη θάλασσα
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου – Πώς θα κυλήσει η μέρα
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 15/9
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021
Δείτε ποια τρία ζώδια κινδυνεύουν με χωρισμό αυτή την εβδομάδα
Ζώδια: Aστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021