Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουλίου - TheCaller

Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Πένθος για τη Μάγδα Τσέγκου – Έφυγε από τη ζωή ο 14χρονος ανιψιός της

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουλίου

Πώς θα κυλήσει η σημερινή ημέρα, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

Κριός
Το φεγγάρι κατευθύνεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο από το συνηθισμένο στην προσωπική σου ζωή, την οικογένεια και το σπίτι. Απόφυγε ή μετρίασε όσο μπορείς το άγχος στα εργασιακά γιατί μειώνει τις επιδόσεις σου. Μην γίνεσαι αρνητική ή επιθετική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, προσοχή, γιατί σε γοητεύουν δύσκολες και περίεργες καταστάσεις.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά στον τομέα των επικοινωνιών σου και υπάρχει έντονη εστίαση στη μάθηση και την επικοινωνία. Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού είναι λίγο αποσταθεροποιητική. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου επισημαίνει την ανεξάρτητη πλευρά σου αλλά η Αφροδίτη σου δημιουργεί ισχυρότερη επιθυμία για άνεση και οικείες καταστάσεις. Μην επαναφέρεις παρελθοντικές καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επανέρχεσαι σε νοσηρές καταστάσεις.

Δίδυμοι
Η σημερινή πτυχή Αφροδίτης – Ουρανού επισημαίνει ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και δυσκολεύει τη συγκέντρωσή σου. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο χρονοδιάγραμμά σου που σου δημιουργούν άγχος. Οι οποίες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου συνεχίζουν να απαιτούν την προσοχή σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Η σημερινή διέλευση της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ότι σε βγάζει από τη ζώνη άνεσής σου. Οι αλλαγές στο πρόγραμμά σου δεν χρειάζεται να σου δημιουργούν άγχος -κυρίως στα εργασιακά. Ίσως πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου.

Λέων
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σήμερα μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με άλλους ή να αποδιοργανώσει το πρόγραμμά σου. Εναλλακτικά μπορεί να προκαλέσει μια σύγκρουση με τον εαυτό σου. Κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά μεγαλώνουν τις ανησυχίες ή το άγχος σου. Διατήρησε την υπομονή σου και μην ξεχνάς τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, περιορίσου στο φλερτ και μείωσε τις προσδοκίες σου.

Παρθένος
Λαχτάρας μια αλλαγή ρυθμού ή κάποια άλλη μορφή συναισθηματικής ανανέωσης. Η ανησυχία είναι πιθανή με την Αφροδίτη και τον Ουρανό σε μια σκληρή όψη. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ιδιωτικό, υποσυνείδητο τομέα ενθαρρύνοντας μια εσωτερική εστίαση ενώ ο Ουρανός σε ωθεί να μάθεις νέα πράγματα, να μοιραστείς ιδέες και να αναζητάς διαφορετικές απολαύσεις. Συναισθηματικά λάθη μπορεί να σε οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.

Ζυγός
Μικρές αλλαγές φέρνει η μέρα που πιθανά δεν έχεις προετοιμαστεί κι αυτό σου δημιουργεί άγχος. Προσπάθησε να προσαρμοστείς και να βρεις νέες μεθόδους προώθησης των σχεδίων σου. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία μπορεί να σε κάνει προκλητική απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα που λαμβάνεις και μην μπερδεύεις φιλιά με έρωτα.

Σκορπιός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον πνευματικό 9ο οίκο σου διεγείροντας συναισθήματα και αισθήσεις. Μπορεί επίσης να υπάρξουν μεικτά συναισθήματα ή ένταση με τους άλλους και ίσως χρειαστεί να αλλάξεις ρυθμούς. Στα εργασιακά λειτούργησε με τη λογική και όχι με την ανάγκη σου για διάκριση. Πρόσθεσε ή ενίσχυσε τον ερωτισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως ό,τι υπάρχει γύρω σου είναι απλά περιπέτειες.

Τοξότης
Η Αφροδίτη δημιουργεί μια δύσκολη πτυχή με τον απρόβλεπτο, επαναστατικό Ουρανό σήμερα καθιστώντας δύσκολο να διατηρήσεις τα πάντα σε ισορροπία. Ενώ αυτή η όψη μπορεί να είναι λίγο αποσταθεροποιητική μπορεί να σε οδηγήσει στην αποκάλυψη νέων μεθόδων. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι λίγο έκρυθμο. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου είναι πολλοί και φαίνεται να μην τους δίνεις σημασία.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη σε φέρνει σε πλεονεκτική θέση για μια πιο σταθερή επαφή με τις συναισθηματικές προσκολλήσεις και τα εσωτερικά πάθη σου. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις προβλήματα με τα οικονομικά και να βάλεις τα πράγματα και τις υποχρεώσεις σου σε μια τάξη. Απόφυγε διαφωνίες στα εργασιακά. Πες αυτά που θέλεις στον αγαπημένο σου με σωστό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μη ρισκάρεις την ψυχική ισορροπία σου για καταστάσεις που δεν αξίζουν τον κόπο.

Υδροχόος
Με τη σημερινή όψη Αφροδίτης – Κρόνου ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς κάποια αστάθεια ή ανασφάλειά σου. Θέλεις τη βελτίωση και την πρόοδο όμως θα πρέπει να είσαι υπομονετική. Αν υπάρξουν αλλαγές στο χρονοδιάγραμμά σου στα εργασιακά αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία. Τα ξεσπάσματα εκνευρισμού στη σχέση με τον αγαπημένο σου κλονίζουν τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε τις λανθασμένες επιλογές.

Ιχθείς
Το σημερινό τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί προσωρινά να επηρεάσει το πρόγραμμά σου. Αυτή η διέλευση τείνει να προκαλεί ένταση ή εκπλήξεις. Έτσι στόχος σου θα πρέπει να είναι η ευελιξία. Μην μεταφέρεις τα προσωπικά άγχη σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε χωρίς να εκτίθεται.

τlife

Ροή Ειδήσεων

26/07/2021 | 22:05

Σάλος με το σχόλιο στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για τη σχέση του υιού Μητσοτάκη με την Σάκκαρη και την… ΕΡΤ

26/07/2021 | 21:50

Συντάξεις Αυγούστου: Πληρώνονται οι συνταξιούχοι – Οι ημερομηνίες

26/07/2021 | 21:34

Μύκονος: Τούς μεταφέρουν με κλειστά φορτηγάκια στα κορονοπάρτι – Τα απίστευτα κόλπα των διοργανωτών πάρτι σε βίλες

26/07/2021 | 21:33

Super League: Έγινε η κλήρωση – Το πρόγραμμα και τα ντέρμπι της νέας σεζόν

26/07/2021 | 21:18

Νίκος Φωκάς: Πέθανε ο πολυβραβευμένος ποιητής

26/07/2021 | 21:13

Νιώσε το αυθεντικό, στην Κρήτη! «Crete, Sense the Authentic» (ΒΙΝΤΕΟ)

26/07/2021 | 21:00

Ψηφίζουμε για εν δυνάμει πρωθυπουργό

26/07/2021 | 20:54

Χριστίνα Μπόμπα: Τα δίδυμα κοριτσάκια της μεγάλωσαν (ΦΩΤΟ)

26/07/2021 | 20:35

Ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας που πέθανε μετά το εμβόλιο, θα κάνει την 2η δόση του εμβολίου

26/07/2021 | 20:33

Μόσιαλος: «Έτσι θα ανακόψουμε την πορεία της μετάλλαξης Δέλτα»

26/07/2021 | 20:23

Άννα Βίσση: Έβαλε το μαγιό της και απολαμβάνει το μπάνιο με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα και τον εγγονό της

26/07/2021 | 20:08

Κόρινθος: Αυτός είναι ο ιερέας που απανθρακώθηκε όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε ελιά (vids)

26/07/2021 | 20:06

Κορονοϊός: «Συναγερμός» για περίπου 100 κρούσματα σε παιδικές κατασκηνώσεις

26/07/2021 | 19:45

Sin Boy: Ο τράπερ που είχε γίνει viral άλλαξε εμφάνιση και δηλώνει αντιεμβολιαστής

26/07/2021 | 19:20

Σον Πεν: Εάν δεν εμβολιαστούν όλα τα μέλη της παραγωγής, δεν επιστρέφω στα γυρίσματα του Gaslit
«Δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις δυσκολίες…»: Ποια ζώδια προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 25 Ιουλίου
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου
Τι λένε τα άστρα για σήμερα – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου