Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Νίκος Μουρατίδης: «Ο γιος μου είναι 26! Δεν έχω υπάρξει ποτέ ερωτευμένος- Για μένα έχουν κάνει απόπειρα»

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 28 Αυγούστου

Πώς θα κυλήσει η σημερινή ημέρα, με βάση το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Κριός
Σήμερα ίσως να νιώσεις λίγο διχασμένη μεταξύ της επιθυμίας, συνεργασίας και προτίμησης. Είναι μια στιγμή για να κάνεις κάποιες προσαρμογές και να λάβεις μέτρα για την βελτίωση των καταστάσεων που σε προβληματίζουν. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και είναι μια καλή στιγμή για να ανασυνταχτείς και να επανεξετάσεις τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου. Θέλεις να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης σου με τον αγαπημένο σου για αυτό παίρνεις πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα κυλά ευχάριστα με επικοινωνίες και ειδήσεις.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να δεις που μπορείς και πως να βελτιώσεις τη δουλειά σου, τις ρουτίνες ή τις δραστηριότητες σου. Ωστόσο μπορεί να γίνουν κάποιες αναπροσαρμογές πριν νιώσεις άνετα. Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη σχηματίζει μια αμήχανη όψη με τον Ουρανό στο ζώδιο σου και μπορεί να είναι δύσκολο να ενσωματώσεις την επιθυμία για προσωπική ανεξαρτησία και την ανάγκη σου να ασχοληθείς με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου. Η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει με τη Σελήνη στο ζώδιο σου και κατά συνέπεια και η ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Πιθανά να νιώσεις εγκλωβισμένη ή οι γύρω σου να προσπαθούν να σου επιβάλλουν ή να σου στερήσουν πράγματα κι αυτό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό στο πρώτο μισό της ημέρας. Κάνε επιπλέον διαλείμματα ή βρες ευκαιρίες για ξεκούραση. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο φόντο του ηλιακού σου διαγράμματος και η αρμονία της με τον Άρη ενισχύει τα κίνητρα σου για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες για τη βελτίωση της οικογενειακής και συναισθηματικής σου ζωής.

Καρκίνος
Καλύτερα να μην μπερδεύεις σήμερα τις υποχρεώσεις με την προσωπική ευχαρίστηση σου. Η καρδιά ή το συναίσθημα σου βρίσκονται σε δυο σημεία και ενώ θέλεις να νιώθεις ασφαλής, κάτι σε καλεί να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου. Ενώ το πρώτο μισό της ημέρας σε βρίσκει αναποφάσιστη, όσο κυλούν οι ώρες η καλή ενέργεια εξομαλύνει τα πράγματα. Η αντιμετώπιση ενός προβλήματος στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι το μεγαλύτερο στοίχημα σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνική σου ζωή κρύβει ευκαιρίες.

Λέων
Εργασίες που απαιτούν δράση ή συγκέντρωση δεν είναι πιθανό να ευδοκιμήσουν σήμερα, αλλά πιο δημιουργικά ή πνευματικά θέματα μπορούν να επωφεληθούν από τη φαντασία σου. Φρόντισε να αποφύγεις επικοινωνίες που δεν σε εκφράζουν. Η έμπνευση σου βοηθά και ενισχύει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά και να διαγράψεις το παρελθόν.

Παρθένος
Οι επικοινωνίες σε προκαλούν να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις σήμερα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον πνευματικό σου τομέα ενθαρρύνοντας σε να προχωρήσεις μπροστά. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια αμήχανη πτυχή βάζοντας τις ανάγκες σου για άνεση και ασφάλεια σε προτεραιότητα. Θέλεις να μάθεις νέα πράγματα, να αναλάβεις νέα καθήκοντα και να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Η συναισθηματική σου ζωή ευνοείται για αυτό και έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Ζυγός
Μπορεί σήμερα να βιώσεις επιπλέον ευαισθησία στις αντιδράσεις και τα σχόλια των φίλων σου και η τάση σου για επανάσταση να μεγαλώνει. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας σου ενθαρρύνοντας σε να σκάψεις λίγο πιο βαθιά σε όποια δραστηριότητα αναλάβεις. Πρόσεξε μην πιέσεις ένα οικονομικό θέμα. Αρχίζεις να βρίσκεις τις ισορροπίες σου στη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός
Είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείς τις συμπεριφορές ή τις καταστάσεις που σε εμποδίζουν να ακολουθήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στον τομέα της συνεργασίας σου ενθαρρύνοντας την ανάγκη σου για ενδιαφέρουσα ανατροφοδότηση ή συντροφικότητα. Ωστόσο ένα κομμάτι του εαυτού σου χρειάζεται προσωπικό χώρο και χρόνο. Είναι μια καλή μέρα με αρκετές ευκαιρίες για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Τοξότης
Σήμερα υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα για θέματα που αφορούν στους φίλους, τη δουλειά και την υγεία. Η θέση της Σελήνης ευνοεί εργασιακές υποθέσεις και πρωτοβουλίες. Έχεις πολλά στο μυαλό σου και αδικείς τον ερωτικό σύντροφο σου στερώντας του χρόνο και ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, χρειάζεσαι πραγματικά χρόνο προκειμένου να κατανοήσεις ή να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

Αιγόκερος
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες σχετικά με τις αξίες ή τις έννοιες της αγάπης. Στόχος σου θα πρέπει να είναι αυτό που σε κάνει να περνάς και να νιώθεις εσύ όμορφα. Η σημερινή Σελήνη σου υπενθυμίζει την ανάγκη για ελαφριά ψυχαγωγία και διασκέδαση, παρόλο που απολαμβάνεις να εργάζεσαι για πιο σοβαρούς στόχους αυτές τις μέρες. Απόψε ρίξτε το έξω με τον αγαπημένο σου με τη συντροφιά αγαπημένων κοινών φίλων. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη τη μέρα ενθαρρύνει ένα αντανακλαστικό πνεύμα. Μια παύση ή ένα διάλειμμα από τις καθημερινές υποχρεώσεις είναι αναζωογονητική, αλλά πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου την ευκαιρία. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια παρερμηνεία ή κάποιες παρεξηγήσεις με την Αφροδίτη σε μια αμήχανη γωνία με τον κυβερνήτη σου τον Ουρανό. Περιόρισε ή διαχειρίσου σωστά μια τάση σου για ανεξαρτησία και μην δημιουργείς προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου.

Ιχθείς
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν ζητήματα που πυροδοτούν συναισθήματα άγχους ή ακόμα και ενοχών. Οι σημερινές ενέργειες είναι λιγότερο από ιδανικές για συμφωνίες ή μεγάλες αποφάσεις. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 3ο οίκο σου όλη μέρα είναι η ώρα να απολαύσεις ποικιλία ή να ακολουθήσεις την περιέργεια σου. Νέες δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφο σου θα τονώσουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ χωρίς όμως να ενθουσιάζεσαι.

τlife

Ροή Ειδήσεων

21/10/2021 | 14:39

Δημοσιεύτηκε η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη

21/10/2021 | 14:33

«Έκλαιγε» από τα γέλια η Σκορδά στο παιχνίδι με τον Λιάγκα – «Αποκλείεται να το πω» (vid)

21/10/2021 | 14:28

Τάκης Χρυσικάκος: «Με κεράτωσαν όλες, μου το είπαν ή το μάθαινα»

21/10/2021 | 14:13

Λοβέρδος: Η υποψηφιότητά μου θα καταστρέψει κάθε σενάριο συγκυβέρνησης ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ

21/10/2021 | 14:13

Η Γη της Ελιάς: Tι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

21/10/2021 | 14:05

Μαρία Σάκκαρη: Άνετη πρόκριση τους «8» του Kremlin Cup – Πέρασε και στα WTA Finals

21/10/2021 | 13:53

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται ρολό κοτόπουλο γνωστής εταιρείας – Βρέθηκε σαλμονέλα

21/10/2021 | 13:53

Τσελέντης: Στη μετασεισμική ακολουθία των 5,8 Ρίχτερ οι σημερινές δονήσεις στο Αρκαλοχώρι

21/10/2021 | 13:45

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός παρακολουθεί τον Μανώλη – H χάρη που ζητάει από τη Βασιλική

21/10/2021 | 13:41

«Κουράστηκα, δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις…»: Ξέσπασε on air o Άδωνις Γεωργιάδης

21/10/2021 | 13:36

Ford Puma ST – Δοκιμή (Βίντεο)

21/10/2021 | 13:36

Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται: «Είχα αποστεωθεί, έχανα κιλά, ήμουν σκιά του εαυτού μου»

21/10/2021 | 13:28

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αύξηση στο βασικό μισθό

21/10/2021 | 13:24

Ελένη Μενεγάκη: Εντυπωσιακή με λευκό κοστούμι στο Εθνικό Θέατρο Πειραιά – «Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι εκτός»

21/10/2021 | 13:12

Ανατιμήσεις έως 30% λόγω ηλεκτρικού ρεύματος
Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου
Αστρολογικές προβλέψεις: Οι τυχερές μέρες Νοεμβρίου 2021 και τα ζώδια που θα ευνοηθούν
Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021