Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γλυκά Νερά: Μαρτυρία «φωτιά» – «Δύο Ρομά έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ…»

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου

Πώς θα κυλήσει η ημέρα για κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχετε νέα για το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Οι δρόμοι για εσάς ανοίγουν διάπλατα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι καταστάσεις μέσα στο δεσμό σας απλά θα καλυτερεύσουν. Οι απτές πρωτοβουλίες του αγαπημένου σας σίγουρα θα φωτίσουν το κοινό σας μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καρδιά σας έχει τελείως άλλο δρόμο από αυτόν του μυαλού σας. Πριν να λήξει η άνοιξη, εσείς θα πρέπει να έχετε πάρει τελικές αποφάσεις για την αισθηματική σας καθημερινότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες επικοινωνιακές διαφορές που έχετε με το ταίρι σας σύντομα θα λήξουν και θα βρείτε και πάλι την ισορροπία σας. Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή κρατήστε, προς όλες τις κατευθύνσεις, χαμηλούς τόνους και θα δείτε ότι εν τέλει θα βγείτε σε όλα κερδισμένοι! Χρήμα και νέος έρωτας πλησιάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τα παλιά θα έχετε κάποιες ειδήσεις που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Διάθεση επανασύνδεσης θα σας εκφραστεί από έναν πρώην σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Μάλλον είναι η εποχή που θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να βρείτε λύσεις για όλους και όλα. Εσείς που είστε μόνοι, πιθανόν και μέσα σε αυτόν το μήνα να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα στους οικείους σας κύκλους υπάρχουν νέα άτομα που σας έχουν σίγουρα τραβήξει το ενδιαφέρον. Τα φλερτ δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιολογήστε πιο σοβαρά το τι θέλει ο αγαπημένος σας και τι εσείς. Από το τέλος της άνοιξης, πιθανόν και να σκεφτείτε και οι δύο την εκδοχή του γάμου ή και της συγκατοίκησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει πλέον να κλείσετε τα αυτιά σας σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν άμεσα. Δεν είστε τώρα να χάνεται το χρόνο σας και την υπομονή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αισθηματική ιστορία που ζείτε, και που τρέχει ίσως και μήνες, σας έχει κουράσει. Είναι το πιο κατάλληλο χρονικό σημείο για να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εχετε αφήσει στην τύχη τους τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας. Αυτό σίγουρα έχει να κάνει με το παρελθόν σας, αλλά έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να κάνετε αλλαγές.

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 15/5
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 14 Μαΐου
Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 13 Μαΐου
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις μέχρι τις 16 Μάϊου 2021
Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου