Αθήνα

19 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρίνα Πατούλη – Η αντίδραση του Κοκλώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Πώς θα κυλήσει η σημερινή ημέρα, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Κριός
Η σημερινή Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο φέρνει τα συναισθήματα στην επιφάνεια. Ανομολόγητα συναισθήματα και ανάγκες αναβλύζουν έντονα. Μπορεί επίσης να υπάρξουν προσωπικοί θρίαμβοι και συναρπαστικές ανακαλύψεις σχετικά με τα σχέδια ζωής, το σώμα, την εικόνα και τις προοπτικές σου. Μαγικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ευχάριστες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος
Η σημερινή Πανσέληνος ξυπνά συναισθήματα που έχεις κρατήσει κρυφά και μακριά, ενθαρρύνοντάς σε να κυνηγήσεις πλήρως τις επιθυμίες σου. Η διαίσθησή σου κάτι σου λέει τώρα και θα πρέπει να την ακούσεις και να την εμπιστευτείς. Μετά από αυτό μπορείς να επαναφέρεις τον ανανεωμένο εαυτό σου, τον εργασιακό προγραμματισμό σου και τη φροντίδα του εαυτού σου. Η συναισθηματική σου ζωή ενισχύεται και η τύχη σε ευνοεί.

Δίδυμοι
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να αναδείξει την ανάγκη για ιδιαίτερη προσοχή στις φιλίες, την κοινωνική ζωή, τα δίκτυα και τους στόχους, τα όνειρα και τις ελπίδες. Τα συναισθήματα για κάποιον ή ένα έργο μπορεί να ανθίσουν τώρα. Οι προκλήσεις και τα κίνητρα στα εργασιακά αυξάνονται και βρίσκεις τη χαμένη σου ενέργεια. Η συναισθηματική σου ζωή χρωματίζεται και αν είσαι μόνη μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις.

Καρκίνος
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος υπενθυμίζοντάς σου την ανάγκη να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη δουλειά ή τη φήμη σου. Μια ευθύνη ή μια παρότρυνση για δράση είναι έντονη. Ενώ θα μπορούσες να αισθανθείς κάποια πίεση για να αποδώσεις θα πρέπει να μην πιέσεις τον εαυτό σου καθώς υπάρχει η τάση να ανησυχείς πάρα πολύ αυτήν τη στιγμή. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να κινήσει το ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου.

Λέων
Η σημερινή Πανσέληνος είναι μια έκκληση για να επεκτείνεις τα ενδιαφέροντα και τις εμπειρίες, ιδιαίτερα αν εστιάζεις κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Ξυπνά την ανάγκη σου για πιο πνευματικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Ξαφνικά νέα κίνητρα στα εργασιακά σε ωθούν στην επιθυμία του να αυξήσεις τις γνώσεις σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε σε παρασύρει στο πάθος και τον αισθησιασμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ακολούθησε το ένστικτό σου και δεν θα βγεις χαμένη.

Παρθένος
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει μια υπενθύμιση υπερβολικών δαπανών ή θα μπορούσε να έχεις λόγο για να γιορτάσεις. Οι αποκαλύψεις και τα σημεία καμπής σχετίζονται με μια στενή σχέση, ένα έργο πάθους ή χρήματα που μοιράζονται ή οφείλονται. Σε κάθε περίπτωση είσαι έτοιμη να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου. Αυτό το φεγγάρι ξυπνά αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου είναι ενδιαφέρουσα και παθιασμένη. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι σε θέση να διαχωρίσεις και να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου.

Ζυγός
Με τη σημερινή Πανσέληνο η προσοχή σου στρέφεται στις σχέσεις και τα μη πραγματοποιημένα συναισθήματα. Μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις ή αυξημένη ευαισθητοποίηση στις ανάγκες των σχέσεών σου που απαιτούν αλλαγές. Η μέρα στα εργασιακά κυλά ήρεμα χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια και διακυμάνσεις. Απολαύστε τη βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις ή συμπτώσεις σε βάζουν στη διαδικασία αναπόλησης και συναισθηματικών ξεκαθαρισμάτων.

Σκορπιός
Η σημερινή Πανσέληνος απαιτεί λίγο αγώνα για να διατηρήσεις τις προθεσμίες ή να ασχοληθείς με θέματα εργασίας ή υγείας. Είναι καιρός να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις ρουτίνες σου. Επικεντρώσου σε τρόπους βελτίωσης της παραγωγικότητάς σου χωρίς να ξεχνάς και την ξεκούρασή σου. Ο αγαπημένος σου σήμερα θέλει να σε φροντίσει. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εκπλήξεις και έντονο φλερτ ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Τοξότης
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου σε προσωπικά ή ανεξάρτητα δημιουργικά έργα και ρομαντισμό. Τα συναισθήματα είναι πλούσια και είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Άκουσε τη διαίσθησή σου για ένα θέμα ή μια απόφαση που αφορά στα εργασιακά σχέδια σου. Ο αγαπημένος σου, σου εξομολογείται συναισθήματα και επιθυμίες. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου ενισχύεται και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται.

Αιγόκερος
Ενώ δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στη δουλειά και τις ευθύνες προς τον έξω κόσμο, η σημερινή Πανσέληνος φέρνει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένεια. Η ανάγκη να τακτοποιήσεις τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή γίνεται εμφανής και έντονη. Φρόντισε να επαναφορτίσεις τις δυνάμεις σου έτσι ώστε να μπορείς να ασχοληθείς με όλους τους τομείς της ζωής σου. Η μέρα στα εργασιακά είναι ευνοϊκή. Απολαύστε το φεγγάρι και τη μαγεία του με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε χρόνο στον εαυτό σου έτσι ώστε να καταφέρεις να ταξινομήσεις ανάγκες και συναισθήματα.

Υδροχόος
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει την προθεσμία, τις υποχρεώσεις και τις υποθέσεις σου σε μια σειρά και τάξη. Οι επικοινωνίες, οι συνδέσεις και οι μεταφορές βρίσκονται στο επίκεντρο και οι αλλαγές είναι σε εξέλιξη. Είναι επίσης μια εποχή αυξημένης συνειδητοποίησης των αναγκών σου. Μικρές στιγμές έντασης στα εργασιακά χρειάζονται προσοχή. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου προσφέρει τρυφερότητα και αγάπη. Εσύ που είσαι μόνη, διέγραψε το παρελθόν και κοίτα μπροστά.

Ιχθείς
Η σημερινή Πανσέληνος σου δίνει την προσοχή σε ένα θέμα χρημάτων ή πόρων. Είναι η εποχή να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και με περισσότερη σαφήνεια σχετικά με τα συναισθήματα, να έχεις καλύτερη ιδέα για τα επόμενα βήματά σου. Κράτα χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά και περιορίσου στις απολύτως απαραίτητες υποχρεώσεις σου. Το φεγγάρι προσθέτει μαγεία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και άνοιξε επιτέλους τα μάτια σου.

tlife

Ροή Ειδήσεων

29/11/2021 | 11:15

Tο βράδυ στην ΕΡΤ το debate των υποψηφιών για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής

29/11/2021 | 11:03

Μαρίνα Πατούλη: «Ξεσπάθωσε» κατά της Βανδή – «Θα μπορούσαν να μιλήσουν με ευγένεια και με παιδεία…»

29/11/2021 | 10:53

Δημήτρης Λιγνάδης: Πέθανε η μητέρα του – «Επιδεινώθηκε η υγεία της μετά τις εξελίξεις»

29/11/2021 | 10:50

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη και η αντίδραση του ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)

29/11/2021 | 10:42

Στέφανος Κασιμάτης για σχόλιο για Γεννηματά:  Ειλικρινά λυπούμαι για τον θόρυβο, ήταν ακραία διατύπωση

29/11/2021 | 10:30

Αρχαιολογικό Μουσείο: Βίντεο – ντοκουμέντο με την στιγμή που άνδρας εγκαταλείπει το 1,5 έτους κοριτσάκι στο καρότσι

29/11/2021 | 10:29

DWTS: «Τα πήρε» η Μιλλούση με την Λαμπροπούλου! «Ε όχι να με διορθώνουν στην κατακόρυφο, που είμαι 30 χρόνια αθλήτρια»

29/11/2021 | 10:22

Μαίρη Χρονοπούλου: Το τροχαίο ατύχημα το 1999, η φωτιά και οι 11 εγχειρήσεις – Συγκινεί η εξομολόγησή της

29/11/2021 | 10:01

Τουρκία: Ποια κρίση; Άνοιξαν 200 σαμπάνιες για τη… Χούλια και ο Ερντογάν τραγουδάει λαϊκά άσματα

29/11/2021 | 09:59

Θεσσαλονίκη: Με 8 μαχαιριές σκότωσε την σύζυγό του – Είπε πως τον απατούσε

29/11/2021 | 09:52

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκάλυψε το εναλλακτικό πλάνο του αν χρεοκοπήσει

29/11/2021 | 09:46

Μιχάλης Ζαμπίδης: Το βίντεο που πιάνει στα πράσα επίδοξους διαρρήκτες – «Του λέω μη τρέχεις γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω»

29/11/2021 | 09:44

ΗΣΑΠ: Κλειστή η γραμμή από Φάληρο μέχρι Αττική

29/11/2021 | 09:33

DWTS: Απίθανος ο Νίκος Μουτσινάς! Έκανε σόου και αποθεώθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

29/11/2021 | 09:26

Νυχτερινός «καύσωνας» στην Κρήτη: Η θερμοκρασία έφτασε τους 30 βαθμούς – Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου
Ζώδια-Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29 έως 11 Νοεμβρίου – Tαραχώδης εβδομάδα
Ζώδια: Aστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28 Νοεμβρίου
Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 – Δείτε την λίστα εύνοιας – Αναλυτικά η τάση της νέας χρονιάς
Τι προβλέπει το ζώδιο σου για σήμερα, Σάββατο 27 Νοεμβρίου
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο από τη Σμαρώ Σωτηράκη