Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γλυκά Νερά: Μαρτυρία «φωτιά» – «Δύο Ρομά έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ…»

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 20 Απριλίου

Εν… τάχει αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 20 Απριλίου για να ξέρετε πως θα κυλήσει η μέρα στα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

Ειδικότερα:

Κριός

Είσαι σε φάση μεγάλης γενναιοδωρίας, υλικής και συναισθηματικής, με τα παιδιά, τον σύντροφο, τους φίλους, εσύ όμως φαίνεται πως δεν εισπράττεις ανάλογα «vibes», γι’ αυτό μαζέψου λίγο!

Ταύρος

«Η ημέρα των παρεξηγήσεων» είναι το έργο για σήμερα, με πρωταγωνιστές την οικογένεια και τα επαγγελματικά. Τίποτα φοβερό βέβαια, αρκετό όμως για να σου σπάσει τα νεύρα και να σε κρατά σε ένταση.

Δίδυμοι

Το να προσπαθείς συνεχώς να ωραιοποιείς τις καταστάσεις για τους άλλους, θέλοντας να τους προστατέψεις και να μην τους «επιβαρύνεις» εκτός του ότι είναι χαζό, καταντά πολύ κουραστικό για τον δικό σου ψυχισμό στο τέλος.

Καρκίνος

Λίγο προσοχή στην τάση σου να λειτουργείς ευκολόπιστα τόσο σε οικονομικά θέματα, καθώς «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός» όσο και σε αισθηματικά, καθώς από υποσχέσεις… χορτάσαμε.

Λέων

Η κυκλοθυμία σου κάνει παρέα σήμερα, γι’ αυτό απόφυγε απολυτότητες στον τρόπο που επικοινωνείς τα θέλω σου στα επαγγελματικά, αλλά και σε όσα σου μεταφέρονται από τρίτους.

Παρθένος

Είσαι λίγο «στο περίμενε» σήμερα τόσο με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, όσο και στις συνδιαλλαγές σου με άλλους όχι γιατί δε θες, αλλά μάλλον γιατί νιώθεις dead από κούραση.

Ζυγός

Απόφυγε τα χαζά πείσματα προς το σύντροφο σου και «συγκεντρώσου» στην πραγματικότητα που σου δείχνει, για να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση σου.

Σκορπιός

Το να είσαι ξεκάθαρος με τους συνεργάτες σου δεν σημαίνει ότι οι άλλοι κάνουν τυφλά αυτό που θες, εκτός αν εννοείς «δίνω διαταγές», οπότε ok.

Τοξότης

Έχεις κουραστεί πολύ και ψυχολογικά στη δουλειά, οπότε φρόντισε να μην το τραβήξεις μέχρι αργά, αλλά να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και τους φίλους σου για να χαλαρώσεις.

Αιγόκερως

Ωραίο είναι που εκφράζεις δυναμικά και παθιασμένα τα αισθήματα σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μην το παρατραβάς όμως αν βλέπεις ότι ο άλλος «δεν».

Υδροχόος

Παρ’ το χαλαρά στα επαγγελματικά και στα ενδοοικογενειακά ζητήματα σήμερα. Αν βλέπεις ότι κάτι δεν τραβάει μην πιέσεις τις καταστάσεις και δείξε ευελιξία.

Ιχθύες

Ένα ζήτημα στη δουλειά μπορεί να σε παιδέψει περισσότερο ως προς τη λύση του, ενώ δεν αποκλείεται και μια πρόταση να σε βάλει σε διλήμματα, ωστόσο μην βιαστείς να συμφωνήσεις σε κάτι που σε δεσμεύει.

Πηγή: Athensvoice.gr

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 15/5
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 14 Μαΐου
Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 13 Μαΐου
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις μέχρι τις 16 Μάϊου 2021
Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου