Αθήνα

19 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό αντίο της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη (vid)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Tα Ζώδια της Δευτέρας 1 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η ημέρα σας σήμερα Πρωτομηνιά σύμφωνα με το ζώδιο σας.

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός
Ευχάριστη η πρώτη μέρα του μήνα, φέρνει εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα και συνεργασίες, αλλά και πιο αρμονικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος
Αρκετή δουλειά σε περιμένει πρωτομηνιάτικα, όμως τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν καθώς θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις με επιτυχία ό,τι εκκρεμότητες είχαν μαζευτεί.

Δίδυμοι
Αξιοποίησε την ημέρα για να στείλεις βιογραφικά ή να ετοιμάσεις τα χαρτιά σου για ένα μεταπτυχιακό, μιας και το κλίμα ευνοεί τα θετικά αποτελέσματα.

Καρκίνος
Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να ρυθμίσεις οικονομικά ζητήματα, που σχετίζονται ίσως με ένα ακίνητο ή και θέματα κληρονομιάς.

Λέων
Οι επικοινωνίες σου με συνεργάτες και προμηθευτές στη δουλειά εξελίσσονται σε εποικοδομητικό κλίμα, με τη γνώμη σου μετράει περισσότερο σήμερα.

Παρθένος
Ασχολείσαι ως επί το πλείστον με πρακτικά θέματα, ενώ μπορεί να επιλύσεις θετικά και μια οικονομική σου διαφορά.

Ζυγός
Νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και ξεμπερδεύεις πιο άνετα με τα καθήκοντά σου, ενώ μια επιτυχία των παιδιών σου μπορεί να σου δώσει μεγάλη χαρά.

Σκορπιός
Κάνεις προσπάθειες να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο της οικογένειάς σου, ενώ μπορεί να έχεις και μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα.

Τοξότης
Δουλεύεις πιο αρμονικά με τους συναδέλφους σου και βρίσκεις κοινό τόπο στον προγραμματισμό ενός σημαντικού ομαδικού project.

Αιγόκερως
Αρκετά παραγωγική ημέρα, με τις ιδέες σου στα επαγγελματικά να μην περνούν απαρατήρητες από τους προϊσταμένους ή τους διευθυντές σου, γεγονός που αναπτερώνει το ηθικό σου.

Υδροχόος
Έχεις την ευκαιρία σήμερα να επιτυχείς τη σύναψη μιας συμφωνίας ή συνεργασίας με ευνοϊκούς για σένα όρους, που μπορεί να σχετίζεται και με ξένους ή το εξωτερικό.

Ιχθύες
Μην αφήσεις την αναποφασιστικότητά σου να  δημιουργήσει θέματα στη δουλειά. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην πολυαναλύεις τα πράγματα.

Πηγή: athensvoice.gr

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη και 13 Απριλίου!
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου 2021
Ζώδια: Προβλέψεις για την Άνοιξη από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου 2021
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα (9 Απριλίου 2021)