Αθήνα

 

27 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

679467 zodia2
Τρία ζώδια που καταλαβαίνουν αμέσως ότι κάτι πάει «στραβά»

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας (3-8/8) από την Βίκη Παγιατάκη

Η Βίκη Παγιατάκη μέσα από το «Έθνος» κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, από την Δευτέρα 3 Αυγούστου, έως και το Σάββατο 8 Αυγούστου.

Δείτε επίσης

Σκουρλέτης: Φανταστείτε πόσες μάσκες θα παίρναμε εάν είχαμε μία γλάστρα λιγότερη, από αυτές στον Μεγάλο Περίπατο
Πανσέληνος Αυγούστου: Πότε θα δούμε το μεγαλύτερο φεγγάρι του χρόνου

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινάει με μια Πανσέληνο -πραγματοποιείται στις 3 στον Υδροχόο-, η οποία δεν σας επηρεάζει με έναν έντονα αρνητικό τρόπο, αλλά ανεξάρτητα από αυτό η εβδομάδα αυτή έχει αρκετό ενδιαφέρον. Μέχρι και την Παρασκευή θα υπάρχει ένα καλύτερο έδαφος για τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συμφέροντά σας, άρα πράξτε τα δέοντα για να βγείτε κερδισμένοι. Από το Σάββατο και μετά πιο προσεκτικά. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Προσοχή μην τα μπλέξετε και δώσετε λαβή για παρεξηγήσεις, αλλά αν εσείς είστε… εντάξει παιδιά, ψάξτε λίγο και το έτερον ήμισυ. Μια σημαντική ευνοϊκή αλλαγή θα συμβεί στις 6 με τον Ερμή που σας ταλαιπωρεί ήδη από τα τέλη Μαΐου. Ανοίγει δρόμο για συμφωνίες, αγοραπωλησίες, τακτοποίηση λογαριασμών, εντύπων πάσης φύσεως, σπουδών και ταξιδιών.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή.

Ταύρος
Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινάει με μια σημαντική για εσάς Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 3 στον Υδροχόο. Η επίδρασή της μπορεί να είναι σε έναν διαφορετικό τομέα για τον καθένα σας, αλλά σχέσεις, συνεργασίες και υγεία, όπως και η κοινωνική σας εικόνα -το ίματζ δηλαδή- απαιτούν μια μεγαλύτερη προσοχή. Αν όμως έχει ήδη προηγηθεί ένα σχετικά δυσάρεστο γεγονός τις προηγούμενες κοντινές δύο ημέρες, μην περιμένετε και κάτι άλλο. Απλώς θα προσπαθείτε για την… απόσβεσή του. Μέχρι και τις 5 πάντως -και αφού προσέξετε κάπως περισσότερο 3 και 4-, με τον Ερμή βοηθητικό, μπορείτε να τακτοποιήσετε ό,τι σχετίζεται με σπουδές, συμφωνίες, έντυπα, έγγραφα, λογαριασμούς, μετακομίσεις, ταξίδια και παιδιά. Η Κυριακή στις 2 προσφέρεται για να επιδιώξετε με οποιονδήποτε έχετε μια διαφορά ή παρεξήγηση να βρείτε άκρη.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Δευτέρα, Τρίτη.

Δίδυμοι
Σχετικά ρευστή εμφανίζεται -και περισσότερο στο μέσον της- για εσάς η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου με μια Πανσέληνο – πραγματοποιείται στον Υδροχόο στις 3- που όσο και αν δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για εσάς, δεν είναι και αδιάφορη εντελώς. Υπάρχει ωστόσο έως και την Παρασκευή η Αφροδίτη στο ζώδιό σας -αλλά και μετά δεν θα είναι αρνητική- που θα βοηθήσει σημαντικά και στις οικονομικές σας υποθέσεις αλλά και στις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Η μετακίνηση επίσης του Ερμή από τον Καρκίνο στον Λέοντα την Πέμπτη θα ζωντανέψει σχέσεις και θα συμβάλει θετικά σε μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές, συμφωνίες, προτάσεις και ευχάριστη εναλλαγή παραστάσεων. Τώρα μάλιστα περισσότερο από το τέλος αυτής της εβδομάδας είναι η καλή στιγμή για σωστές αποφάσεις παντού.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Σάββατο 8, Κυριακή 9.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή.

Καρκίνος
Ιδιαίτερη από πολλές απόψεις και για εσάς είναι η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, γιατί εκτός της Πανσελήνου – πραγματοποιείται στις 3 στον Υδροχόο- έχει και σημαντικές πλανητικές αλλαγές που σας αφορούν. Την Πέμπτη αποχωρεί από το ζώδιό σας ο Ερμής -ήταν εκεί από τα τέλη Μαΐου- και αυτό σίγουρα θα συμβάλει στο να μην είστε στο μάξιμουμ της εγρήγορσης και με τα νεύρα πιο τεντωμένα. Βεβαίως και δεν ησυχάσετε εντελώς – και πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό με τον Αρη, τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Δία να είναι κόντρα σας. Ομως μια πιο σημαντική βοήθεια είναι αυτή της Αφροδίτης από το Σάββατο και μετά που καταφθάνει στο ζώδιό σας. Ακόμα και αν δεν μπορέσει να κάνει θαύματα, όλο και κάπως θα βελτιώσει την κατάσταση τόσο στις σχέσεις και τα αισθηματικά όσο και στην εργασία και τα οικονομικά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τετάρτη και Πέμπτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Σάββατο, Κυριακή 9.

Λέων
Είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3 απέναντι από το ζώδιό σας στον Υδροχόο που θα χρωματίσει αυτή την εβδομάδα. Ο τομέας που θα επηρεαστεί περισσότερο είναι αυτός που σχετίζεται με τον γάμο και την αισθηματική σας σχέση -και όχι πρόσφατες γνωριμίες και ανάλαφρα φλερτ-, τους συνεταιρισμούς, τις συνεργασίες αλλά και τους δηλωμένους εχθρούς που διόλου απίθανο να ήταν και πρώην σύντροφοι ή συνεργάτες. Φανείτε περισσότερο ευέλικτοι, προσαρμοστικοί στις νέες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί αλλά και ψύχραιμοι και προσεκτικοί γενικότερα. Αν έχετε ήδη αντιμετωπίσει ένα δυσάρεστο γεγονός έως και τις 4, θα σας απασχολεί η… απόσβεσή του. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σας την Πέμπτη θα δώσει μια μεγαλύτερη ώθηση σε συζητήσεις, επαφές, ταξίδια, συμφωνίες και μετακομίσεις.
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 9.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Δευτέρα, Τρίτη.

Παρθένος
Εντονη από πολλές απόψεις, ρευστή και περίεργη για πολύ κόσμο -περισσότερο λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στις 3 στον Υδροχόο- είναι η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Για εσάς όμως στο τελείωμά της επιφυλάσσει και κάτι θετικό. Το Σάββατο στις 8 η Αφροδίτη -σχέσεις, έρωτας, κέρδος και επιτυχία- αφήνει τους Διδύμους στους οποίους είχε κυριολεκτικά… κατασκηνώσει και όχι φυσικά προς χαρά σας από τις 4 Απριλίου. Από τις 8, λοιπόν, και μετά, ακόμα και αν δεν δείτε κυριολεκτικά… Θεού πρόσωπο, και… προφίλ ακόμα να το δείτε καλό θα είναι και αυτό. Προετοιμαστείτε, λοιπόν, όσο καλύτερα μπορείτε για να αξιοποιήσετε τον μήνα αυτό όσο περισσότερο γίνεται. Κοινώς χτυπήστε στο ψαχνό. Επαγγελματικά, αγοραπωλησίες, συμφωνίες αλλά και σύσφιξη σχέσεων και νέες επωφελείς ή ευχάριστες γνωριμίες.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από Τετάρτη έως Παρασκευή απόγευμα.

Ζυγός
Ακροβασίες και… αλχημείες μπορεί να πει κανείς ότι θα χρειαστεί να μεταχειριστούμε οι περισσότεροι από εμάς για να αντιμετωπίσουμε με το λιγότερο δυνατό κόστος την κατά τα άλλα ρομαντική Πανσέληνο στις 3 Αυγούστου που πραγματοποιείται στον Υδροχόο. Αναμφίβολα δεν είναι και τόσο επιβαρυντική αυτή για εσάς, αφού έχετε άλλους καημούς -Κρόνος, Πλούτωνας, Δίας σε επιβαρυντικό τετράγωνο και ο Αρης σε αντίθεση- να αντιμετωπίσετε. Η εβδομάδα αυτή έχει ένα θετικό και ένα αρνητικό. Από τις 6 με το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα από τον Καρκίνο -που σας έχει ταράξει ποικιλοτρόπως από τα τέλη Μαΐου και μετά- αρχίζει μια κάποια ευχάριστη κινητικότητα και πολλά θέματα θα ξεκολλήσουν. Ενα ταξιδάκι επίσης μπαίνει στα σκαριά. Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο καλές για τα πάντα στον έρωτα και τα οικονομικά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή και Σάββατο.

Σκορπιός
Το σίγουρο είναι ότι αυτή η εβδομάδα για εσάς είναι καλύτερη στο τελείωμά της απ’ ό,τι είναι στο ξεκίνημά της. Φόρτιση εσωτερική αλλά και εξωτερική μπορεί στον μεγαλύτερο βαθμό να δημιουργηθεί εξαιτίας της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στις 3 στον Υδροχόο. Το σπίτι ως χώρος ή κάποιος χώρος πρόσκαιρης διαμονής, οι ανάγκες οι απαιτήσεις οι αστοχίες κάποιου δικού σας ατόμου και ακόμα περιουσιακά και ακίνητα παράγουν άγχος και ανησυχία. Προσέξτε, λοιπόν, να μη χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας και να είστε περισσότερο υπομονετικοί και συνεργάσιμοι στις διάφορες σχέσεις σας, επαγγελματικές, κοινωνικές συγγενικές και φιλικές. Βεβαίως συνεργασίες ή σχέσεις που δεν έχουν λόγο ή δυναμική να προχωρήσουν παρακάτω εδώ μπορεί να κλείσουν τον κύκλο τους. Μην αμελείτε την υγεία σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Δευτέρα, Τρίτη.

Τοξότης
Παρότι το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως ρευστό και περίεργο για όλους μας λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στις 3 στον Υδροχόο, το τελείωμα της μόνο καλό μπορεί να θεωρηθεί για εσάς. Δύο είναι κυρίως οι συντελεστές που θα αλλάξουν το κλίμα προς το καλύτερο. Ο ένας σχετίζεται με τον Ερμή που από την Πέμπτη που θα περάσει στον Λέοντα θα γίνει ακόμα πιο βοηθητικός. Ταξίδια, μετακομίσεις, συμφωνίες, αγοραπωλησίες, σπουδές, εργασία και ρυθμίσεις πάσης φύσεως εγγράφων και εντύπων μπορούν να προχωρήσουν πιο ικανοποιητικά. Το καλύτερο όμως αρχίζει από το Σάββατο και μετά και αφορά τα αισθηματικά και τις διάφορες σχέσεις σας. Η Αφροδίτη που τόσο επιβάρυνε ποικιλοτρόπως οικονομικά και σχέσεις από τις αρχές Απριλίου και μετά αλλάζει θέση. Αυτή η αλλαγή σίγουρα θα αφήσει και τα δύο λίγο να αναπνεύσουν.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Σάββατο και Κυριακή 9.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή.

Αιγόκερως
Αναμφίβολα ιδιαίτερα από την επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιό σας -στις 2 Ιουλίου- και μετά δεν υπάρχουν οι συνθήκες εκείνες που θα σας επέτρεπαν να χαλαρώσετε και λίγο. Ανασφάλεια σε έναν τομέα, κάποιες ανατροπές σε έναν άλλον και κάτι ακόμα πιο φθοροποιό για εσάς το να μην μπορείτε να προγραμματίσετε. Δυστυχώς αυτό το «βλέποντας και κάνοντας» θα συνεχιστεί για αρκετό διάστημα ακόμα, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα. Παρότι αυτή η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινάει φορτισμένα με μια Πανσέληνο – πραγματοποιείται στις 3 στον Υδροχόο και σας αγγίζει μάλλον ξώφαλτσα-, στη συνέχειά της αλλάζει τα δεδομένα και δρομολογεί κάποια καλύτερα πράγματα για εσάς. Την Πέμπτη ο Ερμής, που τόσο σας έχει ταλαιπωρήσει από τα τέλη Μαΐου και μετά, περνάει από τον Καρκίνο στον Λέοντα. Λύνονται τα χέρια σας κυριολεκτικά σε πολλά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή και από Τετάρτη απόγευμα έως Παρασκευή μεσημέρι.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από Παρασκευή μεσημέρι έως Κυριακή 9.

Υδροχόος
Θα είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας που ξεκινάει, καθώς στις 3 Αυγούστου η φετινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Η επίδραση αυτού του φαινομένου είναι έντονη και όταν συμβαίνει στο ζώδιό μας μπορεί να παρομοιαστεί λίγο με τον θεό Ιανό, αυτόν με τα δύο πρόσωπα που τα βλέπουμε και… προφίλ. Ενα θετικό γεγονός μοιάζει να χάνει κάτι από την ευεργετική του επίδραση, ενώ σε ένα αρνητικό περιορίζεται το κακό αποτέλεσμα. Ενα τέτοιο παράδειγμα; Μωρέ, να πέρασα στις εξετάσεις, αλλά πρέπει να πάω επαρχία. Δεύτερο; Τσακώθηκα με το… πρόσωπο, αλλά ελπίζω να τα ξαναβρούμε. Γενική είναι η πρόβλεψη και αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι να έχετε τον νου σας. Σχέσεις, συνεργασίες, μουρμούρα από συγγενικά πρόσωπα και ό,τι αφορά το σπίτι ή τα περιουσιακά απαιτούν προσοχή.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Σάββατο και Κυριακή 9.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Δευτέρα, Τρίτη.

Ιχθύες
Ιδιαίτερη από πολλές απόψεις η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και αν αφαιρέσουμε κάποιες αρνητικές δονήσεις που θα δημιουργήσει η Πανσέληνος στις 3 στον Υδροχόο, για εσάς θα καταφθάσουν και κάποια καλά νέα. Αυτά θα αρχίσουν να φαίνονται περισσότερο από το Σάββατο και μετά, καθώς η Αφροδίτη -οικονομικά, σχέσεις, κοινωνικότητα και δημοφιλία- θα περάσει στον Καρκίνο, μια ευνοϊκή θέση για εσάς. Σε μη βοηθητική για εσάς θέση στους Διδύμους βρίσκεται ήδη από τις αρχές Απριλίου. Ώρα λοιπόν μετά τις 7 να προσεγγίσετε με μια φρέσκια ματιά και τα διάφορα συμφέροντά σας και τα ερωτικά σας. Γύρω από την Πανσέληνο θα προσέξετε να προφυλάξετε ό,τι ιδιωτικό που δεν θέλετε να φανερωθεί και να κοινολογηθεί. Ακόμα να φροντίσετε πιο σωστά διατροφή και υγεία.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: –

πηγή: ΕΘΝΟΣ

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Κορονοϊός: 207 οι νεκροί στην Ελλάδα – Πέθανε 69χρονος στο «Σωτηρία»

Επίθεση με βιτριόλι: Ευχάριστα νέα για την Ιωάννα – Πότε παίρνει εξιτήριο

Πρύτανης ΕΚΠΑ για κορονοϊό: Σημαντική η τήρηση των μέτρων από τους νέους – Βρισκόμαστε στο αρχικό κύμα της πανδημίας

Ροή Ειδήσεων

6255281

19/06/2024 | 23:43

Νίκος Ανδρουλάκης: «Θα προσπαθήσω η πρόταση στην Κεντρική Επιτροπή να είναι όσο γίνεται πιο ενωτική – Να βάλουμε και την πολιτική και τα πρόσωπα στην κρίση του λαού της παράταξης»

19/06/2024 | 23:20

Στα κρατητήρια θα περάσει τη νύχτα ο Απόστολος Λύτρας – Τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα κατά τη μεταφορά του

19/06/2024 | 23:08

MVMA 2024 – «Έσπασε» η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή: «Δεν θέλω να κλάψω και φέτος»
screenshot 22

19/06/2024 | 23:00

Γιώργος Τσίπρας για την απόλυσή του από Κασσελάκη: Πιθανώς να ακολουθήσουν κι άλλοι που δεν συμφωνούν με τη γνώμη του προέδρου

19/06/2024 | 22:13

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βάζει τελεία στις φήμες για την φωνή του: «Ένιωσα ότι το είχα παρατραβήξει»

19/06/2024 | 22:10

«Πάγωσε» ο Χρήστος Φερεντίνος με όσα άκουσε στον Μονομάχο: «Νοσηλεύτηκα με αμνησία για 20 ημέρες»
lytras5

19/06/2024 | 21:52

Απόστολος Λύτρας: Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι λόγω χρέους

19/06/2024 | 21:33

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι «σήκωσαν το γάντι» στον Ανδρουλάκη για τις απειλές περί διαγραφών και ζητούν εκλογή ηγεσίας άμεσα

19/06/2024 | 21:10

Απόστολος Λύτρας – Σοφία Πολυζωγοπούλου: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τον ξυλοδαρμό
screenshot 16

19/06/2024 | 21:03

«Πυρά» Φίλιππου Σαχινίδη: Παρομοίασε τον Νίκο Ανδρουλάκη με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

19/06/2024 | 20:49

Χάρης Δούκας: Προαναγγέλλει υποψηφιότητα: «Θέλω το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει το στοίχημα τώρα -Δεν κάνω πίσω, δεν υποχωρώ»

19/06/2024 | 20:25

Παραστατίδης στο Π.Σ. ΠΑΣΟΚ: Δεν εμπνέουμε σύντροφοι -Το θέμα της ηγεσίας έχει τεθεί, δεν αντέχουμε μέχρι το 2025
screenshot 15

19/06/2024 | 20:08

Λευτέρης Ελευθερίου: Είμαι πολύ κατά του ότι η γυναίκα πρέπει να κάνει τον άχαρο ρόλο του αυστηρού γονιού

19/06/2024 | 19:45

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Μου έχει μείνει τραύμα, έβαλε τους παρατρεχάμενους να με σηκώσουν από τη θέση μου»

19/06/2024 | 19:41

Νάντια Γιαννακοπούλου: Με συνωμοσιολογία, φραστικές επιθέσεις και απειλές διαγραφών το ΠΑΣΟΚ δεν θα πάει μπροστά
679467 zodia2
Τρία ζώδια που καταλαβαίνουν αμέσως ότι κάτι πάει «στραβά»
zodia 3
Δύο ζώδια θα είναι αρκετά μυστικοπαθή, σήμερα
rendered 57
Ερμής σε τετράγωνο με την Αφροδίτη: Τα ζώδια που εισέρχονται σε μία εποχή αφθονίας και τύχης από σήμερα
679467 zodia2
Δύο ζώδια θα κάνουν καινούργιες επαφές, σήμερα
 άστρα και τα ζώδια μας φέρνουν εμπόδια 1
Δύο ζώδια θα αμφιβάλλουν για πολλά, σήμερα
friendship zodia
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024