Αθήνα

 

17 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα 4,7 μονάδων για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Στο 9,4% το ΠΑΣΟΚ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με επικοινωνιακή διάθεση και με την ευκαιρία να μπορούμε μέσω της επινοητικότητας να βρούμε λύσεις και ιδέες που θα μας βοηθήσουν στην οργάνωση του μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο σου που σε βοηθά να αποκαταστήσεις το όνομα και την εικόνα σου στο κοινωνικό περιβάλλον αλλά και να ενδυναμωθείς ψυχολογικά προκειμένου να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου! Η Σελήνη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων φέρνει σήμερα ωραιότατες επικοινωνίες που σε θέτουν σε εγρήγορση! Η μέρα είναι ιδανική για επαφή με φιλικά πρόσωπα και σχεδιασμό σε πράγματα που θέλεις να υλοποιήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού και η όψη αυτή θα σε βοηθήσει να ενδυναμωθείς επαγγελματικά και να ξεπεράσεις κάποια δύσκολα στάδια που πέρασες στον τομέα της καριέρας! Αποκαθίσταται το όνομά σου στο χώρο που κινείσαι και εργάζεσαι και ντοπάρεσαι ψυχολογικά, νιώθεις πλέον πιο δυνατός και σίγουρος! Η Σελήνη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων φέρνει σήμερα ενδιαφέρουσες επικοινωνίες που αφορούν τα οικονομικά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ μου Δίδυμε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού που σε βοηθά να καθαρίσει το μυαλό σου από κάθε δυσάρεστη σκέψη! Φιλοσοφείς την ζωή διαφορετικά, είσαι αισιόδοξος, ενώ δέχεσαι και την στήριξη ενός φιλικού προσώπου που μπορεί πραγματικά αυτή την ημέρα να σε βοηθήσει σε ένα θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό! Η Σελήνη από το ζώδιο σου, εντείνει την σημερινή σου εξωστρέφεια και σε κάνει ιδιαίτερα επινοητικό! Η μέρα σου γεμίζει με μηνύματα, ειδήσεις και όμορφες επαφές που βάζουν την πινελιά τους για να ξεκινήσει ο μήνας με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού και εσύ έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις τις βαθύτερες πληγές σου και να νιώσεις και πάλι δυνατός και δημιουργικός. Λύνονται ζητήματα οικονομικά ενώ και η ψυχολογία σου βελτιώνεται αισθητά! Πιστεύεις πολύ περισσότερο στον εαυτό σου και ασχολείσαι με δραστηριότητες που σε ανεβάζουν και ενισχύουν τους στόχους σου! Η μέρα είναι ιδανική για το κλείσιμο υποθέσεων και την διευθέτηση εκκρεμοτήτων, σε αυτό σε βοηθά και η Σελήνη από τους Διδύμους!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, το οποίο και σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα που αφορούσαν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό είχες πικραθεί πολύ από την στάση και συμπεριφορά ενός ανθρώπου που είχες μία πολύ στενή σχέση, τώρα μπορείς να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω σου και να φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις διαφορετικά, αυτό θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις εσωτερικά από κάθε πικρία και παράπονο! Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, σου προσφέρει σήμερα την συναισθηματική ικανοποίηση μέσω δικτύωσης και επαφών με φίλους

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, και εσύ αισθάνεσαι ενδυναμωμένος ψυχικά και σωματικά! Ξεπερνάς τις αδιαθεσίες αλλά και το έντονο άγχος και μπορείς να βάλεις σε ένα καλύτερο πρόγραμμα την ζωή σου και την καθημερινότητά σου! Διευθετείς τις υποχρεώσεις σου, λύνεις ζητήματα που αποτελούν ένα αγκάθι στο λαιμό και δρομολογείς όλα όσα θα κάνεις στη πορεία σου! Η Σελήνη από τους Διδύμους, φέρνει και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, καλό είναι όμως να μην βιάζεσαι να δεις γρήγορα αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού μία όψη που σε βοηθά να επουλώσεις πληγές στα αισθηματικά σου! Αποδέχεσαι ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήσεις πίσω σου και να πας παρακάτω, λύνονται ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν στις σχέσεις σου και συνειδητοποιείς ότι τα πάντα στην ζωή γίνονται για κάποιο λόγο και ότι επιτέλους έφτασε η δική σου στιγμή να σηκώσεις κεφάλι και να αναζωογονηθείς! Λες αντίο στη μοναξιά, ενώ σήμερα η Σελήνη από τους Διδύμους γεμίζει την μέρα σου με αισιόδοξες επικοινωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού και εσύ ανακουφίζεσαι από κάποιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε εσένα, το σπίτι ή την οικογένεια. Στα επαγγελματικά σου θα νιώσεις πιο σταθερός και σίγουρος και επιτέλους μετά από καιρό νιώθεις ότι το ποτήρι αρχίζει και πάλι να είναι μισογεμάτο! Νέες δραστηριότητες που θα ξεκινήσεις σήμερα θα κάνουν πολύ καλό στην ψυχική και σωματική σου ευεξία! Οι ανησυχίες για τα οικονομικά είναι προσωρινές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού και οι συζητήσεις της ημέρας θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από ανησυχίες στα προσωπικά και αισθηματικά σου! Ξεπερνιούνται προβλήματα που αφορούσαν εσένα, έναν έρωτα ή τα παιδιά, ή ακόμα και ένα επιχειρηματικό σχέδιο και πλέον είσαι σε εγρήγορση να βάλεις μπροστά νέα πλάνα! Είσαι κεφάτος, αισιόδοξος, δημιουργικός και λαμβάνεις χαρά που σου δίνει την δύναμη να πας παρακάτω. Η Σελήνη από τους Διδύμους ενισχύει σήμερα ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού μία όψη άκρως ανακουφιστική για ζητήματα οικονομικά και οικογενειακά! Η λύση μίας οικονομικής διαφωνίας είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας, ή αλλιώς έρχονται χρήματα μέσα στο σπίτι που σας βοηθούν να κλείσετε αρκετούς μπελάδες. Ένα στενό σου πρόσωπο σου εκφράζει την αγάπη του και σε βοηθά σήμερα να νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχολογικά! Η Σελήνη από τους Διδύμους προσφέρει και ευκαιρίες εγρήγορσης στα επαγγελματικά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, μία όψη που σε βγάζει από την αδράνεια και σε βοηθά να πιστέψεις πολύ περισσότερο στην δύναμη του νου! Σήμερα λοιπόν καταφέρνεις μέσω του λόγου σου να πετύχεις όλα όσα θέλεις, διώχνεις μακριά τα ζιζάνια του μυαλού, δηλαδή τις αρνητικές σου σκέψεις και με το επικοινωνιακό σου χάρισμα καταφέρνεις και είσαι κερδισμένος στους στόχους σου! Παράλληλα η Σελήνη από τους Διδύμους προσφέρει και στιγμές ερωτικής απόλαυσης.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, και εσύ επιτέλους ανακουφίζεσαι ψυχικά από το λύσιμο μίας επαγγελματικής ή οικονομικής εκκρεμότητας. Ενδυναμώνεσαι γιατί αισθάνεσαι ότι φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου και ότι τα παθήματα πλέον σου γίνονται μαθήματα και … δεν θα την ξαναπατήσεις. Παράλληλα με την Σελήνη από τους Διδύμους, ενδείκνυται σήμερα ο ευχάριστος χρόνος με την οικογένεια και συνειδητοποιείς ότι με κάποιους ανθρώπους είσαι άρρηκτα συναισθηματικά δεμένος!

πηγή: zarpanews.gr

Ροή Ειδήσεων

31/03/2023 | 20:19

Εριέττα Κούρκουλου για Βύρωνα Βασιλειάδη: «Καταφέραμε να επιζήσουμε και οι τρεις έναν ολόκληρο χρόνο»

31/03/2023 | 19:42

Ξεκίνησε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων- Σε 8 δόσεις η εξόφληση του φόρου

31/03/2023 | 19:27

Σεισμός 4,8 ρίχτερ στην Κύθνο – Αισθητός και στην Αττική

31/03/2023 | 19:16

«Είστε σοβαροί τώρα;»: H ενόχληση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με ερώτηση για την προσωπική της ζωή

31/03/2023 | 18:57

Καληώρας για το «Καλημέρα Ζωή»: Εδώ ο Καραμανλής το έβλεπε!

31/03/2023 | 18:38

Μητσοτάκης από τον φράχτη του Έβρου: Η Ελλάδα ανέτρεψε τα σχέδια όσων εργαλειοποίησαν τον πόνο των ανθρώπων

31/03/2023 | 18:21

Ο Άρειος Πάγος έκανε 3 χρόνια, ένα μήνα και 18 ημέρες, για μια απόφαση

31/03/2023 | 18:06

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης λέει τη μισή αλήθεια για τον φράκτη στον Έβρο

31/03/2023 | 17:54

Τέμπη: Προφυλακίστηκε ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ – «Απόφαση σκοπιμότητας» λέει ο δικηγόρος του
screenshot 16

31/03/2023 | 17:43

Σοφία Ζαχαράκη: «Αυτός είναι ο μισθός της Υφυπουργού, τα προνόμια σου δίνουν μια άνεση»

31/03/2023 | 17:28

Τέμπη: Ευχάριστα νέα για την 25χρονη Ανυσία! Βγήκε από την ΜΕΘ – «Μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια» λέει ο πατέρας της

31/03/2023 | 17:14

Star Forum: Η «βαριά φανέλα» του PASOK FC που έκανε δώρο ο Ανδρουλάκης σε δημοσιογράφο
f4eef736db7d43c88df8d95271f649c3

31/03/2023 | 17:04

Καβάλα: Ισόβια στον 55χρονο που δολοφόνησε την φαρμακοποιό σύζυγό του

31/03/2023 | 17:01

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Όταν έκατσα στα γυρίσματα στο αμαξίδιο, μου ήρθαν εικόνες από το χειρουργείο»

31/03/2023 | 16:59

Προφυλακίστηκαν οι δύο Πακιστανοί που κατηγορούνται για τρομοκρατία
Tα ζώδια της Παρασκευής 31 Μαρτίου
zwdia astrologikes provlepeis
Τα ζώδια της Πέμπτης 30 Μαρτίου
Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Μαρτίου
Τα ζώδια της Τρίτης
Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου
Tα ζώδια της Κυριακής 26 Μαρτίου