Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

Τι λένε οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο

Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις κάθε ζωδίου για τον μήνα Ιούνιο.

Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις κάθε ζωδίου για τον μήνα Ιούνιο.

Το καλοκαίρι έφτασε και ο Ιούνιος μπαίνει με ευχάριστες διαθέσεις! Ο Ερμής περνάει από το ζώδιο του, τους Διδύμους, στον Καρκίνο στις 4 του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27/6. Καθώς ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και ο Καρκίνος το ζώδιο εκείνο, που σχετίζεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο του ζωδιακού κύκλου με το συναίσθημα και την οικογένεια, ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας, κατά τον οποίο θα έχουμε την διάθεση αλλά και την ικανότητα να επικοινωνούμε με άνεση τα συναισθήματα μας! Στις 12 με 15 Ιουνίου οι Ερμής και Άρης σχηματίζουν αρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, ενώ μεταξύ 11 και 16 Ιουνίου συναντούν τον Βόρειο Δεσμό! Εξ ίσου σημαντικές είναι τον μήνα αυτό και οι όψεις Δία τετράγωνο Πλούτωνας και Κρόνος εξάγωνο Ποσειδώνας που επανέρχονται και επαναφέρουν γεγονότα του Ιανουαρίου, ώστε να κλείσουν οριστικά. Ο Κρόνος μας δίνει το ρεαλιστικό πνεύμα που χρειαζόμαστε, που αν συνδυαστεί με πίστη, φαντασία και την ανάγκη μας για πρόοδο και επέκταση, θα καταφέρουμε να οικοδομήσουμε σταθερά θεμέλια, πάνω στα οποία θα στηρίξουμε την μελλοντική μας ευημερία.

Κριός :

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 9 Ιουνίου και μετά, μπορείτε να αισθάνεστε αρκετά πιο ασφαλείς και να προσεγγίσετε πολύ πιο εύκολα τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αφήσετε παλιές έριδες και διαπληκτισμούς στην άκρη και να προσπαθήσετε να βάλετε την σχέση σας σε μια καινούργια τροχιά! Είστε ευέλικτοι αλλά και προσαρμοστικοί αυτή την χρονική περίοδο, κάτι που βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εξομάλυνση των σχέσεων σας. Ανοίξτε την καρδιά σας, μοιραστείτε σκέψεις, απόψεις και επιθυμίες και βρείτε κοινό βηματισμό! Υποβοηθητικός στο όλο θετικό κλίμα είναι και ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, που τον Ιούνιο θα διέρχεται τον 4ο οίκο σας, αυτόν της οικογένειας, των καταβολών σας και της συναισθηματικής σας σφαίρας.

Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, η εύνοια που σας παρέχει η Αφροδίτη με το πέρασμα της από τους Διδύμους μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Όσοι και όσες αναζητάτε μια νέα αγάπη και σταθερότητα στην συναισθηματική σας ζωή, το πέρασμα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένα γειτονικό πρόσωπο, ένας συνάδελφος ή συνεργάτης ή μια γνωριμία που θα κάνετε σε εκπαιδευτικό πλαίσιο (σεμινάριο, σπουδές, κλπ) μπορεί να κρύβει το νέο σας amore.

Σημαντικοί αριθμοί: 7, 9, 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 9, 15, 21, 26, 28

Σημείωση-Συμβουλή: Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αποτραβηχτείτε για λίγο από τα πλήθη που σας συνήθως περιβάλουν, αποφεύγοντας τις συναθροίσεις, τον θόρυβο και την ακατάσχετη και χωρίς ουσία φλυαρία, ώστε να υπάρξει χώρος για ανάλυση πεπραγμένων και εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Ταύρος

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που είστε περισσότερο παρά ποτέ έτοιμοι να προσφέρετε συναισθηματική στήριξη, τρυφερότητα και αγάπη στο ταίρι σας! Ίσως να επικρατήσει και ένα αίσθημα μελαγχολίας, καθώς θα έρχονται μνήμες ξέγνοιαστων και ευτυχισμένων στιγμών της σχέσης σας που θα σας φέρει πιο κοντά. Εάν η σχέση σας περνάει από σαράντα κύματα το διάστημα αυτό, με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις γραμμές επικοινωνίας και να αρχίσετε να επικοινωνείτε επί της ουσίας και πάλι. Χρειάζεται όμως προσπάθεια και διάθεση συμφιλίωσης και από τις δύο πλευρές για να υπάρξει αποτέλεσμα. Αλλά και οι σχέσεις εξ αποστάσεως φαίνεται αυτό το μήνα να γίνονται πιο σταθερές, εάν επιλέξετε να συμβιβαστείτε σε μια κοινή βάση και πορεία. Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο, που η απόσταση μεταξύ των συντρόφων είναι αγεφύρωτη, ο χωρισμός ίσως να είναι η πιο ευεργετική και για τους δύο λύση, καθώς από τις 20 Ιουνίου και μετά το ήρεμο κλίμα του μήνα μεταστρέφεται και εμφανίζονται εντάσεις και διαπληκτισμοί σε κάθε βήμα.

Οι αδέσμευτοι ας εκμεταλλευτούν την σαγήνη που θα διαθέτουν τα δυο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, ώστε να προσελκύσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει. Εάν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο μέσα στον Ιούνιο, αποφύγετε πρακτικές χειραγώγησης ή συναισθηματικούς εκβιασμούς, έχετε υπομονή και με μικρά και σταθερά βήματα θα ανοικοδομήσετε την σχέση που επιθυμείτε.

Σημαντικοί αριθμοί: 6, 8, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 11, 13, 19, 28

Σημείωση-Συμβουλή: Ένα ταξίδι που προγραμματίζετε θα σας δώσει μεγάλη χαρά και θα φέρει μνήμες του παρελθόντος. Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε μόνοι, θα κάνετε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σας!

Δίδυμοι

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά το σπίτι των συναισθηματικών σας σχέσεων, εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 9 Ιουνίου! Όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη να ερωτευτείτε ξανά, θα εκπέμπετε ερωτισμό και γοητεία και θα είστε η ψυχή της παρέας! Αλλά καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολλά και μεγάλα λόγια το διάστημα αυτό και να ελέγξετε την αλαζονεία σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, απολαμβάνοντας το γενικότερα ευνοϊκό κλίμα και τα βλέμματα που θα προσελκύουν, υπάρχει ο  κίνδυνος να χάσουν το σωστό timing και μια καλή ευκαιρία για μια καινούργια συναισθηματική σχέση.

Εάν είστε δεσμευμένοι θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε αυτό το διάστημα με τα φλέγοντα ζητήματα της σχέσης σας, καθώς το ταίρι σας θα πιέζει για λύσεις και απαντήσεις! Για κάποιους μεταξύ σας ο μήνας ίσως να διαλύσει τις αυταπάτες που έχετε για το ταίρι, τον γάμο ή την σχέση σας. Η Πανσέληνος στις 17 Ιουνίου ενεργοποιεί τον άξονα των σχέσεων των Διδύμων και ίσως υπάρξει ένα σημείο καμπής, μια κρίση ή μια σημαντική στιγμή που θα κλιθείτε να πάρετε αποφάσεις για την σχέση ή τον γάμο σας. Αποφάσεις που θα έπρεπε να είχατε πάρει εδώ και καιρό! Εάν η απόφαση που θα ληφθεί είναι συναινετική, αυτό θα είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο για σας. Η 18 του μήνα είναι μια ημερομηνία που μπορεί να ξεσπάσουν καυγάδες, διαφωνίες και να υπάρξουν αντεγκλήσεις με αφορμή την διαχείριση των χρηματικών πόρων του ζεύγους ή να πρόκειται απλά για μια κρίση ζηλοτυπίας! Μόνο με ειλικρίνεια και παραδοχή των σφαλμάτων σας θα καταφέρετε να βγείτε σχετικά αλώβητοι από την διαμάχη αυτή…

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 4, 12

Σημαντικές ημερομηνίες: 17, 19, 21, 26, 27

Σημείωση-Συμβουλή: Αποφύγετε αυθόρμητες και παρορμητικές εξομολογήσεις συναισθηματικής φύσης, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να καταστρέψετε σχέσεις! Βεβαιωθείτε πρώτα ότι το αντικείμενο του πόθου σας ενδιαφέρεται και αυτό, γιατί αλλιώς θα πληγωθείτε άσκοπα…

Καρκίνος

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Άρης είναι ήδη στο ζώδιο σας, αγαπητοί Καρκίνοι, και θα τον συνοδεύσει ο Ερμής μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου, καθώς και ο Ήλιος μετά τις 21/6! Αυτή η συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιο σας θα σας χαρίσει λάμψη και αποπλανητική δύναμη, κάτι που θα είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την συναισθηματική σας ζωή, αλλά θα σας φέρει και στο πρώτο πλάνο, κάτι που δεν είναι πάντοτε θετικό! Οι αδέσμευτοι θα έχουν αυτό το μήνα πολλές ευκαιρίες να βρουν ένα καινούργιο ταίρι, δεν σημαίνει όμως ότι θα είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο ή ότι θα το επιδιώξουν. Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας απορροφούν το διάστημα αυτό, με συνέπεια η προσωπική σας ζωή να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Όσοι είστε σε σταθερή σχέση θα αντιμετωπίσετε αρκετές γκρίνιες το πρώτο μισό του μήνα από το ταίρι σας, γιατί δεν θα του αφιερώνετε όσο χρόνο θέλει. Προσπαθήστε μέσα από μια ειλικρινή και ήρεμη συζήτηση να του δώσετε να καταλάβει ότι αυτή τη χρονική στιγμή η δουλειά σας έχει περισσότερες απαιτήσεις και ότι χρειάζεστε την στήριξη του. Το δεύτερο μισό του μήνα δεν θα είναι τόσο εύκολα διαχειρήσιμο, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια δεδομένα που δεν θα μπορέσετε να αποκρύψετε, ούτε και να αρνηθείτε. Θα πρέπει απλά να τα αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο. Το δύσκολο θα είναι, ότι είστε αυτό το χρονικό διάστημα αρκετά μπερδεμένοι, καθώς δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε από την προσωπική σας ζωή και χρειάζεστε περισσότερο χρόνο να σκεφτείτε. Και χρόνος δεν θα υπάρχει…

Σημαντικοί αριθμοί: 3, 7, 12

Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 9, 10, 12, 22

Σημείωση-Συμβουλή: Προσέξτε τον εαυτό σας και φροντίστε για την ξεκούραση σας! Δεν είναι καλή εποχή για υπερβολές, καθώς στο άμεσο μέλλον σας περιμένουν σημαντικές προκλήσεις. Για να τις αντιμετωπίσετε με επιτυχία θα πρέπει να είστε ξεκούραστοι και με καθαρό μυαλό. Η υπερπροσπάθεια αυτό το μήνα δεν οδηγεί πουθενά!

Λέων

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα φέρει στα συναισθηματικά σας μια μελαγχολία. Θα είστε επιρρεπείς σε ονειροπολήσεις και θα κυνηγάτε ψευδαισθήσεις που μπορούν να σας στοιχίσουν ακριβά!  Είναι ωστόσο μια καλή χρονική στιγμή να επανεξετάσετε αποφάσεις που έχετε πάρει τον Ιανουάριο ή να αξιολογήσετε μια συναισθηματική σχέση που ξεκίνησε τότε. Ο Ιούνιος ίσως φέρει πολύ ζήλια, δυσπιστία για το ταίρι σας και αρκετές απογοητεύσεις! Όσοι ωστόσο μεταξύ σας έχετε μια αρμονική και σταθερή σχέση, θα απολαύσετε τον ρομαντισμό και μια ποιητική διάθεση στα άκρα! Ίσως έχετε έντονη την επιθυμία να αποκτήσετε ένα απόγονο, κάτι που δεν θα καρποφορήσει άμεσα, τουλάχιστον την περίοδο αυτή! Μην βιαστείτε να καταφύγετε σε επεμβατικές ιατρικές λύσεις!

Όσο για τους αδέσμευτους, ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας, θα διασχίζει τον 11ο  οίκο σας, των φίλων, των ομάδων και των κοινωνικών σχέσεων, μέχρι τις 21/6. Θα τον συναντήσει και η Αφροδίτη μετά τις 9 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να έχετε αυξημένη διάθεση για φλερτ και την δυνατότητα να συναντήσετε πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Προσέξτε όμως, γιατί οι καταστάσεις θα έχουν την τάση να γίνουν πολύπλοκες, ειδικά εάν εμπλακείτε συναισθηματικά με άτομο που είναι ήδη δεσμευμένο! Επίσης δεν θα ήταν καλή ιδέα να εμπλέξετε φιλία με έρωτα. Την περίοδο της Πανσελήνου, που είναι στις 17/6, κάποιοι από εσάς θα έχουν την παρόρμηση να επιστρέψουν σε μια παλαιότερη τους σχέση, κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε, γιατί θα αποδειχθεί ολέθριο λάθος σας…

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 4, 9

Σημαντικές ημερομηνίες: 11, 13, 18, 19, 21

Σημείωση-Συμβουλή: Κρατήσετε τα κρυφά κρυμμένα είναι η συμβουλή του μήνα! Κανείς δεν χρειάζεται να μάθει την κάθε λεπτομέρεια για την προσωπική σας ζωή. Λίγο μυστήριο άλλωστε δεν θα έβλαπτε…

Παρθένος

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Καθώς ο Ερμής διέρχεται μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου το σπίτι σας των φίλων, των ομαδικών δραστηριοτήτων και της κοινωνικής σας ζωής, έχετε μια πολύ χαλαρή και φιλική διάθεση! Σας χαρακτηρίζει το διάστημα αυτό αλτρουισμός, η διάθεση να βοηθήσετε τους γύρω σας με όποιο τρόπο μπορείτε και δεσμεύεστε στο κάθε τι που θα εμπλακείτε. Εάν είστε ελεύθεροι, οι έξοδοι με φίλους και η συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις σας φέρνει σε επαφή με άτομα που θα σας τραβήξουν την προσοχή, και ίσως το ενδιαφέρον να είναι αμοιβαίο. Αλλά μην περιμένετε να ξεκινήσει μια καινούργια σχέση άμεσα και να τρέξει με γρήγορους ρυθμούς. Θα χρειαστεί υπομονή, καθώς η περίοδος της γνωριμίας θα διαρκέσει αρκετά, πριν ξεκινήσει κάτι σε σταθερή βάση. Προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ίσως να σας προσεγγίσουν και να σας πολιορκήσουν άτομα που είναι δεσμευμένα. Αποφύγετε κάθε ανάμειξη και θέστε σαφή όρια στους υποψήφιους μνηστήρες αυτής της κατηγορίας.

Αναφορικά με τους δεσμευμένους του ζωδίου σας, ίσως να έχετε την τάση να αγνοείτε κάποια σημάδια που αφορούν το ταίρι σας, και που δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως θα θέλατε να πιστεύετε. Οι πλανητικές διελεύσεις όμως του μήνα θα σας αναγκάσουν να δείτε ρεαλιστικά την κατάσταση, ώστε να κάνετε τις αλλαγές που απαιτούνται στην σχέση σας. Στις περιπτώσεις που θεωρείτε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτε πια, είναι καλύτερα να το πάρετε απόφαση και να το τερματίσετε. Όσοι μεταξύ σας ξεκινήσετε μέσα στο μήνα εργασίες που αφορούν το σπίτι, ίσως να πράγματα να μην εξελιχθούν όπως τα προγραμματίζατε…

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 8, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 3, 9, 19, 25

Σημείωση-Συμβουλή: Ίσως να αισθάνεστε ανήσυχοι την περίοδο αυτοί και τα προβλήματα να σας πνίγουν! Θα έχετε μεγάλες διακυμάνσεις ψυχολογικές, αλλά να έχετε κατά νου, ότι αυτά που θα λέτε σε στιγμές έντασης, μπορούν να πληγώσουν άτομα που σας αγαπάνε.

Ζυγός

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Η αισθηματική σας ζωή ίσως γίνει το επίκεντρο συζητήσεων μεταξύ φίλων, συναδέλφων αλλά και της οικογένειας σας, μια κατάσταση καθόλου ευχάριστη. Η οικογένεια σας ίσως να αντιδράσει άσχημα στην επιλογή του συντρόφου σας ή στην απόφαση σας να παντρευτείτε το συγκεκριμένο άτομου που έχετε επιλέξει. Το γεγονός αυτό όμως θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας και θα εδραιώσει την σχέση σας. Η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται θεαματικά και είστε πολύ πιο ανοιχτοί και πρόθυμοι να ικανοποιήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

Αναφορικά με όσους είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, ο Ιούνιος δεν αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις… Θα υπάρξουν αξιόλογες γνωριμίες, που θα ανάψουν μια σπίθα μέσα σας, αλλά η επαφή αναμένεται να διατηρηθεί περισσότερο σε ψυχικό-πνευματικό επίπεδο, παρά να εμβαθύνει σε συναισθηματικό. Ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε το ταίρι σας σε τελείως διαφορετικά περιβάλλοντα ή να αλλάξετε τον τρόπο προσέγγισης των υποψήφιων συντρόφων σας. Πάντως, κάτι δεν κάνετε όπως πρέπει ή κυνηγάτε τα λάθος άτομα και θα πρέπει να το εντοπίσετε και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Και για τις αλλαγές αυτές, η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου σας δίνει μια σημαντική ώθηση! Κινηθείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους και γνωρίστε άτομα που να σας κινούν το ενδιαφέρον και να σας έλκουν ερωτικά!

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 7, 8

Σημαντικές ημερομηνίες: 4, 21, 25, 29, 30

Σημείωση-Συμβουλή: Στο διάστημα αυτό επικεντρώστε την προσοχή σας στα βήματα που θα πρέπει να κάνετε στην καριέρα σας και στην υλοποίηση των στόχων σας. Θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια και υπομονή, αλλά στο τέλος θα δικαιωθείτε!

Σκορπιός

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας των συναισθηματικών σχέσεων και του γάμου, εισέρχεται στις 9 Ιουνίου στον 8ο οίκο σας, του σεξ και του πάθους, όπου θα την συνοδεύει και ο Ήλιος μέχρι τις 21 του μήνα! Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εμβαθύνετε την συναισθηματική σας σχέση! Μπορείτε να αποκαταστήσετε την αμοιβαία εμπιστοσύνη, να επιβεβαιώστε και να επισφραγίσετε την αποκλειστικότητα στην σχέση σας και να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή. Όσοι κάνετε τα πρώτα βήματα σε μια καινούργια σχέση, τον μήνα αυτό θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Θα βιώσετε τον μεταμορφωτικό ρόλο της αγάπης μέσα από μια σχέση που έχει συναισθηματική, φυσική και υλική διάσταση! Οι πλανητικές διελεύσεις του μήνα ευνοούν την τρυφερότητα, την εγγύτητα, τον ερωτισμό και το άνοιγμα της ψυχής σας με τρόπους που δεν έχετε βιώσει ποτέ μέχρι στιγμής. Η τελευταία βδομάδα του μήνα οδηγεί κάποιους από εσάς σε υπερβολική σεξουαλική δραστηριότητα ή σε περίπλοκές και μυστικές σχέσεις. Προσέξτε όμως να μην εκτεθείτε!

Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα έχετε πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να έχετε μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή μέσα στο πρώτο μισό του μήνα. Κατά το τρίτο δεκαήμερο, ο κυβερνήτης του σπιτιού των ερωτικών σας σχέσεων, ο Ποσειδώνας, ξεκινάει την ανάδρομη κίνηση του, με αποτέλεσμα οι σχέσεις να γίνονται πιο μπερδεμένες και η ατμόσφαιρα πιο απατηλή.

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 3, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 12, 17, 22, 25, 29

Σημείωση-Συμβουλή: Στα μέσα του μήνα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές στο τρόπο ζωής σας! Αλλάξτε την διατροφή σας ή εντάξτε μια φυσική δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Δουλέψτε με πειθαρχία και επιμονή για να φέρετε μακροχρόνια ευεργετικά αποτελέσματα στην ζωή σας.

Τοξότης

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τον γάμο και τις συνεργασίες, με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιηθούν οι συγκρούσεις με το ταίρι σας που αφορούν ιδεολογικές διαφορές μεταξύ σας. Και η σεξουαλική σας ζωή μπορεί να ανθίσει ξανά, εάν θελήσετε να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή στις επιθυμίες του συντρόφου σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα αισθανθείτε το διάστημα αυτό να ανάβει μια σπίθα και μια πολύ βαθιά έλξη για ένα άτομο που θα γνωρίσετε. Ωστόσο, ευεργετικές ημερομηνίες για την εμπέδωση μιας σχέσης με μέλλον εντοπίζονται στο πρώτο μισό του μήνα. Εάν συμπέσουν οι συγκυρίες και πραγματοποιηθεί η γνωριμία μετά τα μέσα Ιουνίου, η σχέση αυτή δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ το επίπεδο της σεξουαλικής έλξης!

Από τις 9 Ιουνίου και μετά η Αφροδίτη εισέρχεται στον 7ο οίκο σας και μπορείτε να περιμένετε αισθητή βελτίωση στην σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Εάν συνδέεστε συναισθηματικά με ένα συνεργάτη σας, η σχέση αυτή μπορεί να εμβαθύνει σημαντικά την περίοδο αυτή και να θελήσετε να προχωρήσετε σε γάμο. Μια άλλη σημαντική διέλευση για τα συναισθηματικά σας είναι το πέρασμα του Ερμή μεταξύ 4 και 27 του μήνα από τον οίκο των συναισθηματικών σας σχέσεων, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο και τον Άρη (κυβερνήτη της αγάπης σας). Οι συνδυασμένες αυτές διελεύσεις ενθαρρύνουν την συναισθηματική εμβάθυνση! Με την επιρροή τους θα αναζητήσετε τρόπους να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας ή ακόμη και να μοιραστείτε υλικούς-οικονομικούς πόρους που μέχρι στιγμής δεν μοιραζόσασταν.

Σημαντικοί αριθμοί: 4, 5, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 3, 12, 15, 20, 24

Σημείωση-Συμβουλή: Θα αισθανθείτε μια συναισθηματική αναστάτωση κάπου στα μέσα του μήνα! Θλίψη θα συνυπάρξει με χαρά και νευρικότητα. Πηγή των συναισθημάτων σας θα αποτελεί ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι ένας γονέας, ένας δάσκαλος ή ένας προϊστάμενος σας στην δουλειά. Πριν αντιδράσετε αψυχολόγητα, προσπαθήστε να καταλάβετε την οπτική τους γωνία και αναλογιστείτε μήπως έχουν δίκιο. Μήπως έφτασε η χρονική στιγμή να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας…

Αιγόκερως

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Ο 7ος οίκος σας, που αφορά συνεταιρισμούς, συνεργασίες αλλά και τον γάμο σας, είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένος κατά τον Ιούνιο. Κοντά στον Άρη να πραγματοποιεί ήδη τη διέλευση του, θα προστεθεί ο Ερμής μεταξύ 4 και 27/6, καθώς και ο Ήλιος μετά τις 21/6! Οι πλανητικές αυτές διελεύσεις σας κάνουν περισσότερο δεκτικούς να εμπλακείτε σαν ζευγάρι στις συναισθηματικές υποθέσεις σας ή να καταβάλετε σημαντική προσπάθεια να κερδίσετε και πάλι την καρδιά κάποιου. Θα δείξετε με τον τρόπο αυτό ότι το ταίρι σας μπορεί να βασιστεί επάνω σας, όταν θα σας χρειαστεί. Πέρα από το πρακτικό κομμάτι όμως, οι διελεύσεις θα σας βγάλουν πάθος και την ικανότητα να σαγηνεύσετε το ταίρι σας για να κερδίσετε και πάλι την καρδιά του. Για όσους σκέφτονται να τελέσουν τον γάμο τους μέσα στον Ιούνιο ή να συζητήσουν και θα αρχίσουν να οργανώνουν τον γάμο τους σε μια μελλοντική χρονική στιγμή, θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία, που θα αποτελέσει ένα κοινωνικό γεγονός που θα το θυμούνται όλοι!

Οι αδέσμευτοι ίσως να συναντήσετε κάποιον που να σας κινήσει το ενδιαφέρον κάτω από περίεργες και ανέλπιστες συνθήκες και σε χώρο ουδέτερο, όπως στο σουπερ μάρκετ ή σε μια ουρά που θα πάτε να πληρώσετε ένα λογαριασμό. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά δραστήρια, κάτι που θα αποδειχτεί επωφελές για την ψυχική σας υγεία αλλά και για την συναισθηματική σας ζωή!

Σημαντικοί αριθμοί: 3, 13, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 12, 18, 2, 21

Σημείωση-Συμβουλή: Μπορείτε να καυχηθείτε γι ένα ταλέντο που δεν υποψιαζόσασταν καν ότι διαθέτετε. Η επίδειξη της δύναμης σας θα κάνει το περιβάλλον σας να σας δει με ένα άλλο μάτι και θα κερδίσετε την συμπάθεια, ίσως και τον θαυμασμό τους.

Υδροχόος

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά), που σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία και την δυνατότητα να αναγεννήσετε την ερωτική και συναισθηματική σας ζωή! Κάντε έκπληξη στο ταίρι σας με ρομαντικά δείπνα ή χειρονομίες που ξέρετε ότι θα του αρέσουν, ώστε να έρθετε πιο κοντά. Εάν είστε αδέσμευτοι αλλά σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, επωφεληθείτε από την θετική ενέργεια των ημερών και κάντε τα συναισθήματα σας γνωστά.

Ο Ήλιος, κυβερνήτης του 7ου οίκου σας (συνεταιρισμοί και γάμος) διέρχεται επίσης τον 5ο οίκο σας μέχρι τις 21 Ιουνίου, όπου και θα συναντηθεί με την Αφροδίτη μετά τις 9 Ιουνίου! Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για μια πραγματικά ρομαντική περίοδο, γεμάτη απόλαυση, χαρά και τρυφερά συναισθήματα. Είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να ανακαλύψετε ή να ασκήσετε την δύναμη της αποπλάνησης σας! Για τους δεσμευμένους θα φέρει ένα αέρα ανανέωσης στην σχέση και θα βοηθήσει τους συντρόφους να έρθουν πολύ πιο κοντά, ξεπερνώντας προβλήματα του παρελθόντος. Και οι αδέσμευτοι όμως δεν θα μείνουν παραπονεμένοι! Οι πλανητικές διελεύσεις θα φέρουν πολλές και καλές ευκαιρίες γνωριμιών στο δρόμο σας. Θα πρέπει όμως να έχετε κατά νου, ότι οι διελεύσεις αυτές ευνοούν κυρίως τις σύντομες και βραχύβιες σχέσεις και όχι μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 6, 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 9, 16, 22, 30

Σημείωση-Συμβουλή: Θα έχετε την αίσθηση ότι έχετε βουλιάξει στα προβλήματα! Θα είναι όμως μια απατηλή αίσθηση. Η ζωή θα σας δείξει άμεσα ότι έφτασε η ώρα να πάρετε την ζωή στα χέρια σας και να κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες. Και εκεί θα αρχίσουν τα προβλήματα σας…

Υδροχόος

Συναισθηματικά - Κοινωνικά 

Ο 5ος οίκος σας, της δημιουργικότητας και του έρωτα, είναι ήδη ενεργοποιημένος με την διέλευση του Άρη! Θα τον συνοδεύσουν ο Ερμής μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου και ο Ήλιος μετά τις 21, απομακρύνοντας πολλές από τις ανασφάλειες σας. Η ικανότητα σας να γοητεύσετε τα άτομα γύρω σας θα είναι έντονη, κάτι που θα σας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσετε ένα άτομο που ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα δεν θα τολμούσατε να ονειρευτείτε. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, οι διελεύσεις αυτές μπορεί να σας οπλίσουν με το κουράγιο να εκμυστηρευτείτε τα αισθήματα σας σε άτομο που σας ενδιαφέρει διακαώς ή που μόλις έχετε ξεκινήσει μια συναισθηματική σχέση μαζί του.

Και για τους δεσμευμένους είναι μια πολύ ρομαντική περίοδος, με τρυφερά συναισθήματα και ποιητική διάθεση! Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι τις μακροχρόνιες υποσχέσεις που δίνετε, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Ποσειδώνας, εισέρχεται σε ανάδρομη κίνηση στις 21 Ιουνίου και θα σας κάνει υπεραισιόδοξους στην καλύτερη των περιπτώσεων… Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα θα φέρει κάποια χρονική στιγμή σύγχυση αναφορικά με τα θέλω σας, με την πορεία που θέλετε να πάρει η ζωή σας, κάτι που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους γύρω σας. Να είστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους που αγαπάτε και αποφύγετε κατά το δυνατόν να τους μπερδέψετε ή να τους πληγώσετε με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας.

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 6, 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 19, 21, 25, 26

Σημείωση-Συμβουλή: Προς τα τέλη του μήνα θα έχετε την τύχη να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας, που για πολύ καιρό θεωρούσατε άπιαστο! Μην φοβάστε τον κίνδυνο και την διστάζετε να επενδύσετε σε κάποιο εγχείρημα, γιατί μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη!

Ιχθείς

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Ο 5ος οίκος σας, της δημιουργικότητας και του έρωτα, είναι ήδη ενεργοποιημένος με την διέλευση του Άρη! Θα τον συνοδεύσουν ο Ερμής μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου και ο Ήλιος μετά τις 21, απομακρύνοντας πολλές από τις ανασφάλειες σας. Η ικανότητα σας να γοητεύσετε τα άτομα γύρω σας θα είναι έντονη, κάτι που θα σας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσετε ένα άτομο που ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα δεν θα τολμούσατε να ονειρευτείτε. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, οι διελεύσεις αυτές μπορεί να σας οπλίσουν με το κουράγιο να εκμυστηρευτείτε τα αισθήματα σας σε άτομο που σας ενδιαφέρει διακαώς ή που μόλις έχετε ξεκινήσει μια συναισθηματική σχέση μαζί του.

Και για τους δεσμευμένους είναι μια πολύ ρομαντική περίοδος, με τρυφερά συναισθήματα και ποιητική διάθεση! Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι τις μακροχρόνιες υποσχέσεις που δίνετε, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Ποσειδώνας, εισέρχεται σε ανάδρομη κίνηση στις 21 Ιουνίου και θα σας κάνει υπεραισιόδοξους στην καλύτερη των περιπτώσεων… Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα θα φέρει κάποια χρονική στιγμή σύγχυση αναφορικά με τα θέλω σας, με την πορεία που θέλετε να πάρει η ζωή σας, κάτι που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους γύρω σας. Να είστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους που αγαπάτε και αποφύγετε κατά το δυνατόν να τους μπερδέψετε ή να τους πληγώσετε με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας.

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 6, 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 19, 21, 25, 26

Σημείωση-Συμβουλή: Προς τα τέλη του μήνα θα έχετε την τύχη να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας, που για πολύ καιρό θεωρούσατε άπιαστο! Μην φοβάστε τον κίνδυνο και την διστάζετε να επενδύσετε σε κάποιο εγχείρημα, γιατί μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη!

Send this to a friend