Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή - Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για σήμερα Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για σήμερα Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Κριός

Η επαναστατικότητά σας φτάνει αυτή του Τσε Γκεβάρα, αγαπητοί Κριοί! Είστε αποφασισμένοι να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί πλέον. Θα έχετε τη δύναμη να ξεκαθαρίσετε όσα σας προβληματίζουν και σας ενοχλούν στην καθημερινότητά σας. Προσέξτε μόνο να μην σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός, γιατί πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να κάνετε μια λάθος κίνηση. Όσο προχωράτε αργά και σταθερά, τόσο πιο κοντά στους στόχους σας θα φτάνετε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Ταύρος

Αποκαλύψεις και διαφωνίες με τους αγαπημένους σας μπορεί να σας απογοητεύσουν, αγαπητοί Ταύροι. Καλό είναι να μετράτε διπλά τα λόγια και τις πράξεις σας, για να μην γίνει πιο δυσχερές το κλίμα. Θα κερδίσετε περισσότερα αν παραμείνετε πιστοί και ειλικρινείς, τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς την πορεία που έχετε χαράξει. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να χειριστείτε ό,τι σας πιέζει, με ήρεμο τόνο και διάθεση για εύρεση λύσεων.

Δίδυμοι

Θέλετε να ξεφύγετε από την πίεση της τελευταίας περιόδου, αγαπητοί Δίδυμοι; Πρέπει να επιστρατεύστε το δυναμισμό σας, για να χειριστείτε τις δυσκολίες και τις εντάσεις που σας έχουν βαλτώσει. Οι βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις δεν θα ωφελήσουν σε κάτι την ατμόσφαιρα, ακόμα και με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Παραμείνετε ψύχραιμοι, για να μην πείτε πράγματα που δεν θα μπορέσετε μετά να πάρετε πίσω!

Καρκίνος

Είναι γεγονός ότι επικρατεί κάτι σαν χάος στη ζωή και τις σκέψεις σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Καρκίνοι! Χρειάζεστε λίγο χρόνο, για να ανασυνταχθείτε και να επιστρέψετε στη διαύγεια. Σταδιακά θα καταφέρετε να απομακρύνετε όποια εμπόδια υπάρχουν στην πορεία σας, για να αποσυμπιεστείτε και να χαλαρώσετε. Μπαίνετε σε μια καινούργια φάση και αυτό χρειάζεστε ανανέωση και δημιουργικότητα, για να ξεκινήσετε καινούργια κεφάλαια στη ζωή σας!

Λέων

Στραφείτε στην ικανότητά σας στην εστίαση αυτές τις μέρες, αγαπητοί Λέοντες! Πρέπει να κάνετε έναν ειλικρινή και ώριμο διάλογο με τον εαυτό σας, για να χειριστείτε τα όποια συναισθηματικά αλλά και πρακτικά προβλήματα. Δεν πρέπει να επηρεαστείτε από πιθανά εριστικά σχόλια, από άτομα που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε τη ζωή σας. Αν κλείσετε τα αφτιά σας σε όσους έχουν δείξει ότι αδιαφορούν για τη δική σας οπτική, σύντομα θα περάσετε σε μια πιο θετική και παραγωγική περίοδο!

Παρθένος

Η ατμόσφαιρα αρχίζει να αποκτά πιο ήρεμους και σταθερούς ρυθμούς, αγαπητοί Παρθένοι! Χάρη στη δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα, πλέον θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τα οφέλη των κόπων σας. Σκεφτείτε εκείνες τις πτυχές θεμάτων που ξέρετε ότι ευθύνονται για τις εντάσεις και δυσχέρειες που βιώσατε τον τελευταίο καιρό. Στρέψτε την προσοχή σας σε εσάς και τα θέλω σας, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τη διαίσθησή σας. Όλα έχουν τη δυναμική να εξελιχθούν ακόμα πιο αίσια!

Ζυγός

Η απαισιοδοξία γίνεται μια κατάσταση του παρελθόντος, αγαπητοί Ζυγοί! Επιτέλους θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με πιο ρόδινη προοπτική, να αποφεύγετε πρόσωπα και πράγματα που σας βλάπτουν. Είναι καιρός να απελευθερωθείτε από εμπόδια και δυσκολίες που σας περιορίζουν. Η πορεία σας προβλέπεται θετική και επιτυχημένη, μην την θολώνετε με σκέψεις που καθυστερούν τα σχέδιά σας!

Σκορπιός

Η διάθεσή σας είναι πολύ ανορθωμένη, αγαπητοί Σκορπιοί! Νιώθετε πλέον τη χαρά και την αίσθηση ελευθερίας που αποζητούσατε εδώ και καιρό. Βαδίστε στην πορεία που έχετε ορίσει και ανταποκρίνεται στα θέλω σας, χωρίς να βιάζεστε να κάνετε αλλαγές. Όσο συνεχίζετε να πορεύεστε με το ένστικτο και τη λογική, αυτός ο συνδυασμός δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!

Τοξότης

Το σύμπαν σας καλεί να αντιμετωπίσετε λίγο πιο χαλαρά τα θέματά σας, αγαπητοί Τοξότες! Πρέπει να κατανοήσετε ότι η πίεση της τελευταίας περιόδου, έχει καταπονήσει κατά πολύ τα όριά σας. Κάντε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις αντοχές σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε, τόσο στις προκλήσεις όσο και στις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν!

Αιγόκερως

Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να πάρετε αποστάσεις από πρόσωπα και πράγματα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τον τελευταίο καιρό έχετε χάσει την επαφή με τους στόχους σας, γι’ αυτό νιώθετε αποσυντονισμένοι και αγχωμένοι. Κάντε μια ανάπαυλα και περάστε χρόνο με τον εαυτό σας και μόνο, για να κάνετε τον απαραίτητο απολογισμό. Έτσι θα χαλαρώσετε, θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας και θα μπορέσετε να κάνετε μια καινούργια αρχή σε πολλούς τομείς!

Υδροχόος

Νιώθετε υπερβολικά ευαίσθητοι και ανασφαλείς, αγαπητοί Υδροχόοι; Αν έχετε την τάση να αποτραβηχτείτε στο καβούκι σας, πρέπει να της αντισταθείτε! Το καλύτερο για εσάς αυτή τη στιγμή, είναι να ανοιχτείτε: Να εκφράσετε όσα σας προβληματίζουν σε ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Η ανταπόκριση που θα λάβετε, θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να βελτιώσετε τη διάθεσή σας!

Ιχθύες

Πάψτε να είστε παθητικοί παρατηρητές της ζωής σας, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε τάξη στις κινήσεις και την οπτική σας για το μέλλον. Πρέπει να εστιάσετε στην καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία σας, να υιοθετήσετε θετικό σκεπτικό για τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ερευνήσετε τα οφέλη που μπορούν να σας αποδώσουν, η ρεαλιστική οπτική θα σας οδηγήσει και στις λύσεις!

Πηγή: astro-live.gr

Send this to a friend