• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 04:44

Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ξεκίνημα εβδομάδας με μια… γρήγορη ματιά στα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου

Ζώδια σήμερα: Αστρολογικές προβλέψεις εν… τάχει για να ξέρετε πως θα κυλήσει η μέρα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα προσωπικά σας.

Ζώδια σήμερα: Αστρολογικές προβλέψεις εν… τάχει για να ξέρετε πως θα κυλήσει η μέρα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα προσωπικά σας.

Ειδικότερα:

Κριός

Δεν είναι κακό να αξιοποιήσεις τα παραδείγματα γύρω σου και ιδιαίτερα σε φιλικό επίπεδο για να βρεις κάποιες εναλλακτικές.

Ταύρος

Μπορεί να μην του φαίνεται όμως ο κόπος που κάνεις για την οικογένεια και το γραφείο, τελικώς αποδίδει.

Δίδυμοι

Τα καινούρια δεν τα μαθαίνεις και δεν τα καταλαβαίνεις για να μην τα κάνεις τίποτα, αλλά μήπως και σου λύσουν κάποια παλιά προβλήματα.

Καρκίνος

Πάρε απόσταση από συναισθηματικά και οικονομικά θέματα για να μπορέσεις να κάνεις σωστότερες επιλογές.

Λέων

Αυτό που βλέπεις σε σχέση και συνεργασίες είναι αυτό βάσει του οποίου χρειάζεται να κινηθείς έστω κι αν υπαγορεύει σοβαρές αλλαγές.

Παρθένος

Κόλλα στο δάσος κι όχι στο δέντρο, ειδικά στη δουλειά γιατί στην πραγματικότητα χρειάζεσαι άλλη οπτική.

Ζυγός

Μην αισθάνεσαι καμία ενοχή για τον χρόνο που απολαμβάνεις με φίλους, έρωτα, παιδιά, είναι το καύσιμο για όλα τα υπόλοιπα.

Σκορπιός

Όπως αντιλαμβάνεσαι τις δυνατότητες στο σπίτι, στο γραφείο και μέσα σου, έτσι είναι και ίσως χρειάζονται διαφορετική προσέγγιση από ό, τι επιχειρείς.

Τοξότης

Έχεις παραφορτώσει την ατζέντα σου, πράγμα που δεν είναι κακό, εφόσον μπορείς όντως να οργανώσεις ανάλογα το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως

Μην εκβιάζεις καταστάσεις, δώσε χρόνο στους άλλους να κάνουν το κομμάτι σου γιατί μπορεί να λυθούν θέματα χωρίς καμία προσπάθεια έτσι.

Υδροχόος

Υπεραναλύεις και τείνεις να χάσεις το πλεονέκτημα της ομαδικότητας και της συνεργασίας που είναι οι βάσεις σου εδώ που τα λέμε.

Ιχθύες

Φρόντισε το σώμα σου και έσω έτοιμος ακόμη και για κουβέντες και εξελίξεις που δεν περίμενες από πουθενά.

Πηγή: Athensvoice.gr

Send this to a friend