Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor – Κώστας Παπαδόπουλος σε Τριαντάφυλλο: Μυρίζει το στόμα σου, φύγε από εδώ! (vid)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ξεκίνημα εβδομάδας με μια… ματιά στα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 8 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 8 Μαρτίου για να ξέρετε πως θα κυλήσει η μέρα στα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

Ειδικότερα:

Κριός

Ο τομέας των επαγγελματικών σου σε απασχολεί ως επί το πλείστον σήμερα και βάζεις τα δυνατά σου για να κυνηγήσεις τους στόχους σου, με τη διαίσθησή σου να λειτουργεί βοηθητικά για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις.

Ταύρος

Η μέρα προμηνύεται ευνοϊκή για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου με σαφήνεια και να βρεις ανταπόκριση από τους συνεργάτες αλλά και το περιβάλλον σου.

Δίδυμοι

Ίσως υπάρξει μια θετική εξέλιξη στην επίλυση ενός οικονομικού ζητήματος που αφορά στην καριέρα σου, γεγονός που θα αναπτερώσει το ηθικό σου.

Καρκίνος

Η καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες και το ταίρι σου βοηθά στο να καταστρώσετε από κοινού το πλάνο σας για πιθανά μελλοντικά σχέδια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Λέων

Δεν αποκλείεται να έχεις κάποιου είδους οικονομική επιβράβευση ή ένα μπόνους στη δουλειά σήμερα.

Παρθένος

Το κλίμα στην προσωπική σου ζωή είναι πολύ καλό και σε γεμίζει ουσιαστικά σε συναισθηματικό επίπεδο, ανεβάζοντας την ψυχολογία σου.

Ζυγός

Η ηττοπάθειά σου αναφορικά με τη δουλειά φεύγει και μάλιστα μπορεί να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα.

Σκορπιός

Αξιοποίησε την ημέρα για να διαπραγματευτείς εμπορικές συμφωνίες και να προβάλλεις τα δημιουργικά σου ταλέντα. Δεν αποκλείεται παράλληλα να έχεις και τα «τυχερά» σου σε επίπεδο γνωριμιών.

Τοξότης

Αν βρίσκεσαι σε συζητήσεις για μια οικονομική πρόταση που αφορά στα επαγγελματικά σου, μπορεί τώρα να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Αιγόκερως

Η αυτοπεποίθησή σου θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο ή τον τομέα της  επικοινωνία και της διαφήμισης.

Υδροχόος

Η ψυχολογία σου τονώνεται από μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό σου ζήτημα, που μπορεί να αποφέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Ιχθύες

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς αρμονικά με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου καθώς και να προχωρήσεις συλλογικά projects.

Πηγή: Athensvoice.gr

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2021
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 20 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 18 Απριλίου
Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 16 Απριλίου