Αθήνα

 

19 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

4 Oκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια του Αυγούστου – Δείτε αναλυτικά

Ο Αύγουστος έχει αρκετές δύσκολες όψεις, που θα επηρεάσουν αρκετά από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Έχει ωστόσο και κάποιες όψεις ή διελεύσεις που μπορεί να φέρουν χαρά, χαμόγελα και ευκαιρίες για κάποιους άλλους. Οι τυχεροί του ζωδιακού είναι οι Παρθένοι, οι Ζυγοί, οι Δίδυμοι και οι Ταύροι, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα απολαύσουν την εύνοια των ουρανών!

Παρθένοι
Την πρώτη μέρα του Αυγούστου σχηματίζει ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, σύνοδο με τον Ήλιο, στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο (χρήματα, αγαθά και αισθήματα). Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε καθαρά τις συμβαίνει γύρω σας, καθώς και να αξιολογήσετε δράσεις ή καταστάσεις της ζωής σας, με τις οποίες δεν είσαστε πλήρως ικανοποιημένοι. Η εκ νέου αξιολόγηση των δράσεων σας θα σας οδηγήσει σε μια καλύτερη προσωπική ισορροπία, αλλά και σε απαραίτητες αλλαγές.
Τα ξημερώματα της 12ης Αυγούστου περνάει ο Ερμής στο ζώδιό σας, οπότε στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθεί το ταίρι σας, η προσωπική σας ζωή καθώς και η εμφάνισή σας. Θα θελήσετε να αλλάξετε το στιλ σας, το χτένισμα, το χρώμα των μαλλιών, την εμφάνιση σας εν γένη. Οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσετε θα σας ευνοήσουν, καθώς θα ανανεωθείτε ψυχικά.
Και η Αφροδίτη όμως θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις αρχές μέχρι τις 16 Αυγούστου, για να περάσει ακολούθως στον Ζυγό. Το πρώτο μισό του μήνα θα έχετε την δυνατότητα να προσελκύσετε χρήματα, να κατακτήσετε φήμη και υποστηρικτές του έργου σας, καθώς ο πλανήτης της αποπλάνησης και των υλικών αγαθών είναι κυβερνήτης του 2ου και του 9ου ηλιακού σας οίκου (εξερεύνηση, ταξίδια, ανώτατη εκπαίδευση).

Ζυγοί
Ο κυβερνήτης σας πλανήτης, η Αφροδίτη, σχηματίζει στις 3 Αυγούστου ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον ορθόδρομο ακόμη Ουρανό, μια όψη που υπόσχεται καλά νέα και ευχάριστες εκπλήξεις. Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ίσως να φτάσει στα χέρια σας από τράπεζα ή από την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Οικονομικά οφέλη μπορεί να έχετε επίσης από μυστικές πηγές, από την ενασχόληση σας με τον τομέα της υγείας ή από τον τουρισμό, κυρίως τα ξενοδοχειακά καταλύματα. Μην περιμένετε όμως να λάβετε χρήματα ή μια οικονομική ενίσχυση από έναν εραστή ή από ένα μυστικό σας προστάτη. Η ενασχόληση με τις τέχνες, όπως με την φωτογραφία, την ζωγραφική ή την μουσική, μπορεί επίσης να αποδειχτεί κερδοφόρα για σας.
Στις 11 Αυγούστου σχηματίζει όψη τριγώνου η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, μια όψη που προϊδεάζει για έναν παθιασμένο έρωτα. Εάν έχουν προγραμματιστεί γάμοι με την όψη αυτή, οι σύζυγοι θα συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον και θα ισορροπούν αμοιβαία. Ίσως όμως και να σας ευνοήσει στον οικονομικό τομέα, καθώς κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε μια μεγάλη επιχείρηση και να κερδίσουν πολλά χρήματα. Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα να σας κατευθύνει σωστά, αποφεύγοντας δύσκολες καταστάσεις. Έχοντας την σύμμαχό σας, θα μπορέσετε πιο εύκολα να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας ή να βρείτε μια καλή δουλειά.
Στις 16 Αυγούστου εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Η ελκυστικότητα και η ακτινοβολία σας θα ξεπεράσουν κάθε όριο, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε αρκετούς μνηστήρες που θα διαγκωνίζονται για την εύνοιά σας. Η δε αρμονική όψη Αφροδίτης – Λίλιθ της 19 Αυγούστου θα φέρει στα σκαλιά σας πλούσιους πάτρωνες, επιχειρηματική επιτυχία, δημοφιλία αλλά και χρήμα! Θα αυξηθούν οι ευκαιρίες και θα διευρύνετε το πεδίο δραστηριοτήτων σας.

Δίδυμοι
Την 1η Αυγούστου, με την σύνοδο Ήλιου – Ερμή μπορεί να έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι, να έχετε μια ευχάριστη επικοινωνία με κάποιους ή να πραγματοποιήσετε χρήσιμες γνωριμίες. Με τον κυβερνήτη σας σε σύνοδο με τον Ήλιο η εξυπνάδα σας θα λάμψει, το ίδιο και η ευφράδεια σας, ενώ εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η εφευρετικότητα που θα δείξετε. Οι ανεπιθύμητες επαφές μπορούν τώρα να αποφευχθούν με αξιοζήλευτη ευκολία!
Στα μέσα του μήνα έχετε σαν ζώδιο εύνοια στον τομέα της κατοικίας. Για κάποιους αυτό μπορεί να μεταφραστεί στην εύρεση μιας κατοικίας με ενοίκιο-ευκαιρία, για κάποιους άλλους όμως στην αγορά ενός ακινήτου σε εξαιρετική τιμή. Οι σχέσεις σας με τους γονείς σας βελτιώνονται τις μέρες αυτές, ενώ αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια, τα παιδιά σας και την οικογενειακή εστία.
Το τρίγωνο δε μεταξύ Ερμή – ανάδρομου Πλούτωνα στις 26/8, θα βελτιώσει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες, ιδίως την δύναμη της πειθούς σας, ώστε να φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία και την δυνατότητα να ολοκληρώσετε μια προσοδοφόρα διαπραγμάτευση ή μια συναλλαγή που θα αφορά στην αγορά ενός ακινήτου ή την λήψη μιας κληρονομιάς.

Ταύρος
Ο Αύγουστος υπόσχεται στο ζώδιο σας πολύ ρομαντισμό και εξόδους, ευχάριστες εκπλήξεις και διασκέδαση. Μια ευχάριστη δε συνάντηση μπορεί να οδηγήσει σε ένα ρομάντζο. Προς τα τέλη του μήνα αναδεικνύονται τα εκφραστικά σας μέσα, είτε αυτά αφορούν στη γραφή, είτε την καλλιτεχνική έκφραση και σας περιμένει επιτυχία και αναγνώριση του ταλέντου σας. Αντίστοιχη αναμένεται να είναι και η αναγνώριση όσων ασχολούνται με την παιδεία. Υπό τις πλανητικές δε όψεις της περιόδου του τέλους του μήνα, κάποιοι του ζωδίου σας θα έχουν την δυνατότητα μιας σημαντικής γνωριμίας με άτομο ανώτερου κοινωνικού επιπέδου και μεγάλης επιρροής.

Πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

kairos simera 310723

04/10/2023 | 00:58

O καιρός της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου

04/10/2023 | 00:50

Champions League: Tα αποτελέσματα της Τρίτης – Mπαμ της Γαλατά στο Μάνστεστερ!

04/10/2023 | 00:38

Βουλή: Με τις ψήφους της ΝΔ «πέρασε» το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ
zodia 3 1

04/10/2023 | 00:26

Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου

04/10/2023 | 00:13

4 Oκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

04/10/2023 | 00:07

Sputnik 1: Όταν η Σοβιετική Ένωση έθεσε τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο σε τροχιά γύρω από τη Γη
antonis kanakis

03/10/2023 | 23:54

«Του έστειλα μήνυμα, σήμερα έγινε η κηδεία του»: Ο θρήνος του Αντώνη Κανάκη για τον χαμό συνεργάτη του

03/10/2023 | 23:38

Σε «στιγμιαία έλλειψη συγκέντρωσης» οφείλεται η «γκάφα» του VAR στο Τότεναμ-Λίβερπουλ!

03/10/2023 | 23:20

Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος γνωρίζει τη μανία της εκδίκησης

03/10/2023 | 23:14

Τουρκία: Νέες αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων του PKK στο βόρειο Ιράκ

03/10/2023 | 22:58

Τραγωδία στην Ιταλία: 21 νεκροί από πτώση λεωφορείου από οδογέφυρα έξω από την Βενετία

03/10/2023 | 22:50

Ξεκάθαρο μήνυμα Γ. Σγουρού: Δεν επιτρέπουμε σε κανεναν να αμφισβητεί τη δημοκρατική μας διαδρομή
tzoker klirosi 140823

03/10/2023 | 22:38

Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί για τα 2.800.000 ευρώ!

03/10/2023 | 22:23

Επίθεση Κασσελάκη σε Καραμανλή για το ΟΑΚΑ: «Τι έκανε ο -επάγγελμα Καραμανλής- υπουργός; Ό,τι και στα Τέμπη: Τίποτα»!

03/10/2023 | 22:17

Γ. Βρούτσης: «Ο κ. Κασσελάκης κάνει φτηνή αντιπολίτευση στη μόνη κυβέρνηση που αναβαθμίζει το ΟΑΚΑ»
zodia 3 1
Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου
Δύο ζώδια που θα στενοχωρηθούν σήμερα
zwdia astrologikes provlepseis gia ola ta zodia simera 13 01 sostoi kata lathos
Tα ζώδια της Τρίτης 3 Οκτωβρίου
zodia11
Δύο ζώδια που θα έχουν έντονη συναισθηματική αστάθεια
zodia 3 1
Tα ζώδια της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου
full moon zodiac scaled
Αυτά είναι τα 3 ζώδια που ντροπιάζονται πολύ πιο εύκολα από τα άλλα