Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Λαμία: Πέθανε ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Γιώργος Κυριαζόπουλος σε ηλικία 57 ετών

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια – Άση Μπήλιου: Πόσο δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα

H γνωστή αστρολόγος μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έδωσε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Δείτε επίσης

J2US – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Κομπλεξικός ο Τριαντάφυλλος»
«Άσχημη» εξέλιξη για την Κάτια Ζυγούλη

Μάλιστα η Άση Μπήλιου χαρακτήρισε την εβδομάδα ως την πιο απαιτητική του Οκτωβρίου γιατί κλείνει με μια δύσκολη πανσέληνο στις 31/10/2020 στον άξονα Ταύρου Σκορπιού. Πρόκειται για μια «μικρο-πανσέληνος», όπως είπε, καθώς το φεγγάρι θα βρίσκεται στο πιο μακρινό σημείο του από την γη.

«Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση, τάση για φυσικές καταστροφές στον πλανήτη ή δύσκολες καιρικές συνθήκες. Σε γενικές γραμμές αυτή η εβδομάδα ιδιαίτερα από την Τετάρτη κι έπειτα χτυπά στο αίσθημα της ασφάλειας και τα οικονομικά μας θέματα παγκοσμίως.

Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού, ενώ ο Ερμής εξακολουθώντας τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του επιστρέφει κι αυτός στο ίδιο ζώδιο. Η ανάγκη για εξωστρέφεια και κοινωνικές επαφές γίνεται πιο έντονη τώρα, όπως και η επιθυμία να υπάρχει περισσότερη συνέργεια και αρμονία στη ζωή μας.

Η αργή διέλευση του Ερμή όμως, καθιστά δύσκολη τη ροή της επικοινωνίας και αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις μας. Οι δε περιοριστικές όψεις του Κρόνου προς τον Ερμή λειτουργούν στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή των επαφών. Ο Κρόνος συνήθως δείχνει τις συνθήκες που μας περιορίζουν. Στην προκειμένη η συνθήκη της πανδημίας κάνει τα πράγματα πιο περιοριστικά τόσο στην επικοινωνία όσο και στις επαφές μας.

Ιδιαίτερα δυνατή και ανατρεπτική η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31 Οκτωβρίου, εξαιτίας της ακριβέστατης συμμετοχής του Ουρανού. Η ανάγκη για σταθερότητα, για ασφάλεια οικονομικά και συναισθηματικά, μπαίνει στο στόχαστρο και δοκιμάζεται το διάστημα αυτό.

Υποδεχόμαστε τον Νοέμβριο με το πιεστικό τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και του Κρόνου στον Αιγόκερω, όψη που επαναλήφθηκε στις 23/09. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν ζητήματα που σχετίζονται με εκείνη την περίοδο, δίνοντας μας την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε και να ακολουθήσουμε άλλη προσέγγιση. Οι δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις δεν θα λείψουν τόσο λόγω συνθηκών όσο όμως και εξαιτίας της απαισιοδοξίας μας. Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να διατηρήσουμε την ελπίδα μας ακέραιη!», έγραψε χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιου.

 

View this post on Instagram

 

Θα σας άφηνα εγώ χωρίς μια γεύση της εβδομάδας που ξεκινά; Θα τα διαβάσετε απόψε στο asibiliou.gr θα τα ακούσετε αύριο στην @starkoukou σε σχέση με το ζώδιο σας αλλά να έχετε μια γενική εικόνα να πορεύεστε! Ξεκινά η πιο απαιτητική εβδομάδα του Οκτωβρίου που καταλήγει σε μια πανσέληνο στις 31/10 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Μάλιστα είναι μια «μικρο-πανσέληνος» καθώς το φεγγάρι θα βρίσκεται στο πιο μακρινό σημείο του από την γη. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση, τάση για φυσικές καταστροφές στον πλανήτη ή δύσκολες καιρικές συνθήκες. Σε γενικές γραμμές αυτή η εβδομάδα ιδιαίτερα από την Τετάρτη κι έπειτα χτυπά στο αίσθημα της ασφάλειας και τα οικονομικά μας θέματα παγκοσμίως. Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού, ενώ ο Ερμής εξακολουθώντας τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του επιστρέφει κι αυτός στο ίδιο ζώδιο. Η ανάγκη για εξωστρέφεια και κοινωνικές επαφές γίνεται πιο έντονη τώρα, όπως και η επιθυμία να υπάρχει περισσότερη συνέργεια και αρμονία στη ζωή μας. Η αργή διέλευση του Ερμή όμως, καθιστά δύσκολη τη ροή της επικοινωνίας και αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις μας. Οι δε περιοριστικές όψεις του Κρόνου προς τον Ερμή λειτουργούν στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή των επαφών. Ο Κρόνος συνήθως δείχνει τις συνθήκες που μας περιορίζουν. Στην προκειμένη η συνθήκη της πανδημίας κάνει τα πράγματα πιο περιοριστικά τόσο στην επικοινωνία όσο και στις επαφές μας. Ιδιαίτερα δυνατή και ανατρεπτική η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31 Οκτωβρίου, εξαιτίας της ακριβέστατης συμμετοχής του Ουρανού. Η ανάγκη για σταθερότητα, για ασφάλεια οικονομικά και συναισθηματικά, μπαίνει στο στόχαστρο και δοκιμάζεται το διάστημα αυτό. Υποδεχόμαστε τον Νοέμβριο με το πιεστικό τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και του Κρόνου στον Αιγόκερω, όψη που επαναλήφθηκε στις 23/09. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν ζητήματα που σχετίζονται με εκείνη την περίοδο, δίνοντας μας την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε και να ακολουθήσουμε άλλη προσέγγιση. Οι δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις δεν θα λείψουν τόσο λόγω συνθηκών όσο όμως και εξαιτίας της απαισιοδοξίας μας. Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να διατηρήσουμε την ελπίδα μας ακέραιη! Σας στέλνω την αγάπη μου❤️

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou) on

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Διπλωματία και Διεθνές Δίκαιο «οδηγούν» την Αθήνα απέναντι στην Άγκυρα- Τι είπε ο Μητσοτάκης για τα 12 μίλια και τους εξοπλισμούς

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα δούμε σήμερα (26/10) νεφώσεις και… πιθανότατα βροχές

ΗΠΑ: «Βολές» Μπάιντεν σε Τραμπ: Eνέδωσε στην πανδημία του κορονοϊού

Tα 4 ζώδια που η τύχη θα τους χαμογελάσει το 2021
Ζώδια: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα (23/11)
Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Νοεμβρίου 2020 – Μια δύσκολη εβδομάδα έρχεται – Δείτε αναλυτικά πως σας επηρεάζει
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 22 Νοεμβρίου
Δείτε τα 3 ζώδια που τους αρέσει να «το παίζουν δύσκολοι»
Στα… γρήγορα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 21 Νοεμβρίου