Αθήνα

 

25 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον «συναισθηματικά φορτισμένο» Ιούλιο – «Καυτά» ζητήματα η ασφάλεια κι η οικογένεια

Ο μήνας αυτός λοιπόν θα είναι ένας μήνας συναισθηματικά φορτισμένος! Ζητήματα όμως η ασφάλεια, η οικογένεια, η κατοικία και οι ρίζες μας θα διαδραματίσουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο

Από αστρολογικής άποψης κατά τον Ιούλιο είναι οι εκλείψεις, η ολική ηλιακή στις 2 του μήνα που λαμβάνει χώρα στον αστερισμό του Καρκίνου και η μερική σεληνιακή στις 17 στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είναι δύσκολες οι εκλείψεις αυτές, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι χρειάζονται και τα δύσκολα γεγονότα, για να μας εξωθούν σε αλλαγές αλλά και να μας θυμίζουν ότι υπάρχουν τόσα άλλα θετικά πράγματα στην ζωή μας. Θα πρέπει να έχουμε επίσης κατά νου, ότι η επιρροή των εκλείψεων διαρκεί πάντοτε περί τους έξι μήνες. Ο μήνας αυτός λοιπόν θα είναι ένας μήνας συναισθηματικά φορτισμένος!

Ζητήματα όμως η ασφάλεια, η οικογένεια, η κατοικία και οι ρίζες μας θα διαδραματίσουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο. Η ηλιακή έκλειψη σηματοδοτεί στιγμές ανανέωσης και αναγέννησης, με νέες ευκαιρίες να μας παρουσιάζονται, ενώ η σεληνιακή μας δίνει την απαραίτητη ενέργεια να ξεφορτωθούμε ότι περιττό ή μη ωφέλιμο από την ζωή μας .

Με την σεληνιακή έκλειψη θα έχουμε ισχυρή επιρροή του Πλούτωνα που θα πολλαπλασιάσει την ισχύ των γεγονότων, θα ισχυροποιήσει όμως και τις αποφάσεις και τις δράσεις μας. Μία μερίδα ατόμων θα προσπαθήσουν να κρατηθούν στα γνωστά και τετριμμένα με νύχια και με δόντια, προσπαθώντας να εμποδίσουν τις αλλαγές, αλλά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μεγεθύνουν τις απώλειες τους μέσα από την άσκοπη μάχη που θα δώσουν.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη στο tlife.gr. 

ΚΡΙΟΣ
Μέσα στον Ιούλιο είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές για σένα στον τομέα της καριέρας σου και θα αισθανθείς πίεση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις! Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, στην καρδιά του καλοκαιριού, καθώς θα ανατραπούν οι ισορροπίες μεταξύ εργασίας, οικογένειας και ελεύθερου χρόνου. Η έκλειψη Ηλίου στις 2 του μήνα πραγματοποιείται στον οίκο που αντιπροσωπεύει την οικογένεια, το σπίτι και τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Ενδεχομένως το διάστημα αυτό να υπάρξει κάποιο γεγονός που θα σε αναγκάσει να αναδιοργανώσεις την οικογενειακή σου ζωή, πριν ασχοληθείς σοβαρά με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ο Ερμής, κυβερνήτης του 6ου οίκου (εργασία και υγεία) θα είναι ανάδρομος από τις 8 του μήνα και μετά. Ανάδρομος όμως είναι και ο Κρόνος, κυβερνήτης του 10ου οίκου (καριέρα, κοινωνικοί και επαγγελματικοί στόχοι και φήμη). Στον 10ο οίκο συντελείται επίσης η Σεληνιακή έκλειψη στις 17 Ιουλίου. Λόγω όλων αυτών των όψεων, δεν θα ήταν σοφό να κάνεις βιαστικά βήματα στην καριέρα σου. Μπορείς όμως και πρέπει να αναθεωρήσεις επαγγελματικούς στόχους και να αναπροσαρμόσεις μακροχρόνια σχέδια καριέρας. Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φέρει ανακατατάξεις σε διοικητικό επίπεδο στον επαγγελματικό σου χώρο ή στις συνεργασίες σου εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Εκ των πραγμάτων λοιπόν θα πρέπει να αναπροσαρμόσεις τις στρατηγικές σου. Ανάλυσε πιθανότητες, ευκαιρίες και πάρε αποφάσεις, λαμβάνοντας υπόψη σου το απώτερο μέλλον και όχι την παρούσα χρονική στιγμή! Από άποψη οικονομικών, ενδεχομένως να υπάρξουν ανησυχίες και ανασφάλειες ακόμη και προστριβές μέσα στο σπίτι ή με τους συνεταίρους σου! Αναθεώρησε τις προτεραιότητές σου αναφορικά με τα έξοδά σου.
Σχετικά με τα ερωτικά σου, ο Ιούλιος είναι ένας καυτός μήνας! Ο 5ος οίκος σου, αυτός που αφορά στον έρωτα, την αγάπη και τα φλερτ, φιλοξενεί κατά τη διάρκεια του μήνα πλήθος πλανητών, όπως είναι ο Άρης, ο κυβερνήτης σου, μέχρι τις 2 Ιουλίου, ο Ερμής μέχρι τις 23 του μήνα και η Αφροδίτη μέχρι τις 28! Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είσαι γοητευτική, ακατανίκητη και ρομαντική! Δεν περιμένεις για να δράσεις, αλλά το πολύ πάθος μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, ιδίως μετά τις 10 του μήνα. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον 5ο οίκο σου μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο μπορεί να υπάρξουν πολλά προβλήματα επικοινωνιακής φύσης στις συναισθηματικές σχέσεις σου και όχι μόνο. Η πορεία της Αφροδίτης ευνοεί ζητήματα σπιτιού και οικογένειας, κάτι που είναι ιδιαίτερα θετικό για τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί. Η ζωή στην οικογένεια θα είναι πολύ πιο αρμονική! Σε γενικές γραμμές όμως, η πλειοψηφία των εκπροσώπων του ζωδίου σου θα ενδιαφέρονται περισσότερο για την συναισθηματική τους ασφάλεια και κάλυψη, παρά για εφήμερες γνωριμίες και αμφίβολες σχέσεις, κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις κινήσεις και των ελεύθερων του ζωδίου σου.
Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 3, 4, 7, 27
Συμβουλή: Η οικογενειακή ζωή, οι υποχρεώσεις σου έναντι των αγαπημένων σου προσώπων ή ενδεχόμενες επισκευές στο σπίτι θα σου είναι βάρος αυτόν το μήνα. Όλα όμως θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι καταστάσεις θα ισορροπήσουν και πάλι. Πρέπει ωστόσο να εμπλακείς ενεργά και συναισθηματικά για να δώσεις λύσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής, ο κυβερνήτης των οικονομικών του ζωδίου σου, είναι ανάδρομος κατά τον Ιούλιο! Αναδιοργάνωσε τα οικονομικά σου, απόφυγε περιττές δαπάνες και εξοικονόμησε χρήματα από όπου μπορείς. Ίσως διαπιστώσεις ότι κοντινά σου άτομα που σου είχαν υποσχεθεί οικονομική στήριξη, να μην είναι σε θέση να σου την παρέχουν για διάφορους λόγους. Αναζήτησε τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου και κατάστρωσε πλάνα. Απόφυγε τραπεζικά δάνεια και καλά θα ήταν να αποφύγεις για λίγο καιρό δαπάνες για διακόσμηση του σπιτιού σου. Σε ότι αφορά στην καριέρα σου, μπορεί να θελήσεις να κάνεις δραστικές αλλαγές, θα αμφιταλαντευτείς με τη διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Ίσως ωστόσο η ανάγκη σου αυτή να πηγάζει από την ανάγκη για ριζικές αλλαγές σε προσωπικό και πνευματικό επίπεδο, που όμως αντανακλάται σε επαγγελματικό προς στιγμή. Κάποια αναπάντεχα οικογενειακά ή περιουσιακά γεγονότα πιθανώς να σε αναγκάσουν να αλλάξεις ριζικά όσα σχεδιάζεις και να εστιάσεις στην επίλυση των προβλημάτων που θα προκύψουν, τουλάχιστον για λίγο.
Ο Ερμής είναι σε ανάδρομη κίνηση μετά τις 8 του μήνα και σε καλεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που εκφράζεις τον συναισθηματικό σου κόσμο! Δες μέσα σου και αναγνώρισε τις προσωπικές σου ανάγκες. Μέχρι ποιο βαθμό είσαι διατεθειμένη να υποχωρήσεις, τι ζητάς από το άλλο σου μισό, τι αλλαγές και αναπροσαρμογές πρέπει να κάνεις στη ερωτική σου ζωή. Είναι σημαντικό να κάνεις αυτόν τον εσωτερικό διάλογο σε τακτά χρονικά διαστήματα, για να είσαι σε ισορροπία με τα συναισθήματά σου αλλά και η συναισθηματική σου ζωή να σε εκφράζει και να καλύπτει τις ανάγκες σου. Η δύσκολη όψη μεταξύ Άρη, που κυβερνά τον οίκο των σχέσεων σου και του Ουρανού, που είναι στο ζώδιο σου, σε εκθέτει σε κεραυνοβόλους έρωτες και σκοτεινά πάθη, πιθανόν διανθισμένα με πολύ ζήλια, κτητικότητα, εγωισμό και συγκρούσεις. Εάν είσαι δεσμευμένη ίσως να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα φέρουν διαπληκτισμούς και διενέξεις. Με προσοχή και πολύ συζήτηση μπορείς να ξεπεράσεις ό,τι κι αν βρεθεί στο δρόμο σου. Επικοινωνιακά ζητήματα θα ταλαιπωρήσουν ενδεχομένως εσένα που είσαι σε μόνιμη και σταθερή σχέση, σε ζητήματα που αφορούν στην κοινή σας ζωή, την επικοινωνία με τους συγγενείς και την ανάμιξή τους στη ζωή σας. Εάν η σχέση σου είναι ακόμη καινούρια, απόφυγε να κάνεις το μήνα αυτό σημαντικές αλλαγές, ειδικά εάν προγραμματίζεις να προτείνεις συγκατοίκηση, γάμο, κλπ. Ευτυχώς, τις τελευταίες μέρες του μήνα το κλίμα βελτιώνεται αισθητά! Ό,τι ζημιά έγινε κατά το προηγούμενο διάστημα μπορεί να αποκατασταθεί, εάν υπάρχουν όμως διαφωνίες σε ζητήματα αρχών, εκεί θα πρέπει να γίνει πολύ δουλειά.
Σημαντικές ημερομηνίες: 3, 15, 19, 23, 30
Συμβουλή: Προς τα μέσα του μήνα μπορεί να δεχτείς μια απρόσκλητη επίσκεψη από πρόσωπα που δεν θα χαρείς ιδιαίτερα που θα τα δεις. Δείξε το φιλόξενο πνεύμα σου, ακόμη κι εάν δεν το εννοείς, καθώς από τη συμπεριφορά σου θα εξαρτηθεί εάν θα σου εμπιστευθούν κάτι που μπορεί να αλλάξει το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Ηλιακή και η Σεληνιακή έκλειψη στις 2 και στις 17 Ιουλίου αντίστοιχα ενεργοποιούν οίκους που αφορούν στα οικονομικά σου! Συνιστάται να είσαι πολύ σοβαρή στη διαχείριση των οικονομικών σου πόρων και ενδεχομένως να πρέπει να σκεφτείς πιο αποτελεσματικούς τρόπους στο κομμάτι αυτό. Παλιά ζητήματα που έχουν σχέση με χρέη, δάνεια, απλήρωτους φόρους ή κληρονομικά ζητήματα θα επανέλθουν με ένταση! Η Ηλιακή έκλειψη ενδεχομένως να προκαλέσει ένα κρίσιμο γεγονός σε σχέση με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου που θα σε αναγκάσει να αναζητήσεις επειγόντως νέους πόρους εισοδήματος ή να επαναξιολογήσεις τις καταναλωτικές σου συνήθειες ή προτεραιότητες. Ενδεχομένως να έχεις την τάση να ξοδεύεις άσκοπα σε είδη πολυτελείας, ενώ δεν σου φτάνουν να καλύψεις τις τρέχουσες ανάγκες σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος από τις 8/7 και στις 19 του μήνα εισέρχεται ανάδρομος στον οίκο που αφορά εισοδήματα από δουλειά και δαπάνες. Έτσι υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος μετά τις 19/7 να σπαταλήσεις τα χρήματά σου σε ανούσιες αγορές ή να κάνεις εντελώς λανθασμένες οικονομικές κινήσεις. Οι περιορισμοί σε οικονομικό επίπεδο θα σε οδηγήσουν σε δραστικά μέτρα σε σχέση με οικονομικά και καριέρα, συνιστάται όμως να μην κάνεις κινήσεις πανικού! Έτσι και αλλιώς, με τόσους πλανήτες ανάδρομους, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Εκείνο που μπορείς και πρέπει να κάνεις όμως, είναι να προγραμματίσεις με την ησυχία σου τα επόμενα βήματά σου.
Τον Ιούλιο θα πρέπει να σκεφτείς και να αποφασίσεις τι αξία έχει για σένα η αγάπη, τι αξία έχουν οι ερωτικές σχέσεις στη ζωή σου, την ουσία της συναισθηματικής οικειότητας, της πίστης σε μια σχέση, της γενναιοδωρίας απέναντι στο σύντροφό σου, αλλά και της διαχείρισης των κοινών οικονομικών πόρων. Οι περισσότεροι από τις εκπροσώπους του ζωδίου έχετε άστατη ερωτική ζωή ή έχετε σκοπό να εγκαταλείψετε για σχέση, καθώς σας καλεί η ελευθερία! Αν είσαι single, κάνεις εντύπωση στους κύκλους που κινείσαι το μήνα αυτό και με μεγάλη ευκολία προσελκύεις υποψήφιους εραστές με το χιούμορ σου αλλά και την ικανότητά σου να ανακαλύπτεις το ευαίσθητο σημείο του συνομιλητή σου που θέλεις να κατακτήσεις. Η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7 ενεργοποιεί τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σου, σηματοδοτώντας μια στιγμή κρίσης για τους παντρεμένους, αλλά και για όσους σκοπεύουν να πάνε τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο. Ίσως να υπάρχουν πιεστικά ζητήματα που θα μεγεθυνθούν με την έκλειψη, όπως είναι η χειραγώγηση, ο έλεγχος, οι εξαρτήσεις ή ακόμη και το εκτός ελέγχου πάθος στη σχέση. Χρειάζεται προσοχή και αυτοσυγκράτηση το διάστημα αυτό! Ο Δίας συνεχίζει να είναι ανάδρομος στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος), που δεν προσφέρει ανακούφιση στον τομέα αυτό. Την τελευταία βδομάδα του μήνα υπάρχει μια θετική όψη μεταξύ Άρη και Δία, που ευνοεί την αρμονική επίλυση διαφορών αλλά και παλαιότερων ζητημάτων συναισθηματικής φύσης.
Σημαντικές ημερομηνίες: 3, 5, 6, 7, 19
Συμβουλή: Στις αρχές του μήνα ένα άτομο που εμπιστεύεσαι θα ενεργήσει πίσω από την πλάτη σου, οπότε πρέπει να είσαι προσεκτική! Στα τέλη του μήνα όμως η ένταση αυτή θα υποχωρήσει, οπότε θα μπορέσεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις, ανακτώντας τις δυνάμεις σου. Θα ανακαλύψεις όμως ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι μέσα από την ταλαιπωρία αυτή. Να είσαι δοτική με τα άτομα που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, για να έχεις λαμβάνειν από το σύμπαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι εκλείψεις του Ιουλίου έχουν επίπτωση στα οικονομικά σου, αλλά και στους επιχειρηματικούς συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες. Προσπάθησε να περιορίσεις την εξάρτησή σου από τρίτους και καθόρισε με σαφήνεια τις ανάγκες σου, τις υλικές δυνατότητές σου και τι μπορείς να καταφέρεις με την παρούσα οικονομική σου δυνατότητα ώστε να προωθήσεις την καριέρα σου. Ο Άρης, κυβερνήτης του 10ου οίκου σου (καριέρα, στόχοι, επιτυχία και επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση), ξεκινάει τη διέλευσή του στις 2 Ιουλίου μέσα από τον 2ο οίκο σου (απολαβές από τη δουλειά και προσωπικοί πόροι). Με το πέρασμα αυτό πολλές από τις εκπροσώπους του ζωδίου σου θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας μέσα από την κύρια δραστηριότητά σας ή μια δεύτερη ανάγνωση δείχνει πως η όποια επαγγελματική επιτυχία αλλά και αποτυχία έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Ίσως έχει έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή να σκεφτείς μια αλλαγή καριέρας, αλλαγή εργοδότη, ή εάν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας πώς να αυξήσεις την αποδοτικότητα και κερδοφορία της επιχείρησής σου και να επανεξετάσεις τις συνεργασίες σου. Κατά τη διάρκεια του μήνα καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα, καθώς δεν θα έχεις την απαραίτητη αντικειμενικότητα. Το πέρασμα του Ήλιου μετά τις 23/7 και της Αφροδίτης μετά τις 28/7 στο δεύτερο οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου! Ο ανάδρομος Ερμής μετά τις 8 Ιουλίου δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις και καλό θα ήταν να τις αναβάλλεις εάν είναι εφικτό.
Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στο ζώδιό σου και η σεληνιακή στις 17 του μήνα ενεργοποιούν τον άξονα του «εγώ» σου σε σχέση με τους άλλους (7ος οίκος – δεσμοί με τρίτους, γάμος, συνεργασίες). Αναμένεται ότι κάποιες σχέσεις ίσως και ο γάμος σου να φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, που θα απαιτήσει σημαντικές αποφάσεις, ίσως και δραστικές. Κάτι θα ανατραπεί και θα αλλάξει ριζικά στη μέχρι τώρα δυναμική του ζευγαριού! Η ηλιακή έκλειψη ευνοεί την προσωπική ανασυγκρότηση, την αναδιάρθρωση και την επανατοποθέτηση στις σχέσεις. Πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και αυτές του συντρόφου σου. Εάν όμως υπάρχουν πολύ σημαντικά και χρόνια προβλήματα σε ένα γάμο ή μια σχέση, ίσως να ήρθε η στιγμή του χωρισμού. Κάποιοι άλλοι όμως μπορεί να σκέφτονται τον γάμο, αλλά ο Ιούλιος δεν ευνοεί τέτοιες αποφάσεις! Ίσως κάποιες πτυχές της σχέσης σου να γίνουν εμφανείς μετά την σεληνιακή έκλειψη, οπότε καλό θα ήταν να περιμένεις για σημαντικές αποφάσεις. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου αποζητάς σχέσεις που να οδηγούν στον γάμο, που εκ των πραγμάτων περιορίζει τις επιλογές σου. Υπό την έννοια αυτή, μόνη σου βάζεις εμπόδια στη ζωή σου. Χαλάρωσε και κοινωνικοποιήσου για λίγο, καθώς θα υπάρξουν πολύ καλές γνωριμίες την περίοδο αυτή. Σημείωσε όμως ότι, τόσο ο κυρίαρχος του οίκου των ερωτικών και του φλερτ του ωροσκοπίου σου, όσο και αυτός των σχέσεων και του γάμου, είναι σε ανάδρομη πορεία, οπότε η περίοδος δεν προσφέρεται για ξεκινήματα με προοπτικές μακροβιότητας που ονειρεύεσαι.
Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 4, 20, 24, 26
Συμβουλή: Οι σχέσεις αποτελούν την καυτή πατάτα του μήνα για το ζώδιό σου και οι επιπλοκές θα αποτελούν καθημερινό γεγονός για τον μήνα αυτό! Μην χάνεις την αυτοκυριαρχία σου και άφησε τα επώδυνα ζητήματα για μετά τις 20 του μήνα!

ΛΕΩΝ
Προσοχή στα επαγγελματικά σου αυτόν το μήνα, καθώς ο Ερμής, ο κυβερνήτης των χρημάτων που σχετίζονται με τη δουλειά, αλλά και των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου από τις 8 Ιουλίου μέχρι τις 19, οπότε εισέρχεται και πάλι στο ζώδιο του Καρκίνου. Το διάστημα αυτό είσαι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σου σε ό,τι έχει σχέση με διαχείριση προσωπικών πόρων ή τη λειτουργία σου μέσα σε μια επαγγελματική ομάδα. Οι όποιες διαπραγματεύσεις για αλλαγή επαγγελματικής στέγης, εργοδότη κλπ, την περίοδο αυτή θα παραμείνουν στάσιμες ή θα αποτύχουν παταγωδώς! Αξιοποίησε στο έπακρο τον ανάδρομο Ερμή με το να αλλάξεις καθημερινές συνήθεις που έχουν σχέση με τη διαχείριση των οικονομικών σου, επανεξετάζοντας τα κριτήρια των καταναλωτικών σου δαπανών. Μέχρι τις 23 Ιουλίου που ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου θα αισθάνεσαι ότι σε εκμεταλλεύονται στη δουλειά με πενιχρές οικονομικές απολαβές και με μεγάλες θυσίες στην προσωπική σου ζωή. Η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7 ενεργοποιεί το σπίτι της υγείας σου, φέρνοντας στην επιφάνεια σοβαρά ζητήματα που θα σε οδηγήσουν να κάνεις δραστικές αλλαγές στη ζωή σου ή θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι στον επαγγελματικό τομέα.
Η ερωτική – συναισθηματική ζωή σου είναι γεμάτη γεγονότα τον μήνα αυτό! Θα υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες για τις ελεύθερες αλλά και αναπάντεχες ανατροπές στις ζωές των παντρεμένων. Ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στις 2 του μήνα στο ζώδιό σου, κάτι που επιτείνει την ανάγκη σου να λάμψεις με την παρουσία σου, να κατακτήσεις και να εμπλουτίσεις με ρομάντζο και πάθος τη ζωή σου! Μέσα στην ένταση της στιγμής μπορεί να χαλάσεις εν δυνάμει πολύ καλές γνωριμίες,αν είσαι single, με το να προβάλεις ένα πολύ εγωιστικό χαρακτήρα ή με την ανάγκη σου να επιβάλεις τις απόψεις σου στους γύρω σου! Με τη συμπεριφορά σου αυτή δεν θα αφήσεις περιθώρια έκφρασης και ελιγμών στο υποψήφιο ταίρι σου, θα αισθανθεί πως εγκλωβίζεται, με αποτέλεσμα να το βάλει στα πόδια. Και συ όμως που είσαι παντρεμένη ή σε μόνιμη σχέση κινδυνεύεις μέσα στην υπερβολή των στιγμών, να προκαλέσεις την αντίδραση του συντρόφου σου, με αποτέλεσμα να προκαλέσεις ανεπιθύμητες και αναπάντεχες αντιδράσεις, έως και επαναστάσεις. Οι σχέσεις μεγάλων αποστάσεων ταλαιπωρούνται αυτόν το μήνα από αστάθεια και εντάσεις, ειδικά το διάστημα μεταξύ 10 και 13 Ιουνίου! Κάποιες ωστόσο που δεν καταφέρατε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας, θα βασανιστείτε και πάλι από νοσταλγία για τον χαμένο σας έρωτα. Εκμεταλλεύσου σοφά την περίοδο αυτή, καθορίζοντας επακριβώς τις συναισθηματικές σου ανάγκες αλλά και τι είσαι διατεθειμένη να προσφέρεις στο ταίρι σου ή σε έναν υποψήφιο σύντροφο.
Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 8, 10, 11, 12
Συμβουλή: Κάποιος από το περιβάλλον σου θα αισθανθεί παραμελημένος και θα απαιτήσει την προσοχή σου! Μπορεί όμως και να χρειαστεί τη στήριξη και τη συμβουλή σου! Μην τον αγνοείς και πρόσφερε του αυτό που έχει ανάγκη. Και μην ξεχνάς, ότι στο μέλλον ίσως να ανατραπούν οι ρόλοι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου αλλά και του οίκου της καριέρας σου, είναι ανάδρομος μετά τις 8 Ιουλίου, μια διέλευση που θα σε οδηγήσει σε επανεκτιμήσεις επαγγελματικών στόχων, της σχέσης σου με την ιεραρχία και τα μακροχρόνια projects που βρίσκονται σε εξέλιξη. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επανεξετάσεις τις συνεργασίες σου αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, να σκεφτείς εάν η δουλειά που κάνεις σε εκφράζει, εάν σου φέρνει χαρά και σου δίνει ικανοποίηση και σε υλικό επίπεδο. Παράλληλα είναι πολύ καλή η στιγμή να αναθεωρήσεις ένα παλιό επαγγελματικό σου όνειρο και να το προωθήσεις για μελλοντική υλοποίηση. Μέχρι τις 19 Ιουλίου ο Ερμής ενεργοποιεί τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σου (φίλοι, ομάδες, κοινά προγράμματα, τεχνολογία και συνεργασίες με πολυεθνικές ή οργανισμούς). Ο ίδιος οίκος ενεργοποιείται επίσης από τον Ήλιο μέχρι τις 23 Ιουλίου και την Αφροδίτη μεταξύ 3 και 28/7! Επειδή όμως η Αφροδίτη κυβερνά τον 2ο οίκο σου (χρήματα από την εργασία και προσωπικές πηγές), η διέλευση αυτή οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα έχεις εισοδήματα με μεγαλύτερη ευκολία το μήνα αυτό, μέσω συνεργασιών με φίλους ή από ομαδικές δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας θα μπορούσες να αυξήσεις την κερδοφορία σου με μεγαλύτερη προβολή στο διαδίκτυο ή βελτιώνοντας την ιστοσελίδα της επιχείρησής σου. Επίλεξε ποιο προϊόν σου είναι πραγματικά κερδοφόρο και βελτίωσε την προβολή του! Μετά τις 10 Ιουλίου ίσως αντιμετωπίσεις προβλήματα με μια χρηματοδότησή σου, ένα χρέος ή μια καθυστερημένη πληρωμή, αλλά θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και πάλι προς το τέλος του μήνα.
Αντί να κατατρώγεσαι με τις επιπλοκές σε μια μυστική ή δύσκολη συναισθηματική σχέση, αυτήν την περίοδο φρόντισε να κοινωνικοποιηθείς, να βγεις έξω, να γνωρίσεις καινούρια άτομα και να ανανεωθείς. Κινήσου εκτός του κύκλου των γνωριμιών σου, εάν αποζητάς ανανέωση της ερωτικής σου ζωής! Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου και η σεληνιακή στις 17 ενεργοποιούν τον άξονα φιλίας και έρωτα του ωροσκοπίου σου! Το μήνα αυτό ευνοούνται μεν οι καινούριες γνωριμίες, μπορεί όμως να αισθάνεσαι μπερδεμένη, εάν κάποια γνωριμία θα πρέπει να μείνει σε φιλικό επίπεδο ή εάν θα πρέπει να επιδιώξεις κάτι περισσότερο. Εάν είσαι σε μόνιμη σχέση ίσως να αισθανθείς ανασφάλεια για τα αισθήματα που έχει απέναντί σου το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου. Μην εκμαιεύεις, αν είσαι single, ερωτικές εξομολογήσεις και απόφυγε να το κάνεις και συ με τον Ερμή, τον κυβερνήτη σου, ανάδρομο μετά τις 8 του μήνα. Άφησε καλύτερα το χρόνο να κυλήσει και σκέψου προσεκτικά τα συναισθήματα και τις επιδιώξεις ή τα θέλω σου. Εάν είσαι δεσμευμένη, ζύγισε καλά τις προθέσεις σου, εάν θέλεις η σχέση σου να έχει μέλλον. Ευτυχώς για σένα, οι Κρόνος και Πλούτωνας που διέρχονται, αν και ανάδρομοι, το 5ο σπίτι σου (έρωτας, φλερτ και σχέσεις), ευνοούν τις ρεαλιστικές προσεγγίσεις, όσο δύσκολες και επίπονες και αν είναι.
Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 4, 9, 16, 18
Συμβουλή: Σε ένα ταξίδι που μπορεί να πραγματοποιήσεις την περίοδο αυτή, ίσως να υπάρξει μια γνωριμία που θα σε οδηγήσει στην πεποίθηση ότι γεννιέται μια μεγάλη αγάπη! Θα πρόκειται για ένα άτομο γοητευτικό που μπορεί να αλλάξει ριζικά τη συναισθηματική σου ζωή. Οι πλανήτες σε ευνοούν, καλό είναι όμως να κινηθείς και συ ανάλογα και να μην περιμένεις να σου χτυπήσει η τύχη την πόρτα.

ΖΥΓΟΣ
Ο 10ος οίκος του ωροσκοπίου σου (καριέρα και επαγγελματική – κοινωνική καταξίωση) είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος το μήνα αυτό, με τις πλανητικές διελεύσεις αλλά και τις δύο εκλείψεις που πραγματοποιούνται σε αυτόν! Αυτό το γεγονός προϊδεάζει για σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική σου κατεύθυνση ή μια αλλαγή σε εργοδότη. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να χρειαστεί να πάρεις δραστικές αποφάσεις σε επαγγελματικά ζητήματα, ίσως και να δηλώσεις παραίτηση από τη δουλειά σου. Εάν δραστηριοποιείσαι σε ένα σύλλογο, μια ομάδα ή έναν οργανισμό, έχεις ηγετική θέση ή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, οι αλλαγές που θα συμβούν θα σε επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό. Εάν κυνηγάς μια διευθυντική θέση σε μια επιχείρηση, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα. Θα πρέπει να καταβάλλεις πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από ότι φανταζόσουν για να καταφέρεις κάποια θετικά αποτελέσματα. Μετά τα μέσα του μήνα αυξάνεται η δυσαρέσκειά σου για τις οικονομικές απολαβές από την εργασία σου ή από ζητήματα που έχουν σχέση με προνόμια που συνεπάγεται η εργασιακή σου θέση. Όλα αυτά μπορεί να επηρεάσουν σε κάποιο επίπεδο τα εισοδήματά σου, ειδικά μετά τις 9 Ιουλίου! Να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των χρημάτων σου, γιατί ίσως προκύψουν αναπάντεχα έξοδα που θα αφορούν στην κατοικία σου. Κατά τη διάρκεια του μήνα όμως ίσως ανακαλύψεις τις κρυφές αρετές των επενδύσεων και να θελήσεις να δραστηριοποιηθείς…
Πολλές εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχετε την παρόρμηση μέσα στον Ιούλιο να εκφράσετε ή να ανακαλύψετε εκ νέου τη σαγηνευτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα κυνηγάτε τις ευκαιρίες για φλερτ και αποπλάνηση. Το κακό είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις θα το βλέπετε σαν παιχνίδι, χωρίς να έχετε διάθεση να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό, με αποτέλεσμα να παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων. Και επειδή το σύμπαν είναι δίκαιο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πέσετε οι ίδιες στα δίχτυα που θα στήσετε. Αν είσαι single, συνιστάται να ζήσεις στο έπακρο τις στιγμές, αλλά να έχεις κατά νου ότι οι πλανητικές διελεύσεις του μήνα δεν ευνοούν κάτι πιο σταθερό. Αν πάλι είσαι δεσμευμένη καλό θα ήταν να κατευθύνεις όλη σου τη σαγήνη στο ταίρι σου, ειδικά εάν υπάρχουν προβλήματα ή ένα βεβαρημένο παρελθόν με καχυποψίες ή διαπληκτισμούς. Οι οιωνοί είναι με το μέρος σου και έχεις τη δυνατότητα να αναθερμάνεις τόσο τη σχέση σου όσο και την ερωτική σου ζωή και να ατενίσεις το μέλλον με αισιοδοξία. Προφύλαξε το συντρόφο σου όμως όσο καλύτερα μπορείς, γιατί τα πλανητικά του μήνα δείχνουν ατυχήματα…
Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 15, 16, 24, 29
Συμβουλή: Προς το τέλος του μήνα θα υπάρξει ένα συμβάν που θα έχει μεγάλη επίπτωση στη ζωή σου και η κατάσταση σου θα είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι ήταν μέχρι τώρα. Μόνο τα υλικά ζητήματα θα ευνοούνται και σε τελική ανάλυση δεν θα έχεις κανένα λόγο να παραπονιέσαι για τα οικονομικά σου. Για την οικονομική σου αυτή σταθερότητα ή και ευημερία, ενδεχομένως να πρέπει να ευχαριστήσεις ένα μέλος της οικογένειας σου για την γενναιοδωρία του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σε ζητήματα καριέρας ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας που θα μπορέσεις να αποδείξεις στους γύρω σου την αξία και τις ικανότητές σου. Είναι ο μήνας που μπορείς να καταγράψεις αξιοσημείωτη πρόοδο στα επαγγελματικά σου! Η αναγνώριση θα έρθει, και ίσως μια προαγωγή, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις την υπερβολική προβολή του «εγώ» σου και να έχεις το νου σου στον ανταγωνισμό ή στους ανταγωνιστές σου. Οι ίντριγκες συναδέλφων μπορούν να βλάψουν τη φήμη και την αξιοπιστία σου και να γίνουν εμπόδιο σε μια προαγωγή ή αναβάθμιση της θέσης σου. Μέσα στο μήνα μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάποιες συνεργασίες έχουν πάψει πια να εξυπηρετούν το σκοπό τους και ίσως να αποτελούν σοβαρό τροχοπέδη στην εξέλιξή σου. Ο Ερμής είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου στον 10ο οίκο σου (καριέρα και κοινωνική – επαγγελματική φήμη και καταξίωση), οπότε είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επανεξετάσεις τα μελλοντικά σου βήματα στον επαγγελματικό τομέα και να ελέγξεις την επάρκεια των οικονομικών σου πόρων, εάν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, αναφορικά με αυτά που σχεδιάζεις. Ίσως να διαπιστώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τα οικονομικά σου, ότι γραφειοκρατικά κάτι λείπει και θα πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα. Πρόσεξε το θέμα της χρηματοδότησης, γιατί δεν θα ήταν προς συμφέρον σου να συνάψεις αβασάνιστα δανειακές συμβάσεις με τράπεζες. Αντίθετα, συνιστάται να ξεπληρώσεις, εάν είναι δυνατόν, παλαιές οφειλές, ιδίως παλιά φορολογικά βάρη. Το να κάνεις σωστή διαχείριση των κεφαλαίων σου είναι ένα από τα ζητούμενα των όψεων του μήνα, καθώς οι πλανήτες που έχουν σχέση με τους οίκους των οικονομικών σου, ο Δίας και η Αφροδίτη, είναι αυτή τη στιγμή ανάδρομοι.
Η συναισθηματική σου ζωή παρουσιάζει μια σχετική αστάθεια μέσα στο μήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι συναρπαστική! Μπορεί να υπάρξουν αρκετές ανατροπές, ιδίως μετά τις 9/7 που η Αφροδίτη, κυβερνήτης του οίκου σου των σχέσεων και του γάμου, διέρχεται από τον 9ο οίκο σου. Η διέλευση αυτή συνιστά να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και τη βαρετή καθημερινότητά σου. Αναζήτησε νέους τρόπους προσέγγισης των καταστάσεων, ανανέωσε την ερωτική σου ζωή και άνοιξε το μυαλό σου σε νέες εμπειρίες. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου μπορεί να αισθανθείς μια έλξη για άτομα από το εξωτερικό, άτομα άλλης κουλτούρας ή να είναι ιδεαλιστές σε ζητήματα έρωτα και αγάπης. Δύσκολη είναι η περίοδος μεταξύ 16 και 22 του μήνα, που η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντίθεση με Κρόνο και Πλούτωνα. Η όψη αυτή θα φέρει στην επιφάνεια αντιθέσεις ουσίας μέσα στο ζευγάρι. Θα έχεις την τάση να παραμείνεις άκαμπτη στις απόψεις σου και να διατηρήσεις τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, αλλά θα είναι η λανθασμένη προσέγγιση και θα φέρει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει. Οι εκλείψεις του μήνα θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις απόψεις σε συγκεκριμένα ζητήματα και να δεις τα θέματα μέσα από μια διαφορετική οπτική. Εάν η σχέση σου είναι τον τελευταίο καιρό δυσλειτουργική, ίσως να έχει έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Παλιά μυστικά μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια που θα σε ωθήσουν να πάρεις την τελική απόφαση.
Σημαντικές ημερομηνίες: 6, 9, 10, 18, 24
Συμβουλή: Θα υπάρξει αρκετός εκνευρισμός και στο σπίτι και στη δουλειά την εποχή αυτή, που θα έχει σχέση με τις πολλές και μεγάλες ευθύνες που έχεις αναλάβει στην δουλειά. Η νέα κατάσταση που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις θα σε δυσαρεστήσει, αλλά απόφυγε αποφάσεις εν θερμώ. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να σκεφτείς πριν δράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον τομέα της καριέρας σου μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες το μήνα αυτό, φίλη Τοξοτίνα! Ο Ερμής που κυβερνά τον οίκο των συναισθηματικών σου σχέσεων αλλά και αυτόν της καριέρας και της κοινωνικής και επαγγελματικής σου φήμης είναι ανάδρομος, που υποδεικνύει την ανάγκη για επανεξέταση καταστάσεων. Δες εάν οι συνεργασίες που έχεις συνεχίζουν να είναι αποδοτικές, εάν οι επενδύσεις σου αποδίδουν όσα ελπίζεις. Συμβάσεις που έχουν υπογραφεί και έχουν τεθεί σε ισχύ, εάν δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου, ίσως να είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνεις αναδιαπραγμάτευση των όρων τους. Εάν έχεις δανείσει χρήματα, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να διεκδικήσεις την αποπληρωμή τους, αλλά και να εξοφλήσεις οφειλές σου σε εφορία και ταμεία. Εάν έχεις σκοπό να κάνεις επενδύσεις ή να ξεκινήσεις κάποια νέα επαγγελματικά βήματα, ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις δυσκολίες χρηματοδότησης. Η ηλιακή έκλειψη στις 2/7 αλλά και η σεληνιακή στις 17/7 ενεργοποιούν τους οίκους του ωροσκοπίου σου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου, γεγονός που προϊδεάζει για κάθε είδους απρόοπτα που έχουν σχέση με χρήματα και κεφάλαια. Αλλά μπορεί να σου ανοίξουν και νέες πόρτες σε πηγές χρηματοδότησης που δεν είχες σκεφτεί μέχρι στιγμής, ενώ για σένα που είσαι σε υπαλληλική σχέση, θα δεις ξαφνικά το εισόδημά σου να αυξάνεται. Η δυναμική των εκλείψεων θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα με πιο καθαρή ματιά, πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά και να διαγνώσεις τα λάθη στη διαχείριση των οικονομικών σου, ώστε να αλλάξεις συμπεριφορά ή συνήθειες. Παρόλα αυτά δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πιέσεις εσύ για αύξηση το αφεντικό σου, γιατί μπορεί να σου δείξει την πόρτα εξόδου. Μεταξύ 10 και 13 του μήνα να είσαι προετοιμασμένη για εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην διανοηθείς να παραιτηθείς, όσο άσχημη και αν είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζεις.
Οι αστρολογικές όψεις του μήνα συνιστούν και σε οδηγούν, είτε το θέλεις είτε όχι, στο να αξιολογήσεις εκ νέου τις απόψεις σου για τον γάμο, τη συμβίωση, τον έρωτα και τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται οποιαδήποτε συναισθηματική σχέση. Ο Ερμής που είναι ο κυβερνήτης του οίκου σου, σχετικού με τις συναισθηματικές σχέσεις και τον γάμο, είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 του μήνα στον 9ο οίκο σου και μετά μέχρι τις 1 Αυγούστου στον 8ο οίκο σου. Αυτό το πέρασμα θα φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις σε ζητήματα αρχών και αξιών με το ταίρι σου, μπορεί να φέρει αποξένωση μεταξύ των συντρόφων, ακόμη και μια ακύρωση ενός ταξιδιού ή των διακοπών λόγω του άσχημου κλίματος που θα επικρατεί. Ζητήματα πίστης, αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κτητικότητας, ελέγχου και χειραγώγησης αναφύονται μετά τις 19 Ιουλίου, που θα οδηγήσει τη σχέση στα άκρα, με έντονα συναισθήματα, ιδίως από την πλευρά του συντρόφου σου. Θα πρέπει να δείξεις έμπρακτα ότι είσαι διατεθειμένη να επενδύσεις στη σχέση και να δουλέψεις από κοινού με το σύντροφό σου για να βρείτε την χρυσή τομή. Αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου θα είσαι ρομαντική μέσα στο μήνα αυτό, αλλά και ιδεαλίστρια σε ζητήματα έρωτα και αγάπης. Θα σε ελκύσουν περισσότερο άτομα υψηλής μόρφωσης και διανόησης, άτομα με έντονη δημιουργικότητα ή με διαφορετική κουλτούρα από σένα. Δεν είναι καθόλου απίθανο να σε προσελκύσει ένα άτομο που θα είναι από άλλη χώρα. Εάν αναζητάς την αγάπη και μια καινούρια σχέση, η ακατάσχετη πολυλογία σου και η περιαυτολόγηση θα αποδειχτεί αυτό το μήνα η αχίλλειος πτέρνα σου.
Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 6, 9, 13, 25
Συμβουλή: Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη γνωριμία ενός ατόμου με μεγάλη επιρροή κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής σου εξόδου. Η επαφή μαζί του μπορεί να σου ανοίξει νέες επαγγελματικές πόρτες και να σε βοηθήσει να κάνεις μια αλλαγή πορείας στην καριέρα σου. Θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να τα καταφέρεις, αλλά θα τα καταφέρεις στο τέλος, και αυτό έχει σημασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι εκλείψεις του μήνα επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς σου και ίσως να βιώσεις καταστάσεις που θα οδηγήσουν στο κλείσιμο ενός κύκλου. Εάν βρίσκεσαι σε μια περίοδο διαπραγματεύσεων για νέα συμβόλαια, συμβάσεις ή συνεργασίες, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όσο ανέφελα θα περίμενες. Ίσως υπάρξουν εντάσεις, κρίσεις, ασυνεννοησία και παρανοήσεις ή και μια γενική σύγχυση, ιδίως κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του οίκου της καριέρας και της κοινωνικής και επαγγελματικής φήμης και καταξίωσης σου, υποστηρίζει τις συμπράξεις μεταξύ 3 και 28 του μήνα. Όπερ μεθερμηνευόμενον, καλύτερα να συνεργαστείς, παρά να προσπαθήσεις να τα βγάλεις πέρα μόνη σου. Εάν είσαι υπάλληλος, θα πρέπει να είσαι προσεκτική στη σχέση σου με την ιεραρχία, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις μετά τις 20 του μήνα. Δείξε ότι είσαι ευέλικτη και συνεργάσιμη! Ο Ερμής, ο κυβερνήτης του οίκου της εργασίας σου, είναι ανάδρομος από τις 8 Ιουλίου. Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να αξιολογήσεις την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σου στη δουλειά, είτε είσαι υπάλληλος είτε ελεύθερη επαγγελματίας ή επιχειρηματίας, ώστε να κάνεις τους απαραίτητους ελιγμούς για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Και η αποτελεσματικότητα, δηλαδή η αποδοτικότητα, μπορεί εύκολα να μετρηθεί με βάση το εισόδημά σου ή την οικονομική επιφάνεια που σε βοήθησε να κατακτήσεις η παρούσα επαγγελματική σου πορεία. Δεν είναι καλή η στιγμή να συνάψεις μια δανειακή σύμβαση, ακόμη και εάν κρίνεις ότι είναι απόλυτα απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σου. Επίσης χρειάζεται προσοχή εάν σκέφτεσαι να πιστοποιήσεις ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σου, καθώς ο φορέας πιστοποίησης μπορεί να μην είναι αναγνωρισμένος. Γενικά χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις που έχουν σχέση με τη διαχείριση των οικονομικών σου πόρων και βέβαια σφιχτό έλεγχο των δαπανών σου.
Οι σχέσεις γενικά θα είναι αρκετά δύσκολες μέσα στον Ιούλιο, πιθανόν γιατί και συ δεν θα είσαι ιδιαίτερα ισορροπημένη αυτό το διάστημα. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο σου, του γάμου και των σχέσεων – συμπράξεων, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια κρίση, που όμως θα οδηγήσει σε ανανέωση και αλλαγή. Ζητήματα χρημάτων μπορεί να αποτελέσουν σημαντική αιτία έριδας με το ταίρι σου και εάν βρίσκεσαι σε φάση διαζυγίου, το μοίρασμα των κοινών περιουσιακών σου στοιχείων θα είναι εφιάλτης. Ένα άλλο σενάριο των ημερών είναι να περνάει δύσκολα ο σύντροφός σου, καθώς θα βρίσκεται σε φάση προσωπικού επαναπροσδιορισμού, με αποτέλεσμα να συναντάς άρνηση και απόρριψη στην κάθε σου κίνηση! Η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7 συντελείται στο ζώδιό σου, και η αντίθεση Ήλιου – Σελήνης ενεργοποιεί τον άξονα του 1ου και του 7ου οίκου σου, του εαυτού σου σε σχέση με τους άλλους. Έτσι, μπορεί να βιώσεις τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο, στη βάση της ύπαρξης και της λειτουργία της σχέσης. Θα πρέπει να επανεξετάσεις τη θέση σου, τις προτεραιότητές σου στο γάμο ή τη σχέση, να εκφράσεις ανοιχτά την άποψή σου στα θέματα που σε απασχολούν ή σε ανησυχούν. Θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία στις ανάγκες από κάθε πλευρά του δίπολου και η έκλειψη αυτή μπορεί να καταδείξει πως η παρούσα σχέση δεν μπορεί να επιτύχει την πολυπόθητη ισορροπία, τουλάχιστον υπό την παρούσα μορφή. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν χωρισμοί και διαζύγια, σε άλλες όμως να γίνουν σημαντικά βήματα για την εμβάθυνση και σταθεροποίηση σε ένα νέο, ουσιαστικότερο επίπεδο. Εάν είσαι αδέσμευτη και αναζητάς το άλλο σου μισό, έχεις τη στήριξη της Αφροδίτης, η οποία διέρχεται τον 7ο οίκο σου μεταξύ 3 και 28 Ιουλίου. Μεγάλες είναι οι πιθανότητες να συναντήσεις ένα άτομο που θα σε ενδιαφέρει, αλλά θα είναι και έτοιμο να ξεκινήσει μια καινούρια σχέση με μακροχρόνιες προοπτικές.
Σημαντικές ημερομηνίες: 4, 5, 6, 21, 28
Συμβουλή: Κατά τον Ιούλιο θα είσαι αρκετά πιο κοινωνική από ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πιο ανοιχτή στις επαφές σου και πιο συγκαταβατική σε σχέση με τις απόψεις και τα πιστεύω των φίλων σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία με φίλους και συγγενείς και πρόσφερε τη στήριξη και τη βοήθειά σου σε άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος που θα τη χρειαστούν αυτήν τη περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου συντελείται στον οίκο του ζωδίου σου που έχει σχέση με την εργασία, ένα τομέα της ζωής σου που τον επηρεάζει και η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7! Ξεκινήματα συνεργασιών που μπορεί να γίνονται αυτήν τη χρονική περίοδο θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες, εντάσεις, θα υπάρξουν παιχνίδια επιβολής δύναμης και ισχύος αλλά και διεργασίες στα παρασκήνια. Κάποιες από εσάς θα καταλάβετε μόλις τώρα, με την δυναμική των εκλείψεων, καταστάσεις που διαδραματιζόταν στον εργασιακό σας χώρο ή τις προθέσεις των αφεντικών σας. Εάν έχεις δική σου επιχείρηση, το διάστημα αυτό θα αντιμετωπίσεις διλλήματα ως προς την επιλογή του κατάλληλου προσωπικού, μια διαδικασία που θα σε στρεσάρει. Εάν έχεις συνεταίρους, το ενδεχόμενο να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και ασυνεννοησίες είναι έντονο, καθώς και να ανακαλύψεις κρυφούς εχθρούς εκεί που δεν το περιμένεις. Μετά τις 17 Ιουλίου μερικές από τις εκπροσώπους του ζωδίου μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματική πορεία ή προσανατολισμό, όχι όμως επειδή θα το έχετε επιλέξει εσείς, αλλά επειδή θα το έχουν φέρει έτσι οι συνθήκες. Ο Ερμής, κυβερνήτης του 8ου οίκου σου (κοινές αξίες, δάνεια, φόροι και κληρονομιές) είναι ανάδρομος μετά τις 8 του μήνα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας περιόδου ιδανικής για την επανεξέταση στόχων που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθείς την έξοδό σου από μια συνεργασία, να προχωρήσεις στην απόκτηση ενός μεγαλύτερου μεριδίου σε μια επιχείρηση ή να τακτοποιήσεις την διανομή κοινών περιουσιακών στοιχείων ή κληρονομιών.
Τα συναισθηματικά σου θα είναι λίγο – πολύ στάσιμα αυτόν το μήνα. Από τη μια μπορεί να στέλνεις ανάμεικτα μηνύματα σε πιθανούς ενδιαφερόμενους, από την άλλη να μην είσαι σε θέση να καταλάβεις τις προθέσεις αυτών που έχεις απέναντί σου. Ο Ερμής, κυβερνήτης του οίκου της αγάπης και του έρωτα του ωροσκοπίου σου, θα είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου στον 7ο οίκο σου (σχέσεις και γάμος). Συνιστάται να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για δεσμεύσεις μακροχρόνιες, εάν δεν είσαι παντρεμένη και έχεις απλά μια σχέση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, πρόσεξε τι λες και πως το λες, και εαν κρίνεις σκόπιμο, συμβουλεύσου φίλους ή συγγενικά πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, πριν ανακοινώσεις το οτιδήποτε σημαντικό. Εάν είσαι παντρεμένη, με τον ανάδρομο Ερμή έχεις μια πρώτης τάξης ευκαιρία να λύσεις διαφορές και παρεξηγήσεις και να βρεις νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας. Ίσως και να αποφασίσεις το διάστημα αυτό να αποκτήσεις έναν απόγονο. Ο 7ος οίκος σου είναι σε σημαντικό βαθμό ενεργοποιημένος μέσα στον Ιούλιο καθώς έχουμε τη διέλευση του Άρη, τον οποίο θα συναντήσουν ο Ήλιος μετά τις 23 Ιουλίου και η Αφροδίτη μετά τις 28! Το διάστημα μεταξύ 10 και 18/7 υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για αψιμαχίες και διαπληκτισμούς με τον σύντροφό σου, αλλά μετά τις 23 η ένταση καταλαγιάζει. Χρειάζεται ωστόσο αρκετή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, γιατί καμία πλανητική όψη από μόνη της δεν μπορεί να κάνει μια σχέση λειτουργική. Όσο για σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου σου, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος να βρεις ένα ταίρι και να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Υπάρχει περίπτωση κάποιες από εσάς να σας απασχολεί ακόμη μια παλιά σας σχέση και να σκέφτεστε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό.
Σημαντικές ημερομηνίες: 8, 10, 14, 23, 26
Συμβουλή: Κάποιες καινούριες διασυνδέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα φανούν εξαιρετικά χρήσιμες με μελλοντικό στάδιο. Καλλιέργησε τες όσο καλύτερα μπορείς, γιατί θα σου προφέρουν μια πολύ χρήσιμη διέξοδο, την στιγμή που θα την έχεις απόλυτη ανάγκη!

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Άρης, ο πλανήτης που κυβερνά τον οίκο του ωροσκοπίου σου σχετικό με τα χρήματα από την εργασία, διέρχεται τον Ιούλιο τον 6ο οίκο (εργασία και υγεία) του ωροσκοπίου σου. Σε πρώτη ανάγνωση, τα χρήματα θα έρθουν μέσα από σκληρή και σοβαρή δουλειά, αφοσίωση και αγαστή συνεργασία με συναδέλφους. Να είσαι επιφυλακτική με φήμες που θα κυκλοφορήσουν μετά τις 10 Ιουλίου που θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις στη δουλειά. Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική στην επικοινωνία σου, καθώς μπορεί να προκαλέσεις χωρίς να το θέλεις εχθρότητες μεταξύ των συναδέλφων, ενώ θα προσπαθείς να επιλύσεις προβλήματα. Εάν έχεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε μια παλιά συνεργασία σου, δεν θα καταφέρεις με τα μαλώματα να βρεις το δίκιο σου, ούτε να ανακτήσεις τα χαμένα σου χρήματα. Εκεί χρειάζεται διπλωματική προσέγγιση για να κλείσεις οριστικά το κεφάλαιο αυτό. Αρκετές από εσάς θα ξαναζήσετε την περίοδο αυτή άγχη και φοβίες αναφορικά με τα οικονομικά σας. Ίσως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επανεξετάσεις τις επιλογές σου και να σκεφτείς σοβαρά να αλλάξεις εργασιακή στέγη ή και επάγγελμα, ακόμη και να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση. Ο Δίας είναι ακόμη ανάδρομος στον οίκο του ωροσκοπίου σου που έχει σχέση με την καριέρα σου και σε ωθεί σε μεγάλες αναθεωρήσεις στον τομέα αυτό. Συνιστάται να είσαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις, να ανανεώσεις τις στρατηγικές σου και να αναβαθμίσεις το επαγγελματικό και κοινωνικό σου προφίλ. Προς το τέλος του μήνα ίσως σου επιστρέψουν κάποια δανεικά ή να σου δώσουν κάποια από τα χρήματα που σου οφείλουν από τη δουλειά.
Έχεις σημαντικά τονισμένη τη δύναμη της αποπλάνησης αυτόν το μήνα! Εκπέμπεις συναίσθημα, τρυφερότητα και έχεις πολύ καλές ευκαιρίες να κάνεις επανεκκίνηση της ερωτικής και συναισθηματικής σου ζωής. Εάν είσαι ήδη σε μια σχέση που δείχνει καλά δείγματα, τώρα είναι μια περίοδος που θα σκεφτείς να περάσεις στο επόμενο λογικό εξελικτικό βήμα. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σου οίκο (έρωτας, φλερτ και σχέσεις), αλλά ο οίκος αυτός επηρεάζεται επίσης και από την σεληνιακή έκλειψη στις 17/7. Έτσι, νέοι έρωτες μπορεί να ανθίσουν, παλιές και προβληματικές σχέσεις να τελειώσουν. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι η συναισθηματική σου ζωή θα βιώσει καθοριστικές στιγμές! Ο Ερμής, κυβερνήτης του 7ου οίκου σου (συνεργασίες, συνεταιρισμοί και γάμος) είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου στον 5ο οίκο σου, γεγονός που συνιστά προσεκτικές κινήσεις στα συναισθηματικά σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να καταλάβει πως αισθάνεται για το άτομο που έχεις δίπλα σου ή εάν αυτό που έχεις είναι αυτό που θέλεις. Για όσες βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις και πολυετείς γάμους η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει μια πολυπόθητη αναγέννηση στην σχέση, μέσα και από την ανανέωση της ερωτικής σας ζωής. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο κάποιας ζήλιας, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στο να εμπλουτίσετε λίγο την κοινωνική σας ζωή. Είναι επίσης πολύ καλή χρονική στιγμή να επαναπροσδιορίσετε τους όρους, κάτω από τους οποίους λειτουργεί ο γάμος ή η σχέση σας και να μοιράσετε τις ευθύνες σε μια καινούργια βάση.
Σημαντικές ημερομηνίες: 9, 14, 22, 23, 27
Συμβουλή: Να είσαι επιφυλακτική με συγγενικά πρόσωπα που θα επιζητήσουν με ζέση επαφή μαζί σου, γιατί έχουν πονηρούς σκοπούς και αποβλέπουν στο πορτοφόλι σου. Έχουν κάθε πρόθεση να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι είσαι συμπονετική και να σε βάλουν στο χέρι.

Ροή Ειδήσεων

nea selini ston toxoti stis 23.11.2022 aisiodoxia tychi kai eykairies gia 4 zodia pic astrologia 1400x800 1

24/09/2023 | 00:37

Tα ζώδια της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου

24/09/2023 | 00:33

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

24/09/2023 | 00:21

Τάκης Λουκανίδης: Ισως ο πληρέστερος Έλληνας ποδοσφαίριστης

24/09/2023 | 00:01

24 Σεπτεμβρίου: Ημέρα Ενημέρωσης για την Οικογενή Υπερχοληστερολαιμία

23/09/2023 | 23:25

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ντρέπομαι πραγματικά, με αυτά που βλέπω, να πω ότι δεν έχω χρόνο – Αυτοκοροϊδευόμαστε»

23/09/2023 | 23:14

Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν κατασκευάζεται η ομορφιά της Μενεγάκη, είναι το γονίδιο της τέτοιο»
220919224223 Τζόρτζια Μελόνι

23/09/2023 | 23:02

Μελόνι: «Στο μεταναστευτικό περίμενα καλύτερα αποτελέσματα»

23/09/2023 | 22:52

Μίνως Μάτσας: «Πιθανώς να μην έκανα το επόμενο βήμα αν ήξερα ότι η Όλγα είναι πολιτικός»

23/09/2023 | 22:39

Σταϊκούρας: Στήριξη των πολιτών για την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης
screenshot 2023 09 23 222510

23/09/2023 | 22:25

Κώστας Σκαφίδας: «Αυτός είναι ο λόγος που ο Στέλιος Καζαντζίδης δεν έκανε παιδιά – Αυτό το μυστικό το ήξερα μόνο εγώ»

23/09/2023 | 22:07

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Άρεσε ο «νέος» Παναθηναϊκός, 80-73 την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ

23/09/2023 | 21:53

Αυτό είναι το σπίτι κολαστήριο στο Βόλο – Τι λένε οι γείτονες για τα μαρτύρια της 22χρονης στα χέρια του άντρα της
screenshot 2023 09 23 213435

23/09/2023 | 21:35

«Καρφάρα» από Μπέττυ Μαγγίρα για Τριαντάφυλλο: «Λένε ότι τώρα μαθαίνει τηλεόραση… μαθαίνει όμως;»

23/09/2023 | 21:12

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια στελέχη τον στηρίζουν – Όλα τα ονόματα

23/09/2023 | 21:07

Τρίκαλα – Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε πλημμυροπαθή χωριό: Γυναίκα κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συζυγό της
nea selini ston toxoti stis 23.11.2022 aisiodoxia tychi kai eykairies gia 4 zodia pic astrologia 1400x800 1
Tα ζώδια της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου
nea selini ston toxoti stis 23.11.2022 aisiodoxia tychi kai eykairies gia 4 zodia pic astrologia 1400x800 1
Τα ζώδια του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου
zodia
Tα ζώδια της Παρασκευής
Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου
44c7b6 zodia 2
Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου
zwdia
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023