• Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
  • 05:10

Αθήνα

13 oC

αραιές νεφώσεις

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας - Δεκαπενταύγουστος και... επανάσταση

Η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Υδροχόου, εντείνει την ανάγκη μας για κοινωνικοποίηση, αλλά και επανάσταση.

Η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Υδροχόου, εντείνει την ανάγκη μας για κοινωνικοποίηση, αλλά και επανάσταση.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, Χρόνια Πολλά! Η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Υδροχόου, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές! Δίνεις προτεραιότητα σήμερα στις φιλίες σου, αλλά επιπλέον είσαι μάλλον πολύ απαιτητικός, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις με κάποιο φίλο σου! Επιπλέον, άλλαξε σήμερα τακτική, όσον αφορά έναν πολύ σημαντικό στόχο που εδώ και καιρό διεκδικείς, αν θες επιτέλους να τον εκπληρώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, Χρόνια Πολλά! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, σε αφορά άμεσα και σε προειδοποιεί, για άμεση συνετή και ώριμη συμπεριφορά και επείγουσα επιστράτευση της λογικής σου! Πολύ πιθανόν να τρίξουν τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει, σε διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και οικογένεια! Παρασύρεσαι λόγω ανασφάλειας, σε απρόσεκτα λάθη, που ενδεχομένως να χαλάσουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, Χρόνια Πολλά! Με την σημερινή Πανσέληνο στον Υδροχόο, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για υπερβολή και επιπολαιότητα, σε κάθε σου επαφή, μετακίνηση και συνάντηση! Αναμένονται κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποια νέα ή ειδήσεις που δεν θα είναι βοηθητικές για τους στόχους σου! Κάποιες εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες ή μετακινήσεις, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, Χρόνια Πολλά! Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σήμερα, στην διατήρηση και την φροντίδα της ευνοϊκής καθημερινότητας σου, αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας! Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες. Ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις την αλήθεια!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, Χρόνια Πολλά! Σήμερα με την Πανσέληνο απέναντι σου, στο Ζώδιο του Υδροχόου, είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για σημαντικούς τομείς της ζωής σου και φυσικά, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μέσα από επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις, κάποιοι ίσως σε απογοητεύσουν και σε φέρουν στα όρια σου! Πέρα από την προκλητική συμπεριφορά των άλλων, θα πρέπει και εσύ να περιορίσεις την τάση σου για συναισθηματικά ξεσπάσματα και καυγάδες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, Χρόνια Πολλά! Η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Υδροχόου, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται συνεχώς! Θα χρειαστεί να κινηθείς με σοφία, πρακτικότητα και οργάνωση, ώστε να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και άγχη! Πιθανόν να αισθανθείς πολλές στιγμές εξαντλημένος, αλλά τουλάχιστον θα κλείσεις εκκρεμότητες!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, Χρόνια Πολλά! Η σημερινή ημέρα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Υδροχόου, χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα επαφών και μετακινήσεων! Θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και εξελίξεις! Επιπλέον, η διεκδίκηση και υλοποίηση των προσωπικών σου στόχων, γίνεται δύσκολη υπόθεση, αφού θα έχει αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, Χρόνια Πολλά! Η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, σε επηρεάζει άμεσα και οφείλεις να προσέξεις ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις! Ωστόσο, όποια πρόκληση κι αν αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και λογικός, αποφεύγοντας οξυθυμία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, Χρόνια Πολλά! Η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα πλήξει κοινωνικές σχέσεις και επαφές, αλλά και μετακινήσεις! Θα πρέπει να αναμένεις ορισμένα προβλήματα και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή συζητήσεων, θα σε απογοητεύσουν! Συναναστροφές με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, επίσης απαιτούν την ψυχραιμία σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, Χρόνια Πολλά! Η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, απαιτεί από σένα, λογική, υπομονή και επιμονή στους στόχους σου! Λόγω της αστάθειας που επικρατεί τελευταία στην ζωή και την καθημερινότητα σου, επανέρχονται κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και πιθανόν αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική και υπερβολικά απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στους άλλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, Χρόνια Πολλά! Με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, λόγω συναισθηματικής έξαρσης και υπερευαισθησίας, πιθανόν να πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά και πιο βαριά απ’ ό,τι συνήθως! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, ότι πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας νέες τακτικές διεκδίκησης στόχων και να αποδεχθείς τις πιθανές επικείμενες αλλαγές και εξελίξεις, σε κάθε τομέα της ζωής σου!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, Χρόνια Πολλά! Η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετά άγχη, ψυχολογική πίεση, ακόμα και φοβίες! Αν δεν είχες φροντίσει μέχρι τώρα, την διαφύλαξη των μυστικών σου, τώρα ίσως κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν την διεκδίκηση κάποιων προσωπικών σου στόχων!

Send this to a friend