Αθήνα

 

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

fotojet 2023 03 27t161505.314
Κρήτη: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της 22χρονης Πένυς

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου – Πώς επηρεάζει η πανσέληνος τα ζώδια

Τι προβλέπει για σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Δείτε επίσης

Γιατί τα σχολεία θα λειτουργήσουν από τις 14 Σεπτεμβρίου – Το σχέδιο της κυβέρνησης και οι οδηγίες των ειδικών
Έξαλλοι στην Τουρκία: Αμερικανικό δηλητήριο για την ειρήνη η άρση εμπάργκο όπλων στην Κύπρο

Κριός
Η σημερινή Πανσέληνος νωρίς το πρωί μπορεί να φέρει μια αυξημένη συνειδητοποίηση των συναισθημάτων σου σε ένα θέμα. Η ανάγκη για επιπλέον ξεκούραση και ήσυχο χρόνο μπορεί να γίνει επιτακτική σου ανάγκη. Τακτοποίησε οικονομικές και εργασιακές σου εκκρεμότητες τουλάχιστον όσο μπορείς. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου γιατί κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου κατά πόσο πραγματικά επιθυμείς μια επανασύνδεση και τι έχεις να κερδίσεις από αυτή, πριν κάνεις μια προσπάθεια επανασύνδεσης.

Ταύρος
Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια ένταση που περιστρέφεται γύρω από ένα έργο ή κάποια σχέδια που αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις, αποτυχίες του παρελθόντος ή μια απογοήτευση, μια είδηση ή μια κριτική. Μια αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου βρίσκεται στον άξονα επικοινωνίας ζητώντας την προσοχή σου ή την αναθεώρηση. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις περίπλοκες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να προσγειωθείς λιγάκι και να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Δίδυμοι
Με την Πανσέληνο νωρίς σήμερα το πρωί είναι πιθανό να φτάσεις σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με την καριέρα ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά πιθανά να σε απογοητεύσουν προσωρινά. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου διαχειρίσου τες με ψυχραιμία. Μια δεύτερη σκέψη ίσως να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις περισσότερα. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να σκεφτείς θετικά και όχι τόσο απαισιόδοξα.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος νωρίς σήμερα μπορεί να φέρει καρπούς ή κλείσιμο σε ένα έργο επικοινωνίας ή μάθησης. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις μπορεί να αλλάξουν τις προοπτικές σου και τα συναισθήματά σου να ανέβουν. Διατήρησε τις ισορροπίες στις σχέσεις με συναδέλφους. Οι εντάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι σχεδόν βέβαιες. Κάνε κάτι για να τις αποτρέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως οι προσδοκίες σου να είναι υπερβολικές.

Λέων
Η Πανσέληνος νωρίς το πρωί σήμερα αυξάνει τα συναισθήματα υπενθυμίζοντάς σου πως πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα τις προσωπικές σου ανάγκες. Τα συναισθήματα μπορεί να αυξηθούν για θέματα που αφορούν στις βασικές αξίες, τα χρήματα και τα προσωπικά αντικείμενα. Κατεύνασε λίγο τον εκνευρισμό σου στα εργασιακά. Μην καταπιέζεις τον ερωτικό σύντροφό σου και μην προσπαθείς να του επιβάλλεις τις απόψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, μικρές απογοητεύσεις σε πρόσωπα που έχεις εξιδανικεύσει αντιμετώπισέ τες με χιούμορ.

Παρθένος
Η σημερινή Πανσέληνος σήμερα το πρωί φωτίζει τα συναισθήματά σου κι έτσι κερδίζεις μια νέα προοπτική για τη ζωή σου. Είναι μια σημαντική στιγμή για να ρίξεις ενέργεια στα προσωπικά σχέδιά σου και να επωφεληθείς από την υποστήριξη δικών σου ανθρώπων. Παρεξηγήσεις και διαφωνίες στα εργασιακά καλύτερα να τις αποφύγεις. Μην λες πράγματα τα οποία θα μετανιώσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε την αξία που πρέπει σε όποιον σε πολιορκεί και μην τον εξιδανικεύεις.

Ζυγός
Η Πανσέληνος που συμβαίνει σήμερα πέφτει κατά μήκος του άξονα εργασίας και εξυπηρέτησης. Απόφυγε με κάθε τρόπο λάθη στα εργασιακά και προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο. Μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες με τον ερωτικό σύντροφό σου και προκαλείς εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εξελίξεις προβλέπονται σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Μια Πανσέληνος σήμερα νωρίς το πρωί φέρνει στη ζωή σου ρομαντισμό, ραντεβού αναψυχής, δημιουργικότητα, φιλία και προσωπικούς στόχους. Η νευρικότητά σου στα εργασιακά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Μην διαταράσσεις την ήρεμη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου για μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, μείωσε τις απαιτήσεις και προσγειώσου στην πραγματικότητα.

Τοξότης
Η Πανσέληνος νωρίς σήμερα πέφτει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Η εξισορρόπηση μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού σου τομέα μπορεί και να είναι η απόλυτη ανάγκη σου. Μην διακινδυνεύεις τη φήμη σου στα εργασιακά με λάθη και άσχημες συμπεριφορές. Μην προκαλείς τριγμούς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις και αναπολήσεις του παρελθόντος δεν σε βοηθούν.

Αιγόκερως
Εάν πρόσφατα δεν είχες δείξει την απαιτούμενη προσοχή σε ορισμένες λεπτομέρειες ή καθημερινές υποθέσεις ήρθε η ώρα να το κάνεις. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και κουτσομπολιά στα εργασιακά. Ο τρόπος που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφό σου αλλά αντιλαμβάνεσαι και τα λεγόμενά του χρειάζεται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από όρκους και μεγάλα λόγια. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου καλύτερα.

Υδροχόος
Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει τις όποιες ανασφάλειές σου στην επιφάνεια κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες συμπεριφορές. Για αυτό πριν ενεργήσεις κάνε μια δεύτερη σκέψη. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι επαγγελματικές υποθέσεις και συγκεντρώσου περισσότερο. Κάποιες αποκαλύψεις ίσως κλονίσουν την εμπιστοσύνη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος σου χαλά τη διάθεση.

Ιχθείς
Η Πανσέληνος νωρίς σήμερα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας τα συναισθήματά σου στο προσκήνιο και ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια από τα σχέδιά σου. Μην αφήσεις τις αλλαγές που θα προκύψουν στα εργασιακά να σε αγχώσουν. Απόφυγε τις διαφωνίες απόψε με τον αγαπημένο σου και επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες και λίγα λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν μια νέα γνωριμία δεν εξελίσσεται με τους ρυθμούς που θα ήθελες.

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Προκλητικός ξανά ο Ερντογάν: Ζήτησε δικαιοσύνη σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο

Αττικόν: Στο νοσοκομείο Κικίλιας και Τσιόδρας – Ενημερώνονται για την νοσηλεύτρια δέχτηκε επίθεση

Ροή Ειδήσεων

28/03/2023 | 07:42

Παύλος Πολάκης: Η μαντινάδα «προειδοποίηση» στο Twitter – «Ες αύριον τα σπουδαία»

28/03/2023 | 07:31

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στο εδώλιο του εφετείου σήμερα για να «σπάσει» τα ισόβια

28/03/2023 | 07:23

Survivor: Αποβλήθηκαν ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης – Τι είπε ο Γιώργος Λιανός

28/03/2023 | 07:16

Στο Συμβούλιο Ενέργειας της ΕΕ η ελληνική πρόταση για τα δίκτυα ηλεκτρικού ρεύματος

28/03/2023 | 07:04

Panic Button: Το κουμπί πανικού για ενδοοικογενειακή βία ξεκίνησε τη λειτουργία του σε Αττική και Θεσσαλονίκη

28/03/2023 | 06:54

Κανονικά σήμερα το μετρό – Ανεστάλη η 24ωρη απεργία
 Καιρός σήμερα Πτώση θερμοκρασίας με νεφώσεις με τοπικές βροχές 83415

28/03/2023 | 00:43

O καιρός της Τρίτης 28 Μαρτίου

28/03/2023 | 00:38

Τα ζώδια της Τρίτης

28/03/2023 | 00:33

Ευγένιος Ιονέσκο: Ο θεμελιωτής του Θεάτρου του Παραλόγου
maik

28/03/2023 | 00:03

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Μισέλ Αμπού – Χάντμπα καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση! «Πατρίδα δεν έχεις να πολιτευτείς;», τού έγραψαν

27/03/2023 | 23:34

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κ. Καραπαπάς πετάει φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τ. Μπαλτάκο και τόν βρίζει χυδαία

27/03/2023 | 23:27

Εμπρησμός στη Νέα Σμύρνη: Πως δρουν τα κυκλώματα της νύχτας – Οι «ταρίφες» για προστασία
tsipras oikonomou 2703

27/03/2023 | 23:05

Ο Τσίπρας «αιφνιδιάστηκε» με άρθρο του Le Point που τον παρουσιάζει «μεταρρυθμιστή»– «Χάθηκε στη μετάφραση» λέει ο Οικονόμου

27/03/2023 | 22:46

Λαγονήσι: Φωτογραφία από το αυτοκίνητο του δράστη που πυροβόλησε τους 16χρονους – Ποιο είναι το προφίλ του

27/03/2023 | 22:33

Κρήτη: «Είναι όλα ψέματα. Η αλήθεια θα φανεί», λέει ο γιος του λυράρη που κατηγορείται για βιασμό 11χρονου αγοριού
Τα ζώδια της Τρίτης
Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου
Tα ζώδια της Κυριακής 26 Μαρτίου
Τα ζώδια του Σαββάτου 25 Μαρτίου
Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Μαρτίου
erotas agapi zeugari 1300 1500x750
Ποια είναι τα τρία ζώδια που θα καταλάβουν σήμερα, 23 Μαρτίου, ότι είναι ερωτευμένα με τον λάθος άνθρωπο