Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Σάλος με την δήλωση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον βιασμό της 24χρονης

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Πώς θα είναι η σημερινή (14/1) ημέρα για τα ζώδια;

Αναλυτικά οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη:

Κριός
Ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά τις επικοινωνία και τις μεταφορές γίνεται ανάδρομος σήμερα στον τομέα των φίλων, των ονείρων και των επιθυμιών. Αυτή η ανάδρομη πορεία θα συνεχιστεί μέχρι τις 3/2, όπου θα υποχωρήσει στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου από τις 25/1 και μετά. Από σήμερα μπορεί να είναι κάπως δύσκολο να γίνεις κατανοητός ή να κατανοήσεις τους άλλους. Είναι ένα διάστημα που στα συναισθηματικά μπορεί να σημειωθούν επαναφορές του παρελθόντος.

Ταύρος
Ο Ερμής ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του και είναι μια πολύτιμη περίοδος για να καλύψεις τη διαφορά επιβραδύνοντας ορισμένους τομείς της ζωής σου που έχουν γίνει πολύ βιαστικοί. Αν και είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους και σχέδια σταδιοδρομίας, μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση σχετικά με τα επιχειρηματικά σχέδια ή τις επικοινωνίες. Λάβε υπόψη σου σήμερα ότι οι πληροφορίες που λαμβάνονται δεν γίνονται αντιληπτές.

Δίδυμοι
Ο πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Ερμής, γίνεται ανάδρομος σήμερα και αυτός ο κύκλος θα συνεχιστεί μέχρι τις 3/2. Αυτό το διάστημα θα υπάρξει ασάφεια, συγκεχυμένες οδηγίες ή θα διαπιστώσεις βασικές πληροφορίες που λείπουν. Ωστόσο ο ίδιος ανάδρομος κύκλος είναι μια καλή στιγμή για να δεις τις αποφάσεις και τα έργα του παρελθόντος με νέο μάτι. Σήμερα σκέψου πως οι επικοινωνίες που συνήθως θεωρούμε δεδομένες μπορεί να μην λειτουργούν στο ίδιο επίπεδο.

Καρκίνος
Με τον Ερμή να γίνεται ανάδρομος σήμερα μπορεί να εκπέμπεις λάθος σήματα ή οι άλλοι να μην ερμηνεύουν σωστά. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου βάλε στόχο να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο για να καταλήξεις σε σημαντικές αποφάσεις ή να θέσεις σε αναμονή ιδιαίτερα περίπλοκα θέματα. Αναθεώρησε την οικονομική σου κατάσταση, ιδιαίτερα τις εξαρτήσεις από εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Στρέφεσαι συχνά στο παρελθόν για να κατανοήσεις το παρόν και αυτό αν και είναι ωφέλιμο είναι και επώδυνο.

Λέων
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σήμερα κι αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει έως τις 3/2. Μέχρι τις 25 αυτός ο κύκλος επηρεάζει περισσότερο τις στενές προσωπικές σχέσεις, τα θέματα εργασίας ή υγείας τα οποία είναι πιο εμφανή. Εάν ένας σύντροφος φαίνεται να φέρει προβλήματα του παρελθόντος, δώσε του χρόνο ή χώρο. Κοιτάς πίσω και εντοπίζεις τα θέματα που χρειάζονται επίλυση με αποτέλεσμα να τα βρίσκεις περισσότερο με τον εαυτό σου.

Παρθένος
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου οι σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους ή άλλους με τους οποίους μοιράζεσαι καθημερινές εργασίες απαιτούν λίγη περισσότερη ευαισθησία από το συνηθισμένο, καθώς οι παρεξηγήσεις είναι συχνές πλέον. Η επανεξέταση έργων εργασίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Οι βελτιώσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου ή με τον εαυτό σου είναι σημαντικές.

Ζυγός
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος σήμερα κι αυτό είναι ένα μήνυμα από τον κόσμο να είσαι λίγο πιο προσεκτική όταν εκφράζεσαι, όταν υπογράφεις σημαντικά έγγραφα ή καταλήγεις σε κρίσιμες συμφωνίες. Μπορεί να είσαι λιγότερο αποφασιστική κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου ή οι πληροφορίες να είναι μπλοκαρισμένες. Μπορείς να επιβραδύνεις λίγο τους ρυθμούς και τις σκέψεις σου. Έτσι θα καταφέρεις να αναγνωρίσεις συμπεριφορές και να βγάλεις ξεκάθαρα συναισθήματα.

Σκορπιός
Οι ενέργειες σήμερα υποδεικνύουν μια μετατόπιση της πνευματικής εστίασης. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα παραμείνει σε αυτή τη φαινομενική προς τα πίσω κίνηση μέχρι τις 3/2, δημιουργώντας κάποιο επίπεδο σύγχυσης γύρω σου. Οι επικοινωνίες που τείνεις να θεωρείς δεδομένες φαίνεται να δυσλειτουργούν. Οι παρεξηγήσεις και οι καθυστερήσεις γίνονται καθημερινές, για αυτό προσπάθησε να επιστρατεύσεις τη λογική σου.

Τοξότης
Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή ξεκινά σήμερα δίνοντάς σου ένα παράθυρο περίπου τριών εβδομάδων για να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου ή να ξανασκεφτείς τα σχέδια που σχετίζονται με τη μάθηση, την επικοινωνία, τη μεταφορά και τη δημιουργία επαφών ή συνδέσεων. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις ή δυσκολίες που σχετίζονται με τον υπολογιστή. Σου αρέσει να ανακυκλώνεις παλιές ιδέες και ενδιαφέροντα καθώς και η συναισθηματική σου ζωή ξαναγυρνά στο παρελθόν.

Αιγόκερως
Τις επόμενες εβδομάδες είναι καλύτερο να δείξεις περισσότερη ευαισθησία και κατανόηση στην επικοινωνία. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σήμερα και μέχρι τις 3/2 μπορεί να υπάρξει κάποια αναμονή ή να ξανασκεφτείς στόχους και ιδέες. Στόχος σου είναι να εξετάσεις οικονομικά θέματα με νέους τρόπους, έτσι ώστε να βρεις λύσεις για την απαλλαγή ή την τακτοποίηση παλιών εκκρεμοτήτων. Η συναισθηματική σου ζωή περιστρέφεται γύρω από το παρελθόν.

Υδροχόος
Ο Ερμής ο πλανήτης των επικοινωνιών βρίσκεται στο ζώδιό σου και σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και προκαλεί επιβραδύνσεις ή οπισθοδρόμηση στα σχέδιά σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις βελτιωτικές και διορθωτικές σου κινήσεις για καλύτερα αποτελέσματα. Η λήψη αποφάσεων στρέφεται προς τα μέσα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου και η διαίσθηση κερδίζει την καθαρή λογική. Η συναισθηματική σου ζωή εξαρτάται από τη δική σου συμπεριφορά.

Ιχθείς
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να υπάρξουν κάποιες άβολες καθυστερήσεις ή ανατροπές. Το να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου μπορεί να μην είναι τόσο απλό και μπορεί να κοιτάς πίσω περισσότερο από ότι μπροστά. Οι σκέψεις σου είναι περισσότερο πνευματικές και λιγότερο τεκμηριωμένες κάτι που είναι σαφές πλεονέκτημα. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα πισωγυρίσματά της.

Πηγή: Tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

18/01/2022 | 21:28

Γεωργία Μπίκα: Κύμα συμπαράστασης για την 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

18/01/2022 | 21:22

Σεξουαλική παρενόχληση: Μήνυση ανήλικης ενάντια σε παίκτη reality

18/01/2022 | 21:17

Ιωάννα Τούνη: Και 2η μήνυση από τον άνδρα που κατηγόρησε οτι διέρρευσε το βίντεο

18/01/2022 | 20:47

Σάκης Αρναούτογλου: Χιόνια ακόμα και στην Αττική την Τετάρτη

18/01/2022 | 20:22

Αρκούδα τοποθετεί κώνο στην θέση του και γίνεται viral

18/01/2022 | 20:15

Κορονοϊός: Ασφαλή τα εμβόλια mRNA σε εγκύους λέει ο ΕΜΑ

18/01/2022 | 19:53

«Που να σας πάρει ο δι@ολος τον πατέρα, ηλίθιοι!»: Η super Κική υπερασπίζεται τον Κοψιάλη και τρώει το «κράξιμο» του αιώνα

18/01/2022 | 19:45

Π. Τζανέτης (πρ. πρόεδρος ΕΚΑΒ): Ψευδές ότι η επιβολή του προστίμου στους ανεμβολίαστους άνω των 60 αύξησε τους εμβολιασμούς

18/01/2022 | 19:29

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η 24χρονη Γεωργία «σπάει» την σιωπή της- Η πρώτη δημόσια φωτογραφία

18/01/2022 | 19:28

8.661 κρούσματα κορονοϊού στην Αττική και 2.179 στην Θεσσαλονίκη – Πλησίασε τις 1.000 νέες μολύνσεις το Ηράκλειο

18/01/2022 | 19:16

Η Bayer προσκαλεί ερευνητές από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμαTesting4Ag

18/01/2022 | 19:03

«Πλακώθηκαν» Πρετεντέρης – Ραγκούσης: «Μια ζωή Πασόκος ήταν ο άνθρωπος…»

18/01/2022 | 18:41

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η έρευνα για το κύκλωμα μαστροπείας φτάνει μέχρι το Ντουμπάι

18/01/2022 | 18:39

Κορονοϊός: Μια ακόμη μαύρη μέρα με 106 νεκρούς-23.340 νέα κρούσματα και 673 διασωληνωμένοι

18/01/2022 | 18:33

Σοκ στο Ηράκλειο: 30χρονος νεκρός μετά από άγριο χτύπημα!
Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος στον Καρκίνο κάθε ζώδιο αναλυτικά
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022
Aυτά είναι τα δύο ζώδια που θα σας ραγίσουν την καρδιά κι αυτό που λατρεύει να είναι σε σχέση
Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 17 έως 23 Ιανουαρίου 2022 – Αναλυτικά ερωτικά και επαγγελματικά
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022