Αθήνα

15 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Πάγωσε η Ηλιάκη όταν η Καραβάτου αγκάλιασε τον σύζυγό της στον «αέρα»: «Αφήστε τα μικρόφωνα» (vid)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για σήμερα, από την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη.

Κριός
Η συνεργασία με κάποιον μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελής αυτήν τη στιγμή και μια σχέση μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά εστιάζοντας στους μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας. Οι μετακινήσεις των επόμενων ημερών αρχίζουν να δίνουν τα θετικά τους, εμπνέοντας σε θετική σκέψη και ενέργεια που βελτιώνουν τη ζωή σου. Είσαι πρόθυμη να αφήσεις κάθε κακή στιγμή με τον αγαπημένο σου πίσω. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και σε κάνει περιζήτητη.

Ταύρος
Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Δία προάγει καλά συναισθήματα και αισιοδοξία, ενώ μια μικρή προκλητική πτυχή εμφανίζεται μεταξύ του κυβερνήτη σου και του Πλούτωνα και κάποιες εντάσεις είναι πιθανές.  Μπορείς να λύσεις εργασιακά προβλήματα και να εστιάσεις στη  βελτίωση τους. Εξοικονόμησε χρόνο για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι καιρός να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν.

Δίδυμοι
Είναι μια ενθαρρυντική στιγμή για να μοιραστείς ιδέες ή νέα ενδιαφέροντα και να ανακαλύψεις ξανά ένα παλιό ειδύλλιο ή μια φιλία. Τα δημιουργικά έργα ευνοούνται αν και ο Ερμής ακόμα δεν έχει τελειώσει την ανάδρομη πορεία του. Ακόμα κι έτσι βέβαια η προοπτικές σου είναι εποικοδομητικές και η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει. Ρομαντικές είναι οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη,  το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης θα πρέπει να το αναλύσεις καλά.

Καρκίνος
Ο Ήλιος και ο Δίας εναρμονίζονται σήμερα και παράγουν ενέργεια που σχετίζεται με την οικογένεια ή τα συναισθήματα. Νέες ιδέες και λύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και νιώθεις ενθουσιασμό από τη στήριξη που δέχεσαι. Οι εξελίξεις και στα εργασιακά είναι ευχάριστες. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου κυλά γλυκά και τρυφερά. Εσύ που είσαι μόνη, μια μετάνοια ή κάποιες ενοχές σε σχέση με το παρελθόν σου δημιουργούν μια αναστάτωση.

Λέων
Η σημερινή διέλευση του Ήλιου με τον Δία προκαλεί ενθουσιασμό για τις ιδέες σου και μια σχέση. Καθώς εκφράζεσαι πιο θετικά και με αυτοπεποίθηση φαίνεται να εξασφαλίζεις τις σωστές απαντήσεις από τους άλλους. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συναντήσεις κάποιον ή να απολαύσεις τη συντροφιά ενός αγαπημένου προσώπου. Μπορεί να υπάρξει διευθέτηση ενός εργασιακού θέματος ή συμφωνίας. Η συναισθηματική σου ζωή φέρνει εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές πάθους.

Παρθένος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας και μπορείς να διευθετήσεις υποχρεώσεις ή λεπτομέρειες. Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνουν κι έτσι ανακτάς τις δυνάμεις σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου εμπνέει πάθος και ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και παλιοί έρωτες βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ζυγός
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα της χαράς σου και σε παρακινεί να αναζητήσεις ευχαρίστηση και να εκφράσεις την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Επίσης σήμερα ο Ήλιος στο ζώδιο σου εναρμονίζεται με τον Δία και εκπέμπεις θετική ενέργεια και δύναμη. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να χτίσεις γέφυρες ή να ενισχύσεις τις τρέχουσες σχέσεις. Συμπεριέλαβε μέσα σε όλα αυτά τα ευχάριστα τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, με όλα τα φώτα πάνω σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Σκορπιός
Η Σελήνη συνεχίζει να αναδεικνύει την αυξημένη ανάγκη σου για περισσότερη άνεση το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Αργότερα κατευθύνεται στον τομέα της χαράς σου και νιώθεις πιο ελεύθερη να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν. Το να μοιράζεσαι τις σκέψεις και τις ιδέες σου στα εργασιακά σε κάνει πιο προσιτή απέναντι σε συναδέλφους. Η χαρά, το πάθος και η διασκέδαση ανανεώνουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεσαι διχασμένη ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν.

Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για την ανταλλαγή ιδεών και ενδιαφερόντων. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα των επικοινωνιών σου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, κρατώντας σε απασχολημένη. Αργότερα περνά στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας που σου επιτρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις. Ενθαρρυντικά είναι τα νέα και οι εξελίξεις στα εργασιακά. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου και εσύ που είσαι μόνη, διέγραψε το παρελθόν και κοίτα μπροστά.

Αιγόκερος
Η Σελήνη συνεχίζει να αναδεικνύει την αυξημένη σου ανάγκη σου για ασφάλεια στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, όμως αργότερα περνά στον τομέα των επικοινωνιών σου προκαλώντας την περιέργεια. Η επιρροή του Ήλιου με τον Δία συνδέει τους τομείς της εργασίας με των πόρων σου γεμίζοντας σε ενθουσιασμό για ένα έργο ή ένα θέμα και τα εμπόδια φαίνονται μικρότερα. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον.

Υδροχόος
Οι γύρω σου σήμερα βλέπουν τις καλύτερες ιδιότητες σου και τα συναισθήματα είναι αισιόδοξα καθώς νιώθεις πιο ήρεμη και συγκρατημένη. Η αναγνώριση για τη δουλειά που έχεις κάνει στο παρελθόν είναι πολύ πιθανή και σε ενθουσιάζει. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να απολαύσεις τον εαυτό σου και τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες βοηθούν στο να απαλλαγείς από τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Ιχθείς
Μια όμορφη διέλευση του Ήλιου με το Δία σήμερα  ενθαρρύνει την κοινή χρήση και τη συνεργασία και η προσπάθεια σου να λύσεις ένα μυστήριο πιάνει τόπο, φέρνοντας σου χρήσιμες αποκαλύψεις. Ίσως ήρθε η ώρα να δεις τα κρυμμένα στρώματα ή στοιχεία μιας κατάστασης προς όφελος σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αποκτά χρώμα και ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να πάρεις τα πάνω σου και να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν πραγματικά.

Πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

29/11/2021 | 19:36

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Κασιμάτης για το άρθρο για τον θάνατο της Γεννηματά

29/11/2021 | 19:24

Pfizer – Άλμπερτ Μπουρλά: Το φάρμακο Paxlovid δεν θα επηρεαστεί από την παραλλαγή ‘Ομικρον

29/11/2021 | 19:04

Νέα Δημοκρατία: «Ο Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια»

29/11/2021 | 18:51

Δάντης: Με είχαν χαρακτηρίσει ομοφυλόφιλο, αλλά στα ……. μου- Είμαι υπέρ οποιουδήποτε αιτήματος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

29/11/2021 | 18:32

Δεν είχαν έγγραφα για τον κορονοϊό οι συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ- Προανήγγειλε κυρώσεις ο Πλεύρης

29/11/2021 | 18:12

Ντόρα Μπακογιάννη για τη Μαρίκα Μητσοτάκη: Της έλεγαν μην φοράει εξώπλατα…κι εκείνη φορούσε μόνο εξώπλατα

29/11/2021 | 17:53

Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων

29/11/2021 | 17:48

Με υγειονομικούς ξεκινά ο κύκλος επαφών του Αλέξη Τσίπρα για την πανδημία

29/11/2021 | 17:40

Κορονοϊός – Μόσιαλος για παραλλαγή Όμικρον: Τι ξέρουμε τώρα- Τα 4 πιθανά σενάρια

29/11/2021 | 17:34

Κορονοϊός: 6.677 νέα κρούσματα σήμερα- 104 νεκροί και 657 διασωληνωμένοι

29/11/2021 | 17:22

Υπόθεση Καραϊβάζ: Εξώδικο στην Κουτσελίνη έστειλαν η μητέρα και η αδελφή του δημοσιογράφου

29/11/2021 | 17:15

Πρωτοβουλία για την Κλιματική Αλλαγή από τον Γ. Κρικρή

29/11/2021 | 17:10

Μ. Όθωνας στο TheCaller: Να έρθουν να ψηφίσουν όλοι όσοι δεν θα ντρέπονται γι΄ αυτό

29/11/2021 | 17:08

Σοκ: Η 34χρονη που κακοποίησε την 10χρονη Μαρκέλλα είχε βιάσει και την ίδια της τη μητέρα!

29/11/2021 | 16:58

Κορoνοϊός – Παρθένα Κουτμερίδου: Σε κρίσιμη κατάσταση η 38χρονη κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου
Ζώδια-Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29 έως 11 Νοεμβρίου – Tαραχώδης εβδομάδα
Ζώδια: Aστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28 Νοεμβρίου
Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 – Δείτε την λίστα εύνοιας – Αναλυτικά η τάση της νέας χρονιάς
Τι προβλέπει το ζώδιο σου για σήμερα, Σάββατο 27 Νοεμβρίου
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο από τη Σμαρώ Σωτηράκη