Αθήνα

 

15 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

33333
Μαρία Κάλλας: Ζωή σαν παραμύθι με πρόωρο και πικρό τέλος

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα (Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020)

Αναλυτικές αστρολογικές ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020) για όλα τα ζώδια.

Δείτε επίσης

Lockdown: Ξεκίνησε η απαγόρευση κυκλοφορίας – Τα μέτρα που ισχύουν για τα Χριστούγεννα
Συμβουλές διατροφικής… επιβίωσης στις γιορτές

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη:

Κριός
Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για προγραμματισμό και ανάπτυξη παρά για νέες προσπάθειες. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να παρατηρήσεις, να φανταστείς και να σχεδιάσεις. Η επένδυση χρόνου και ενέργειας σε αυτά τα πράγματα μπορεί τελικά να είναι πολύ χρήσιμη. Σήμερα στο γιορτινό τραπέζι φρόντισε να απολαύσεις τη μέρα και μην κάνεις δεύτερες σκέψεις αμφιβολίας ή αμφισβήτησης. Δώσε την πρέπουσα σημασία στον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον απομονώνεις από τα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορεί να σε πιάνει το παράπονο, όμως έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπούν.

Ταύρος
Η αποστολή του Ήλιου για εσένα αυτές τις μέρες είναι να σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις νέα πράγματα, ενδιαφέροντα και στόχους. Είναι μια υπέροχη στιγμή να αισθανθείς παθιασμένη με ένα θέμα ή μια ιδέα. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να είσαι πιο τολμηρή στην αναζήτηση εμπειριών και μάθησης. Για σήμερα απόλαυσε τη μέρα και την περιορισμένη λόγω των συνθηκών, παρέα των αγαπημένων σου και μην σκέφτεσαι περίπλοκα. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχεις συνέχεια τα μάτια του επάνω σου μην τον αγνοείς. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου κεντρίζεται από μια νέα γνωριμία.

Δίδυμοι
Επί του παρόντος ο Ήλιος ενθαρρύνει την εστίαση σε οικεία θέματα και δραστηριότητες. Μην φοβηθείς να εξερευνήσεις τις πιο σκοτεινές περιοχές της ψυχής σου έχοντας κατά νου τους στόχους και τα όνειρά σου. Η διατήρηση χαμηλού προφίλ στο γιορτινό τραπέζι θα σε βοηθήσει στο να μην πληγώσεις ή να μην πληγωθείς. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι το στήριγμα σου στα δύσκολα για αυτό και δεν θα πρέπει να τον παραμελείς. Εσύ που είσαι μόνη, συνομιλίες ή επικοινωνίες με το άτομο που σε ενδιαφέρει σου καλύπτει τα κενά.

Καρκίνος
Η ανάγκη για περισσότερη εστίαση στις ισορροπίες της προσωπικής σου ζωής βρίσκεται στο επίκεντρο. Αυτή τη στιγμή του έτους που τελειώνει, περιλαμβάνει την εκμάθηση περισσότερων πραγμάτων για τη ζωή των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν. Ο Ήλιος κατευθύνεται προς μια όψη με το Χείρωνα και μπορεί να υπάρξει μια σύγχυση μέσα σου. Εξασφάλισε ουσιαστικό χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις τρόπους να ανεβάσεις την ψυχολογία σου.

Λέων
Η αποστολή του Ήλιου για εσένα αυτές τις μέρες είναι να σε ενθαρρύνει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις καθημερινές σου ρουτίνες, στην εργασία και στις προσπάθειες αυτοφροντίδας. Έχεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια για αυτό που κάνεις κι αυτό βελτιώνεις τις επιδόσεις σου. Μια πτυχή του Ήλιου με το Χείρωνα μπορεί να επηρεάσει ή να δείξει μια πτώση κινήτρων σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα φρόντισε να μην εκφράζεις την πρώτη σου σκέψη στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη έλεγξε το μυαλό σου και μην το αφήνεις να σε παρασύρει σε περίπλοκες σκέψεις.

Παρθένος
Ο τρέχων ηλιακός κύκλος σε εμπνέει στις δημιουργικές σου προσπάθειες, σχέσεις, έργα και ρομαντισμό. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα προσωπικά σου χόμπι ή την ψυχαγωγία σου. Ωστόσο με τον Ήλιο να ολοκληρώνει μια πτυχή σήμερα με το Χείρωνα οι ασάφειες μπορεί να είναι έντονες για αυτό απόφυγε τις περίπλοκες συζητήσεις στο γιορτινό τραπέζι και απόλαυσέ το. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να σου αποσπάσει εξομολογήσεις. Κάνε του το χατίρι και μην του χαλάς τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία σου με φίλους και θαυμαστές σου κάνει καλό.

Ζυγός
Η προσωπική σου ζωή παίρνει περισσότερη δύναμη αυτές στις μέρες με την τρέχουσα αποστολή του Ήλιου να ενθαρρύνει την ιδιαίτερη προσοχή σου σε θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και της καρδιάς. Τι ιδανικότερο για να περάσεις όμορφα τη σημερινή μέρα σου. Η συμπεριφορά του αγαπημένου σου σε παρακινεί στο να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις αρκετά πράγματα να κάνεις σήμερα κι έτσι δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα με την ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός
Στόχος σου είναι να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να επαναφορτίσεις συναισθηματικά τις μπαταρίες σου, αν νιώθεις αναποφάσιστη ή αποστραγγισμένη. Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να είναι ευνοϊκές και να απολαύσεις τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων, άλλωστε το επιβάλλει και η μέρα. Φαίνεται να μην λαμβάνεις τα μηνύματα του ερωτικού σου συντρόφου κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις περίπλοκες σκέψεις κι αυτές που σου θυμίζουν το παρελθόν.

Τοξότης
Η τρέχουσα διέλευση του Ήλιου στον τομέα των χρηματοοικονομικών και των αξιών σου, εστιάζει συχνά σε υλικές υποθέσεις και θέματα άνεσης. Η ασφάλεια είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από πολλές από τις επιλογές και αποφάσεις σου. Ωστόσο σήμερα φρόντισε να περάσεις όμορφα, να δείξεις την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον σου σε αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ευχάριστη εξέλιξη ή επικοινωνία σου φτιάχνει τη μέρα.

Αιγόκερως
Αυτή η εποχή του χρόνου είναι συνήθως καλή για να κάνεις αλλαγές που διαμορφώνουν τη ζωή σου, με τον Ήλιο να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο μέχρι τις 19/1. Με τον Ήλιο επίσης σήμερα να πηγαίνει προς μια πτυχή με το Χείρωνα μπορεί να νιώσεις την ενέργειά σου λίγο πεσμένη. Παρόλα αυτά περνάς όμορφα τη μέρα σου με περιορισμένη συντροφιά, μιας και οι συνθήκες το επιβάλλουν, όμως σου αρκεί το λίγο και καλό. Όλες αυτές οι πρωτόγνωρες συνθήκες δυναμώνουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες συνομιλίες με φίλους που μπορείς να τους ανοίξεις την καρδιά σου σε ανακουφίζουν και σε ευχαριστούν.

Υδροχόος
Με τον Ήλιο να διέρχεται αυτήν τη στιγμή στον 12ο ηλιακό σου οίκο είναι μια καλή ιδέα στο να εξασφαλίσεις χρόνο στον εαυτό σου, να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Τις επόμενες εβδομάδες μπορείς να κάνεις μια ανασκόπηση στην χρονιά που τελειώνει και να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις στην νέα που έρχεται. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για σήμερα. Εσύ που είσαι μόνη, μια επικοινωνία που αφορά στο παρελθόν σε κάνει να ονειρεύεσαι αλλά και να προβληματίζεσαι.

Ιχθείς
Η τρέχουσα αποστολή του Ήλιου στον ηλιακό σου χάρτη είναι να σε συνδέσει με την ανάγκη σου για φίλους ή κοινότητες, όνειρα ή ευχές. Αυτή η διέλευση είναι υποστηρικτική αν χρειάζεται ένας αναπροσανατολισμός. Το σημερινό φεγγάρι σε βοηθά να επικοινωνήσεις και να ενθαρρύνεις τους άλλους να το κάνουν επίσης. Οπότε καταλαβαίνεις πως οι συζητήσεις γύρω από το γιορταστικό τραπέζι έχουν ενδιαφέρον. Όσον αφορά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, μαγεύεται από τον τρόπο που εκφράζεσαι και κρέμεται από τα χείλη σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια πληροφορία που αφορά στο παρελθόν σου σε κάνει να χαμογελάς πονηρά.

Πηγή: Tlife.gr

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Τα Χριστούγεννα στην εποχή του κορονοϊού: Οι εκκλήσεις για την τήρηση των μέτρων και το σχέδιο για τον εμβολιασμό που ξεκινά την Κυριακή

Κορονοϊός: Αυξάνονται ραγδαία κρούσματα και θάνατοι παγκοσμίως

Νίκος Σύψας: Ένα από τα πιθανά σενάρια είναι ο κορονοϊός να έρχεται ξανά κάθε χειμώνα!

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Αστρολογικές προβλέψεις για το ξεκίνημα του 2021 και τις εξελίξεις του Ιανουαρίου

Χριστούγεννα φέτος χωρίς κάλαντα- Η ιστορία πίσω από το αγαπημένο έθιμο

Έθιμα και παραδόσεις για τον εορτασμό των Χριστουγέννων από όλη την Ελλάδα

Ροή Ειδήσεων

gaza mak

02/12/2023 | 00:59

Γάζα: Ο Λευκός Οίκος ρίχνει στη Χαμάς την ευθύνη για την κατάρρευση της εκεχειρίας

02/12/2023 | 00:44

Τουρκία: Νέες αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων του PKK στο βόρειο Ιράκ

02/12/2023 | 00:28

Fitch: Aναβάθμισε το ελληνικό αξιόχρεο στην επενδυτική βαθμίδα – H αντίδραση Χατζηδάκη
kairos106

02/12/2023 | 00:21

O καιρός του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου

02/12/2023 | 00:14

Tα ζώδια του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου

02/12/2023 | 00:12

Eoρτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
3

02/12/2023 | 00:09

2 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Δουλείας

02/12/2023 | 00:04

Μαρία Κάλλας: Ζωή σαν παραμύθι με πρόωρο και πικρό τέλος

01/12/2023 | 23:55

Ρεάλ: Δεν εγκαταλείπει τον μεγάλο στόχο και ετοιμάζει νέα κίνηση για τον Εμπαπέ!
clipboard01

01/12/2023 | 23:48

Πήρε… θέση: Η Ευγενία Σαμαρά έδωσε τη δική της απάντηση στην Πρωτοψάλτη για τον Άδωνι!

01/12/2023 | 23:33

Γέφυρα ζωής για 4χρονο κοριτσάκι – Τα συγχαρητήρια του Γιάννη Οικονόμου στους αστυνομικούς

01/12/2023 | 23:24

Ανατροπή: Ο Μέσι τώρα αφήνει ανοικτό να παίξει στο Μουντιάλ του 2026!
taxi apergia 161123

01/12/2023 | 23:11

Οδηγοί ταξί: Ξεκινούν απεργίες ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο – Τι θα ισχύσει στην Αθήνα

01/12/2023 | 22:55

«Διαιτησίες-καρμανιόλες δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών»: Σκληρή ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα

01/12/2023 | 22:42

Σοκ στην Πάτρα: Βρήκαν νεκρό στο πεζοδρόμιο 31χρονο
1207983 zodiapoueisai 680
Tα ζώδια του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου
Δύο ζώδια που θα έχουν πεσμένη ψυχολογία, σήμερα
zodia
Tα ζώδια της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου
zodia
Δύο ζώδια που θα είναι συναισθηματικά και ευσυγκίνητα, σήμερα
200104085251 zodiac signs astrology zodia provlepseis 1280x631 1280x631
Tα ζώδια της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου
679467 zodia2
Πότε έχουμε Ηλιακή και Σεληνιακή Έκλειψη και ποια ζώδια επηρεάζονται;