Αθήνα

21 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Θύμιος Μπουγάς: Ανοίγουν κλειστά στόματα για την εξαφάνιση – Ταυτοποιήθηκαν οι 11 της επίθεσης

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα (Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020)

Αναλυτικές αστρολογικές ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020) για όλα τα ζώδια.

Δείτε επίσης

Lockdown: Ξεκίνησε η απαγόρευση κυκλοφορίας – Τα μέτρα που ισχύουν για τα Χριστούγεννα
Συμβουλές διατροφικής… επιβίωσης στις γιορτές

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη:


Κριός
Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για προγραμματισμό και ανάπτυξη παρά για νέες προσπάθειες. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να παρατηρήσεις, να φανταστείς και να σχεδιάσεις. Η επένδυση χρόνου και ενέργειας σε αυτά τα πράγματα μπορεί τελικά να είναι πολύ χρήσιμη. Σήμερα στο γιορτινό τραπέζι φρόντισε να απολαύσεις τη μέρα και μην κάνεις δεύτερες σκέψεις αμφιβολίας ή αμφισβήτησης. Δώσε την πρέπουσα σημασία στον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον απομονώνεις από τα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορεί να σε πιάνει το παράπονο, όμως έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπούν.

Ταύρος
Η αποστολή του Ήλιου για εσένα αυτές τις μέρες είναι να σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις νέα πράγματα, ενδιαφέροντα και στόχους. Είναι μια υπέροχη στιγμή να αισθανθείς παθιασμένη με ένα θέμα ή μια ιδέα. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να είσαι πιο τολμηρή στην αναζήτηση εμπειριών και μάθησης. Για σήμερα απόλαυσε τη μέρα και την περιορισμένη λόγω των συνθηκών, παρέα των αγαπημένων σου και μην σκέφτεσαι περίπλοκα. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχεις συνέχεια τα μάτια του επάνω σου μην τον αγνοείς. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου κεντρίζεται από μια νέα γνωριμία.

Δίδυμοι
Επί του παρόντος ο Ήλιος ενθαρρύνει την εστίαση σε οικεία θέματα και δραστηριότητες. Μην φοβηθείς να εξερευνήσεις τις πιο σκοτεινές περιοχές της ψυχής σου έχοντας κατά νου τους στόχους και τα όνειρά σου. Η διατήρηση χαμηλού προφίλ στο γιορτινό τραπέζι θα σε βοηθήσει στο να μην πληγώσεις ή να μην πληγωθείς. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι το στήριγμα σου στα δύσκολα για αυτό και δεν θα πρέπει να τον παραμελείς. Εσύ που είσαι μόνη, συνομιλίες ή επικοινωνίες με το άτομο που σε ενδιαφέρει σου καλύπτει τα κενά.

Καρκίνος
Η ανάγκη για περισσότερη εστίαση στις ισορροπίες της προσωπικής σου ζωής βρίσκεται στο επίκεντρο. Αυτή τη στιγμή του έτους που τελειώνει, περιλαμβάνει την εκμάθηση περισσότερων πραγμάτων για τη ζωή των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν. Ο Ήλιος κατευθύνεται προς μια όψη με το Χείρωνα και μπορεί να υπάρξει μια σύγχυση μέσα σου. Εξασφάλισε ουσιαστικό χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις τρόπους να ανεβάσεις την ψυχολογία σου.

Λέων
Η αποστολή του Ήλιου για εσένα αυτές τις μέρες είναι να σε ενθαρρύνει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις καθημερινές σου ρουτίνες, στην εργασία και στις προσπάθειες αυτοφροντίδας. Έχεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια για αυτό που κάνεις κι αυτό βελτιώνεις τις επιδόσεις σου. Μια πτυχή του Ήλιου με το Χείρωνα μπορεί να επηρεάσει ή να δείξει μια πτώση κινήτρων σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα φρόντισε να μην εκφράζεις την πρώτη σου σκέψη στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη έλεγξε το μυαλό σου και μην το αφήνεις να σε παρασύρει σε περίπλοκες σκέψεις.

Παρθένος
Ο τρέχων ηλιακός κύκλος σε εμπνέει στις δημιουργικές σου προσπάθειες, σχέσεις, έργα και ρομαντισμό. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα προσωπικά σου χόμπι ή την ψυχαγωγία σου. Ωστόσο με τον Ήλιο να ολοκληρώνει μια πτυχή σήμερα με το Χείρωνα οι ασάφειες μπορεί να είναι έντονες για αυτό απόφυγε τις περίπλοκες συζητήσεις στο γιορτινό τραπέζι και απόλαυσέ το. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να σου αποσπάσει εξομολογήσεις. Κάνε του το χατίρι και μην του χαλάς τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία σου με φίλους και θαυμαστές σου κάνει καλό.

Ζυγός
Η προσωπική σου ζωή παίρνει περισσότερη δύναμη αυτές στις μέρες με την τρέχουσα αποστολή του Ήλιου να ενθαρρύνει την ιδιαίτερη προσοχή σου σε θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και της καρδιάς. Τι ιδανικότερο για να περάσεις όμορφα τη σημερινή μέρα σου. Η συμπεριφορά του αγαπημένου σου σε παρακινεί στο να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις αρκετά πράγματα να κάνεις σήμερα κι έτσι δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα με την ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός
Στόχος σου είναι να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να επαναφορτίσεις συναισθηματικά τις μπαταρίες σου, αν νιώθεις αναποφάσιστη ή αποστραγγισμένη. Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να είναι ευνοϊκές και να απολαύσεις τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων, άλλωστε το επιβάλλει και η μέρα. Φαίνεται να μην λαμβάνεις τα μηνύματα του ερωτικού σου συντρόφου κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις περίπλοκες σκέψεις κι αυτές που σου θυμίζουν το παρελθόν.

Τοξότης
Η τρέχουσα διέλευση του Ήλιου στον τομέα των χρηματοοικονομικών και των αξιών σου, εστιάζει συχνά σε υλικές υποθέσεις και θέματα άνεσης. Η ασφάλεια είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από πολλές από τις επιλογές και αποφάσεις σου. Ωστόσο σήμερα φρόντισε να περάσεις όμορφα, να δείξεις την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον σου σε αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ευχάριστη εξέλιξη ή επικοινωνία σου φτιάχνει τη μέρα.

Αιγόκερως
Αυτή η εποχή του χρόνου είναι συνήθως καλή για να κάνεις αλλαγές που διαμορφώνουν τη ζωή σου, με τον Ήλιο να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο μέχρι τις 19/1. Με τον Ήλιο επίσης σήμερα να πηγαίνει προς μια πτυχή με το Χείρωνα μπορεί να νιώσεις την ενέργειά σου λίγο πεσμένη. Παρόλα αυτά περνάς όμορφα τη μέρα σου με περιορισμένη συντροφιά, μιας και οι συνθήκες το επιβάλλουν, όμως σου αρκεί το λίγο και καλό. Όλες αυτές οι πρωτόγνωρες συνθήκες δυναμώνουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες συνομιλίες με φίλους που μπορείς να τους ανοίξεις την καρδιά σου σε ανακουφίζουν και σε ευχαριστούν.

Υδροχόος
Με τον Ήλιο να διέρχεται αυτήν τη στιγμή στον 12ο ηλιακό σου οίκο είναι μια καλή ιδέα στο να εξασφαλίσεις χρόνο στον εαυτό σου, να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Τις επόμενες εβδομάδες μπορείς να κάνεις μια ανασκόπηση στην χρονιά που τελειώνει και να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις στην νέα που έρχεται. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για σήμερα. Εσύ που είσαι μόνη, μια επικοινωνία που αφορά στο παρελθόν σε κάνει να ονειρεύεσαι αλλά και να προβληματίζεσαι.

Ιχθείς
Η τρέχουσα αποστολή του Ήλιου στον ηλιακό σου χάρτη είναι να σε συνδέσει με την ανάγκη σου για φίλους ή κοινότητες, όνειρα ή ευχές. Αυτή η διέλευση είναι υποστηρικτική αν χρειάζεται ένας αναπροσανατολισμός. Το σημερινό φεγγάρι σε βοηθά να επικοινωνήσεις και να ενθαρρύνεις τους άλλους να το κάνουν επίσης. Οπότε καταλαβαίνεις πως οι συζητήσεις γύρω από το γιορταστικό τραπέζι έχουν ενδιαφέρον. Όσον αφορά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, μαγεύεται από τον τρόπο που εκφράζεσαι και κρέμεται από τα χείλη σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια πληροφορία που αφορά στο παρελθόν σου σε κάνει να χαμογελάς πονηρά.

Πηγή: Tlife.gr

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Τα Χριστούγεννα στην εποχή του κορονοϊού: Οι εκκλήσεις για την τήρηση των μέτρων και το σχέδιο για τον εμβολιασμό που ξεκινά την Κυριακή

Κορονοϊός: Αυξάνονται ραγδαία κρούσματα και θάνατοι παγκοσμίως

Νίκος Σύψας: Ένα από τα πιθανά σενάρια είναι ο κορονοϊός να έρχεται ξανά κάθε χειμώνα!

Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Αστρολογικές προβλέψεις για το ξεκίνημα του 2021 και τις εξελίξεις του Ιανουαρίου

Χριστούγεννα φέτος χωρίς κάλαντα- Η ιστορία πίσω από το αγαπημένο έθιμο

Έθιμα και παραδόσεις για τον εορτασμό των Χριστουγέννων από όλη την Ελλάδα

Ροή Ειδήσεων

17/05/2022 | 07:21

Ουκρανία: Περίπου 260 στρατιωτικοί έφυγαν από τη χαλυβουργία Αζοφστάλ – Εκρήξεις στη Λβιβ

17/05/2022 | 07:07

Το παρασκήνιο της συνάντησης Μητσοτάκη – Μπάιντεν: Τουρκική παραβατικότητα, F-35 και Κυπριακό

17/05/2022 | 06:52

Καιρός σήμερα: Πού θα πέσουν βροχές και χαλαζοπτώσεις

17/05/2022 | 06:42

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου 2022

17/05/2022 | 00:01

Πέθανε o Ορέστης Παπαστρατής- Είχε διατελέσει υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επί Ανδρέα Παπανδρέου

16/05/2022 | 23:55

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζο Μπάιντεν: Αυτό είναι το μενού της δεξίωσης στον Λευκό Οίκο

16/05/2022 | 23:42

Το απρόοπτο κατά τη διάρκεια των δηλώσεων Μητσοτάκη – Μπάιντεν και η γραβάτα με την ελληνική σημαία

16/05/2022 | 23:31

Κίνημα Αλλαγής: Αυτοί είναι οι εκλεγμένοι σύνεδροι- Αναλυτικά η λίστα

16/05/2022 | 23:22

Survivor – Εμμανουήλ: «Μαρτίκας και Βρισηίδα μιλάνε για γάμο… Κάνω εμετό»

16/05/2022 | 23:02

ΣΥΡΙΖΑ: Κόλαφος για την «Ομπρέλα» τα αποτελέσματα της Κεντρικής Επιτροπής

16/05/2022 | 22:54

Μαριούπολη: Ουκρανοί στρατιώτες εγκαταλείπουν το Azovstal

16/05/2022 | 22:35

Μπάιντεν σε Μητσοτάκη: Η σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ είναι πιο σημαντική από ποτέ

16/05/2022 | 22:29

Γαλάζιες Σημαίες: Δεύτερη η χώρα μας παγκοσμίως- Αυτές είναι οι 581 παραλίες στη λίστα

16/05/2022 | 22:11

Καταδίκη Αναγνωστόπουλου: «Είναι μια δικαίωση, αλλά το παιδί μας δεν υρίζει πίσω» λέει η οικογένεια της Καρολάιν

16/05/2022 | 21:59

Πάτρα – Αποκάλυψη: Η Μαλένα ήταν για 10 λεπτά νεκρή και η Πισπιρίγκου δεν ειδοποιούσε κανέναν
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 15 Μαΐου
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 14 Μαΐου
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου 2022
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη