Αθήνα

 

10 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

230131115515
Ανδραβίδα -Πτώση F-4: «Είδα μια έκρηξη, φωτιά μέσα στη θάλασσα» είπε ο πιλότος του άλλου αεροσκάφους-Σε εξέλιξη οι έρευνες

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου – Πώς θα κυλήσει η μέρα

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη.

Kριός
Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να σε βρουν να προτιμάς να συνεργάζεσαι παρά να ανταγωνίζεσαι. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επανασυνδεθείς με τους στόχους της ευτυχίας και επιτυχίας σου. Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σημειωθούν μικρές διαμάχες και οι αλληλεπιδράσεις κυρίως στα εργασιακά να είναι δύσκολες. Τα πνεύματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου ηρεμούν κι έτσι η βραδιά κυλά ήρεμα και τρυφερά. Εάν είσαι μόνη, άσε το άτομο που σε ενδιαφέρει να νιώσει λίγο την απουσία ή την αποστασιοποίηση σου.

Ταύρος
Νωρίς σήμερα βάλε στόχο να μάθεις από τις αλληλεπιδράσεις ακόμα κι αν είναι λίγο απογοητευτικές. Οι απαντήσεις σου στους άλλους μπορεί να σε εκπλήξουν και να ξεκινήσεις τις δικές σου διαδικασίες σκέψης ακόμα κι αν διαφωνείς. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος διεγείροντας την επιθυμία σου για πρόοδο και επιτυχία. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μην τις αφήνεις ανεκμετάλλευτες.

Δίδυμοι
Νωρίς σήμερα αναζήτησε διαφορετικούς τρόπους για να προσεγγίσεις ένα πρόβλημα. Μπορεί να υπάρξει η τάση για ψυχικές αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να χρειαστεί να σκεφτείς δυο φορές πριν επικοινωνήσεις. Ωστόσο η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματός σου και είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις τον εαυτό σου σε μια διαφορετική νοοτροπία η οποία μπορεί να σε αναζωογονήσει. Η μέρα με τον αγαπημένο σου έχει τις καλές της στιγμές. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μέσα από το οικείο σου περιβάλλον φαίνεται να σε εντυπωσιάζει.

Καρκίνος
Νωρίς σήμερα θα ήταν φρόνιμο να αποφύγεις να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Υπάρχει μια άβολη ενέργεια για να περάσεις το σωστό μήνυμα. Ακόμα κι έτσι βέβαια είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις από τις διαφορές. Όσο περνούν οι ώρες η παραγωγικότητα σου ανεβαίνει και πραγματικά απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει και σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Εάν είσαι μόνη, περιόρισε το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις σου.

Λέων
Ξεκίνα τη μέρα σου οπλισμένη με υπομονή, κυρίως στο πρώτο μισό της και πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε γρήγορα συμπεράσματα ή να εμπλακείς σε εντάσεις και διαφωνίες. Κάνε μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά καθώς κάποιες υποχρεώσεις απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή από ότι περίμενεις. Ο ερωτικός σύντροφος σου με κάθε τρόπο προσπαθεί να σου ανεβάσει τη διάθεση και το καταφέρνει. Εάν είσαι μόνη, άσε μια πρόσφατη γνωριμία να εξελιχθεί με τους δικούς της ρυθμούς.

Παρθένος
Σήμερα ακολούθησε αργούς και σταθερούς ρυθμούς προκειμένου να επιφέρεις καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου. Μια συζήτηση ακόμα και μια κριτική μπορεί σε να ρίξει προσωρινά ψυχολογικά αλλά τελικά θα σε αφυπνίσει. Εκτός από μικρές αποσυνδέσεις η μέρα έχει καλή ενέργεια για μοίρασμα και συνεργασία ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου είναι αναζωογονητικές. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και αρκέσου προς το παρόν σε αυτό.

Ζυγός
Οι πρόσφατες προσπάθειες σου νωρίς σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια εμπόδια ή μπορεί να νιώσεις πως κάτι δεν έχεις κάνει καλά. Διατήρησε την υπομονή σου και απόφυγε τον εκνευρισμό που μπορεί να σε φέρει σε ρήξεις. Όσο οι ώρες κυλούν οι ενέργειες σε ενθαρρύνουν να αναζητήσεις πνευματική διέγερση κυρίως στα εργασιακά. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου σε ανακουφίζουν και σου επιβεβαιώνουν πως δεν είσαι μόνη. Εάν τώρα δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, να είσαι βέβαιη πως το επόμενο διάστημα έρχονται εκπλήξεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 4ο οίκο σου και λαχταράς περισσότερη ησυχία, ηρεμία, άνεση και οικειότητα. Είναι μια καλή στιγμή για να φέρεις περισσότερη ισορροπία στον κόσμο σου. Τα εσωτερικά ζητήματα τείνουν να παρακάμπτουν άλλες σου ανησυχίες. Η δημιουργική σκέψη και η εφαρμογή των ιδεών σου έρχονται στο επίκεντρο όσο περνούν οι ώρες. Η σύνδεση με τον αγαπημένο σου είναι ικανοποιητική. Εάν είσαι μόνη, απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου και η περιέργεια σου είναι έντονη. Σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσεις σε προτεραιότητες εάν έχεις βέβαια και πολλές. Έχεις επενδύσει στις ιδέες και την ευφυΐα σου περισσότερο από ότι συνήθως αυτή τη στιγμή του σεληνιακού μήνα. Η ζεστασιά που εισπράττεις από τον αγαπημένο σου ενισχύει την ανάγκη σου για ασφάλεια και επιτυχία. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε ελκύει έντονα.

Αιγόκερος
Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε χαοτικά περιβάλλοντα το πρώτο μισό της ημέρας με την όψη Ερμή – Χείρωνα σήμερα. Το να εγκαταλείψεις μια τάση σου για υπερβολική ανάλυση και σκέψη μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά αξίζει τον κόπο. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες η έκφραση του εαυτού σου μέσω αυθόρμητων, ελκυστικών και ίσως ασυνήθιστων δραστηριοτήτων μπορεί να είναι εμπλουτιστική. Η σχέση με τον αγαπημένο σου καλύπτει όλες τις άλλες ανασφάλειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και μην αφήνεις όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου να μεγαλώνουν το αίσθημα της μοναξιάς σου.

Υδροχόος
Σήμερα το πρωί το εύρος της προσοχής σου είναι περιορισμένο και μπορεί να θελήσεις να αποφύγεις το να αναλάβεις πάρα πολλά. Αφιέρωσε χρόνο να κατανοήσεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματα σου, αλλά απόφυγε να πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Όσο οι ώρες κυλούν τα πράγματα απλοποιούνται και η ενέργεια σου ανεβαίνει. Η τάση σου να υπεραναλύεις τα λόγια μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Ιχθείς
Οι ψυχικές αποσυνδέσεις ή οι αμφιβολίες στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να επιβραδύνουν τους ρυθμούς σου, αλλά τελικά θα επωφεληθείς από αυτό. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής υποδεικνύοντας την ανάγκη σου για ένα διάλειμμα από τους απαιτητικούς ρυθμούς. Ο προβληματισμός για τα πρόσφατα γεγονότα σε βοηθά να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις. Η συναισθηματική σου ζωή ανακτά τις ισορροπίες και αν είσαι μόνη, μπορείς να προετοιμαστείς για εκπλήξεις το επόμενο διάστημα.

Πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

31/01/2023 | 15:28

Μήνυση σε βάρος γνωστού τράπερ για παράβιαση προσωπικών δεδομένων

31/01/2023 | 15:21

Χρήστος Λούλης: Θέλω την προσοχή, θέλω καποιος να με προσέξει όταν μπαίνω κάπου

31/01/2023 | 15:18

Μητσοτάκης: «Κάποιες εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα»
screenshot 6

31/01/2023 | 15:04

Βίκυ Παγιατάκη: Η απάντηση στην Άση Μπήλιου και τα «καρφιά» της για τους άλλους αστρολόγους

31/01/2023 | 15:03

Λάρισα: Αυτοκίνητο προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού μετά από τροχαίο

31/01/2023 | 14:49

Κατερινόπουλος για την υπόθεση διαφθοράς στην ΕΛΑΣ: Nα προσέχει μη βρεθεί σε κανένα χαντάκι αυτός που μίλησε

31/01/2023 | 14:44

Καιρός – Καλλιάνος: «Μούφα ολκής ο χιονιάς στην Αττική – Στους 15 βαθμούς η θερμοκρασία τα μεσημέρια»

31/01/2023 | 14:31

Μάνος Δασκαλάκης για Πισπιρίγκου: «Η κατηγορούμενη από τον Κορυδαλλό ρωτούσε τι κάνω, αντί να ψάχνει από τι πέθαναν τα παιδιά μας»

31/01/2023 | 14:31

ΕΥΠ: Με απόφαση Μητσοτάκη ορίστηκαν οι δύο νέοι υποδιοικητές

31/01/2023 | 14:23

Απίστευτο περιστατικό στο Χαλάνδρι: Διαρρήκτες παραβίασαν σπίτι αλλά… ξέχασαν πίσω το όπλο τους

31/01/2023 | 14:17

Τσίπρας για Ανδρουλάκη: Είναι προφανές ότι υπάρχει απόπειρα εκβιασμού

31/01/2023 | 14:13

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού ο Αλέξανδρος Σαμόλης
screenshot 5

31/01/2023 | 14:03

Χατζηδάκης: Καταβολή 100 ευρώ αναδρομικά στους συνταξιούχους για κάθε μήνα που καθυστερεί η επικουρική σύνταξη

31/01/2023 | 13:56

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, του τραχήλου και του προστάτη

31/01/2023 | 13:55

Η έξοδος του Αλέξη Τσίπρα με την Πόπη Τσαπανίδου σε συναυλία στο Παλλάς
screenshot 6
Βίκυ Παγιατάκη: Η απάντηση στην Άση Μπήλιου και τα «καρφιά» της για τους άλλους αστρολόγους
Ζώδια – Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023
Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου
Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για 30 Ιανουαρίου έως 6 Φεβρουαρίου
Tα ζώδια σήμερα Δεύτερα
200104085251 zodiac signs astrology zodia provlepseis 1280x631 1280x631
Τα ζώδια της Κυριακής