Αθήνα

3 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γεωργία Μπίκα: Συνελήφθη για μαστροπεία ο μετρ του μαγαζιού που τήν κάλεσε στο πάρτι

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Δύσκολη ημέρα για κάποια ζώδια….

Δείτε επίσης

Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 – Δείτε την λίστα εύνοιας – Αναλυτικά η τάση της νέας χρονιάς
Ζώδια-Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 – Μήνας-φωτιά για αυτά τα ζώδια

Αναλυτικά οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη:

Κριός
Η ικανότητά σου να καταλαβαίνεις και να ηρεμείς τους άλλους είναι πραγματικό πλεονέκτημα σήμερα. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις και αλληλεπιδράς με τους άλλους είναι δημιουργικός και πρωτότυπος. Αυτή σου η ικανότητα διευκολύνει τη μέρα σου στα εργασιακά κι έτσι περνά εύκολα και ευχάριστα. Η Σελήνη βρίσκεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου συναντώντας τον Άρη εκεί και είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με τα οικονομικά ή την οικειότητα. Η συναισθηματική σου ζωή χρωματίζεται και η αισιοδοξία επανέρχεται στα χείλη σου καθώς είναι έτοιμη να διεκδικήσεις.

Ταύρος
Μια αρκετά σταθεροποιητική ενέργεια είναι μαζί σου και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τις στενές σχέσεις σου, το παρελθόν ή τα οικονομικά με ρεαλισμό. Ανακαλύπτεις τι πραγματικά θέλεις από τη ζωή σου αυτές τις μέρες και η διαίσθησή σου είναι κορυφαία. Μπορείς να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και να αποκτήσεις τη δύναμη και το θάρρος να διεκδικήσεις κάθε τι που σου ανήκει συναισθηματικά και επαγγελματικά.

Δίδυμοι
Οι διελεύσεις ενθαρρύνουν τώρα τη σύνδεση, τις νέες προοπτικές και τις κοινές ιδέες. Μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι μπορείς να λύσεις σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα συζητώντας το. Μια ρουτίνα μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο δυνατή και χρειάζεσαι περισσότερη σταθερότητα στη ζωή σου αυτές τις μέρες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας, της υγείας και των ρουτινών σου και η εστίασή σου είναι στα καθημερινά καθήκοντά σου. Η συναισθηματική σου ζωή σε απασχολεί αρκετά και είσαι διατεθειμένη να δουλέψεις για αυτή.

Καρκίνος
Στα πρακτικά θέματα εστιάζεται το ενδιαφέρον σου, κυρίως σε υποθέσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα και φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καρποφόρα. Οι συνάδελφοι και οι ανώτεροι σε αντιμετωπίζουν με περισσότερο σεβασμό κι αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Η ωριμότητα ενισχύει τη φήμη σου και έχεις τη διάθεση να δημιουργήσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι εξαιρετικά υποστηρικτικός και τρυφερός μαζί σου. Εάν είσαι μόνη, η επικοινωνία με παλιούς φίλους ή και θαυμαστές είναι αναζωογονητική.

Λέων
Το όραμά σου είναι ευρύ αλλά χρησιμοποιείς τη λογική και την πρακτικότητα σήμερα που είναι ένας νικηφόρος συνδυασμός. Μπορεί να υπάρξει μια συζήτηση που καθαρίζει τον αέρα και οδηγεί σε θεραπεία. Με τη Σελήνη να ενώνεται με τον Άρη στον ηλιακό 4ο οίκο σου μπορεί να νιώσεις ότι σε ωθεί να ανταποκριθείς στις εσωτερικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Η μέρα στα εργασιακά κρύβει πληροφορίες στις μικρές λεπτομέρειες. Η συναισθηματική σου ζωή χρειάζεται προσοχή ως προς τη διαχείριση αυτών που αισθάνεσαι.

Παρθένος
Έχεις πρόσβαση τόσο στη λογική όσο και στη διαίσθηση σήμερα και εξυπηρετείς με αυτόν τον τρόπο οικιακά θέματα, στενές σχέσεις, οικονομικά, επενδύσεις και μακροπρόθεσμες επιχειρηματικές ιδέες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δείξεις την ανησυχία και τη συμπόνια μέσω πρακτικής βοήθειας και καθοδήγησης. Η Σελήνη και ο Άρης συναντιούνται στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα και νιώθεις μια επιτακτική ανάγκη να συνδεθείς και να αλληλεπιδράσεις με τον κόσμο γύρω σου. Η συναισθηματική σου ζωή και οι επιρροές σήμερα σε ωθούν στο να πάρεις πρωτοβουλίες.

Ζυγός
Αυτή είναι μια καλή μέρα για να δείξεις τη στοργή, την κατανόηση και το ενδιαφέρον σου με πρακτική βοήθεια. Μπορεί να καταλήξεις σε συμφωνία με κάποιον ειδικό και στη συνέχεια να επωφεληθείς σημαντικά. Επικοινωνείς με τέτοιον τρόπο που επιδεικνύεις σεβασμό και τα οφέλη προέρχονται μέσα από τη σωστή συνεργασία. Η Σελήνη και ο Άρης ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 2ο οίκο σου ενθαρρύνοντάς σε να ενεργήσεις σύμφωνα με τα συναισθήματά σου.

Σκορπιός
Είσαι λίγο πιο θαρραλέα και αποφασιστική και ο συντονισμός σε λεπτές ενδείξεις μπορεί να σε κάνει να ανακαλύψεις ξεχωριστές επιχειρηματικές ευκαιρίες ή λύσεις σε πρόσφατα προβλήματα. Μπορεί επίσης να αναλάβεις έναν υποστηρικτικό ρόλο και να προσφέρεις υπηρεσίες οι οποίες αναγνωρίζονται. Οι δραστηριότητες που ευχαριστούν εσένα ικανοποιούν και τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις και αποκαλύψεις φέρνει η μέρα.

Τοξότης
Οι άνθρωποι γοητεύονται ιδιαίτερα από την κατανόηση, τη σοφή και αξιόπιστη προσωπικότητά σου σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσεις και να κάνεις σχέδια που να αντικατοπτρίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τι θέλεις να πετύχεις και το τι είναι εφικτό να κάνεις. Εάν σκέφτεσαι να μετατρέψεις ένα χόμπι σε επιχείρηση ή να ασχοληθείς σοβαρά με ένα δημιουργικό ταλέντο είναι η κατάλληλη στιγμή για να το ξεκινήσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχει ανάγκη τη συναισθηματική σου επιβεβαίωση. Εάν είσαι μόνη, η ανάγκη σου να αποκολληθείς από αρρωστημένες καταστάσεις είναι έντονη.

Αιγόκερως
Μπορεί να είναι μια στιγμή για να εστιάσεις στον εαυτό σου, να συγκεντρωθείς στους πόρους σου και να βάλεις τις προτεραιότητές σου. Μερικές φορές η απομάκρυνση του εαυτού σου από ένα πρόβλημα μπορεί να σε βοηθήσει να καταλήξεις φυσικά στο συμπέρασμα που γνωρίζεις ήδη. Είναι μια θαυμάσια περίοδος για να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις τους άλλους τόσο με πρακτικό τρόπο όσο και πνευματικό τρόπο. Η συναισθηματική σου ζωή χρειάζεται προσπάθεια προκειμένου να ισορροπήσει.

Υδροχόος
Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν τις πιο μοναδικές σου ιδιότητες και τις απόψεις σου. Οι περιστάσεις μπορεί να είναι τέτοιες που συνειδητοποιείς ότι οι άνθρωποι σε βλέπουν σαν κάτι πολύτιμο και σε εκτιμούν ιδιαίτερα. Το στιλ που επικοινωνείς γοητεύει τους άλλους για αυτό και μπορείς σήμερα να πείσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Εάν είσαι μόνη, περίμενε και προετοιμάσου για εκπλήξεις.

Ιχθείς
Η σημερινή μέρα είναι ισχυρή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά ζητήματα. Οι μεταφορές τείνουν τώρα να σε γειώνουν και είσαι ιδιαίτερα ευγνώμων για αυτό που ήδη έχεις καταφέρεις. Εάν έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε ένα προϋπολογισμό, ένα έργο σταδιοδρομίας, ένα βιογραφικό ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε βοηθήσει να προωθήσεις τους πρακτικούς στόχους σου. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Πηγή: Tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

23/01/2022 | 10:22

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Εικόνες με χιόνια από την Ελλάδα – Μαγευτικά λευκά τοπία (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

23/01/2022 | 10:07

Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Αττική λόγω του χιονιά

23/01/2022 | 09:48

Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας – Πώς να προετοιμαστείτε για τη χιονόπτωση και τον παγετό

23/01/2022 | 09:29

Ξέσπασε η Αλεξανδράκη για την «κατακραυγή» στον Κοψιάλη! «Περνάει εφιαλτικές μέρες και δεν το αξίζει»

23/01/2022 | 09:19

Σπύρος Παπαδόπουλος: Γι’ αυτό σταμάτησα το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

23/01/2022 | 09:06

Κορονοϊός – Σαρηγιάννης: Κακοκαιρία και μείωση εμβολιασμών επιβραδύνουν την πτώση του κύματος της Όμικρον

23/01/2022 | 08:55

Τι να κάνετε για να μην παγώσουν και σπάσουν οι σωλήνες νερού

23/01/2022 | 08:35

Κλειστά σχολεία την Τρίτη και ίσως την Τετάρτη λόγω του χιονιά στην Αττική – Που θα κλείσουν από την Δευτέρα

23/01/2022 | 08:26

Ρέθυμνο: Νεκρός 74χρονος μέσα στο σπίτι του από αναθυμιάσεις της σόμπας

23/01/2022 | 08:13

Νικολέττα Ράλλη: «Δεν υπάρχει νέα γυναίκα που να μην υπάρχει υλικό από προσωπική της στιγμή» – Τι τής είχε πει αστυνομικός

23/01/2022 | 07:59

Έρχονται χιόνια και στο Σύνταγμα– Μετά το μεσημέρι της Δευτέρας θα «χτυπήσει» ο χιονιάς

23/01/2022 | 07:41

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 23 Ιανουαρίου

22/01/2022 | 23:21

Σαρώνει η Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ασύλληπτες εικόνες – Χιόνια στις Κυκλάδες

22/01/2022 | 23:09

Μeteo: Σε πολύ χαμηλά επίπεδα η θερμοκρασία την Κυριακή – Στην Αττική θα κυμανθεί από -3 έως 5 βαθμούς

22/01/2022 | 22:58

Άρης Σοϊλέδης: Το Survivor και η πρόταση γάμου του ποδοσφαιριστή στην σύντροφό του Μαρία Αντωνά (EIKONΕΣ)
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 23 Ιανουαρίου
Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 22 Ιανουαρίου
Ζώδια: «Μεταβατικό διάστημα…» – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη (BINTEO)
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022