Αθήνα

2 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Δύο νέες μαρτυρίες από κοπέλες για το πάρτι στη σουίτα – «Δεν μας έγινε κανένας έλεγχος»

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Δύσκολη ημέρα για κάποια ζώδια… Για ποια όμως θα είναι ιδιαίτερα τυχερή;

Δείτε επίσης

Aυτά είναι τα τρία ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα
Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό – Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Αναλυτικά οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη:

Κριός
Νωρίς σήμερα ίσως χρειαστεί να καταπολεμήσεις τον παρορμητισμό ιδιαίτερα στις σχέσεις σου. Εάν μπορέσεις να διατηρήσεις αυτήν την τάση υπό έλεγχο θα μπορέσεις να συνδεθείς με τις επιθυμίες και τις ελπίδες σου. Καθώς η μέρα προχωρά είναι πιθανό να νιώσεις πιο απομονωμένη ή αποτραβηγμένη αλλά είναι μια καλή στιγμή να εργαστείς για να μειώσεις μια εξάρτηση. Είσαι ευχάριστη απέναντι στον αγαπημένο σου και εξασφαλίζεις μια όμορφη βραδιά. Εάν είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

Ταύρος
Το πρωί μπορεί να είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα καθώς μπορεί να είσαι ή να νιώθεις λίγο εκτός παιχνιδιού. Ωστόσο καθώς προχωρά η μέρα αρχίζεις να νιώθεις αρκετά αποστασιοποιημένη από προβλήματα και να απολαμβάνεις τον εαυτό σου. Το κόλπο είναι να ρίξεις την ενέργεια σου σε κάτι παραγωγικό το οποίο μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά για τη διάθεσή σου. Μια σύνδεση Άρη – Κρόνου είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη έξυπνων σχεδίων και στρατηγικών. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά.

Δίδυμοι
Απόφυγε το να κάνεις ή να αναλάβεις πολλά καθήκοντα σήμερα. Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος δίνοντας έμφαση στις ευθύνες, τις επιδόσεις και το καθήκον για ορισμένες μέρες. Η προσαρμογή των χρονοδιαγραμμάτων μπορεί να είναι απαραίτητη και σωστή. Με τον Άρη στον ηλιακό 6ο οίκο σου έρχεσαι σε επαφή με την επιθυμία σου να παράγεις και να οργανώσεις. Καταφέρνεις να εξισορροπήσεις τα εργασιακά και προσωπικά σου με ικανοποιητικούς τρόπους.

Καρκίνος
Το πρωί η ανυπομονησία μπορεί να σε παρασύρει αλλά η μέρα προχωρά με πιο ήπια ενέργεια. Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 9ο οίκο σου για μερικές μέρες ενθαρρύνοντάς σε να επεκταθείς, να μάθεις νέα πράγματα και να τροφοδοτήσεις το πνεύμα σου. Στόχος σου είναι να ανανεωθείς με διαφορετικές δραστηριότητες. Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για πιο πρακτικές προσπάθειες καθώς η κρίση σου είναι ιδιαίτερα σωστή και στοχευμένη. Η συναισθηματική σου ζωή επίσης σε απασχολεί ιδιαίτερα.

Λέων
Νωρίς σήμερα μπορεί να είναι δελεαστικό να υποχωρήσεις ή να ξεφύγεις από τις πιέσεις από κάποιον, αλλά αυτό μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση αν τα ζητήματα των σχέσεων σου αποσπούν την προσοχή σου. Οι απαιτήσεις των άλλων από εσένα μπορεί να είναι λίγο υπερβολικές. Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου για μερικές μέρες και έχεις την τάση να σκέφτεσαι πιο βαθιά. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και να επηρεάσει ευχάριστα ή δυσάρεστα τη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος
Οι περισπασμοί νωρίς σήμερα θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την παραγωγικότητα σου, ειδικά αν είσαι ενθουσιασμένη με ένα έργο ή μια ιδέα και η νευρική ενέργεια είναι πιθανή. Ακόμα κι έτσι έχεις κίνητρα και με επιπλέον προσπάθεια συγκέντρωσης θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις εργασιακές υποχρεώσεις σου. Η βραδιά κυρίως για τη συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον.

Ζυγός
Ενώ το πρωί μπορεί να αποσπάται εύκολα η προσοχή σου ή να είσαι ανυπόμονη, η μέρα διαμορφώνεται έτσι ώστε να είναι ομαλή και παραγωγική. Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 6ο οίκο σου και θα περάσει κάποιες μέρες εκεί και θα είναι πιο παραγωγικό να χειριστείς κάποιες καταστάσεις πιο χαλαρά. Η εστίαση σε επιλύσιμα προβλήματα μπορεί να είναι θεραπευτική. Η συναισθηματική σου κατάσταση επηρεάζει την ψυχολογία σου.

Σκορπιός
Είσαι πολυμήχανη και φτάνεις γρήγορα στο θέμα σήμερα. Με το πλαίσιο του μυαλού σου προσανατολισμένο στη δράση, μπορεί να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ξεκινήσεις κάτι νέο ή να χτίσεις πάνω σε μια νέα ιδέα. Σήμερα το πρωί πιθανά να αντιμετωπίσεις κάποια ανησυχία ή ανυπομονησία. Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα ανακτάς τις ισορροπίες σου. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της χαράς σου για μερικές μέρες κι έτσι διασκεδάζεις τη συναισθηματική σου ζωή.

Τοξότης
Νωρίς σήμερα μπορεί να νιώσεις λίγο πιεσμένη ή σε μια κατάσταση με πολλούς μπελάδες. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για μερικές μέρες μπορεί να είσαι πιο εστιασμένη σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου είναι ισχυρή κι αυτό σε κάνει πιο παραγωγική στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου αναγνωρίζει τις υποχωρήσεις σου. Εάν είσαι μόνη, προβλέπονται ευχάριστες αλλαγές που οφείλονται στις δικές σου σωστές επιλογές.

Αιγόκερως
Αν και η ανυπομονησία θα μπορούσε να παίξει με τη διάθεση σου νωρίς σήμερα οι δραστηριότητες που σχετίζονται με τη δικτύωση και την καινοτόμο εργασία μπορούν να πάνε ιδιαίτερα καλά όσο προχωρά η μέρα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρεις κίνητρα που θα σε οδηγήσουν σε επαγγελματική επιτυχία και καταξίωση. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μην τις προσπερνάς.

Υδροχόος
Νωρίς σήμερα μην πάρεις μια διαφωνία πολύ προσωπικά και μην αφήνεις να επηρεάσει τη διάθεσή σου. Καθώς η μέρα προχωρά η εστίαση στις υποχρεώσεις έρχεται πιο φυσικά δίνοντάς σου την ευκαιρία όσο περνούν οι ώρες να απολαύσεις τον εαυτό σου. Η συγκέντρωση σε κάτι που σου αρέσει μπορεί να κάνει θαύματα στη διάθεση σου. Είσαι συγκεντρωμένη στους εργασιακούς στόχους σου κι αυτό σε κάνει πιο παραγωγική. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον.

Ιχθείς
Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με αρκετή ανυπομονησία ή ενόχληση όμως όσο κυλούν οι ώρες οι καταστάσεις και το κλίμα γύρω σου εξομαλύνονται. Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σου για μια σύντομη διαμονή δυο ημερών εμπνέοντας σε για ένα νέο ξεκίνημα. Οι σημερινές διελεύσεις διεγείρουν την επιθυμία σου να εξερευνήσεις, να ανακαλύψεις, να εφεύρεις και να καινοτομήσεις. Μην μένεις σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή και μελαγχολείς.

Πηγή: Tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

25/01/2022 | 00:02

Φάρμα: Το “καυτό” στριπτίζ της Νάιρα

24/01/2022 | 23:56

MasterChef: Οι κριτές τρόλαραν διαγωνιζόμενο για φωτογράφηση με… εσώρουχα (ΒΙΝΤΕΟ)

24/01/2022 | 23:38

Survivor: Ξανά μαζί Κουρεντή – Κατσαούνης; Η συνομιλία και το φιλί (ΒΙΝΤΕΟ)

24/01/2022 | 23:31

Καιρός 25/1: Η πρόγνωση για την Τρίτη

24/01/2022 | 23:27

ΟΑΣΑ: Πως θα κινηθούν αύριο λεωφορεία και τρόλεϊ

24/01/2022 | 23:27

Κακοκαιρία Ελπίδα: Ολονύχτια μάχη για τον απεγκλωβισμό οδηγών στην Αττική Οδό – Επιχειρούν Στρατός και ΕΚΑΜ

24/01/2022 | 23:22

Rapid Test: Πού θα γίνουν δωρεάν έλεγχοι στις 25/1

24/01/2022 | 23:15

Κακοκαιρία Ελπίς: Στις επάλξεις το ΕΣΥ – Ποια νοσοκομεία εφημερεύουν

24/01/2022 | 23:05

Δημοσκόπηση Μarc: 13,5 μονάδες μπροστά η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ- Στο 16,8% το ΚINAΛ στην εκτίμηση ψήφου

24/01/2022 | 22:57

Κακοκαιρία Ελπίδα: Στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Αθήνας ο Γερουλάνος- Το μήνυμά του για την δράση του Κ.Υ.Α.Δ.Α.

24/01/2022 | 22:53

Ουκρανική κρίση: Διχασμένη η Ευρώπη μπροστά στη ρωσική απειλή

24/01/2022 | 22:48

Σύγκρουση τρένων: Επιχείρηση για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο οι τραυματίες

24/01/2022 | 22:45

Σασμός: Η δολοφονία του Πετρή προκαλεί καταιγιστικές εξελίξεις- Χαμός στο twitter με την συγκλονιστική σκηνή

24/01/2022 | 22:29

Η Ελένη Φουρέιρα βγήκε στα χιόνια με… μπουρνούζι και γόβες (ΦΩΤΟ)

24/01/2022 | 22:16

Απίστευτο βίντεο: Γονιός περπάτησε 2,5 χλμ. στην Αττική Οδό με το παιδί του στην αγκαλιά
Aυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν μια πολύ καλή εβδομάδα και εκείνα που θα ζήσουν ένα μαρτύριο
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 23 Ιανουαρίου
Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 22 Ιανουαρίου
Ζώδια: «Μεταβατικό διάστημα…» – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βίκυ Παγιατάκη (BINTEO)
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022