Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Φαίδων Γεωργίτσης: Όλοι έκαναν ερωτικές ταινίες, η Δανδουλάκη, ο Φυσσούν, ο Λουκούργος Καλλέργης (vid)

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η έκλειψη Ηλίου και ταυτόχρονα η νέα Σελήνη σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις θέματα τα οποία προέρχονται από το παρελθόν. Νέοι στόχοι που αφορούν ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Είσαι αποφασισμένη να αφήσεις στην άκρη αρρωστημένες καταστάσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Ο ερωτικός σύντροφός σου δίνει μια ξεχωριστή νότα στην αποψινή βραδιά και τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, ξεκαθαρίσματα και νέες γνωριμίες φέρνει το νέο φεγγάρι.

Ταύρος
Παρελθοντικά θέματα και εκκρεμότητες που σχετίζονται με τα χρήματα επανέρχονται στο προσκήνιο δίνοντάς σου όμως την ευκαιρία να απαλλαγείς από το βάρος και τη έννοια τους. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε λεπτομέρειες και ψιλά γράμματα πριν οδηγηθείς σε μια νέα ασυμφωνία. Μια συναισθηματική αναμόχλευση μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου.

Δίδυμοι
Τώρα είναι η ώρα να δηλώσεις με τόλμη τις ανάγκες σου και να βεβαιωθείς ότι κρατάς χρόνο για τον εαυτό σου. Οποιεσδήποτε σχέσεις σε ασταθή έδαφος είναι προς επανεκτίμηση κι αυτό όσο δύσκολο κι αν είναι, τελικά αποδεικνύεται λυτρωτικό. Αν κάτι τελειώσει με αυτήν την έκλειψη σημαίνει πως δεν έχει να σου προσφέρει κάτι παρά μόνο να σου στερήσει, για αυτό βάλε τα πράγματα στη ζυγαριά και πάρε τις αποφάσεις σου χωρίς τύψεις και ενοχές.

Καρκίνος
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να γίνεις λίγο πιο τολμηρή, να πάρεις τις αποφάσεις σου και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά. Απόφυγε ή έλεγξε το άγχος και την πίεση και σκέψου πως οποιαδήποτε απόφαση όσο οδυνηρή και αν σου φαίνεται τώρα, θα έχει ανταμοιβές αργότερα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες το επόμενο διάστημα θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από το παρελθόν.

Λέων
Η σημερινή έκλειψη παρόλο που πραγματοποιείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη, πιθανά να δημιουργήσει μια αναστάτωση στις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει και σου αντλεί ενέργεια άσκοπα. Ο ρομαντισμός στη σχέση με τον αγαπημένο σου αυξάνεται όχι μόνο σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα. Εάν είσαι μόνη, νέοι άνθρωποι προστίθενται στην καθημερινότητά σου και αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και ενεργείς.

Παρθένος
Αλλαγές και ευχάριστες εξελίξεις φέρνει το νέο φεγγάρι στην οικογενειακή σου ζωή. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να σκεφτείς τι πρέπει να αλλάξεις στο επίπεδο διαβίωσής σου αλλά και στις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου, να οραματιστείς το τι θέλεις να προσεγγίσεις και να καλέσεις για το μέλλον. Αλλαγές στο σπίτι και πιθανά στον εργασιακό χώρο σου θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου. Επίσης ήρθε ο καιρός να πάρεις τον έλεγχο της συναισθηματικής σου ζωής στα χέρια σου.

Ζυγός
Η σημερινή έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας σου ενισχύοντας την επιθυμία σου να πλησιάσεις τους άλλους. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι τον συναισθηματισμό σου που σε κάνει υπερευαίσθητη και πιθανά να σε κάνει λίγο απότομη ή σκληρή στα λόγια σου. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου το επόμενο διάστημα φέρνει στη ζωή σου νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Σκορπιός
Τα χρήματα δεν εγγυώνται την ευτυχία αλλά μπορούν να προσφέρουν κάποια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Εάν επιθυμείς ή έχεις ελπίδες για μια οικονομική αλλαγή, αυτή η Ηλιακή έκλειψη προσφέρει μια ευκαιρία. Εάν νιώθεις πως δεν λαμβάνεις την αποδοχή ή την αναγνώριση που πρέπει στα εργασιακά μην απογοητεύεσαι και μην σταματάς την προσπάθεια. Είναι παροδικό και σύντομα θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν πήγε χαμένο. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά.

Τοξότης
Αλλαγές σε θέματα καριέρας και σχέσεων φέρνει αυτή η έκλειψη στο δικό σου ζώδιο που σταδιακά θα αλλάξουν και θα βελτιώσουν το επίπεδο διαβίωσής σου. Δώσε περισσότερη προσοχή στη διατροφή και τη φυσική σου κατάσταση. Πρόσθεσε άσκηση στην καθημερινότητά σου και μην αμελείς μικρά, πιθανά προβλήματα υγείας. Αν είναι κάτι να τελειώνει στη συναισθηματική σου ζωή άστο να γίνει και μην κλαις πάνω από το χυμένο γάλα.

Αιγόκερως
Υπάρχει αυξημένη ανάγκη για ξεκούραση για αυτό αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και μην αγνοείς τα σημάδια του σώματος και της ψυχής σου. Η σημερινή έκλειψη μπορεί να σου προκαλέσει συναισθήματα μοναξιάς ή απομόνωσης καθώς και την ανάγκη να απαλλαγείς από οτιδήποτε περιττό νιώθεις να σε βαραίνει. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και πρέπει να την εμπιστευτείς στις αποφάσεις σου. Είναι ευκαιρία να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος κυρίως εάν αυτές αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Υδροχόος
Αυτή η έκλειψη σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί και που έχεις ανάγκη, κυρίως σε εργασιακά και προσωπικά θέματα. Οι αλλαγές το επόμενο διάστημα είναι αναπόφευκτες και όσο οδυνηρές και αν σου φαίνονται θα διαπιστώσεις πως μελλοντικά μόνο καλό έχεις να αποκομίσεις. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και αν είσαι μόνη συναισθηματικά μη λες όχι στα ραντεβού και τη δικτύωση. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση απόψε έχετε τη διάθεση με τον αγαπημένο σου για ουσιαστική επικοινωνία.

Ιχθύες
Αλλαγές προμηνύονται για σένα το επόμενο διάστημα. Καιρός να αποχαιρετήσεις το παλιό και να υποδεχτείς το νέο με τη σημερινή έκλειψη να επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και της οικογένειας. Ό,τι κι αν νιώθεις να σε ξεβολεύει τώρα θα σε αποζημιώσει μακροπρόθεσμα για αυτό μετρίασε το άγχος. Ευχάριστες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα σας βάλουν στο εορταστικό κλίμα του μήνα. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει και σε γοητεύει.

Πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων

27/01/2022 | 14:57

Κάτια Ταραμπάνκο: Επιστρέφει στο Survivor με αμοιβή… 7.000 ευρώ την εβδομάδα!

27/01/2022 | 14:56

Πρόταση μομφής: Καταψηφίζει την κυβέρνηση το ΚΚΕ

27/01/2022 | 14:41

Βιασμός 24χρονης: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών -Τι δείχνουν τα αποτελέσματα DNA – Νέα κατάθεση

27/01/2022 | 14:41

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις πολυήμερες διακοπές ρεύματος

27/01/2022 | 14:28

Ο Αθερίδης αποκαλύπτει για την πιο viral σκηνή του «Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς: «Την γυρίσαμε 31 φορές»

27/01/2022 | 14:19

Ειδική άδεια για εργαζομένους που νοσούν με Covid οι ίδιοι ή τα παιδιά τους – Πώς χορηγείται

27/01/2022 | 14:05

Γεωργιάδης για πρόταση μομφής: Μην ανησυχείτε, θα πάρετε από την κυβέρνηση όλες τις απαντήσεις στα ψέματά σας

27/01/2022 | 14:04

«Θα ακουστώ σε όλο τον αθλητικό κόσμο»: Επίθεση Καραχάλιου σε Καπράλο- Έντονη αντίδραση από την ΕΟΕ

27/01/2022 | 13:50

Βρετανία: Τέλος τα μέτρα και τα πιστοποιητικά – Πετάνε και τις μάσκες

27/01/2022 | 13:35

Από την περσινή ομάδα καμ-ΑΡΗ, στην «υποδοχή» των Μαλγάρων!

27/01/2022 | 13:32

Οικονόμου: Κίνηση εντυπωσιασμού η πρόταση μομφής που έκανε ο Τσίπρας

27/01/2022 | 13:26

Καίτη Φίνου: Ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε, αυτοϊκανοποιούταν – Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί

27/01/2022 | 13:21

Τσίπρας: Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

27/01/2022 | 13:15

Κακοκαιρία Ελπίδα: Από το 2008 είχε να πέσει τόσο χιόνι στην Αθήνα μέσα σε μία ημέρα!

27/01/2022 | 13:01

Σέρρες: Μαθητές με κουβέρτες στο σχολείο για να προφυλαχθούν από το κρύο
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022
Ζώδια: Aστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022
Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν το κρύο
Aυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν μια πολύ καλή εβδομάδα και εκείνα που θα ζήσουν ένα μαρτύριο
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022
Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 23 Ιανουαρίου